Jump to content

trellosgauros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trellosgauros

  • Ημ. Γέννησης 06/12/1982

trellosgauros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το flashtool που μπορω να το βρω και την ROM?
  2. Καλησπερα παιδια... Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη... Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση... Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο.... Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση? Ξερει κανεις?
  3. Παιδια καλησπερα....εκανα και εγω σημερα την αναβαθμιση σε lollipop... Αυτο που παρατηρησα ειναι στο μενου αποθηκευση μου εμεινε 1.6 γιγα χωρος ενω πριν ειχα πολυ πιο πολυ και κατω στα διαφορα μου λεει 6.5 γιγα...παταω εκει και το ανοιγω και μου βγαζει εναν φακελο system data που ειναι 5.5 γιγα... Τι γινεται μ αυτο?
  4. Π.χ μου εβγαζε Gmail και καποιες αλλες...οχι δεν εχω απενεργοποιημενο τον συγχρονισμο...
  5. Παιδια εχω το κινητο μια βδομαδα περιπου και θελω να ρωτησω κατι...στην αρχη οταν το πηρα μου εβγαζε καποιες ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος...μετα κατι εκανα και δεν τις βγαζει...πως τις επαναφερω?
  6. Πηρα κ εγω προχθες το G2 και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ξερει κανεις αν θα παρει επισημα την Lollipop?
  7. Ολα τικαρισμενα ειναι....παρατηρησα κατι ομως... Στην περιγραφη του παιδιου λεει οτι πρωτα περιμενουμε τις τρεις γραμμες να ολοκληρωθουν και μετα τις τεσσερις γραμμες....εμενα γινεται αντιθετα...πρωτα οι τεσσερις και μετα οι τρεις...δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...
  8. Παιδια εμενα δεν το ρουταρει με τιποτα το eroot...βοηθεια....
  9. Γεια σας,αν περασω μια custom rom τα soft keys κατω κατω δουλευουν? Ρωταω γιατι βλεπω σε καποια screenshots οτι υπαρχουν τα on screen buttons... Σκεφτομαι να περασω την συγκεκριμενη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2177236... Ποια ειναι η γνωμη σας? Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινεται με τα DRM Keys οταν ξεκλειδωνουμε τον bootloader....αξιζει ή οχι? Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσουμε τον bootloader χωρις να τα χασουμε? Αν περασουμε μια custom rom μετα μπορουμε αν δεν μας αρεσει με το PcCompanion να περασουμε ξανα την επισημη?
  10. Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο και της εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα! δεν παταει καθολου η οθονη της χαμηλα! Οτι εικονιδιο υπαρχει χαμηλα στο τελευταιο ενα εκατοστο της οθονης δεν μπορεις να κανεις καθολου επιλογη! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως φτιαχνεται? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει calibration την οθονη? Η υπολοιπη οθονη δουλευει μια χαρα!
  11. Εγω το κατεβασα απο το επισημο site της ZTE φιλε και εχω την 2.2 επισημα! http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/Greece/ Συμπληρωνεις τα δυο πεδια σχετικα με την συσκευη σου και σου βγαζει απο κατω να κατεβασεις το software!
  12. Ναι συμβαδιζουν κανονικα... Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου και συγχαρητηρια για την ρομ... Respect
×
×
  • Create New...