Jump to content

steliosnikaia

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    508
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliosnikaia

  • Ημ. Γέννησης 19/03/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

steliosnikaia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να υπάρξει, δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού.
  2. Pink - Funhouse This used to be a funhouse But now it’s full of evil clowns It’s time to start the countdown I’m gonna burn it down, down, down
  3. Χρόνια πολλά στον Γρηγόρη και στην Γρηγορία! ;) Διόρθωση : Χρόνια πολλά και στην Μαργαρίτα! ;)
  4. Φίλε alfiegen, το δικαίωμα που έχουν οι καπνιστές είναι ένας δικός τους χώρος, διαφορετικός από τον χώρο των μη-καπνιστών! Για να μπορούν να καπνίζουν, χωρίς να ενοχλούν! ΤΕΛΟΣ! Αυτό είναι το δικαίωμά τους! Τώρα, αναφέρθηκες σε υποχρεώσεις μη-καμπιστών! Αυτό θα σε παρακαλούσα να το ξεκαθαρίσεις, γιατί ούτε κι' εγώ κατάλαβα! Τι εννοείς; Εγώ, σαν μη-καπνιστής τι υποχρέωση έχω απέναντι σε έναν καπνιστή; ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ; 'Η ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΟΥ; :mad:
  5. Το είπε και κάποιος ποιό πάνω! Μάλλον είναι θέμα παιδείας! Από την παιδεία προκύπτει και ο σεβασμός! Στις μέρες μας, ποιός σέβεται ποιόν; Υπάρχουν δικαιώματα, νόμοι και υποχρεώσεις, αλλά ποιός ασχολείται; Εγώ δεν υποστηρίζω ακραίες αποψεις! Αύριο, όλοι μαζί να κόψουμε το κάπνισμα! Να γίνουμε μία κοινωνία αγγέλων! Αλλά να αρχίσουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο! Θες να καπνίσεις; Κάπνισε! Αρκεί να μην ενοχλεί ο καπνός σου, όσους δεν καπνίζουν! Θες να μεθύσεις; Μέθυσε! Αρκεί μετά να μην πάρεις το αμάξι σου και πέσεις επάνω σε κάποιον άλλο!
  6. Και γιατί τους γράφουμε και θυμώνουμε μαζί τους; Γιατί το "ΕΓΩ" μας είναι τόσο μεγάλο που δεν μας αφήνει να δούμε κάτι πολύ ποιό σημαντικό : Το "ΕΜΕΙΣ"! Σε συνέχεια του προηγούμενου post, θλεώ να συμπληρώσω ότι έχουμε ένα σωρό κακές συνήθειες που βλάπτουν και τους γύρω μας, εκτός από τον εαυτό μας! Αλλά θεωρούμε ότι η αδιαφορία είναι μέσα στα δικαιώματά μας... Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κακό, όχι μόνο στους άλλους, αλλά ούτε στον ίδιο μας το εαυτό!
  7. Είμαστε ο ποιό εγωιστικός λαός στον κόσμο! Ο κάθε ένας από εμάς θεωρεί τον εαυτό του, ως "κέντρο του κόσμου"! Γι' αυτό, καπνίζουμε σε δημόσιους χ'ωρους. Γι' αυτό, πίνουμε και οδηγούμε. Γι' αυτό, ρυπαίνουμε το περιβάλλον. Γι' αυτό, έχουμε ένα σωρό κακές συνήθειες!
  8. Χρόνια πολλά , να χαίρεσαι τη γιορτή σου!
  9. Έτσι είναι! Έχει παρεξηγηθεί πολύ η λέξη "ελευθερία"! Κάποιοι ξεχνούν ότι η ελευθερία τους, σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου! Κάποιος είχε ένα μαγαζί! Μπορεί να το έφτιαξε με πολύ κόπο! Μπορεί να δανείστηκε και να χρωστάει! Μπορεί να έχει οικογένεια με μικρά παιδιά! Και του το έκαψαν!!! ΓΙΑΤΙ; Επειδή μπορούσαν; Αύριο, αυτός ο άνθρωπος τι θα έχει; Ελπίδα; Κουράγιο; Τον τρόπο; Για να τα ξανακάνει από την αρχή;
  10. Το έγκλημα επαναλήφθηκε και επαναλαμβάνεται! Μετά τον θάνατο του 15χρονου, "σκοτώθηκαν" και "σκοτώνονται" και άλλοι αθώοι... :mad:
  11. Εμένα δεν με νοιάζει τι λέει ο Λαζόπουλος και ο κάθε δημοσιογράφος! Η δική μου άποψη είναι ότι η βία δεν λύνει κανένα πρόβλημα! Μόνο δημιουργεί καινούργια! Όταν έρθει η πραγματική ώρα να δείξουμε την "μαγκιά" μας τότε όλοι κοιτάμε την "βολεψιά" μας! Κοιτάμε το τυράκι και δεν βλέπουμε την φάκα!
×
×
  • Create New...