ilka71 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τσεκαρε στο myinternet.cosmote.gr μπαίνοντας με τα δεδομένα σου Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkωραίος!. 90 λεπτά τα 5gb μια χαρά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Τα oneplus έχουν και στις δύο θέσεις των sim το 4g+ να προσθέσω-διευκρινησω απλα: οχι ταυτόχρονα! Η μια θα μπορει παντα να παιζει 4G και η αλλη sim μέχρι 2G. Το ποια θελουμε να εχει 4G το επιλέγουμε μεσα απο τα μενου. Στα κινητα με Kirin 970 και Snap 845 παίζουν και οι 2 ταυτοχρονα 4G. Edited April 2, 2018 by alphaleaderr Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 να προσθέσω-διευκρινησω απλα: οχι ταυτόχρονα! Η μια θα μπορει παντα να παιζει 4G και η αλλη sim μέχρι 2G. Το ποια θελουμε να εχει 4G το επιλέγουμε μεσα απο τα μενου. Στα κινητα με Kirin 970 και Snap 845 παίζουν και οι 2 ταυτοχρονα 4G. Εχω 2 Xiaomi με καρτες απο τις αλλες 2.Το ενα ειναι redmi note 3 με mediatek Helio X10 και παιζει οπως αναφερεις και εσυ.Η μια 2G και η αλλη 4G.Στο redmi note 4 global με snap 625 παιζει η μια με 4G και η αλλη με 3G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Εχω 2 Xiaomi με καρτες απο τις αλλες 2.Το ενα ειναι redmi note 3 με mediatek Helio X10 και παιζει οπως αναφερεις και εσυ.Η μια 2G και η αλλη 4G.Στο redmi note 4 global με snap 625 παιζει η μια με 4G και η αλλη με 3G.ναι αλλά δεδομένα μόνο η μία μας δίνει. αυτό μάλλον εννοούσε; και 4g και στις 2 να μας έγινε κάπως πρέπει να διαλέξουμε από ποια σιμ θα μας δώσει δεδομένα. άρα στην ουσία η σιμ από την οποία δεν παίρνουμε δεδομένα είναι περιττό να είναι κάτι άλλο πλην 2g Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Και σε Motorola όταν η μία είναι 4g, η άλλη είναι 2g (ανεξαρτήτως θέσης σιμ). Το ίδιο και σε Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αν ενεργοποιήσω την προσφορά για τα 5gb την Παρασκευή αυτά θα ισχύουν για 1 βδομάδα? Το λέω γτ ήδη έχω κάνει την ενεργοποίηση απο το whatsup μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Στην εφαρμογή my Cosmote γίνετε να βλέπουμε τα πακέτα και το υπόλοιπο μας? Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Στην εφαρμογή my Cosmote γίνετε να βλέπουμε τα πακέτα και το υπόλοιπο μας? Oneplus 5 Beast Unleashed Όλα, εκτός από τα λεπτά προς Φρογκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Όλα, εκτός από τα λεπτά προς ΦρογκΔεν το βρίσκω με τπτ.. Έχεις κάποιο screenshot να δω? Ευχαριστώ. Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αν ενεργοποιήσω την προσφορά για τα 5gb την Παρασκευή αυτά θα ισχύουν για 1 βδομάδα? Το λέω γτ ήδη έχω κάνει την ενεργοποίηση απο το whatsup μου. Όποτε τα ενεργοποιήσεις θα έχεις 5gb για τις επόμενες 7 ημέρες από εκείνη την ημέρα που θα τα αγοράσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Δεν το βρίσκω με τπτ.. Έχεις κάποιο screenshot να δω? Ευχαριστώ. Oneplus 5 Beast Unleashed Ποιό δε βρίσκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Όποτε τα ενεργοποιήσεις θα έχεις 5gb για τις επόμενες 7 ημέρες από εκείνη την ημέρα που θα τα αγοράσεις Ωραία με βολεύει να το κάνω έτσι λοιπόν. Ξέρουμε για πόσο θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση η συγκεκριμένη προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Μέχρι τις 9/4 θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ωραία με βολεύει να το κάνω έτσι λοιπόν. Ξέρουμε για πόσο θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση η συγκεκριμένη προσφορά? Αν μπεις στην εφαρμογή και βρεις το πακέτο γράφει όλες τις λεπτομέρειες Μπείτε και λίγο στον κόπο ρε παιδιά να διαβάσετε 2 γραμμές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ποιό δε βρίσκεις; Tα πακετα φιλε μου και το υπολοιπο μου. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Tα πακετα φιλε μου και το υπολοιπο μου. Έχεις κατεβάσει το mycosmote app και δε σου δειχνει τα υπόλοιπα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Έχεις κατεβάσει το mycosmote app και δε σου δειχνει τα υπόλοιπα σου;Ναι... Πρέπει πρώτα να κάνω προσθήκη σύνδεσης? Εαν ναι μου γράφει κάτι δεν πήγε καλά προσπαθήστε σε λίγο.... Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ναι... Πρέπει πρώτα να κάνω προσθήκη σύνδεσης? Εαν ναι μου γράφει κάτι δεν πήγε καλά προσπαθήστε σε λίγο.... Oneplus 5 Beast Unleashed Άρα κάτι δεν πήγε καλά, δες το και πιο μετά, αλλιώς εξυπ.πελατων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Άρα κάτι δεν πήγε καλά, δες το και πιο μετά, αλλιώς εξυπ.πελατωνΑυτό φταίει και δεν μπορώ να τα δω? Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αυτό φταίει και δεν μπορώ να τα δω? Oneplus 5 Beast Unleashed Δε ξερω φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 ναι αλλά δεδομένα μόνο η μία μας δίνει. αυτό μάλλον εννοούσε; και 4g και στις 2 να μας έγινε κάπως πρέπει να διαλέξουμε από ποια σιμ θα μας δώσει δεδομένα. άρα στην ουσία η σιμ από την οποία δεν παίρνουμε δεδομένα είναι περιττό να είναι κάτι άλλο πλην 2g Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk εχει νοημα η 2η sim να δουλευει σε 3G, διοτι με 3G μπορεις να εχεις HD voice, με 2G δεν μπορεις. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 εχει νοημα η 2η sim να δουλευει σε 3G, διοτι με 3G μπορεις να εχεις HD voice, με 2G δεν μπορεις. Και επίσης το 2g σε κάποιες χώρες έχει καταργηθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 καλημέρα, επανενεργοποίησα το παλιό μου frog μετά από φραγή αρκετών μηνών. διαπίστωσα ότι τα sms από "COSMOTE" έρχονται σε γλώσσα διαφορετική της ελληνικής. γνωρίζετε αν διορθώνεται με αποστολή κάποιου κωδικού με sms ή απαιτεί επικοινωνία με εξυπηρέτηση πελατων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Για κάλεσε το 1298 επιλογή 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Για κάλεσε το 1298 επιλογή 9. επιτέλους ελληνικά ευχαριστώ πολύ alany Καλή Ανάσταση σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts