Steleon Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) Καλησπέρα, μια απορία αν το έχει προσέξει κανείς: από το πρωί καταναλώνω internet από ένα δώρο που μου έκανε (θα σας πω παρακάτω για το δώρο). Όμως στην εφαρμογή του frog βλέπω σταθερά το ίδια ΜΒ ενώ σίγουρα έχω φάει ένα giga, το βλέπω κι από το τηλέφωνό. Η εφαρμογή δεν ανανεώνεται on line όπως η αντίστοιχη του cu? Το δώρο μάλλον το πήρα βάζοντας αγαπημένο προορισμό την Ουκρανία. Μου έδωσε 30 GB για ένα μήνα. Not bad, αφού φέτος δεν βλέπω να παίζει απεριόριστο... Το βρήκα εδώ διαβάζοντας, ως νέος, πρώτη φορά frog, posts από το '22-'23 και είπα να δοκιμάσω... Θησαυρός το my phone και οι συμμετέχοντες! Εμένα πάντως ως welcome δώρα μόνο 60+60 λεπτά και 600+500 MB μου έδωσε. Τίποτα άλλο, ούτε 5GB που κατέβασα την εφαρμογή, ούτε τπτ άλλο. Chat στο frog υπάρχει? Για να ρωτήσω 😉 Edited 26 Ιουλίου by Steleon 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα φορητότητα να βοηθήσει; Επειδή η διαδικασία εχει αλλάξει. Έκανα χθές προχθες αίτηση φορητότητας για το κινητο του αδερφού μου , πλήρωσε ενα μικρό ποσο και ήδη έχει έρθει η sim. Η παλιά σιμ της vodafone δουλεύει ακόμα . Πρέπει να κάνω κάτι η να περιμένω να ερθει sms στην παλιά σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 4 ώρες πριν, geopapa123 said: Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα φορητότητα να βοηθήσει; Επειδή η διαδικασία εχει αλλάξει. Έκανα χθές προχθες αίτηση φορητότητας για το κινητο του αδερφού μου , πλήρωσε ενα μικρό ποσο και ήδη έχει έρθει η sim. Η παλιά σιμ της vodafone δουλεύει ακόμα . Πρέπει να κάνω κάτι η να περιμένω να ερθει sms στην παλιά σιμ? Από τη Δευτέρα θα περιμένετε να κλείσει η vf το σήμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Απενεργοποείται η παλιά sim και ενεργοποιείς την καινούργια απ'' το app. 3€ πλέον η φορητότητα, όπως διαπίστωσα προχθές, αλλά δεν υποχρεώνεσαι να βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 32 minutes ago, Frpix said: Απενεργοποείται η παλιά sim και ενεργοποιείς την καινούργια απ'' το app. 3€ πλέον η φορητότητα, όπως διαπίστωσα προχθές, αλλά δεν υποχρεώνεσαι να βάλεις κάρτα. 5 ώρες πριν, geopapa123 said: Ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα φορητότητα να βοηθήσει; Επειδή η διαδικασία εχει αλλάξει. Έκανα χθές προχθες αίτηση φορητότητας για το κινητο του αδερφού μου , πλήρωσε ενα μικρό ποσο και ήδη έχει έρθει η sim. Η παλιά σιμ της vodafone δουλεύει ακόμα . Πρέπει να κάνω κάτι η να περιμένω να ερθει sms στην παλιά σιμ? Δεν απενεργοποιείται η παλια κάρτα. Μένεις μέσα στο cosmote app και πατάς ενεργοποίηση κάρτας και το κάνεις απο εκεί. Μόλις το κάνεις εντός μιας εργάσιμης ημέρας, θα ενεργοποιηθεί ο αριθμός στη cosmote 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) 12 ώρες πριν, Frpix said: 3€ πλέον η φορητότητα, όπως διαπίστωσα προχθές, αλλά δεν υποχρεώνεσαι να βάλεις κάρτα. Εκανα προσφατα φορητοτητα σε καταστημα COSMOTE , χωρις επιπλεον κοστος , μονο με αγορα καρτας 8€ (το ελαχιστο. Αν θες βαζεις παραπανω) Edited 27 Ιουλίου by petrost8 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Just now, petrost8 said: Εκανα προσφατα φορητοτητα σε καταστημα COSMOTE , χωρις επιπλεον κοστος , μονο με αγορα καρτας 8€ (το ελαχιστο. Αν θες βαζεις παραπανω) Πολύ ευχάριστο το ότι δεν ζητάνε το 3€ στο κατάστημα. Τουλάχιστον να υπάρχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Ανάλογα το κατάστημα. Άλλο μπορεί να θέλει 13 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Ανάλογα το κατάστημα. Άλλο μπορεί να θέλει 13 Ευρώ. Όχι. Γιατί το γράφουν στις ανακοινώσεις και τους τιμοκαταλόγους τους. Οπότε, τους τα κολλάς στη μούρη και σε εξυπηρετούν. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=fa15f842-6688-44ca-bec3-e63baa0c68c0 Edited 27 Ιουλίου by motoboots 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτι αντίστοιχο στο What's Up είναι πιο ακριβό από τη Frog εφόσον χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 4 ώρες πριν, elkons said: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτι αντίστοιχο στο What's Up είναι πιο ακριβό από τη Frog εφόσον χρησιμοποιούν το ίδιο δίκτυο κινητής; Γιατί είναι δυο διαφορετικά πακέτα Αν ηταν τα ίδια ποιος ο λόγος ύπαρξης των COMSOCARTA WHATS UP FROG??? θα είχαν μόνο μια καρτοκινητή και τέλος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 17 minutes ago, ANAGNPANA said: Γιατί είναι δυο διαφορετικά πακέτα Αν ηταν τα ίδια ποιος ο λόγος ύπαρξης των COMSOCARTA WHATS UP FROG??? θα είχαν μόνο μια καρτοκινητή και τέλος Ναι αλλα η τιμή ίδια ενώ το ένα προσφέρει περισσότερα,καλύτερα θα ήταν what's up με forg ένα θα ήταν πολύ πιο βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Το λέω με επιφύλαξη, το φρόγκ παιζει να κοστιζει και φθηνότερα σε μεροκάματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 35 minutes ago, ANAGNPANA said: Γιατί είναι δυο διαφορετικά πακέτα Αν ηταν τα ίδια ποιος ο λόγος ύπαρξης των COMSOCARTA WHATS UP FROG??? θα είχαν μόνο μια καρτοκινητή και τέλος Υπάρχουν αυτά τα πακέτα για να παγιδεύουν τους πελάτες. Αλλιώς θα υπήρχε μόνο μια εταιρεία και ο καθένας θα αγόραζε ότι πακέτο ήθελε. Ενώ έτσι όλες έχουν "ατέλειες" αλλά κάποιος δεν μπορεί να φύγει γιατί και η άλλη έχει άλλες ατέλειες. Εδώ θα έπρεπε να προστατεύσει τον καταναλωτή το κράτος αλλά εντάξει. Όλοι μαζί εναντίον του πολίτη. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 4 minutes ago, dimitroula10 said: Υπάρχουν αυτά τα πακέτα για να παγιδεύουν τους πελάτες. Αλλιώς θα υπήρχε μόνο μια εταιρεία και ο καθένας θα αγόραζε ότι πακέτο ήθελε. Ενώ έτσι όλες έχουν "ατέλειες" αλλά κάποιος δεν μπορεί να φύγει γιατί και η άλλη έχει άλλες ατέλειες. Εδώ θα έπρεπε να προστατεύσει τον καταναλωτή το κράτος αλλά εντάξει. Όλοι μαζί εναντίον του πολίτη. Πολύ σωστά όπως και η Nova μου έκανε εντύπωση με την καλοκαιρινή προσφορά στη Q ήταν πολύ πιο φτηνή σε σχέση με το F2G ενώ χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο δίκτυο κινητής [το κουλό να λέει Q Telecom και όχι Nova και στις παλιές κάρτες κάνει Roaming δεν ξέρω ακόμα γιατί ] 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 1 hour ago, elkons said: [το κουλό να λέει Q Telecom και όχι Nova και στις παλιές κάρτες κάνει Roaming δεν ξέρω ακόμα γιατί ] Έχουν μεγάλο στοκ από σιμ και δεν συμφέρει να αρχίσουν να αλλάζουν όνομα. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη χρέωση σε περίπτωση που τελειώσουν τα δεδομένα του πακέτου μου; Δε βρίσκω κάποια επιλογή στην εφαρμογή. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 3 minutes ago, t300 said: Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη χρέωση σε περίπτωση που τελειώσουν τα δεδομένα του πακέτου μου; Δε βρίσκω κάποια επιλογή στην εφαρμογή. Το My Internet λες λογικά! SMS στο 1333 τη λέξη MI 🫠 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) Εκανα φορητοτητα απο CU σε Frog σημερα. Επελεξα το πακετο των 60 λεπτων το μηνα και μου εδωσε 120. Φανταζομαι σαν δωρο ως καινουργιος χρηστης... Edited 29 Ιουλίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 15 minutes ago, GMF80 said: Εκανα φορητοτητα απο CU σε Frog σημερα. Επελεξα το πακετο των 60 ευρω το μηνα και μου εδωσε 120. Φανταζομαι σαν δωρο ως καινουργιος χρηστης... Αν είχε διπλασιασμό είσαι τυχερός λόγω λάθους, αλλιώς σου έδωσε 60' με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και 60' δώρο με χρέωση 3' εβδομάδα παρά εβδομάδα έχει διπλασιασμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Μαλλον είναι τα 60'+60' της νέας σύνδεσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Ήταν η εβδομάδα διπλασιασμού. Τώρα έχει ένα στεγνό 60’άρι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 1 ώρα πριν, GMF80 said: Εκανα φορητοτητα απο CU σε Frog σημερα. Επελεξα το πακετο των 60 ευρω το μηνα και μου εδωσε 120. Φανταζομαι σαν δωρο ως καινουργιος χρηστης... Επειδή προφανώς από παραδρομή γράφεις ότι επέλεξες 60 ευρώ, θεωρούμαι ότι επέλεξες να ενεργοποιήσεςις το πακέτο τον 60 λεπτών που κοστίζει 3.02 €. Αν συβαίνει αυτό τότε βδομάδα παρα βδομάδα όπως έγραψε και η dimitroula10 δίνει δώρο +60 λεπτά αν το επιλέξεις εκείνη την εβδομαδα. Οπότε χωρίς να το ξέρεις έπεσες σε τέτοια εβδομάδα. Ο kmpatra αναφέρεται στο δώρο που παίρνεις ως νέος συνδρομητήτης από το σύστημα 60+60 λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται αν επιλέξεις πακέτο ή να ενεργοποιήσεις κάτι το παίρνεις χωρίς χρέωση αρκεί κάθε δίμηνο να βάζεις τουλάχιστον 8€ στον αριθμό σου. Στην 1η περίπτωση ο χρόνος καταναλώνεται ανα δευτερόλειπτο. Στη 2η το πρώτο 3λεπτο χρεώνεται αμέσως και μετά ανά δευτερόλετπο. Edited 29 Ιουλίου by opmgls 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Ναι 60 λεπτα το μηνα εννοουσα. Απλα δεν μου ηρθε καποιο μνμ να με ενημερωνει για αλλα 60 bonus και παραξενευτηκα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Σήμερα ανανέωσα για πρώτη φορά με 10€ μέσω καταστήματος. Μου μπήκαν 600MB για ένα μήνα και δυνατότητα ενεργοποίησης ακόμη 500MB από το app. Αρα δεν είναι 500+500, αλλά 600+500; Έχει τύχει σε άλλον; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts