Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς η Cosmote δεν θέλει να ανταγωνιστεί τον ίδιο της τον εαυτό δίνοντας δηλαδή στο FROG ίδια πακέτα με το whatsUp ή την Comokarta.

Θεωρώ ότι το FROG μια χαρά είναι για το target group στο οποίο απευθήνεται.

Γνωρίζεις κάποιο πακέτο που δε γνωρίζω; Τα μονα σταθερα συνδυαστικα πακετα ειναι αυτα με λεπτα προς Ελλαδα κ εξωτερικο + κάποια data (σταρ, χιουτζ, κλπ).

Εγω αναγνωρίζω στη Frog οτι με τη σταση της κραταει σταθερο το target group της, που ειναι κυρίως αλλοδαποί από την Ασία (Ινδια, Πακισταν, Μπαγκλαντες) με τα πακετα με ομιλια προς τις χωρες αυτες και όσοι τη βγαζουν με το πακέτο των 3,02ε που δίνει 60' (ή 120' τις εβδομάδες διπλασιασμου) προς εθνικα δίκτυα, τα οποία τα θεωρώ συγκριτικά οικονομικά.

Αν υπαρξει ένα "Frog Star" αυτό θα σημαίνει ότι θα επιλέξει να επικεντρώσει σε αλλο targer group συνδρομητών με υψηλοτερο μηνιαιο budget καρτας, οπότε μοιραία (λογω του αντίστροφου ανταγωνισμου που ισχυει στην Ελλάδα) θα απαξιωθουν ή θα ακριβυνουν τα πακέτα προς συγκεκριμένους διεθνεις προορισμούς ή το φθηνό πακετο των 60'.

Προσωπικά δε με εκφράζουν συμπεριφορές τυπου "μια χαρα μας βολεύει εμας, τραβα φευγα απο δω, πανε στον ανταγωνιστή", αλλα το ζήτημα είναι να υπαρχουν πολλες διαφορετικές επιλογές για όλους, όχι ο ένας να αντιγράφει τον αλλον. Καταλαβαίνω ότι εσυ θέλεις κατι επιπλεον στη Frog, κι οχι να καταργηθούν αυτα που υπαρχουν, ομως εκει θα καταληξουμε εμμέσως.

Φίλε μου, δυστυχώς το φτηνό πακέτο του Frog έχει ήδη απαξιωθεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα για 6€ ανανέωση έστω και σε συγκεκριμένες περιόδους, όπως στον ανταγωνισμό. Έτσι, κάποιος που χρειάζεται μόνο λίγη ομιλία προς όλους, υποχρεώνεται να βάζει 10€ κάρτα (8,93€ καθαρό ποσό) το δίμηνο, εννώ χρησιμοποιεί μόνο τα 6,04 (3,02X2). Δώρο άδωρο είναι. Επιπλέον, παραμένει το πρόβλημα των εβδομάδων διπλασιασμού. Ποιος το λέει ότι μόνο όσοι μπαίνουν στο myphone forum μπορούν να αγοράζουν το πακέτο με τις σωστές παροχές? Είναι δίκαιο αυτό? Μήπως είμαστε επίσημη πηγή ενημέρωσης της Cosmote και δεν το ξέρω?

Ενώ αν υπήρχε 6εύρη ανανέωση θα μπορούσε κανείς με τα 5,36 ( ή μήπως 5,06) να την βγάλει δύο μήνες ;

Αν τα μαθηματικά μου είναι καλά θα έβαζε 6+6 = 12 ευρώ σε ένα δίμηνο. και θα την έβγαζε 3 μήνες.

Κάτι που μπορεί να γίνει και με 12εύρη ανανέωση.

Και επιπλέον υπάρχει πρόβλημα να μάθει κανείς πότε έχει διπλασιασμό ενώ.... δεν υπάρχει πρόβλημα να μάθει πότε έχει 6εύρη ανανέωση. Τι δεν καταλαβαίνω στην ανωτέρω πρόταση ;

Edited by Vasileios

Ενώ αν υπήρχε 6εύρη ανανέωση θα μπορούσε κανείς με τα 5,36 ( ή μήπως 5,06) να την βγάλει δύο μήνες ;

Αν τα μαθηματικά μου είναι καλά θα έβαζε 6+6 = 12 ευρώ σε ένα δίμηνο. και θα την έβγαζε 3 μήνες.

Κάτι που μπορεί να γίνει και με 12εύρη ανανέωση.

Και επιπλέον υπάρχει πρόβλημα να μάθει κανείς πότε έχει διπλασιασμό ενώ.... δεν υπάρχει πρόβλημα να μάθει πότε έχει 6εύρη ανανέωση. Τι δεν καταλαβαίνω στην ανωτέρω πρόταση ;

Εάν ήταν 6€ η ελάχιστη ανανέωση τότε θα μπορούσες να βάλεις κάρτα και 7-8-9€ και πάει λέγοντας

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ ξέρω ότι με περίπου 65€ τον χρόνο έχω 30Gb και κάνω την δουλειά μου.

Επίσης με επιπλέον 36€ τον χρόνο έχω 24 ώρες προς όλους και μάλιστα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Μου έρχεται και κάθε δεύτερη εβδομάδα μήνυμα για αγορά με διπλασιασμό (60'+60') για να μην αγχώνομαι.

Ο καθένας διαλέγει την εταιρία και τα πακέτα που τον καλύπτουν ανάλογα με την χρήση που κάνει.

Για light χρήση η FROG είναι μια χαρά.

Μια που αναφέρατε μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι φτηνότερες επιλογές για 30-50Gb τον χρόνο? :):):)

Φίλε μου, δυστυχώς το φτηνό πακέτο του Frog έχει ήδη απαξιωθεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα για 6€ ανανέωση έστω και σε συγκεκριμένες περιόδους, όπως στον ανταγωνισμό. Έτσι, κάποιος που χρειάζεται μόνο λίγη ομιλία προς όλους, υποχρεώνεται να βάζει 10€ κάρτα (8,93€ καθαρό ποσό) το δίμηνο, εννώ χρησιμοποιεί μόνο τα 6,04 (3,02X2). Δώρο άδωρο είναι. Επιπλέον, παραμένει το πρόβλημα των εβδομάδων διπλασιασμού. Ποιος το λέει ότι μόνο όσοι μπαίνουν στο myphone forum μπορούν να αγοράζουν το πακέτο με τις σωστές παροχές? Είναι δίκαιο αυτό? Μήπως είμαστε επίσημη πηγή ενημέρωσης της Cosmote και δεν το ξέρω?

Αρχικά, δε μου απαντάς σχετικά με την "πληθώρα συνδυαστικων πακετων" των ανταγωνιστών, αλλα οκ.

Οσον αφορά το ζητημα που θίγεις με το πακετο των 60', τη λυση την εχουν προτείνει αρκετοί στο συγκεκριμένο νημα: βαζεις μια καρτα στο τριμηνο, ας πουμε 12ε. Σου μένουν 10,71ε και μπορεις να παρεις το πακετο για 3 μήνες (υπενθύμιση οτι με την παρελευση του 2μηνου απο την τελευταία ανανέωση δε χανονται οι παροχές του οποιου ενεργοποιημένου πακετου αλλα μονο το χρηματικο υπολοιπο). Όποιος θέλει να μην χανει άσκοπα υπολοιπο, μπορεί να παει σε καταστημα και να βαλει στην καρτα του 10,20ε, ωστε να του φτάσουν σχεδόν ακριβώς τα χρήματα.

Τέλος, δυστυχώς η πράξη αποδεικνύει ότι πιο οικονομικά τη βγάζει αυτός που ψάχνεται, και το φόρουμ κανει πολυ καλη δουλειά σε αυτό. Π.χ., τον αλγοριθμο των εβδομάδων διπλασιασμου του πακέτου τον μαθαίνεις εδω, κι οχι απο την κοσμοτε. Και μαλιστα αυτος που θα γραψει εδω μεσα, δεν εχει κανενα προσωπικο οφελος, παρα μονο την ελπιδα οτι θα βοηθηθει οταν το χρειαστεί. Φυσικά και δεν ειναι δικαιο να πρεπει να ξεψαχνιζεις για να εχεις φθηνή ομιλια, η γνώμη μου ειναι οτι θα επρεπε να εχουν ολοι δωρεαν τηλεπικοινωνίες (η οποία γνωμη δεν ξερω αν ενδιαφέρει και κανενα βεβαια). Όμως ετσι εχουν τα πράγματα, καλως ή κακώς. Στη ζωη το "πρεπει" κ το "θα πρεπε" εχουν συχνα μια καποια απόσταση μεταξυ τους.

Αρχικά, δε μου απαντάς σχετικά με την "πληθώρα συνδυαστικων πακετων" των ανταγωνιστών, αλλα οκ.

Οσον αφορά το ζητημα που θίγεις με το πακετο των 60', τη λυση την εχουν προτείνει αρκετοί στο συγκεκριμένο νημα: βαζεις μια καρτα στο τριμηνο, ας πουμε 12ε. Σου μένουν 10,71ε και μπορεις να παρεις το πακετο για 3 μήνες (υπενθύμιση οτι με την παρελευση του 2μηνου απο την τελευταία ανανέωση δε χανονται οι παροχές του οποιου ενεργοποιημένου πακετου αλλα μονο το χρηματικο υπολοιπο). Όποιος θέλει να μην χανει άσκοπα υπολοιπο, μπορεί να παει σε καταστημα και να βαλει στην καρτα του 10,20ε, ωστε να του φτάσουν σχεδόν ακριβώς τα χρήματα.

Τέλος, δυστυχώς η πράξη αποδεικνύει ότι πιο οικονομικά τη βγάζει αυτός που ψάχνεται, και το φόρουμ κανει πολυ καλη δουλειά σε αυτό. Π.χ., τον αλγοριθμο των εβδομάδων διπλασιασμου του πακέτου τον μαθαίνεις εδω, κι οχι απο την κοσμοτε. Και μαλιστα αυτος που θα γραψει εδω μεσα, δεν εχει κανενα προσωπικο οφελος, παρα μονο την ελπιδα οτι θα βοηθηθει οταν το χρειαστεί. Φυσικά και δεν ειναι δικαιο να πρεπει να ξεψαχνιζεις για να εχεις φθηνή ομιλια, η γνώμη μου ειναι οτι θα επρεπε να εχουν ολοι δωρεαν τηλεπικοινωνίες (η οποία γνωμη δεν ξερω αν ενδιαφέρει και κανενα βεβαια). Όμως ετσι εχουν τα πράγματα, καλως ή κακώς. Στη ζωη το "πρεπει" κ το "θα πρεπε" εχουν συχνα μια καποια απόσταση μεταξυ τους.

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, γνωρίζεις ότι οι αναφορές σε αυτόν και οι συγκρίσεις μεταξύ προγραμμάτων καρτοκινητής διαφορετικών ετερειών, μας βγάζουν εκτός Ο.Π.Χ. Αφού το θέλεις όμως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου απαντήσω: σταρ, μπιγκ, χιουτζ, μπλαμπλα του ολ, αππ πακ, καουντ ντάουν. Τουτέστιν, έξι διαφορετικά πακέτα, για όλα τα γούστα (στα 3 ή 4€, 6,9€, 8,5€, 12€, 17,5€). Θέλεις κι'άλλα? Στο βάτραχο πόσες επιλογές έχουμε για ομιλία προς όλους? Μία και μοναδική. Το ίδιο είναι? Όχι, δεν το νομίζω. Δεν ήταν τυχαίο το "δε θα γίνεις πρίγκιπας ποτέ, βάτραχέ, βάτραχέ".

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, γνωρίζεις ότι οι αναφορές σε αυτόν και οι συγκρίσεις μεταξύ προγραμμάτων καρτοκινητής διαφορετικών ετερειών, μας βγάζουν εκτός Ο.Π.Χ. Αφού το θέλεις όμως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου απαντήσω: σταρ, μπιγκ, χιουτζ, μπλαμπλα του ολ, αππ πακ, καουντ ντάουν. Τουτέστιν, έξι διαφορετικά πακέτα, για όλα τα γούστα (στα 3 ή 4€, 6,9€, 8,5€, 12€, 17,5€). Θέλεις κι'άλλα? Στο βάτραχο πόσες επιλογές έχουμε για ομιλία προς όλους? Μία και μοναδική. Το ίδιο είναι? Όχι, δεν το νομίζω. Δεν ήταν τυχαίο το "δε θα γίνεις πρίγκιπας ποτέ, βάτραχέ, βάτραχέ".

Για πακέτα ποιας εταιρείας αναφέρεσαι;

Nokia 8800 Scirocco

Δεν χρειάζονται παραδείγματα. Η αλήθεια είναι ότι το FROG έχει ένα και μοναδικό πακέτο ομιλίας πράγμα που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού.

Αλλά είπαμε όποιος θελει πικοιλία υπάρχουν και άλλα πακέτα στην cosmote η FROG έχε συγμεκριμένο κοινό.

Απο αριθμο που ειναι σε συμβολαιο αλλης εταιριας, για να γινει κοσμοκαρτα και μετα frog, θελει κατι αλλο εκτος απο ταυτοτητα;

Ποιο ειναι το κοστος για την φορητοτητα;

Θέλει αντίγραφο του συμβολαίου και ταυτότητα. Κόστος μηδενικό. Πριν λίγες μέρες μετέφερα το κινητό της συζύγου από Vodafone σε What's up.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, γνωρίζεις ότι οι αναφορές σε αυτόν και οι συγκρίσεις μεταξύ προγραμμάτων καρτοκινητής διαφορετικών ετερειών, μας βγάζουν εκτός Ο.Π.Χ. ........

,Να μπω και εγώ στο νήμα.... Χρόνια κόκκινη με συμβόλαιο μετά Q ύστερα frog. Θα βάλω μερικά πράγματα στο τραπέζι:

1) Η Vodafone έκοβε το voip

2) Q-wind δεν έπιανα με ΤΙΠΟΤΑ στο εξοχικό, παραλία, κοσμοσυρροή στο κέντρο.

3) Η κόσμοτε έχει σήμα, 4G παντού (πλην τα τούνελ της εθνικης).

4) Παρ' όλες τις εναρμονισμένες πρακτικές παίρνεις τηλέφωνο έχεις data ΑΚΟΜΑ και με.0c σε αντιθεση με την wind (θελει 1c τουλάχιστο) οποτε το υπόλοιπο σου διαρκει 3 μηνες και όχι 2.

5) Αν και λέει όχι, ισχύει το roaming στην ΕΕ σε όλα τα πακέτα που έχω πάρει.

6) Rollover που σημαίνει με λίγη προσοχή αρχικά μαζεύεις σε βάθος χρόνου.

7) Διπλή sim δωρεάν. ( Μου είναι απαραίτητη)

Προσωπικά δίνω 13ευρω τον μήνα για 3 κινητά 2 παιδιά στο 1G ανα μήνα και ένα στα 2G ανα μήνα. Έχω ένα VoIP που χρησιμοποιούμε σε 5 συνδεσεις (μάνα, σταθερό, 3 κινητα) περιπου στα 0.5c ανα λεπτό σε ολη την ΕΕ δηλ 10ευρω τα 2000λεπτα που δεν λήγουν ή χάνονται (Χωρίς φόρους και ΦΠΑ). SMS παλι απο το voip για 5c (αν χρειαστεί)

Μόνο πρόβλημα αν βάλω το κινητό σε maximum power saving mode Δεν παίζει το voip... Αλλά έχει callback αν χρειαστεί.

Ως αποτέλεσμα ο βάτραχος δεν ειναι απλώς πρίγκιπας είναι βασιλιάς, είναι ανταγωνιστικός (οριακα) και συγκρινόμενος με κάρτες του εξωτερικού.

Θα κλείσω με αυτό που μου είπε η κόρη μου..... "Μάμπα πως γίνεται να έχω απεριόριστα τηλέφωνα και data όλο τον μήνα ενώ οι φίλες μου δεν έχουν υπόλοιπο ούτε data για περισσότερα λεφτα ανανέωσης;"

Giga WiFi on the spot 10gb 5€ και 40gb 10€

Μερικές παρατηρήσεις 1) οι τιμές είναι διπλές απλά για λίγες μέρες έχει προσφορά 50%. 2) Δεν είναι sim κινητού με αριθμό, δηλαδή δεν μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο να σου στείλει η τράπεζα sms Να βάλεις viber. (άρα θες και άλλη καρτα γι αυτα) 3) λογω του δυο δεν εχει φορητότητα 4) Διπλή κάρτα, καλό σήμα, 4G σε δύσβατες περιοχές αμφίβολα 5) Δεν παίζει το sip (Κατά πάσα πιθανοτητα) 6) σε EU roaming έχει τα μισά ή το 25%. 6) δεν υπαρχει Rollover.7) 12 και 23 ευρώ είναι Πολύ ακριβά κατά την γνώμη μου, μπορείς με λιγη προσοχή να ζήσεις με πολύ λιγότερα data (κατεβάζοντας μουσική ΚΑΙ video μονο από wifi).με 4-5 ευρώ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου λόγοι που παράτησα το frog ( 4 λόγοι)

Καταρχήν είχα το frog για δεύτερο νούμερο( έχει φραγή εισερχόμενων όχι για πολύ ακόμα) χεχεχεχε

1) διπλασιασμός χρημάτων ανανέωσης από 5 στα 10€ ανέβασε το στα άλλα προγράμματα καρτοκινητής και στην οικονομική σου άφησε το όπως ήταν. γνώμη μου.

2) για εμένα που ήθελα να τσονταρο τα λεπτά Και τα MB στο βασικό νούμερο με το frog σαν δεύτερο νούμερο.

το βασικό πρόβλημα ήταν που έχει ένα μοναδικό πακέτο που τα 60 είναι λίγα ακόμα μεγαλύτερο ΠΡΌΒΛΗΜΑ ήταν ότι δεν ταιριάζε ποτέ ο διπλασιασμός τι θέλω να πω αγόρασα τα 120 χ2 χ3 κ. τ. λ φορές τον επόμενο μήνα δεν ταιριάζε ο διπλασιασμός έπρεπε να βάλεις νωρίτερα το πακέτο 120 για να μην χάσεις και τα προηγούμενα λεπτά που είχες από άποψη οικονομίας καθόλου καλό αυτό η να έβαζες τα 60 απλά για να μην χάσεις τα προηγούμενα 60 λεπτά ξανά λέω λιγαααα ουτε αυτό ήταν οικονομικό από καμιά άποψη μπορεί να λέμε όλοι έλα μωρέ 3€ είναι ένας καφές και επειδή είδα ότι μιλάτε για voip 3€ είναι 350-400 λεπτά ομιλίας σε voip provider βέβαια βασική προϋπόθεση να έχεις ίντερνετ αλλά εάν κανείς τα κουμάντα σου το ρυθμίζεις αυτό δεν θέλει και τα τρελά MB ( έχει καμία σχέση με τα 60 ή τα 120 αυτό από τους voip provider με 3€ όχι βέβαια)

Φυσικά και το frog έτσι όπως είναι για εμένα τουλάχιστον δεν κάνει για βασικό νούμερο ούτε για αστείο

3) όπως έχω πει και σε άλλο νήμα ο μήνας έχει 30-31 μέρες για κάποιο πακετο που είναι για 25 μέρες το ίδιο λέω και εδώ για τα πακέτα ίντερνετ όσο τα είχε 30 μέρες καλά ήταν όταν τα πήγε 25 άρχισε για εμένα να γίνεται θέμα στην τελική την τσέπη μου κοιτάζω με αυτόν το τρόπο μου έλεγε η cosmote βάλε περισσότερες κάρτες γιατί θέλω χρήματα εγώ όμως έπρεπε να κοιτάξω την τσέπη μου και αυτό έκανα

Δεν φτάνει που έφαγαν τα GB από 4

έγιναν 2 κ. τ. λ έφαγαν τα GB και της μέρες

Γνώμη μου είναι λοιπόν ότι το λιγότερο που έχει να κάνει η cosmote σαν μόνιμο πακέτο τα 60 να γίνουν 120 και εάν θέλει κάθε τόσο κάνει διπλασιασμό στα 120 βέβαια χλωμό να δώσει 120 με 3€ μόνιμα ε τότε να ανεβάσει τιμή

4) easy transfer σταμάτησε και αυτό που ήταν πολύ χρήσιμο.

ΘΕΤΙΚΆ σήμα ταχύτητες στο ίντερνετ κακά τα ψέματα εδώ η cosmote είναι τουλάχιστον 10 βήματα μπροστά και θα ειναι για πάρα πολλά χρόνια ακόμα

πρίγκιπισα με τα όλα της η cosmote όσο αφορά το σήμα και της ταχύτητες και οι άλλοι υπηρέτες όχι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά στης άλλες τα προβλήματα είναι πολλά περισσότερα

Πώς τσονταρο τώρα τα λεπτά φυσικά με voip με 0.5 0.6 σταθερά κινητά το λεπτό τι κέρδισα κάτι που δεν το είχα σαν επιλογή να μπορώ να πάρω τηλέφωνο στο εξωτερικό κάτι που το καρτέλ δεν μου το είχε δώσει σαν επιλογή γιατί ήθελαν να με αρμεξουν ( λίγα λεπτά πολλά χρήματα) θα στοίχιζε ο κούκος αηδόνι εάν δεν ψαχνόμουν

Γερμανία σταθερό με 0.3 πουθενά σε κανένα καρτέλ

Προσοχή Τα χρήματα στους voip provider δεν λήγουν ποτε μέχρι να τα φας

Ανανέωσε το site και καλά έκανε γιατί ήταν άθλιο είχε μένει σε παλιά εποχή αλλά άφησε τα ίδια άθλια πακέτα εκείνης της εποχής που οι ανάγκες ήταν λιγότερες σε σχέση με τώρα.

Ότι θέλουν μπορούν να κάνουν απλά δεν θέλουν γιατί όπως είπα σε άλλο νήμα μας πιάνουν κότσο πάρε εδώ ελληνα 600 προς frog και τουλάχιστον παλιότερα δείτε τι έδινε στο αντίστοιχο frog Romania

Καλό μου βατραχάκι σε επνιξα στο νεροχύτη

909ad8831573a53cef13538b674ecafe.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

σταρ, μπιγκ, χιουτζ, μπλαμπλα του ολ, αππ πακ, καουντ ντάουν. Τουτέστιν, έξι διαφορετικά πακέτα, για όλα τα γούστα (στα 3 ή 4€, 6,9€, 8,5€, 12€, 17,5€).

Με φθηνότερο βασικό πακέτο στα 6,9ε δε μιλάμε πλέον για low cost καρτοκινητή.

Όσο για το "για ολα τα γούστα" θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τις παροχές, συγκριτικά με αλλες καρτοκινητες, λίγες, συν το οτι κανενα συνδυαστικο πακετο δε δινει sms (πρεπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά).

Οπως σωστά είπε και ο Βασιλειος πριν, η Frog εχει μεινει μονη της στο target group που απευθυνεται, και μια αυξηση των τιμων μονο κακο θα της εκανε. Βεβαια εχουν δει πολλα τα ματια μας...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1) διπλασιασμός χρημάτων ανανέωσης από 5 στα 10€ ανέβασε το στα άλλα προγράμματα καρτοκινητής και στην οικονομική σου άφησε το όπως ήταν. γνώμη μου.

Δε γίνεται όλος ο ανταγωνισμός να έχει ελάχιστη καρτα 10ε και εσυ να την βαζεις 5ε. Θα μαζέψεις ολο τον κοσμο που θέλει απλως να συντηρηθεί το νούμερό του και θα φορτώσεις το δίκτυο σου.

Οχι οτι συμφωνώ με την αυξηση απο τα 5ε στα 10ε γενικα, αλλα καποια πράγματα ειναι κοινη λογική.

Να πω και εγώ την γνώμη μου λόγοι που παράτησα το frog ( 4 λόγοι)

Καταρχήν είχα το frog για δεύτερο νούμερο( έχει φραγή εισερχόμενων όχι για πολύ ακόμα) χεχεχεχε

2) για εμένα που ήθελα να τσονταρο τα λεπτά Και τα MB στο βασικό νούμερο με το frog σαν δεύτερο νούμερο.

το βασικό πρόβλημα ήταν που έχει ένα μοναδικό πακέτο που τα 60 είναι λίγα ακόμα μεγαλύτερο ΠΡΌΒΛΗΜΑ ήταν ότι δεν ταιριάζε ποτέ ο διπλασιασμός τι θέλω να πω αγόρασα τα 120 χ2 χ3 κ. τ. λ φορές τον επόμενο μήνα δεν ταιριάζε ο διπλασιασμός έπρεπε να βάλεις νωρίτερα το πακέτο 120 για να μην χάσεις και τα προηγούμενα λεπτά που είχες από άποψη οικονομίας καθόλου καλό αυτό η να έβαζες τα 60 απλά για να μην χάσεις τα προηγούμενα 60 λεπτά ξανά λέω λιγαααα ουτε αυτό ήταν οικονομικό από καμιά άποψη μπορεί να λέμε όλοι έλα μωρέ 3€ είναι ένας καφές και επειδή είδα ότι μιλάτε για voip 3€ είναι 350-400 λεπτά ομιλίας σε voip provider βέβαια βασική προϋπόθεση να έχεις ίντερνετ αλλά εάν κανείς τα κουμάντα σου το ρυθμίζεις αυτό δεν θέλει και τα τρελά MB ( έχει καμία σχέση με τα 60 ή τα 120 αυτό από τους voip provider με 3€ όχι βέβαια)

Φυσικά και το frog έτσι όπως είναι για εμένα τουλάχιστον δεν κάνει για βασικό νούμερο ούτε για αστείο

3) όπως έχω πει και σε άλλο νήμα ο μήνας έχει 30-31 μέρες για κάποιο πακετο που είναι για 25 μέρες το ίδιο λέω και εδώ για τα πακέτα ίντερνετ όσο τα είχε 30 μέρες καλά ήταν όταν τα πήγε 25 άρχισε για εμένα να γίνεται θέμα στην τελική την τσέπη μου κοιτάζω με αυτόν το τρόπο μου έλεγε η cosmote βάλε περισσότερες κάρτες γιατί θέλω χρήματα εγώ όμως έπρεπε να κοιτάξω την τσέπη μου και αυτό έκανα

Δεν φτάνει που έφαγαν τα GB από 4

έγιναν 2 κ. τ. λ έφαγαν τα GB και της μέρες

Γνώμη μου είναι λοιπόν ότι το λιγότερο που έχει να κάνει η cosmote σαν μόνιμο πακέτο τα 60 να γίνουν 120 και εάν θέλει κάθε τόσο κάνει διπλασιασμό στα 120 βέβαια χλωμό να δώσει 120 με 3€ μόνιμα ε τότε να ανεβάσει τιμή

4) easy transfer σταμάτησε και αυτό που ήταν πολύ χρήσιμο.

ΘΕΤΙΚΆ σήμα ταχύτητες στο ίντερνετ κακά τα ψέματα εδώ η cosmote είναι τουλάχιστον 10 βήματα μπροστά και θα ειναι για πάρα πολλά χρόνια ακόμα

πρίγκιπισα με τα όλα της η cosmote όσο αφορά το σήμα και της ταχύτητες και οι άλλοι υπηρέτες όχι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά στης άλλες τα προβλήματα είναι πολλά περισσότερα

Πώς τσονταρο τώρα τα λεπτά φυσικά με voip με 0.5 0.6 σταθερά κινητά το λεπτό τι κέρδισα κάτι που δεν το είχα σαν επιλογή να μπορώ να πάρω τηλέφωνο στο εξωτερικό κάτι που το καρτέλ δεν μου το είχε δώσει σαν επιλογή γιατί ήθελαν να με αρμεξουν ( λίγα λεπτά πολλά χρήματα) θα στοίχιζε ο κούκος αηδόνι εάν δεν ψαχνόμουν

Γερμανία σταθερό με 0.3 πουθενά σε κανένα καρτέλ

Προσοχή Τα χρήματα στους voip provider δεν λήγουν ποτε μέχρι να τα φας

Ανανέωσε το site και καλά έκανε γιατί ήταν άθλιο είχε μένει σε παλιά εποχή αλλά άφησε τα ίδια άθλια πακέτα εκείνης της εποχής που οι ανάγκες ήταν λιγότερες σε σχέση με τώρα.

Ότι θέλουν μπορούν να κάνουν απλά δεν θέλουν γιατί όπως είπα σε άλλο νήμα μας πιάνουν κότσο πάρε εδώ ελληνα 600 προς frog και τουλάχιστον παλιότερα δείτε τι έδινε στο αντίστοιχο frog Romania

Καλό μου βατραχάκι σε επνιξα στο νεροχύτη

909ad8831573a53cef13538b674ecafe.jpg

Το θέμα των 25 ημερών, λύνεται σχετικά εύκολα: Αντί για τα 2GB με 4,44€ (17317 στο 1330), ενεργοποιείς τα 2GB+500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία με 5€ (1717 ή 1818 αντίστοιχα στο 1330), που είναι για 31 ημέρες, διαθέσιμα σε όλα τα καρτοκινητά της Cosmote.

Με φθηνότερο βασικό πακέτο στα 6,9ε δε μιλάμε πλέον για low cost καρτοκινητή.

Όσο για το "για ολα τα γούστα" θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τις παροχές, συγκριτικά με αλλες καρτοκινητες, λίγες, συν το οτι κανενα συνδυαστικο πακετο δε δινει sms (πρεπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά).

Οπως σωστά είπε και ο Βασιλειος πριν, η Frog εχει μεινει μονη της στο target group που απευθυνεται, και μια αυξηση των τιμων μονο κακο θα της εκανε. Βεβαια εχουν δει πολλα τα ματια μας...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε γίνεται όλος ο ανταγωνισμός να έχει ελάχιστη καρτα 10ε και εσυ να την βαζεις 5ε. Θα μαζέψεις ολο τον κοσμο που θέλει απλως να συντηρηθεί το νούμερό του και θα φορτώσεις το δίκτυο σου.

Οχι οτι συμφωνώ με την αυξηση απο τα 5ε στα 10ε γενικα, αλλα καποια πράγματα ειναι κοινη λογική.

Υπάρχει και 6 € στους άλλους το πολύ πολύ να γινόταν και εδώ το 5€.... 6€ Edited by oxxy

Το θέμα των 25 ημερών, λύνεται σχετικά εύκολα: Αντί για τα 2GB με 4,44€ (17317 στο 1330), ενεργοποιείς τα 2GB+500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία με 5€ (1717 ή 1818 αντίστοιχα στο 1330), που είναι για 31 ημέρες, διαθέσιμα σε όλα τα καρτοκινητά της Cosmote.
Εάν πάρω αυτό το πακέτο ,θα προστεθεί στα mb που ήδη έχω από τα πακέτα των 4,44 ;

Υπάρχει και 6 € στους άλλους το πολύ πολύ να γινόταν και εδώ το 5€.... 6€

Η συγκεκριμένη εχει υιοθετήσει την τακτική της μονιμης προσφοράς για να κρατήσει την πελατεία της, όπου πρέπει να έχεις συνεχεια το νου σου και να μπαίνεις καθε μερα στο app. Το ιδιο και η κόκκινη με το cashback. Προσωπικά δε το θεωρω φυσιολογικο αυτο το συνεχες κυνήγι να ειναι ο κανονας στην καρτοκινητή.

Εάν πάρω αυτό το πακέτο ,θα προστεθεί στα mb που ήδη έχω από τα πακέτα των 4,44 ;

Εννοείται, κανονικότατα! Εγώ αυτό βάζω, για να λήγει μαζί με τα λεπτά. Απλά επειδή δε μου φτάνει η ομιλία, βάζω πέντε τρίευρα πακετάκια το μήνα, οπότε φτάνω στα 20€ καθαρό ποσό, δηλαδή σχεδόν 30€ ανανέωση. Τώρα όμως, επειδή δε βγαίνω οικονομικά να συνεχίσω με αυτό το σχήμα, θα εγκαταλείψω το βάτραχο παρ'ό,τι είναι το βασικό μου νούμερο, και θα κάνω κύριο ένα από τα τρία προνομιακά που έως τώρα συντηρούσα με περίπου 10€ ανά οκτάμηνο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η συγκεκριμένη εχει υιοθετήσει την τακτική της μονιμης προσφοράς για να κρατήσει την πελατεία της, όπου πρέπει να έχεις συνεχεια το νου σου και να μπαίνεις καθε μερα στο app. Το ιδιο και η κόκκινη με το cashback. Προσωπικά δε το θεωρω φυσιολογικο αυτο το συνεχες κυνήγι να ειναι ο κανονας στην καρτοκινητή.

Αχ, ναι! Ενώ το κυνήγι της εβδομάδας διπλασιασμού στο βάτραχο, είναι ό,τι πιο φυσιολογικό υπάρχει! Τουλάχιστον, στους άλλους πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή, για να δεις πότε έχει εξάευρη. Εδώ, επειδή η εφαρμογή κολλάει και δείχνει τα 60'+60' συνεχώς σαν να ήταν μόνιμο πακέτο, πρέπει να μπαίνεις στο forum και να το μαθαίνεις από ανεπίσημες πηγές. Τι ωραία!

Εννοείται, κανονικότατα! Εγώ αυτό βάζω, για να λήγει μαζί με τα λεπτά. Απλά επειδή δε μου φτάνει η ομιλία, βάζω πέντε τρίευρα πακετάκια το μήνα, οπότε φτάνω στα 20€ καθαρό ποσό, δηλαδή σχεδόν 30€ ανανέωση. Τώρα όμως, επειδή δε βγαίνω οικονομικά να συνεχίσω με αυτό το σχήμα, θα εγκαταλείψω το βάτραχο παρ'ό,τι είναι το βασικό μου νούμερο, και θα κάνω κύριο ένα από τα τρία προνομιακά που έως τώρα συντηρούσα με περίπου 10€ ανά οκτάμηνο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αχ, ναι! Ενώ το κυνήγι της εβδομάδας διπλασιασμού στο βάτραχο, είναι ό,τι πιο φυσιολογικό υπάρχει! Τουλάχιστον, στους άλλους πρέπει να μπαίνεις στην εφαρμογή, για να δεις πότε έχει εξάευρη. Εδώ, επειδή η εφαρμογή κολλάει και δείχνει τα 60'+60' συνεχώς σαν να ήταν μόνιμο πακέτο, πρέπει να μπαίνεις στο forum και να το μαθαίνεις από ανεπίσημες πηγές. Τι ωραία!

Η γνώμη μου είναι ότι και τα δύο είναι κατάντια φυσικά ούτε με εσένα τα βάζω ούτε με κάποιο παιδί που το κάνει στο frog

Το έχουν φτιάξει ωραίο το σύστημα στο καρτέλ για αυτό και εγώ τους κράζω όχι μόνο εδώ αλλά και απευθείας

Και εγώ το έκανα όταν είχα frog δεν βγάζω την ουρά μου απέξω

Edited by oxxy

Αυτά τα πακέτα που λες δεν φαίνονται πουθενά ούτε στην εφαρμογή της frog ούτε της cosmote

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Αν είναι τίποτα "κρυφά" πακέτα που εμφανίζονται ως προσφορές και τυχόν έχουν ισχύ για όλους, είναι λογικό να μην φαίνονται σε καμία εφαρμογή, και να ενεργοποιούνται μόνο με sms.

Αν είναι τίποτα "κρυφά" πακέτα που εμφανίζονται ως προσφορές και τυχόν έχουν ισχύ για όλους, είναι λογικό να μην φαίνονται σε καμία εφαρμογή, και να ενεργοποιούνται μόνο με sms.

Ακριβώς έτσι είναι, κρυφές προσφορές για όλους. Δοκιμασμένες εδώ και 2-3 χρόνια σε Frog και πρόσφατα σε What's Up και Cosmoκάρτα. Λειτουργούν κανονικά, 100%. Ωστόσο, το γεγονός ότι αν δεν το αναφέρω εγώ, ο ένας ή ο άλλος που έτυχε να το γνωρίζει, δε θα το μάθει κανείς, είναι ενδεικτικό της κατάντιας στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η ελληνική αγορά καρτελοκινητής.

Εγώ το έκανα δοκιμή στέλνοντας 1717, και χωρίς να έχω ικανό υπόλοιπο. Μου απάντησε πως το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την ενεργοποίηση του πακέτου, και να δοκιμάσω όταν ανανεώσω. Οπότε, δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω ότι υπάρχει.

Sent from my Galaxy S10e

Έστειλα εγώ προχθές και μου έδωσε 2gb (προστέθηκαν σε αυτά που είχα και ανανεώθηκε η λήξη τους για ένα μήνα) συν τα αχρείαστα για εμένα λεπτά προς Βουλγαρία .