Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον.... είπα να γίνω και γω Πακιστανός στην χώρα μου, μιας και οι αυξήσεις σε ολους τους κλασσικους καρτοκινητους πιασανε ταβάνι. Εχω whatsup και πήγα να το κάνω Frog, πέρνωντας στο 13897 οπως λένε στην σελίδα τους, για να κάνω φορητοτητα. Ο αριθμός ομως λεει δεν υπάρχει!!! :wacko: Αμα πάω απο καταστημα Cosmote θα μου κάνουν φορητότητα ή θα με ζητάνε πακιστανικο διαβατήριο? :p
Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Λοιπον.... είπα να γίνω και γω Πακιστανός στην χώρα μου, μιας και οι αυξήσεις σε ολους τους κλασσικους καρτοκινητους πιασανε ταβάνι. Εχω whatsup και πήγα να το κάνω Frog, πέρνωντας στο 13897 οπως λένε στην σελίδα τους, για να κάνω φορητοτητα. Ο αριθμός ομως λεει δεν υπάρχει!!! :wacko: Αμα πάω απο καταστημα Cosmote θα μου κάνουν φορητότητα ή θα με ζητάνε πακιστανικο διαβατήριο? :p

Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολούθησε τις οδηγίες. Χρέωση 3€.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Προσωπικα δεν εχω καταφερει ποτε να βαλω κάρτα χωρίς login στο cosmote.gr τις 3-4 φορες που εχω δοκιμασει. Μπορει να εχω πεσει στις περιπτωσεις που ειχε προβλημα γιατι μου εχει τυχει και αλλη φορα ενω ειχα κανει login. Γενικα ειναι αρκετα αναξιοπιστο το συστημα και δεν ειναι να βασιζεσαι για ανανεωση τελευταιας στιγμης. Το προβλημα μπορει να μην προερχεται απαραιτητα απο την cosmote αλλα απο την υπηρεσια DataCash της mastercard που χρεωνει την καρτα. Αν η datacash δεν μπορει να σε χρεωσει, δεν θα μπορει να παρεις success page απο την cosmote και κατ'επεκταση τα χρηματα. Για αυτο, αλλη φορα αν σου βγαλει προβλημα με την καρτα, δοκιμασε με paypal. Δεν το εχω δοκιμασει για να το τσεκαρω αλλα ευελπιστω να μην εχει προβλημα. Αν το υλοποιησεις, δωσε ενα feedback.

Και εγώ προσπαθώ όλη μέρα αλλά τίποτα...

Μόλις ανανέωσα μέσω εφαρμογής με 10 ευρώ και πληρωμή paypal , ταχύτατα και ενώ είμαι με δεδομένα (εάν παίζει ρόλο αυτό).

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν μου ζήτησε password , μόλις επέλεξα το PayPal ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Ποτέ ούτε και στο pc δεν έκανα κλικ στο να αποθηκευθεί κωδικός .

Και εγώ προσπαθώ όλη μέρα αλλά τίποτα...

Paypal έχεις να δοκιμάσεις;

Ανανέωσα την Κυριακή που έληγε το 25ημερο με 4.44 και μου έδωσε εχθές το δώρο.

Χθες είπα να βάλω αλλά 2+2 gb,αλλά δεν μου ήρθε ποτέ το δώρο των 2gb.

Φταει που πήρα τα 2gb μέσω εφαρμογής?

Επίσης όταν προσπαθώ να στείλω το 17317 ,μου λέει ότι δεν δικαιούμαι άλλο πακέτο,πέραν των δύο ανά ημερολογιακό μήνα.

Για να μην χάσω το απόθεμα των gb ,τα οποία ληξουνε σε 24 μέρες κι όχι ενα μήνα,πρέπει να επιλέξω το πακέτο των 200mb,η των 6+2?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανανέωσα την Κυριακή που έληγε το 25ημερο με 4.44 και μου έδωσε εχθές το δώρο.

Χθες είπα να βάλω αλλά 2+2 gb,αλλά δεν μου ήρθε ποτέ το δώρο των 2gb.

Φταει που πήρα τα 2gb μέσω εφαρμογής?

Επίσης όταν προσπαθώ να στείλω το 17317 ,μου λέει ότι δεν δικαιούμαι άλλο πακέτο,πέραν των δύο ανά ημερολογιακό μήνα.

Για να μην χάσω το απόθεμα των gb ,τα οποία ληξουνε σε 24 μέρες κι όχι ενα μήνα,πρέπει να επιλέξω το πακέτο των 200mb,η των 6+2?

Εμένα έχει τύχει να μου έρθει μετά από 2 μέρες το δώρο

Δεν έχει σημασία πως ενεργοποιείς το πακέτο

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα έχει τύχει να μου έρθει μετά από 2 μέρες το δώρο

Δεν έχει σημασία πως ενεργοποιείς το πακέτο

Μάλιστα οπότε αφού δεν μπορώ να βάλω το ίδιο πακέτο ,αφού έχω ήδη ενεργοποιήσει δύο φορές,βάζω είτε το 8.5 ευρώ είτε με τα 3 για 200μβ?

Μόλις ανανέωσα μέσω εφαρμογής με 10 ευρώ και πληρωμή paypal , ταχύτατα και ενώ είμαι με δεδομένα (εάν παίζει ρόλο αυτό).

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι που δεν μου ζήτησε password , μόλις επέλεξα το PayPal ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Ποτέ ούτε και στο pc δεν έκανα κλικ στο να αποθηκευθεί κωδικός .

Και εγώ πρόσφατα ανανέωσα F2G μέσω εφαρμογής και PayPal και δεν μου ζήτησε κωδικό. Κάτι θα άλλαξε στη διαδικασία του PayPal, φαίνεται...

Και εγώ πρόσφατα ανανέωσα F2G μέσω εφαρμογής και PayPal και δεν μου ζήτησε κωδικό. Κάτι θα άλλαξε στη διαδικασία του PayPal, φαίνεται...
Άρα δεν είναι ότι κάτι ίσως έκανα λάθος .

Άρα δεν είναι ότι κάτι ίσως έκανα λάθος .

Σε προηγούμενη ανανέωση έχετε δώσει έγκριση για Preapproved payment γι αυτό τώρα το pp δεν ζητάει κωδικό.

Λίγο προσοχή με αυτό, δεν εννοώ για cosmote, wind κτλ, αλλά για συνδρομές πχ. μπορεί να τραβήξει αυτόματα χρήματα χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

Το κακό με την cosmote είναι ότι μέσω paypal το δίνει πάντα ως εντολή και δεν μπορείς να πληρώσεις διαφορετικά.:shifty:

Το κακό με την cosmote είναι ότι μέσω paypal το δίνει πάντα ως εντολή και δεν μπορείς να πληρώσεις διαφορετικά.:shifty:

εκανα χτες top up απο δω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91# χωρίς να μπλέξω με preapproved payments και λοιπες απάτες. Πρεπει να το αλλαξαν πρόσφατα σχετικα... μαλλον θα πεσε τιποτα κραξιμο.

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Άρα δόθηκε εντολή από cosmote ?

Διότι δεν θυμάμαι να συναίνεσα .

Με το "εντολή" εννοώ ότι δεν σου πετάει κανονικό paypal invoice αλλά ζητάει την έγκριση και για μελλοντικές πληρωμές.

Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει σε whatsup.

Μπορείς να δεις στο paypal settings>payments>Manage pre-approved payments και να την ακυρώσεις.

wu_-_Copy.png

εκανα χτες top up απο δω https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91# χωρίς να μπλέξω με preapproved payments και λοιπες απάτες. Πρεπει να το αλλαξαν πρόσφατα σχετικα... μαλλον θα πεσε τιποτα κραξιμο.

Πάντα πλήρωνα μέσω του whatsup.gr με λογαριασμό.

Στην cosmote.gr δεν το έβρισκα αυτό.

Το έκανα bookmark το link και θα το δοκιμάσω στην επόμενη ανανέωση.

Thanks.

Ενεργοποίησε κάνεις πρόσφατα το πακέτο με τα 4,44€ να μας πει αν πήρε τα 2 gb δώρο.

Το εχω κάνει από χθες και δεν ήρθε ακόμα τίποτα.

Και εγώ το ίδιο μάλλον το κόψανε.
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Λέτε για αυτό που έχουν ανακοινώσει (από 16/10/17) ότι θα κόψουν από 20/11/17 αλλά για περίεργο λόγο συνεχιζόταν?

Εγώ ενεργοποίησα την Κυριακή σε δύο νούμερα και ήρθε και στα δύο και μάλιστα αμέσως

Sent from my Pixel XL using Tapatalk