Vasileios Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 57 ευρώ μου έφαγε εμένα μέσα σε 5 λεπτά. Αυτή είναι η χρέωση της cosmote 1 ευρώ το ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Αν η κάρτα σου ήταν άλλης χώρας της EU σε roaming η χρέωση από το δίκτυο cosmote θα ήταν περίπου 0,25€/mb δλδ 1/4 της χρέωσης που δίνουν στα Ελληνικά δικά τους νούμερα.. Τραγικό... :( Το θέμα είναι αν δε σου ήρθε προειδοποιητικό sms (που λες ότι σου έρχεται όταν είσαι κοντά στα 10mb) να πατήσεις σε αυτό και να ζητήσεις επιστροφή. Τα στικάκια με το λογισμικό που έχουν (θυμάμαι από wind) δέχονται sms. Edited March 30, 2016 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Aυτο το πακετο των 2GB δεν το βλεπω στο Frogmobile.gr. Που θα παρω περισσοτερες πληροφοριες; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Aυτο το πακετο των 2GB δεν το βλεπω στο Frogmobile.gr. Που θα παρω περισσοτερες πληροφοριες; Στέλνεις 17317 στο 1330 και κόστος 4,40.Μπορεις μέχρι 2 φορές ανά μήνα...Οσο ακόμα κρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 57 ευρώ μου έφαγε εμένα μέσα σε 5 λεπτά. Αυτή είναι η χρέωση της cosmote 1 ευρώ το ΜΒ Πλάκα κάνεις? Πώς την πάτησες εσύ? Δε νομίζω να υπάρχει κανείς από μας, πιο ενημερωμένος από σένα, σε θέματα κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Στέλνεις 17317 στο 1330 και κόστος 4,40.Μπορεις μέχρι 2 φορές ανά μήνα...Οσο ακόμα κρατήσει Τι προσφέρει αυτό το πακέτο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι προσφέρει αυτό το πακέτο? 2GB Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδιά, μου είπε ένας γνωστός μου, ότι η τιμή του SMS στο Frog, έχει αυξηθεί από 0,0644 ευρώ/μήνυμα σε 0,10 ευρώ/μήνυμα. Ισχύει? Αν ναι, πότε? Βγήκε ανακοίνωση, ή όχι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδιά, μου είπε ένας γνωστός μου, ότι η τιμή του SMS στο Frog, έχει αυξηθεί από 0,0644 ευρώ/μήνυμα σε 0,10 ευρώ/μήνυμα. Ισχύει? Αν ναι, πότε? Βγήκε ανακοίνωση, ή όχι? Ευχαριστώ. ελληνικά δίκτυα 0,0644 €/SMS ξένα δίκτυα 0,1000 €/SMS http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδιά, μου είπε ένας γνωστός μου, ότι η τιμή του SMS στο Frog, έχει αυξηθεί από 0,0644 ευρώ/μήνυμα σε 0,10 ευρώ/μήνυμα. Ισχύει? Αν ναι, πότε? Βγήκε ανακοίνωση, ή όχι? Ευχαριστώ. στο σαιτ ο τιμοκαταλογος βασικων χρεωσεων εχει 0,10 ΜΟΝΟ για σμσ εξωτερικού. Πιο παλιά ολα τα σμσ ηταν 0,0644 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι να πω βρε παιδια...Οτι και να πω θα ειναι λιγο...Πιστευω οτι το προλαβα και δε ξεπερασα το χρονο του πακετου.Αν τελικα τον περασα,τοτε μιλαμε για ΑΠΑΤΗ μεγαλη!Ειναι τοσο κριμα να χανονται ετσι αδικα οι μοναδες...Και να φανταστειται οτι λογω μιας απιστευτης ταλαιπωριας που εχω τραβηξει με αιτηση μεταφορας απο εναν αλλο παροχο,στον ΟΤΕ, για αυτο το λογο εμεινα χωρις ιντερνετ...Καθε παθημα γινεται μαθημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ευχαριστώ πολύ yyyy και laznokxd. Θέλω να δω, τώρα με τις αυξήσεις που έκανε η Voda και σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι, την ανακοίνωση που θα λέει για αύξηση της τιμής του SMS στο Frog, από 0,0644 ευρώ/SMS σε 0,19 ευρώ/SMS, δηλαδή κατά 200%. Αν γίνει, ίσως και να είναι η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξυση τιμής που έχει γίνει ποτέ, σε υπηρεσία της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ yyyy και laznokxd. Θέλω να δω, τώρα με τις αυξήσεις που έκανε η Voda και σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι άλλοι, την ανακοίνωση που θα λέει για αύξηση της τιμής του SMS στο Frog, από 0,0644 ευρώ/SMS σε 0,19 ευρώ/SMS, δηλαδή κατά 200%. Αν γίνει, ίσως και να είναι η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξυση τιμής που έχει γίνει ποτέ, σε υπηρεσία της ελληνικής αγοράς τηλεπικοινωνιών. εαν φρογκ και κιου ανεβασουν τοσο ψηλά το σμσ, θα είναι μια καλή ώθηση να αρχίσει ο κόσμος να χρησιμοποιεί Viber. Δωρεάν και ταχύτατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 εαν φρογκ και κιου ανεβασουν τοσο ψηλά το σμσ, θα είναι μια καλή ώθηση να αρχίσει ο κόσμος να χρησιμοποιεί Viber. Δωρεάν και ταχύτατο. Βασικά, ο κόσμος έπρεπε να χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό frog και q και ήδη να είχε μάθει viber κλπ.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Βασικά, ο κόσμος έπρεπε να χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό frog και q και ήδη να είχε μάθει viber κλπ.... συμφωνώ 100%, ειδικά τώρα που οι τιμές των smartphones έχουν πέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Νομίζω ότι οι περισσότεροι δε στέλνουν πια ''κανονικά'' sms αλλά χρησιμοποιούν viber και what'sapp, οπότε κοιτάζουν οι εταιρείες να τα πάρουν από τους παραδοσιακούς συνδρομητές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τελευταια εχω παρατηρησει μεγαλη πτωση στην ενταση του σηματος,σε διαφορα μερη.χανω συνεχως εισερχομενες κλησεις και δεχομαι παραπονα για την ποιοτητα της συνομιλιας.Στη συσκευη μου το moto g 2nd με δυο καρτες sim,η δευτερη καρτα μια cosmokarta,εχει σημα οταν η frog την ιδια στιγμη δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Τελευταια εχω παρατηρησει μεγαλη πτωση στην ενταση του σηματος,σε διαφορα μερη.χανω συνεχως εισερχομενες κλησεις και δεχομαι παραπονα για την ποιοτητα της συνομιλιας.Στη συσκευη μου το moto g 2nd με δυο καρτες sim,η δευτερη καρτα μια cosmokarta,εχει σημα οταν η frog την ιδια στιγμη δεν εχει. Το γεγονός ότι η μία κάρτα έχει σήμα ενώ η άλλη όχι μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η μία κάρτα να έχει 3g και η άλλη 2g. Για να το τσεκαρεις θα πρέπει να έχεις και τις δύο sim σε 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εχεις δικιο,αν το ρυθμισω στο 2g,πιανει σημα οσο και η δευτερη καρτα.Οποτε λοιπον το κραταω σε 2g,και το γυρναω 3g μονο οταν θελω mobile internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Εχεις δικιο,αν το ρυθμισω στο 2g,πιανει σημα οσο και η δευτερη καρτα.Οποτε λοιπον το κραταω σε 2g,και το γυρναω 3g μονο οταν θελω mobile internet; Ναι,γινεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μια ερώτηση παιδιά για όποιον γνωρίζει..Εχουν μαζευτεί στο λογαριασμο 35 ευρω,για ποσο καιρο μπορω να μην βαλω αλλα χρήματα και να χρησιμοποιώ απο αυτα; Κατα μεσο ορο χαλαω 3 ευρω χρονο ομιλιας και 4.5€ για ιντερνετ/μηνα αρα θα μπορουσα τους επομενους 5 να μην βαλω καθολου.Ειναι εφικτο παιδιά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μια ερώτηση παιδιά για όποιον γνωρίζει..Εχουν μαζευτεί στο λογαριασμο 35 ευρω,για ποσο καιρο μπορω να μην βαλω αλλα χρήματα και να χρησιμοποιώ απο αυτα; Κατα μεσο ορο χαλαω 3 ευρω χρονο ομιλιας και 4.5€ για ιντερνετ/μηνα αρα θα μπορουσα τους επομενους 5 να μην βαλω καθολου.Ειναι εφικτο παιδιά; Ευχαριστώ! Το ποσό μένει για 90 μέρες από την τελευταία ανανέωση...Μετα διαγράφεται αν δεν κάνεις ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Που μπορουμε να δούμε ποτε λήγει το ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Που μπορουμε να δούμε ποτε λήγει το ποσο; Κλήση στο 1314 και πατας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ξεκίνησε ο διπλασιασμός του πακέτου των 60 λεπτών για όσους δεν τους ήρθε μνμ. Θα ισχύσει έως κ 10/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts