Panagioths Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 5. Online billing (μεσω web) και αλλα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 twins card (mono h TIM) ma kala ti syzhtame pali 8a ta leme h COSMOTE KOIMATE OR8IA KAI OTAN DEN KOIMATE KANEI AYKSEISEIS......ante mas pane firi firi gia allo diktyo .....aman... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Το πρωτο που λες εχω κανει αναφορα στο παρελθον και σε αλλες εταιριες. Τους ειναι ποιο ευκολο να φτιαξουν μια χρεωσιμη υπηρεσια για να τους τα σκαμε παρα μια υπηρεσια παμφθηνη εώς και δωρεαν που στο κατω κατω της γραφης ειναι και πραγματικη υπηρεσια. Λες και οι γειτονες εταιριες (βλέπε Τουρκία, Σκόπια κλπ.) που εχουν αυτην την εταιρια εχουν χασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Πράγματι είναι πολύ χρήσιμη η Υπηρεσία Πληροφορίες Κυψέλης !η πρώτη μου επαφή ήταν στη Κύπρο και μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη ! :) * όταν συζητηθεί αρκετά το θέμα ας το κάνουμε ένα μαζικό mail to Cosmote cc ;) :cool: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ---!!! OFF-TOPIC!!!--- Θυμάμαι όταν ήμουν χρηστης της -τοτε-Telestet, με το Εκτός City, ή καλύτερα EKTOS CITY. Πολλοί θα το θυμάστε ακόμη! ---!!! ΟΝ-TOPIC!!!--- Internet κανονικό (πάλι μόνο η TIM το δινει) Κατα καιρούς δωρεάν MMS (όπως αυτό που κάνει η Βοδιφον) ή οτιδήποτε άλλο... Και το κυριότερο: καμια λογική χρέωση ρε παιδια... Τι να τα κανω και τα mms & ta sms & ta tms κτλ... Ξυπνά cosmote... H Q θα σε φάει λάχανο... Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Στην κοσμάρα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Na rwthsw kati? Skeftomai na parw mia karta tim(p.X free2go) gia na exw internet over gprs.Simferei pio poli apo to wap over gprs? H cosmote me tis xrewseis tou gprs ths,me exei gdisei! Exw symbian kinito(6600) kai exw kati fobera programata(mirc,turbomsm,agile messenger k.L.P) ta opoia leitourgoun apo oti kserw me internet over gprs! Ara fantazomai tha doulepsoun Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 to EKTOS CITY akomi iparxei...! kai na thes na to ksexaseis den s'afinoun xa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Έχετε δει το νέο διαγωνισμό που άρχισε η κοσμοτέ; Είναι περισσότερο για τους ποδοσφαιρόφιλους. Απαντάς σε ερωτήσεις που αφορούν την αγαπημένη σου ομάδα και κερδίζεις από χρόνο ομιλίας μέχρι αυτοκίνητο! Για λεπτομέρειες στο site της κοσμοτέ. Πάντως για 1,19(μαζί με το ΦΠΑ)εγώ και να ξέρα από ποδόσφαιρο θα το σκεφτόμουν να συμμετέχω.. Έ ρε λεφτά που θα μαζέψουν πάλι.. :D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Δεν παμε να παιξουμε κανα μπαρμπουτι καλυτερα... Ιδιες πιθανοτητες θα εχουμε να κερδισουμε αυτα που λενε συναρτησει οσων χασουμε... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Λοιπόν: εδώ θα βρούμε το φτηνότερο 100άρι πακέτο SMS της αγοράς προς όλους τους προορισμούς γενικά: Τα 100 SMS με χρήση της CU SMS Card κοστίζουν €5,00 Τα 100 SMS με χρήση του SMS Choice 100 κοστίζουν €5,95 Τα 100 SMS με χρήση του F2G 50% στα SMS κοστίζουν €7.259 Τα 100 SMS στην Q (που δεν έχει πακέτα SMS) κοστίζουν €7,14 Όλες οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=66914 Μονο με παγιο. Τι κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Το παραπάνω Link αφορά όσους έχουν φοριτό υπολογιστή. το Internet over GPRS ομως αφορά και όσους θέλουν να χρησιμοποιουν προγραμματα απο το κινητό τους Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plusblueberry Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ψάχνω για την καλυτερη λυση για να μιλαω αρκετες ωρες προς καρτοκινητο cosmote.Κάτι αναλογο με το F2G της tim θα με βόλευε.. . Παράθεση 'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 kainouria ipiresia apo tin cosmote me dwrean sms twn 30,60 kai 120 me kapoio pagio... exete polla na peite... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Οι φήμες πληθαίνουν (μετά και το λανσάρισμα από την Cosmote των καρτών σύνδεσης στο internet) ότι σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε και το i-mode over 3G! Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικά με το πότε και το πώς; Σχετικά με τις συσκευές βέβαια, δεν έχω ακούσει ως τώρα κανέναν κατασκευαστή που να προσαρμόζει τις 3G συσκευές του με i-mode browser οπότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια έκπληξη από την Ιαπωνία... Πραγματικά, είναι κοντά το i-mode over 3G ή απλά είναι ευσεβείς πόθοι μερικών;!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Βασιλακη αυτη δεν εχει βγει κατι μερες τωρα; Ή ειναι καποια αλλη; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Dhladh efoson parexei h tim internet over gprs sta kartokinita ths,ara tha mporw na xrhsimopoihsw programata..(?) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Lupamai alla dn gnwrizw gia thn erwthsh sou.Mhpws 8a mporouses na m ejighseis ti einai aute oi kartes ths cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Ok ok sorry to vrika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 gia cosmote me sindesi etsi?? apla to anefera giati den eida kapoio thread Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Dhladh efoson parexei h tim internet over gprs sta kartokinita ths,ara tha mporw na xrhsimopoihsw programata..(?) Φυσικά. Αν πχ το κινητό σου έχει html browser τότε θα μπορείς να σερφάρεις κανονικά σε html σελίδες. Αν έχεις κάποιον messenger (πχ msn, agile, yahoo) τότε θα είσαι οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή συνδεδεμένος και οι άλλοι στο ιντερνετ θα σε βλέπουν online. Βέβαια για σερφάρισμα δεν νομίζω να είναι οικονομικό αλλά ένας απλος messenger δεν νομίζω να είναι ασύμφορος. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Dhladh efoson parexei h tim internet over gprs sta kartokinita ths,ara tha mporw na xrhsimopoihsw programata..(?) Φυσικά. Αν πχ το κινητό σου έχει html browser τότε θα μπορείς να σερφάρεις κανονικά σε html σελίδες. Αν έχεις κάποιον messenger (πχ msn, agile, yahoo) τότε θα είσαι οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή συνδεδεμένος και οι άλλοι στο ιντερνετ θα σε βλέπουν online. Βέβαια για σερφάρισμα δεν νομίζω να είναι οικονομικό αλλά ένας απλος messenger δεν νομίζω να είναι ασύμφορος. Egw thelw na xrhsimopoihsw pio poly ta programata mirc,kai kapoio messenger program.Den douleboun oute me wap2(proxy-settings) alla afou tha leitourgoun me tim mallon tha parw mia karta sim.Pros to parwn bolebome me cosmote kai wap2 kai mesw netfront(pio grigoro apo ta alla) surfarw sto internet! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Σε είδα να επιμένεις πάρα πολύ σε κάτι off-topic στο ΤΙΜ F2G, γι'αυτό σου απάντησα τόσο σκληρά. Η μόνη ίσως λύση που βλέπω εγώ αφορά συμβόλαιο COSMOTE BAΣΙΚΟ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2Fcontractplan_basiko2.xml&breadcrumbTitle=COSMOTE+BA%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%9F&tabClicked=information με μηνιαίο πάγιο €7,30 και φθηνότερες χρεώσεις http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20BAΣΙΚΟ για κλήσεις προς σταθερά και COSMOTE. Στην καρτοκινητή COSMOTE δεν υπάρχει κάποια επιλογή σαν το non-stop ή το CU a lot και δεν φαίνεται πως θα υπάρξει στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plusblueberry Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μιλάω 10-15 ωρες το μηνα προς συγκικρημενο καρτοκινητό cosmote. Σκεφτηκα οτι κατι θα υπαρχει και οτι δεν θα το εχω δει.. Αλλα οχι,απλα η cosmote κοιματε τελικα.. Σκεφτομουν για το 480+240 (συνδεση) αλλα με αυτα που ακουω εδω για την ποιοτητα υπηρεσιων-δικτυου εχω τρομαξει λιγο (προς το παρων εχω vodafone) Καμμιά inside πληροφορηση για σχεδια της cosmote επι του θεματος (αν υπαρχουν) εχουμε ? ξερω ζηταω πολλα.. Παράθεση 'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts