haforce Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Η ΑΜΕΧ είναι αυτή που δίνει όλα τα καλούδια. για χαρτιά μόνο το εκκαθαριστικό εφορίας και την ταυτότητά σου. εκεί συμπληρώνεις την αίτησή σου. σε κατάστημα wind μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Ερώτηση: Σε περίπτωση που βάλω να χρεώνονται στη συγκεκριμένη κάρτα οι λογαριασμοί 2 συμβολαίων, οι παροχές που αναφέρουν (τα 10SMS, δωρεάν Wind Plus κλπ) θα ισχύουν και για τους 2 αριθμούς ή μόνο για αυτόν του κατόχου της κάρτας; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ερώτηση: Σε περίπτωση που βάλω να χρεώνονται στη συγκεκριμένη κάρτα οι λογαριασμοί 2 συμβολαίων, οι παροχές που αναφέρουν (τα 10SMS, δωρεάν Wind Plus κλπ) θα ισχύουν και για τους 2 αριθμούς ή μόνο για αυτόν του κατόχου της κάρτας; Θα έχεις και για τα δυο συμβοαλια τα προνόμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Θα έχεις και για τα δυο συμβοαλια τα προνόμια Καρατσεκαρισμένο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ωραία! Την περασμένη Τετάρτη έκανα την αίτηση online, τη Παρασκευή ήρθε ο courier και υπέγραψα τα έντυπα. Σε πόσο καιρό θα εκδοθεί η κάρτα; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Υπολόγισε 1 εβδομάδα μέχρι να δουν την αίτηση σου και να την εγκρίνουν, 10-15 μερες μέχρι "να παει η καρτα στο εξωτερικο για να της βάλουν τσιπακι"* και μετά άλλη μια εβδομαδα για να σου αποσταλεί. + ενδιαμεσες καθυστερήσεις... Εμένα μου έκανε από αρχές Απριλίου μέχρι τέλος Μαΐου για να μου έρθει... *αυτο ακριβως είπαν σε ερώτηση μου στο help desk των πιστωτικών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ελεος αυτη η alphabank... τι χαζα ειναι αυτα!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Η δική μου ήρθε σε 20 μέρες πάντως! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Εκτος απο αυτα τα προνομια http://www.alphabonus.gr/GreatPartners/WindAmex.html υπαρχει κατι αλλο; Δεν εχω σκοπο να τη χρησιμοποιησω απλα τη θελω για το δωρεαν plus + τα sms + τη μεγαλυτερη επιδοτηση. Επισης, για να εχω αυτα τα προνομια θα πρεπει να εξοφλω το λογαριασμο μου με αυτη τη καρτα; Αν ναι, τοτε δεν με ενδιαφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Εκτος απο αυτα τα προνομια http://www.alphabonus.gr/GreatPartners/WindAmex.html υπαρχει κατι αλλο; Δεν εχω σκοπο να τη χρησιμοποιησω απλα τη θελω για το δωρεαν plus + τα sms + τη μεγαλυτερη επιδοτηση. Επισης, για να εχω αυτα τα προνομια θα πρεπει να εξοφλω το λογαριασμο μου με αυτη τη καρτα; Αν ναι, τοτε δεν με ενδιαφερει... για να τα εχεις οοοολα αυτα ναι θα πρεπει να υπαρχει παγια εντολη μεσω πιστωτικης bonus. καλα ακομα δεν εκανες συμβολαιο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Η δική μου ήρθε σε 20 μέρες πάντως! Ε, τότε μάλλον ήμουν γκαντέμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Η δική μου ήρθε σε 20 μέρες πάντως! Πέρασε το 20ήμερο χωρίς καμία απάντηση από την Alpha σχετικά με την κάρτα οπότε τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι συμβαίνει. Μου απάντησαν ότι... η αίτηση μου απορρίφθηκε! :confused::blink: Δεν μου είπαν την αιτία αλλά υποθέτω λόγω εισοδήματος, αν και τους έδωσα και εκκαθαριστικό. :O Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 paidia molis ekleisa eisitirio gia Rodo. 260 meta epistrofis ekane kanonika kai plirwsa mono... 43 eurw pou einai oi foroi aerodromiwn....:yahoo: Prokeitai gia to megalitero dwro pou mou exei kanei pote pist.karta. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Πέρασε το 20ήμερο χωρίς καμία απάντηση από την Alpha σχετικά με την κάρτα οπότε τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι συμβαίνει. Μου απάντησαν ότι... η αίτηση μου απορρίφθηκε! :confused::blink: Δεν μου είπαν την αιτία αλλά υποθέτω λόγω εισοδήματος, αν και τους έδωσα και εκκαθαριστικό. :O Τελικά μετά από πολλή ταλαιπωρία μου είπαν ότι η αιτία ήταν "ελλειπή δικαιολογητικά". :blink: Με email μου ανέφεραν ότι όντως υπάρχει προϋπόθεση για ελάχιστο ατομικό εισόδημα 7,400EUR. Οπότε τζίφος... Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; Ρώτησα σε κατάστημα της Wind αλλά και εδώ δεν βρήκα κάτι με την αναζήτηση... Ποιο είναι το επιτόκιο αυτής της κάρτας;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το εχουν καλα χωμενο, αλλα οριστε!! :) http://www.alphabonus.gr/pdf/Amex-Wind.pdf για την wind bonus, και για τις αλλες καρτες bonus γενικοτερα, ετσι για συγκριση. http://www.alphabonus.gr/pdf/appendixBonusAmex.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Επιτόκια Συμβατικό 16,75% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) Μεταφοράς Υπολοίπου 0% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) για τους 6 πρώτους μήνες Αναλήψεως Μετρητών (Cash Advance) 17,25% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) Plus Cash 9% για ποσά άνω των Ευρώ 800 σε μία συναλλαγή (πλέον εισφοράς Ν.128/75) (η προσφορά ισχύει για αναλήψεις μετρητών που θα πραγματοποιηθούν έως 30.09.2007 και μέχρι ολικής αποπληρωμής. Για ποσά έως Ευρώ 800 εφαρμόζεται το ισχύον επιτόκιο αναλήψεως μετρητών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Thanks!:) Δηλαδή είναι 17% και κάτι!:blink: Μπα...δεν θα πάρω... Σκέφτομαι να πάρω μια που θα την χρησιμοποιώ γενικότερα (που και που) αλλά με τέτοιο επιτόκιο να μου λείπει.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Thanks!:) Δηλαδή είναι 17% και κάτι!:blink: Μπα...δεν θα πάρω... Σκέφτομαι να πάρω μια που θα την χρησιμοποιώ γενικότερα (που και που) αλλά με τέτοιο επιτόκιο να μου λείπει.:X Αν πληρώνεις κάθε μήνα το σύνολο της οφειλής τότε δεν επιβαρύνεσαι με τόκο. Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Αν πληρώνεις κάθε μήνα το σύνολο της οφειλής τότε δεν επιβαρύνεσαι με τόκο. Αυτό που λες ισχύει για την συγκεκριμένη κάρτα ή γενικότερα;(δεν έχω ιδέα από πιστωτικές κάρτες κοινώς:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ισχύει για όλες τις κάρτες. Αν οι αγορές (όχι τα δάνεια) εξοφληθούν μέχρι την ημερομηνία πληρωμής δεν επιβαρύνονται με τόκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Θετικό αυτό. Thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Να ρωτήσω κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν μπορεί να εκδοθεί η κάρτα σε εταιρία (εταιρική) αφού τα τιμολόγια βγαίνουν στην εταιρία. Μέχρι πέρυσι δεν γινόταν αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Τελικά μετά από πολλή ταλαιπωρία μου είπαν ότι η αιτία ήταν "ελλειπή δικαιολογητικά". :blink: Με email μου ανέφεραν ότι όντως υπάρχει προϋπόθεση για ελάχιστο ατομικό εισόδημα 7,400EUR. Οπότε τζίφος... Αυτό πλέον έχει αλλάξει και το ελάχιστο ατομικό εισόδημα είναι στα 5,000 €. Με πήραν τηλ από την Wind για να μου προσφέρουν την κάρτα American Express και με ενημέρωσαν για την αλλαγή αυτή. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Να ρωτήσω κάτι. Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν μπορεί να εκδοθεί η κάρτα σε εταιρία (εταιρική) αφού τα τιμολόγια βγαίνουν στην εταιρία. Μέχρι πέρυσι δεν γινόταν αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. από όσο ξέρω η κάρτα εκδίδεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα άρα δεν έχει αλλάξει κάτι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts