Jump to content

kalimeraellada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kalimeraellada

  • Ημ. Γέννησης 07/10/1980

kalimeraellada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αμα βαριέσαι να μας πεις τότε γιατί το έγραψες το θέμα?:down:
  2. Θα μπεις στο http://www.yupi.gr/style/men/c2444/To_Syllektiko_toy_Mhna.html για να τα δεις, η τιμή τους είναι στα 280€ και υπάρχουν δύο επιλογές εάν είσαι εντός budget να τα αγοράσεις μιας και είσαι στην Αθήνα. Θα πας ή στην Καλογήρου ή στο Mall στο footlocker. Κανένα άλλο μαγαζί δεν τα έχει ούτε καν τα nike exclusive (έχουν τα απλά).
  3. ego leo na tis paris ta silektika nike air max pou irthan mono 1000 komatia stin ellada
  4. Άποψη μου είναι την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να βγείτε οι τρεις σας να προσπαθήσεις να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί της ώστε να βρεις ευκαιρία να μάθεις και το τηλέφωνό της και να κανονίσετε μία κοινή έξοδο. Έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν έχει σχέση (που δεν παίζει και σημαντικό ρόλο διότι σήμερα την έχει αύριο ίσως όχι:wink:). Είσαι μεγάλο παιδί για να βάλεις τρίτους (την γνωστή σας) και να μάθει ή να σου πει περισσότερες πληροφορίες. Καλή επιτυχία!:up:
  5. Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας ! Εσύ που γνωρίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος γιατί το συνεχίζεις? Μπορείς να πεις ότι αυτή την στιγμή δεν το έχουμε διαθέσιμο σε δείγμα. Ο πελάτης δεν φευγει τόσο ευκολα όσο νομίζεις αμα τον εξυπηρετείς γενικότερα. Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό το καταστηματάρχης και υπόλοιπες δυνάμεις.. από την στιγμή που δουλευεις κάπου συμβάλλεις και εσύ στην θετική ή αρνητική εικόνα του μαγαζιού και όχι μόνο αυτός που το έχει.
  6. Καλησπερα, Στο 1 συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα ηλικία είναι κάτι το προσωπικό. Ο κάθε άνθρωπος όσο θέλει δείχνει και όχι όσο είναι (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα). Το 2 είναι δύσκολο διότι είναι θέμα δυνατοτήτων δηλαδή πόσο συχνά μπορεί να γίνει αυτό(να ταξιδεύεις 13 ώρες) Δεν είναι και ακατόρθωτο αλλά υπάρχει και η ενδιάμεση λύση. Το 3 δεν είναι κακό. Πιστεύω ότι έχεις κομπλάρει επειδή είναι μεγαλύτερη σου από ότι κατάλαβα και δίνεις σημασία στον τρόπο προσέγγισης της παρά στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Προσωπικά πιστεύω ότι θα περάσεις έναν ενδιαφέρον χειμώνα:wink:
  7. Το μέλλον είναι αβέβαιο και γενικότερα μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και μην σε αγχώνει ο χρόνος ή άλλες καταστάσεις .:) Murphy’s Law: Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται...:cool:
  8. http://www.kerastase.co.uk/_en/_gb/Conso/Products/product-home.aspx?directurl=aminexil_page01.aspx για πύκνωση μαλλιών που τις έχει χρησιμοποιήσει ένας φίλος φοβερά αποτελέσματα σε συνδυασμό φυσικά και με το αντίστοιχο shampoo.
  9. Η Kettler ξέρω ότι είναι πολύ καλή εταιρία Το ζουμί: η ισχύς πηγαίνει συνήθως ανάλογα με τα κιλά που μπορεί να «σηκώσει» ένας διάδρομος οπότε πρέπει να προσέξεις το συγκεκριμένο κομμάτι καθώς και το μέγεθος του ιμάντα (μην είναι στενός και δεν μπορείς να τρέξεις). Επίσης σημαντικό είναι η εγγύηση και να δεις εάν υπάρχει αντιπρόσωπος για το service και να είναι κοντά σου. Όσο για τις τιμές πάνε ανάλογα με τα παραπάνω στοιχεία. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα.:)
  10. Δεν μου απαντάς όμως σε αυτό που σε ρώτησα. Εννοείς την ζελατίνα της συσκευασίας ή την ζελατίνα εσωτερικά του κουτιού δηλ το «σακουλάκι» που βρίσκεται η συσκευή? Ρωτάω διότι προσπαθώ να καταλάβω με την ταινία ασφαλείας τι έπαιξε. Δηλαδή τις DOA συσκευές δεν τις επιστρέφουν στην κατασκευάστρια εταιρεία και τις φτιάχνουν οι εταιρείες κινητής ?Λίγο περίεργο μου ακουγεται...δεν λέω μπορεί να συμβαίνουν διάφορα αλλά μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
  11. Εμένα δεν μου κάνει κάτι περίεργο η κοπέλα σου να ξέρει τι θέλει. Γενικότερα όταν είμαστε σε μια νεαρή ηλικία θέλουμε να κάνουμε πράγματα : να σπουδάσουμε, να κάνουμε καριέρα, να παντρεύτούμε κλπ. Τα ερεθίσματα τα λαμβάνουμε συνήθως από κοντινούς ανθρώπους οπως η οικογένειά μας. Εάν η κοπέλα έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια που είναι και το πρότυπό της λογικό είναι να φαντάζετε ότι θα είστε πολλά χρόνια μαζί, να ξέρει τι θέλει και όλα τα άλλα που είπες. Δεν είναι κάτι κακό αυτό που σου ειπε. Απλά πιστευω ότι δεν έχει κρίση ακόμη.
  12. Μπες στο http://x-tremestores.gr/gym-equipment/indexmain.htm και κάνε download το έντυπο "επιλέγοντας διάδρομο γυμναστικής". Πιστευω ότι θα σε βοηθήσει.;)
  13. Για να σε ρωτήσω Πέτρο, μία συσκευή έχει ένα κουτί το οποίο είτε έχει είτε δεν έχει ζελατίνα. όλα τα κουτιά έχουνε ταινία ασφαλείας. Εσύ έβγαλες την ζελατίνα, και η ταινία ασφαλείας ήταν ανοιχτή? Δηλαδή το κατάστημα πήρε την χρησιμοποιημένη συσκευή (διότι είχε ανοίξει το κουτί) και πήγε σε καταστήμα που κάνουν συσκευασία για να το ξαναφτιάξουν και να το πουλήσουν??? και άμα έκανε όλα αυτά γιατί δεν τους ξαναέκλεισαν και την ταινία ασφαλείας????Νομίζω ότι έχεις λίγο φαντασία :lol::superman: Επίσης το θέμα είναι καταστήματα Γερμανός και όχι wind:ninja:
  14. Καλά μην γίνεσαι δραματικός.. δηλαδή τι φοβάσαι μήπως και η επόμενη κοπέλα σου ρίξει «χυλόπιτα» ? Αυτά τα πράγματα είναι μες το παιχνίδι άλλωστε σημασία έχει εσύ να περνάς καλά και όχι να σκύβεις το κεφάλι στην πρώτη δυσκολία ;)
  15. Το τραγούδι "ο έρωτας με έρωτα περνάει " το γνωρίζεις? Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις
×
×
  • Create New...