Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Mac filtering που λες πρέπει να είναι η MAC διεύθυνση του Ν80 που πρέπει να την περάσεις στο router.

Για να την δεις στο Ν80 σου πάτας *#62209526# .

Ναι αυτο το εχω κανει ηδη.

Πιστευεις οτι απενεργοποιοντας το WEP,WPA τελειως και ενεργοποιωντας ΜΟΝΟ το mac filtering,ειμαι οκ? ειμαι ασφαλεις?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΘΑ ΕΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ν80 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ GPS. ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ? ΈΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ..? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΝΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ Ν80?

Ναι αυτο το εχω κανει ηδη.

Πιστευεις οτι απενεργοποιοντας το WEP,WPA τελειως και ενεργοποιωντας ΜΟΝΟ το mac filtering,ειμαι οκ? ειμαι ασφαλεις?

Δεν γνωρίζω...

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΘΑ ΕΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ν80 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ GPS. ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ? ΈΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ..? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΝΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ Ν80?

Exo parei to nokia LD 3w pou leitourgei polu kala,uparxei omos kai to LD 1 apoti exo akousei.

Exo parei to nokia LD 3w pou leitourgei polu kala,uparxei omos kai to LD 1 apoti exo akousei.

ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...? ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ?

Καλησπέρα ξάνα! λοιπόν έχω 2 ερωτησούλες

1) μπας και υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για backup?

( γιατί δεν κατάφερα να βρω κάποιον άλλο τρόπο που να μην κολάει στο 90%)

στο νοκια σοπ που είπανε πως έχω χαλασμένα αρχεία ( ενω δεν έχω τπτ μέσα αλλα τι να τους πεις)

2) για να το κάνω ΙΕ edition μόνος μου τί κατεβάζω και απο πού??

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Παιδια μια ερωτησουλα οσον αφορα τις φωνητικες κλησεις.

Μετα απο αρκετο διαστημα αποφασισα να χρησιμοποιησω το hands free στο κινητο μου και μαζι με αυτο να δοκιμασω και τις φωνητικες κλησεις επαφων που εχω.Τελικα ειναι για γελια.Κωστα του λες Πετρο καλει.Γιωργο καλεις δεν υπαρχει αντιστοιχια σου απαντα.Τι γινεται βρε παιδια?

Harry_65

Συμφωνα με ότι μου είπαν σε ΝΟΚΙΑ CLUB η ΝΟΚΙΑ δεν επιτρέπει αναβάθμιση απλού Ν80 σε ΙΕ..

Αληθεύει αυτό ή μου είπαν φίδια;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

alitheuei gia ayto ke ego rotao po boro na bro odigies gia to pos tha to kano monos mu!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

αν ψαξεις πιο πισω στο topic,θα βρεις γυρω στις 10-15 σελιδες που αναφερεται το θεμα της αναβαθμισης σε ΙΕ...εχουν αναφερθει sites και οδηγιες στα ελληνικα...

Συμφωνα με ότι μου είπαν σε ΝΟΚΙΑ CLUB η ΝΟΚΙΑ δεν επιτρέπει αναβάθμιση απλού Ν80 σε ΙΕ..

Αληθεύει αυτό ή μου είπαν φίδια;

Εγω το εκανα αναβαθμιση εδω και πολλες μερες σε Nokia Club στη Δραμα χωρις να μου πουν τιποτε και μαλιστα αυτες τις μερες θα παω και το Ν-73 του γιου μου για να το μετατρεψουν σε me.

Φιδαρες και οχι φιδια σου ειπαν.

Harry_65

kalimera paidia, tha ithela na rotiso an me kapoio tropo ginetai stin ekthesi na dimiourgiso fakelous me foto kai video gia na min ta exo xima.

otan leo tpopos enoo meso anavathmisis h meso kapoiou programatos.

episis mporei kapoios na mou pei pio einai to telaiytaio firmware ??? ego exo to 4.0623.0.41

thanks guys.....

Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. αν Ξέρει κάτι κάποιος? Ας μας βοηθήσει.

Ευχαριστώ.

NOKIA N80

Mπορεις να κανεις αυτο που θελεις νε το Photorite ή το Resco Photo Viewer αλλα μονο για της foto για τα video δεν υπαρχει κατι
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

den ksero ti lete pantos thessaloniki pu piga ego se 3 nokia club mu ipan den sto kanume!

gia dose ean ginete to til tu nokia club pu to ekanes??

borite na mu dosete akrivos se pia selida leei gia tin anavatmhisi?

epsaxna 2 ores ke den to vrika!

opos episeis ke ean iparxei kapoio allo programa gia back up!

i am back at last .....

Ρε παιδια διαβασα οτι σε απλο Ν73 μπορουν να του αλλαξουν το product key με το προγραμμα ''Nemesis Service Suite'' βαζοντας το product key του ''Ν73 me''

και μετα κανοντας την κλασικη διαδικασια με το ''Nokia software updater'' το αναγνωριζει σαν ''Ν73 me'' και κανει κανονικα update..

Αυτο δε μπορει να γινει και με το Ν80 για να μετατραπει σε Ν80ie??

Λογικα πρεπει να γινεται..Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει...:cool:

θεωρητικα γινεται.αλλα για καποιο αγνωστο λογο δεν υπαρχει το firmware του ΙΕ(GR) στο Nokia Software Update,αρα προς το παρον μονος τροπος για να γινει η μετατροπη,ειναι το Phoenix..

ερωτηση:Ξερει κανενας γιατι ο Software Updater μου βγαζει ενα μηνυμα(internal module error)?επισης δεν συνδεεται το PC suite(συνδεεται μονο μεσω Bluetooth)!εκανα uninstall-install,εκανα και CleanUp με το Nokia Cleaner,αλλα τιποτα....!

Παιδια σκεφτομαι να σοβαρα να αλλαξω το ν73 μου με το ν80…..

(μερικες ερωτήσεις που προφανως να εχουν δοθουν απαντησεις……)

Το πληκτρολόγιο του είναι βολικό…???(σαν το 70 ας πουμε…με το 73 πραγματικα εχω φρικάρει…..)…..

Photos καλες….??? Οι βραδινές βλέπονται….???(γιατι του 73 είναι τρισάθλιες το βραδυ…..) καποιο δειγμα από βραδινή Photo υπαρχει…..???

Βιντεο….??? Είναι στα επιπεδα του 73….(το οποιο σε αυτόν τον τομεα ηταν κορυφή…..)….

Τα ηχειακια είναι καλα…..????? βγαινει καλά ο ηχος…γιατι και σε αυτό τον τομεα το 73 είναι κορυφη…..

Δείκτης σαρ….?? Πανω κατω πόσος είναι…..????

Οθόνη καλή…….???

Παιδια σκεφτομαι να σοβαρα να αλλαξω το ν73 μου με το ν80…..

(μερικες ερωτήσεις που προφανως να εχουν δοθουν απαντησεις……)

Το πληκτρολόγιο του είναι βολικό…???(σαν το 70 ας πουμε…με το 73 πραγματικα εχω φρικάρει…..)…..

Photos καλες….??? Οι βραδινές βλέπονται….???(γιατι του 73 είναι τρισάθλιες το βραδυ…..) καποιο δειγμα από βραδινή Photo υπαρχει…..???

Βιντεο….??? Είναι στα επιπεδα του 73….(το οποιο σε αυτόν τον τομεα ηταν κορυφή…..)….

Τα ηχειακια είναι καλα…..????? βγαινει καλά ο ηχος…γιατι και σε αυτό τον

τομεα το 73 είναι κορυφη…..

Δείκτης σαρ….?? Πανω κατω πόσος είναι…..????

Οθόνη καλή…….???

Η οθόνη του Ν80 έχει ανάλυση 352 x 416 και διαγώνιο 2.1’’, αντιθέτως το Ν73 έχει ανάλυση 240 x 320 και διαγώνιο 2.4’’ τέλος και οι δύο έχουν βάθος χρώματος 18bit.

Ουσιαστικά το Ν73 έχει μεγαλύτερη διαγώνιο αλλά μικρότερη ανάλυση.

Το πληκτρολόγιο πιστεύω ότι θα σου αρέσει καλύτερα από αυτό του Ν73, έχει μεγάλα πλήκτρα!

Ο δείκτης sar είναι πολύ μικρότερος από αυτόν του Ν73 και κυμαίνετε στα 0.48 W/kg. Μπορείς να το δεις και εδώ http://sar.nokia.com/sar/index.jsp.

Το βίντεο που παίρνει είναι στην ίδια ανάλυση με το Ν73 δηλαδή 352 x 288 στα 15fps και λογικά στην ίδια ποιότητα. (αν εξαιρέσεις ότι η κάμερα του Ν73 έχει φακό Carl Zeiss Vario-Tessar και τα δύο έχουν την ίδια περίπου ανάλυση 3Mpixel το Ν80 και 3.2Mpixel το Ν73).

Όσο αφορά τις φωτογραφίες και τη ποιότητα του ήχου δεν ξέρω, δεν μπορώ να συγκρίνω, διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει το ποτέ το Ν73.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

φιλε Itchrist86 thanks για την απάντηση.....

πο πο πο επαθα πλακα απο την διαφορά "σαρ".....

:blink: :blink:

αχ αχ αχ την πάτησα.....

καποιος ρε παιδια που να εχει χρησιμοποιήσει και τα 2 κινητα υπάρχει......???

(με ενδιαφέρει πολυ ο ήχος το βίντεο και οι βραδινές photos.....)...

φιλε εγω το ν73 το music edition ειχα και τωρα εχω το n80,to n73 παιζει αρκετα πιο δυνατα απο το N80 τι video μαλλον ειναι λιγο πιο καλο του ν73,τωρα για τις φωτο και τα 2 ειναι αστα να πανε μπροστα στο k800 μου
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

φιλε εγω το ν73 το music edition ειχα και τωρα εχω το n80,to n73 παιζει αρκετα πιο δυνατα απο το N80 τι video μαλλον ειναι λιγο πιο καλο του ν73,τωρα για τις φωτο και τα 2 ειναι αστα να πανε μπροστα στο k800 μου

οταν λες το βιντεο λιγο πιο καλο.....???

η μονη διαφορα που ειδα απο το 70 στο 73 ειναι οτι το βιντεο του 73 "πιξελιαριζει" λιγοτερο απο αυτο του 80....

μαλλον το ιδιο θα ειναι και μεταξυ 80 και 73....