Jump to content

miltosT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miltosT

  1. ""καλησπερα!! πηρα εχθες το ipad προσπαθω να το κανω update 6,7φορες σε δοκιμη 2 H/Y και μου βγαζει προβλημα στο τελος μολις ολοκληρωνεται το download.μηπως φταει το ipad?? εχω κατεβασει και το update σε αρχειο αλλα πως μπορω να το περασω?? ευχαριστω!! "" Κανε παύση στο kaspersky, που μάλλον έχεις εγκατεστημένο όσο κάνεις update ;)
  2. Μηπως εχει καταφερει καποιος σε jailbroken 4.3 οχι σε 4.3.3 να συνδεσει camera connection kit με επιτυχια;
  3. ευχαριστω πολυ το καταφερα, απλα δεν το ειχα πολυψαξει οτι μπορεις να δημιουργησεις φακελο. Ενα μικρο προβληματακι εχω βεβαια ακομα, προσπαθω να μεταφερω ενα video 2,4 gb μεσω wifi και δε γινεται. Υπαρχει οριο στο μεγεθος του αρχειου;
  4. Μπορει κανεις να εξηγησει παρακαλω πως μπαινουν οι υποτιτλοι στο προγραμμα; Οι ταινιες μπαινουν με upload, αν εχω εναν υποτιτλο .srt μορφης πως τον φορτωνω;
  5. Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αναβαθμίσω απο 4.3 σε 4.3.3 σε ξένο υπολογιστή (ειμαι σε διακοπές και δεν έχω τον δικό μου μαζί) χωρίς να χάσω applications και δεδομένα από jailbreak? θέλω δηλαδή να επανέρθει το ipad όπως είναι:worry:
  6. miltosT

    iPhone 4

    Settings-Mail, Contacts, Calendars-Add Account-Mobile Me και μετα: http://www.me.com ;)
  7. Αν θες τη γνωμη μου παρε το λευκο το οποιο μερικοι μερικοι λεγανε πως ποτε δε θα βγει :) To 5 απο Σεπτεμβριο Ελλαδα και αν.
  8. miltosT

    iPhone 4

    Προκειται για ανταλλακτικα Foxconn που απο οτι διαβασα κατασκευαζει τα επισημα ανταλλακτικα. Η ερωτηση μου ειναι αν η κατασκευη γινει στην apple αν μπορει να μη χαθει η εγγυηση
  9. miltosT

    iPhone 4

    Ενδιαφερομαι να αγορασω ασπρα original ανταλλακτικα για να μετατρεψω το τηλεφωνο σε ασπρο :p. Γνωριζει καποιος ρε παιδια αν αυτο ειναι δυνατο να γινει χωρις να χαθει η εγγυηση, για παραδειγμα στην apple κατευθειαν? που βρισκεται η αντιπροσωπεια στην Αθηνα?
  10. miltosT

    iPhone 4

    Με το καινουργιο itunes εχουμε καποιο θεμα με το jailbreak? Εχει στειλει κανεις το iphone του στην iResQ να ασπρισει? :)) Ποσο αξιοπιστοι ειναι, μενουν σημαδια? Συγχωρηστε με αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν original εξαρτηματα για το ασπρο οπως υποστηριζουν και δε βγαινει το λευκο στην παραγωγη.
  11. Ερωτηση, παραγγελια απο το ιντερνετ η απο 3gs γινεται? γιατι το εχω ακομα συσκευασμενο και δε θελω να το ανοιξω.:)
  12. :D +10000000 και να συμπληρωσω οτι οχι μονο επικρατει παντου το ''εμενα ακου'' αλλα και το οτι κανεις δεν εχει την υπομονη να ακουει τον αλλον
  13. miltosT

    iPhone 4

    Αν ειναι ετσι να ξερουμε αναλογα με την εβδομαδα για το σημα να ξερω τι να κανω με το δικο μου που ειναι 29ης εβδομαδας, να το ανοιξω η οχι?
  14. miltosT

    iPhone 4

    Ποιος ειναι αραγε ο ευκολοτερος τροπος να μεταφερθουν ολα τα προγραμματα και οι ρυθμισεις απο το 3gs στο 4? pkgbackup-itunes sync εχει δοκιμασει κανεις η υπαρχει καποια καλυτερη προταση?
  15. miltosT

    iPhone 4

    Διορθωνει το jailbreak :D
  16. miltosT

    iPhone 4

    Ευχαριστω, προσωπικα δε θα τρεξω να το παρω..αν το πετυχω καμια καλη τιμη ebay εχει καλως..
  17. miltosT

    iPhone 4

    Επειδη επικειται αγορα αμεσα..μηπως γνωριζει κανεις αν καποιας εβδομαδας παραγωγης η παρτιδα δεν εχει θεμα με το σημα? και αν ναι ποια ειναι αυτη? εχω ακουσει πως υπαρχουν συσκευες χωρις το περιβοητο death grip η κανω λαθος?
  18. nten leitourgei sto 4.1 :mad:
  19. Θα με ενδιεφεραν και μενα μιας και δεν εχω και τοοοση ορεξη να φλασαρω και να ξαναφλασαρω καθε λιγο και λιγακι τα εξης -Εχει παρατηρησει καποιος σημαντικες διαφορες μεταξυ της ρομ του Λαυρεντιους και της 1.61.468.1 WWE official (Αληθεια την εχει κανεις?) Εδω τα windows ανοιγουν σε 1,5 δευτ. και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, 60 mb δεν εχει τυχει να ανοιξω -Στη Λαυρεντιους τρεχει το fring με ενεργοποιημενο το sense η μπα? -Το call record λειτουργει ικανοποιητικα? γιατι με audio notes προς το παρον μια τρυπα στο νερο. -Και το σημαντικοτερο..η μπαταρια πως παει κατω απο το ιδιο ραδιο?
  20. Γεια σας και απο μενα. Ελπιζω το unlock να ειναι θεμα ημερων και οχι μηνων οπως με το πρωτο iphone. Ξερει ομως κανεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος backup εκτος απο chronus, itunes backup και aptbackup ,ωστε να σωθουν τα παντα απο εφαρμογες ( cydia και installer) με ολα τα αρχεια πριν απο αναβαθμιση με 1 click?.Οσες φορες εχω προσπαθησει με τον πρωτο τροπο, παντα κατι χανεται. Εχω βρει μια σελιδα που λεει πως γινεται με winscp αλλα μου βγαζει error στη διαδικασια.
  21. Το πληκτρολογιο του ftp4u.gr δεν κανει για 2.2.1! και εγω την ειχα πατησει και μετα το διαβασα στο site.:O
  22. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 356416022091415 Σας ευχαριστώ!
  23. Oλα οκ χρειαζομουν το update του mobile installation patch απο cydia ευτυχως το μυριστικα:p
×
×
  • Create New...