Jump to content

iceman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    748
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by iceman

  1. Όχι. Δεν μπορώ να βάζω apk από το 2018 από άγνωστες πηγες σε κινητό που κάνω σοβαρές δουλειές. Αυτό πρέπει να το φτιάξει η εταιρεία.
  2. Το κινητό είναι φοβερα γρήγορο αλλά το θέμα με τον proximity sensor είναι τραγικό. Πόσες φορές δεν μπορώ να κλείσω κλήση …
  3. Κανένα πρόβλημα με τη νέα έκδοση. Το κινητό είναι σούπερ smooth.
  4. Κατοχος του 10T Pro από εχθές προερχόμενος από Poco F1. Κύριο τηλέφωνο είναι το X1 max βέβαια. To Android είναι στη δεύτερη γραμμή. Κρίμα που ακόμα στα Android δεν μπορεί να γίνει μια σωστή μεταφορά 1:1 συσκευής. Κατά τα λοιπά ογκώδης συσκευή Ενδιαφέρουσα οθόνη Καλες φωτό μέρα (θα δοκιμάσω και νύχτα και βίντεο που ήταν χαλια στο poco) Αγορασα και tempered αλα βλέπω κάτι άλλο έχει ήδη πάνω η οθόνη. Αυτοκόλλητο είναι ; Αν βαλεις tempered θα μπορεί να μπει η αυθεντική θήκη ; Να το κρατήσω έτσι ; Άλλωστε μέσα σε pouch το έχω. 5G παίζει σε Vodafone ; Ή θέλει κάποια ειδική ενεργοποιηση ;
  5. iceman

    iPhone XS Max

    Με το καλό!! Πάντως αλλαγή οικοσυστήματος εγώ πλέον ούτε για πλάκα. Αφού και τη δεύτερη συσκευή που έχω σε Android σκέφτομαι ή να την καταργήσω με esim ή να πάρω το 13 όταν βγει και να έχω και το Xs max.
  6. Καλημέρα! Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή ειδικά από Ελλάδα για μπαταρία ; Η μαμά μπαταρία έχεις αρχίσει και τα παίζει κρατώντας ολοένα και λιγότερο.
  7. ipadOS έχει βάλει κανεις ;
  8. iceman

    iPhone XS Max

    Αν συγκρίναμε hardware οκ αλλά τα iPhone πουλάνε λόγω software. Δεν παλεύονται τα android.
  9. iceman

    iPhone XS Max

    Και γιατί να είναι πρόβλημα που δεν μπορούν να αγοράσουν όλοι iPhone. Σοσιαλισμό έχουμε ; Καλά κάνει η Apple και τα δίνει τόσο αφού υπάρχουν πελάτες που τα δίνουν ασχετο αν το κάνουν μόνο για την εμπειρία ή και τη μούρη.
  10. iceman

    iPhone XS Max

    Ποιο Android ρε παιδιά ; Πάντα έχω και ένα καλό Android παράλληλα. Και μετά από 4-6 μήνες είναι τόσο μπουκωμένα που θέλουν ξανά setup. Δράμα κατάσταση λειτουργικού. Άσε που δεν γίνεται να αλλάξεις συσκευή και σε 5 λεπτά να έχεις το τηλέφωνο σου όπως πριν που γίνεται με το iOS.
  11. iceman

    iPhone X

    Οποτε έχω στείλει φωτό από iMessage το χρεώνομαι ως mms.
  12. iceman

    iPhone XS Max

    Το θέμα είναι τη λέει η Infoquest φίλε και η επικοινωνία που κάνει αυτή απευθείας με την apple. Όπως έχω ξαναγράψει έχω περάσει κανονικά το δεύτερο χρόνο και σε εταιρική συσκευή (αγορασμένη με τιμολόγιο μαζί με πολλά αλλά τηλέφωνα από την εταιρία μου που μου το παρείχε) με μια απλή αίτηση προς την apple.
  13. iceman

    iPhone XS Max

    Χοντροκομμένη η απεικόνιση. Με ίδιο ppi σε μεγαλύτερες διαστάσεις χάνει πάντα η απεικόνιση του μεγαλύτερου σε διάσταση. Το περίμενα με καλύτερη ανάλυση.
  14. iceman

    iPhone XS Max

    Εγώ είμαι τέτοια περίπτωση και θα σε ξενίσει σίγουρα στο max η αίσθηση χοντροκομμενου που έχει λόγω μεγέθους και μικρής για το μέγεθος ανάλυσης
  15. iceman

    iPhone XS Max

    Αυτό με τη μη εξάντληση της μπαταρίας είναι νέο φρούτο; το διαβάζω και αλλού.. Δεν πρέπει να γίνονται πλήρεις φορτίσεις; Εγώ σε όσα κινητά κάνω πλήρη φόρτιση (το βράδυ) η μπαταρία διατηρείται καλύτερα. Σε ένα χρόνο έντονης και καθημερινής χρήσης του Χ εξαντλωντας συχνά την μπαταρία είμαι στο 98% health. Η γυναίκα μου που κάνει φορτίσεις και ενδιάμεσα ή δεν το αφήνει να πέσει χαμηλά έχει πέσει πολύ το battery health.
  16. iceman

    Poco F1

    Εξαρτάται αν το έχεις συνηθίσει ή όχι. Το είχα στο Χ και τώρα δεν με χαλάει καθόλου. Όπως και τα gestures.
  17. iceman

    Poco F1

    Εννοείται. Ακόμα και τις νέες κάρτες πρεπει να τις έχεις μέσα σε ειδικό φάκελο για να μην στις διαβάσει κανείς από δίπλα. Ποσό μάλλον στο κινητό.
  18. iceman

    Poco F1

    Δεν την καταλαβαίνω τη xiaomi με την έκδοση νέων συσκευών κάθε εξάμηνο. Να πω ότι έβαζε κάτι πραγματικά καινούργιο. Τα ίδια ανακυκλώνει. Το να κάνει το F2 ανταγωνιστή των ψωνισμενων κινητών είναι ανώφελο. Το F1 είναι τούμπανο και πραγματικά χαρά να το έχεις σε τέτοια τιμή. Το χρησιμοποιώ μαζί με XS Max και τα χαίρομαι αμφότερα για τις δυνατότητες τους.
  19. iceman

    iPhone XS Max

    Επειδή το γράφουν όπως το γράφουν δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο. Και παλιότερα έγραφαν ένα έτος ενώ ίσχυαν ξεκάθαρα 2. Το θέμα είναι ποσό θέλει και μπορεί ο καθένας να το κυνηγήσει. Απο καταχρηστικές και παράνομες βλακείες είναι γεμάτη η αγορά και ειδικά τα μεγάλα μαγαζιά που είδους ισχύ και δεν ΕΑΣ δονείται κανένας να τους τραβήξει το αυτί. Προχθές διάβαζα όρους του ΜΜ για παραγγελία από internet όπου ο νόμος είναι ξεκάθαρος για την αναιτιολόγητη επιστροφή εντός 14 ημερών και όμως αυτοί στους γενικούς τους όρους είχαν όρο ότι αυτό δεν ισχύει αν η παράδοση έγινε στο κατάστημα (με επιλογή στην παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα) λες και αλλάζει κάτι ουσιαστικό στην περίπτωση αυτή. Σε μια χώρα ********* που δεν υπάρχει καμία προστασία ο καθένας θα πει ότι τον βολεύει και όπου πιάσει. Το πρόβλημα είναι όταν καταναλωτές τα τρώνε ολα αυτά αμάσητα και δεν διαμαρτύρονται. Επαναλαμβάνω το κριτήριο δεν είναι ούτε μπορεί να είναι ο τρόπος λογιστικής απεικόνισης της συναλλαγής αλλά η χρήση του. Ως δικηγόρος αγόραζω το τηλέφωνο με τιμολόγιο γιατί το περνάω στα έξοδα. Αν σε έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν δικαιολογείται η δαπάνη γιατί δεν είναι παραγωγική δηλαδή δεν με βοηθάει στη δουλειά μου τότε θα είμαι και δίπλα χαμένος; Ούτε εγγύηση λόγω τιμολογίου ούτε έκπτωση από τα έσοδα ; Δεν γίνονται αυτά.
  20. iceman

    Poco F1

    Αυτό κάνω αλλά δεν βγάζει κάτι. Σε ποιες εφαρμογές δουλεύει ;
  21. iceman

    iPhone XS Max

    Δεν είναι θέμα ρητού διαχωρισμού που προκύπτει από την ίδια τη γραμματική ερμηνεία της διάταξης. Η ερμηνεία έδω είναι τελολογικη, προκύπτει δηλαδή από το σκοπό της διαταξης. Μόνο αν αγοράζεις για να χρησιμοποιήσεις για το επάγγελμα σου (δηλ. μεταπώληση) χωρις να κενσις χρήση δεν είσαι καταναλωτής. Είναι πραγματικά πολύ απλό και φυσικά ουδέν έχει αλλάξει (είπα και εγώ). Ως νομικός είμαι ξεκάθαρος και όποτε χρειάστηκε αυτό ξεκαθάρισε και σε επίπεδο apple. Μάλιστα έκανα χρήση διετούς εγγύησης και με παραστατικό νομικού προσώπου που φυσικά δεν είχε δραστηριότητα την εμπορία κινητών και είχε αγοράσει το κινητό όπως όλοι μας για χρήση των υπαλλήλων του.
  22. iceman

    Poco F1

    Ωραίο το double tap to sleep στο νέο launcher αλλά τις ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών πως τις βγάζει. Έρχεται μήνυμα ή email και αν δεν κατεβάσω το σεντόνι δεν βλέπω τι έχει έρθει.
  23. iceman

    iPhone XS Max

    Το ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία προστατεύει τον τελικό καταναλωτη είναι γνωστό. Δεν διαχωρίζει όμως τον τύπο του παραστατικού που θα κοπεί. Ο επαγγελματίας που αγοράζει το τηλέφωνο και το βάζει στα έξοδα του (αναγκαστικά μς τιμολόγιο) δεν έχει σκοπό την εμπορία κινητών τηλεφώνων άρα δεν αγοράζει εμπόρευμα αλλά είναι τελικός καταναλωτής.
  24. iceman

    iPhone XS Max

    Όταν λες πλέον εννοείς κάποια αλλαγή στη νομοθεσία; έχω περάσει κανονικά συσκευή με τιμολόγιο εφόσον εφόσον δεν εμπορευομαι κινητά αλλά απλά το χρησιμοποιώ. Καταναλωτής είναι και ο επιτήδευματιας
  25. iceman

    Poco F1

    Για λειτουργία του ξεκλείδωματος με το πρόσωπο πρέπει να αλλάξουμε Region ; αν μετά το ξαναφερουμε σε Ελλάδα για να είναι σωστές οι ενδείξεις σταματάει;
×
×
  • Create New...