Jump to content

Krals

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Krals's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια μια ερωτηση: μπορει να εγκατασταθει καποιο GPS software στο τηλεφωνο? ειτε αγορασμενο ειτε οχι, και αν ναι πως? Ειναι εφικτο κατι τετοιο?
  2. Παιδια μια ερωτηση: Εγω πχ δεν θελω να βαλω το ελληνικο μενου κτλ..χρειαζεται να κατεβασω κ να εγκαταστησω την ROM που λετε? (επειδη απ οτι ειδα εχει κ καποια fixes σε bugs). Να σας πω την αληθεια ΤΟ ΜΟΝΟ που θα θελα να εχει ελληνικους χαρακτηρες ειναι οταν γραφω καποιο sms..μονο εκει.
  3. παιδια μια ερωτηση: Καταρχας ποσο ευκολο ειναι να γυρισει την γλωσσα του κινητου (τα παντα ομως) απο ελληνικα σε αγγλικα? Επισης αν καποιος παρει καποιος την αγγλικη version,αν εγκαταστησει καποιο GPS Software της επιλογης του,πχ Destinator κτλ..θα παιζει ? εννοω θα μπορει να κανει search οδους με ελληνικους χαρακτηρες κτλ ? καπου ακουσα οτι ισως δεν γινεται αυτο ,γιαυτο κ ρωταω.. σορρυ αν ειναι λαλακια αυτο που ρωταω απλα θελω να μαι σιγουρος.
  4. Παιδες μια ερωτηση γιατι ψηνεται ο κολλητος μου να το παρει: Μπορω να βαλω πανω Garmin η Tom tom η Route66 κτλ? Και αν ναι,παιζει καποια συγκεκριμενη version ? Απο'οτι ειδα,το gps software που εχει πανω χρεωνει και δεν παιζει..
  5. ναι δυστυχως δεν ειναι....
  6. εχω το Ν80 και ψηνομαι να το αντικαταστησω με το Ν800... τι λετε ? δεν αξιζει ? το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν το βρισκω καπου...
  7. Παιδια το παιζει με το GPS του? εχει δοκιμασει κανεις να περασει Route66 ή Tomtom να δουμε τι παιζει ? αν μιλαει δηλ με τo εσωτερικο.
  8. Παιδες εχει εγκαταστησει κανεις κανα TomTom ή Route66 στο Ν82 να μας πει αν "μιλαει" κανονικα με το built in GPS receiver??
  9. Παιδια καλησπερα, κατεβασα το FS Clock και θελω οταν ενεργοποιειται το screensaver να ξεκιναει αυτο.Πως μπορω να το κανω? To εχω εγκαταστησει το software και παιζει κανονικα. Ευχαριστω,Δημητρης.
  10. Βρισκω τα ελληνικα,και οταν παταω οκ μετα με βγαζει να επιλεξω αναμεσα σε Metrico-Estatuto-Nautico(!!!).Τι ειναι αυτα ρε παιδες? Ακυρο παιδες,το βρηκα οκ. Ευχαριστω πολυ.
  11. ok εκανα restart και επαιξε.ΤΟ θεμα ειναι οτι το menu ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω..μηπως δεν εχω κανει σωστα στο copy καποιου αρχειου?
  12. Καλησπερα παιδια, εγκατεστησα το sis και οταν παω να το τρεξω μου εμφανιζει το εξης μηνυμα:not enough memory to run Garmin XT (at least 8mb required). Εφτιαξα ενα folder στο root της καρτας το ονομασα Garmin και εκει μεσα πεταξα χυμα ολα τα folders,επειδη διαβασα στο πρωτο post οτι πρεπει να ειναι E:/Garmin. Μηπως εκανα εγω κατι λαθος? Το προγραμμα το εγκατεστησα ΚΑΙ μεσα απο file explorer ΚΑΙ απο PC Suite την δευτερη φορα μηπως εφταιγε αυτο..μπας και.
  13. Μαγκα σε ευχαριστω πολυ,ανοιξε τελικα.τωρα μενει να το configuραρω απ την αρχη...αλλα its ok. ΣΑς ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας.
  14. ΔΟκιμασα και τους 2 τροπους...δυστυχως τιποτα..:(
  15. Παιδια καλησπερα, Εχω Ν80.Σημερα το πρωι το εκλεισα και το ξανανοιξα μετα απο καμια ωρα.Το θεμα ειναι πως τωρα δεν με βαζει καν στην οθονη του PIN.Εμφανιζει ξανα και ξανα το NOKIA....σαν να κανει restart. ΠΗρα την AlphaCopy και θα το παω απο εκει. Καμια ιδεα μπας και μπορω να κανω εγω τιποτα?
×
×
  • Create New...