Jump to content

Krals

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Krals

  1. Παιδια μια ερωτηση: μπορει να εγκατασταθει καποιο GPS software στο τηλεφωνο? ειτε αγορασμενο ειτε οχι, και αν ναι πως? Ειναι εφικτο κατι τετοιο?
  2. Παιδια μια ερωτηση: Εγω πχ δεν θελω να βαλω το ελληνικο μενου κτλ..χρειαζεται να κατεβασω κ να εγκαταστησω την ROM που λετε? (επειδη απ οτι ειδα εχει κ καποια fixes σε bugs). Να σας πω την αληθεια ΤΟ ΜΟΝΟ που θα θελα να εχει ελληνικους χαρακτηρες ειναι οταν γραφω καποιο sms..μονο εκει.
  3. παιδια μια ερωτηση: Καταρχας ποσο ευκολο ειναι να γυρισει την γλωσσα του κινητου (τα παντα ομως) απο ελληνικα σε αγγλικα? Επισης αν καποιος παρει καποιος την αγγλικη version,αν εγκαταστησει καποιο GPS Software της επιλογης του,πχ Destinator κτλ..θα παιζει ? εννοω θα μπορει να κανει search οδους με ελληνικους χαρακτηρες κτλ ? καπου ακουσα οτι ισως δεν γινεται αυτο ,γιαυτο κ ρωταω.. σορρυ αν ειναι λαλακια αυτο που ρωταω απλα θελω να μαι σιγουρος.
  4. Παιδες μια ερωτηση γιατι ψηνεται ο κολλητος μου να το παρει: Μπορω να βαλω πανω Garmin η Tom tom η Route66 κτλ? Και αν ναι,παιζει καποια συγκεκριμενη version ? Απο'οτι ειδα,το gps software που εχει πανω χρεωνει και δεν παιζει..
  5. ναι δυστυχως δεν ειναι....
  6. εχω το Ν80 και ψηνομαι να το αντικαταστησω με το Ν800... τι λετε ? δεν αξιζει ? το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν το βρισκω καπου...
  7. Παιδια το παιζει με το GPS του? εχει δοκιμασει κανεις να περασει Route66 ή Tomtom να δουμε τι παιζει ? αν μιλαει δηλ με τo εσωτερικο.
  8. Παιδες εχει εγκαταστησει κανεις κανα TomTom ή Route66 στο Ν82 να μας πει αν "μιλαει" κανονικα με το built in GPS receiver??
  9. Παιδια καλησπερα, κατεβασα το FS Clock και θελω οταν ενεργοποιειται το screensaver να ξεκιναει αυτο.Πως μπορω να το κανω? To εχω εγκαταστησει το software και παιζει κανονικα. Ευχαριστω,Δημητρης.
  10. Βρισκω τα ελληνικα,και οταν παταω οκ μετα με βγαζει να επιλεξω αναμεσα σε Metrico-Estatuto-Nautico(!!!).Τι ειναι αυτα ρε παιδες? Ακυρο παιδες,το βρηκα οκ. Ευχαριστω πολυ.
  11. ok εκανα restart και επαιξε.ΤΟ θεμα ειναι οτι το menu ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω..μηπως δεν εχω κανει σωστα στο copy καποιου αρχειου?
  12. Καλησπερα παιδια, εγκατεστησα το sis και οταν παω να το τρεξω μου εμφανιζει το εξης μηνυμα:not enough memory to run Garmin XT (at least 8mb required). Εφτιαξα ενα folder στο root της καρτας το ονομασα Garmin και εκει μεσα πεταξα χυμα ολα τα folders,επειδη διαβασα στο πρωτο post οτι πρεπει να ειναι E:/Garmin. Μηπως εκανα εγω κατι λαθος? Το προγραμμα το εγκατεστησα ΚΑΙ μεσα απο file explorer ΚΑΙ απο PC Suite την δευτερη φορα μηπως εφταιγε αυτο..μπας και.
  13. Μαγκα σε ευχαριστω πολυ,ανοιξε τελικα.τωρα μενει να το configuραρω απ την αρχη...αλλα its ok. ΣΑς ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και την βοηθεια σας.
  14. ΔΟκιμασα και τους 2 τροπους...δυστυχως τιποτα..:(
  15. Παιδια καλησπερα, Εχω Ν80.Σημερα το πρωι το εκλεισα και το ξανανοιξα μετα απο καμια ωρα.Το θεμα ειναι πως τωρα δεν με βαζει καν στην οθονη του PIN.Εμφανιζει ξανα και ξανα το NOKIA....σαν να κανει restart. ΠΗρα την AlphaCopy και θα το παω απο εκει. Καμια ιδεα μπας και μπορω να κανω εγω τιποτα?
  16. Παιδια καλησπερα, εχω φαει τον κοσμο να βρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια εκδοση απο route66 ή Tomtom που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ στο Ν95. ξερει κανεις να μου πει που μπορω να το κατεβασω για Ν95??
  17. Παιδια να ρωτησω κατι? Γιατι οταν πηγαινω στις "Προτιμησεις" με πεταει εξω απ το προγραμμα τελειως? Εψαξα λιγο στο forum αυτο αλλα δεν βρηκα κατι (ζητω συγγνωμη αν μου διεφυγε).
  18. Παιδια καλησπερα, μια ερωτηση: περασα το τελευταιο firmware για το Ν80 και φυσικα μου κουρεψε ο'τι ειχα μεσα περασμενο. Προσπαθω να περασω τωρα το SysExplorer για να καταφερω να "δω" το folder "system" στην καρτα μου και οταν παω να το περασω μου γραφει: "το πιστοποιητικο εχει ληξει". Ξερετε αν μπορω να κανω κατι για αυτο? Σκεφτηκα να κανω ενα format στην καρτα που αυτο φανταζομαι θα ελυνε το προβλημα αλλα λεω μηπως μπορω να το αποφυγω...
  19. ΠΑδια μια ερωτηση: ΟΤαν παταω στο "προτιμησεις" με βγαζει τελειως απ το προγραμμα...ξερεις κανεις γιατι ??
  20. Παιδες μια ερωτηση κ απο μενα, με μια αλχημεια καταφερα να το εγκαταστησω και εγω. Στην αρχη ομως μου εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο ελεγε οτι θα μου αποσταλλει το activation code (η κατι τετοιο ) μεσω sms... Παρολα αυτα μου δουλευει μια χαρα... καποια στιγμη ειδα οτι επιανε 6-7 δορυφορους...ειναι οκ η οχι ? εχει τυχει σε κανενα αυτο? (εχω κανει copy ενα activation αρχειο που ειχα για το route66).
  21. Φιλε μου αυτο με το αρχειο CAB ηταν η 2η αποπειρα του να κατεβασω το Route66. την πρωτη φορα που το κατεβασα υποτιθεται για Symbian, παλι δεν μπορεσα να κανω κατι (κανοντας ΟΛΗ την διαδικασια που προανεφερα) γιατι μου εμφανιζε viewer not found...
  22. Παιδες καλησπερα, Εχω κατεβασει μεσω τορρεντ το Route66 μαζι και χαρτη και κοντευω να σαλταρω. Αφου λοιπον το κατεβαζω,οι οδηγιες λενε να κανω copy ολα τα contents μεσα στο root της memory card...ως εδω ολα οκ. Αφου τα κανω λοιπον copy, μετα λεει να παω να ανοιξω το Route66.CAB, το θεμα ειναι βεβαια οτι για να μπορεσω να δω ολα αυτα αρχεια εχω εγκαταστησει το X-Plore. Με το που παω να τρεξω το cab αρχειο (μεσω X-plore) μου εμφανιζεϊ: "no viewer found!". Ακομα και οταν κανω copy το συγκεκριμενο αρχειο στο root της memory card (για να μπορεσω να το δω χωρις X-plore) και το τρεξω, μου εμφανιζει οτι δεν μπορει να τρεξει το αρχειο αυτο κτλ.. Μηπως υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια ρε παιδες που δεν την ξερω? Αυτο που μου φενεται περιεργο ειναι οτι πουθενα δεν υπαρχει καποιο .sis file ή οτιδηποτε αλλο για να κανω setup το route66,απλα οι οδηγιες λενε δηλαδη να παρω ολα τα αρχεια κ να τα πεταξω στο root... ξερει κανεις κατι ? Μηπως το Route66 δεν ειναι συμβατο με Ν80 κ τζαμπα παιδευομαι?? thanks
  23. Ναι το εχω δει το smart2go αλλα εχω δει παρα πολλα προβληματα σε καποιο αλλο topic οποτε δεν νομιζω να το προτιμησω.
  24. Παιδες καλησπερα, σημερα παρηγγειλα απ το πλαισιο ενα GPS Receiver (bluetooth) και μια SD 512ΜΒ. μια ερωτηση: ΠΟΙΑ GPS Software ειναι συμβατα με το Ν80? Μεχρι στιγμης ξερω το TOM TOM και το Route66,υπαρχουν κ αλλα?
×
×
  • Create New...