Jump to content

metaxash

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by metaxash

  1. την εβαλα την εκδοση της cosmote αλλα δε μου φαίνεται πολυ γρήγορη>>>>
  2. Μόλις το πέρασα και εγώ... δε βλέπω ιδιαίτερες διαφορές από το 297.....
  3. οκ τη δοκιμάζω και σας λέω εντυπώσεις.....
  4. έχει κανείς κάνει update με το παρακάτω? είναι το τελευταίο από την ΑΤΤ..... Software For BlackBerry® Bold 9000 smartphone BlackBerry Handheld Software v4.6.0.508 (Multilanguage) Package Version: 4.6.0.508 Consisting of: Applications: 4.6.0.297 Software Platform: 4.0.0.243 File name: 9000M_PBr4.6.0_rel508_PL4.0.0.243_A4.6.0.297_AT_amp_T.exe File size: 96.79MB
  5. τελικά πια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση? είχα την 282 και πρόσφατα μου ήρθε ένα email από rim ότι υπάρχει νεότερη. έπειτα από update έχω την 4.6.0.292 και platform 4.0.0.240 υπάρχει τίποτα νεότερο?
  6. Γιωργο αν μπορείς να μου στείλεις email στο charis.metaxas@fytogenesis.gr
  7. και που το βρίσκουμε αυτό?
  8. τελικά είναι πιο παλιά από αυτή που ήδη έχω.... και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω ελληνικα αφου τα αρχεία των εληνικών είναι μεσα στου συγκεκριμένους φακέλους.....
  9. βρηκα μια εκδοση 291 από tmobile πιστευω να έχει ελληνικά... πως τα επιλέγεις?
  10. έβαλα την 282 αλλά από ελληνικά πάλι τίποτα.... ενώ στο ποστ με τα υβριδικα λέει ότι περιέχονται
  11. παιδιά μετά από update έχω την παρακάτω έκδοση:4.6.0.266 έχασα βέβαια τα Ελληνικά... υπάρχει κάποια νεότερη επίσημη έκδοση?
  12. Γειά σας και από εμένα. Μόλις εχθές απέκτησα το Μιο 320B. πρώτη εντύπωση όχι και τόσο καλή. Μένω στην Ιεράπετρα και έχει μόνο τους κεντρικούς δρόμους δηλαδή μόνο την περιφερειακή οδό:( Κατάφερα και πέρασα τον καινούργιο χάρτη των 20 περίπου ΜΒ και όλα καλά κάλυψη σχεδόν όλων των δρόμων αλλά τα χαλάει λίγο με τις μονοδρομήσεις. ανυπομονώ να βγεί ο νεός χάρτης των 30ΜΒ. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν διαθέσημές οδηγείς πλοήγησης και σε άλλες φωνές αγγλικά και Ελληνικά, έχετε τίποτα υπ΄όψιν σας?
  13. τελικά ποιά έκδοση του τομ τομ ειναι η καλύτερη και με ποιό χάρτη της ελλάδας...? ευχαριστώ πολύ...
  14. γεια σε όλους... θα ήθελα τη βοήθειά σας... έχω Νοκια Ν80 και μόλις παράγγειλα το δέκτη gps της Νοκια... αυτό πυ θα ήθελα να μου προτείνετε είναι ποιό πρόγραμμα να βάλλω το τομ τομ ;h to route66 αν είναι εύκολο να μου πείτε και από που μπορώ να κατεβωάσω τελευταίες εκδόσεις...ααα και κάτι άλλο το πρόγραμμα που κυκλοφορεί η νοκια για gps είναι καλό...? ευχαριστώ πολυ
  15. παιδιά μια ερώτηση... που μπορώ να βρω ΄χαρτη της αθήνας... τι link που υπάρχει στο φορθμ για το rapid share μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει!!!..
  16. ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...? ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPDATE ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ? ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ?
  17. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΘΑ ΕΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ν80 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ GPS. ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ? ΈΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ..? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΝΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ Ν80?
  18. τί ειναι το ΒΒ5 repear,? και τι ακριβώς είναι η νέα έκδοση ΙΕ για το Ν80? μπορούμε να κάνουμε αναβάθμηση στα παλιά? μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευχαριστώ πολυ¨)
  19. re paithia mporei kaneis na voithisei na syntheso to n80 me ton ypologisti meso wifi?
  20. νομίζω ότι και κάποιος αλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.... οταν με καλλούν καμια φορά πρασινεί το σημείο που αναφέρει τον αριθμό του καλούντος.... σαν να κολάει....εχω την αναβάθμηση 3.0617.0.6
  21. gia se olous.. apoktisa to n80 prin mia evthomatha peripou... se genikes grammes mou fenetai poli kalo. parola auta mou fenetai to menu tou poli argo...merikes fores otan mpaino ston tilefoniko katalogo kanei anaktisi thethomenos gia na ton anoikoso...argei na mou emfanisei nea minimata...kai tetoia polla,,,uparxei periptosi na xreiazetai anavathmisi ...i etsi einai ..?
×
×
  • Create New...