Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω επιδότηση γυρω στα 250 εβρω ..

αλλα οι συσκευες που εχει στο site δεν ειναι κατι που θελω ..

σε αυτη την περιπτωση τι γινεται ?

Τουλαχιστον γινοταν και το ειχα κανει πηγαινα σε Πλαισιο και το εκανα πιστωτικο και επερνα οτι ηθελα .Παρε στο Πλαισιο και ρωτα .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν μπορει να περαστει ως εκπτωση παγιου,ζητας να μην παρεις την επιδοτηση.Αλλα σε περιπτωσεις εταιρικων συμβολαιων αναγκαστικα παιρνεις την επιδοτηση.Αν σου αρεσει κατι και ειναι πανω απο τα 250€,παρε την επιδοτηση και πληρωσε την διαφορα.

εγω θα ηθελα να παρω συσκευη πχ το mi max 2 αλλα οτι βλεπω τωρα στο σαιτ δεν μου κανει κλικ τιποτα ..θα το τσεκαρω ξανα παντως ..

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τουλαχιστον γινοταν και το ειχα κανει πηγαινα σε Πλαισιο και το εκανα πιστωτικο και επερνα οτι ηθελα .Παρε στο Πλαισιο και ρωτα .

thanks αυτο με το πλασιο θα το τσεκαρω ..

Παιδιά μία άλλη ερώτηση οι συσκευές που δείχνει το site είναι μόνο αυτές για επιδότηση; ή σε μαγαζί έχει περισσότερες; δεν βρήκα τον χρόνο να πάω αυτές τις μέρες για αυτό ρωτάω..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μία άλλη ερώτηση οι συσκευές που δείχνει το site είναι μόνο αυτές για επιδότηση; ή σε μαγαζί έχει περισσότερες; δεν βρήκα τον χρόνο να πάω αυτές τις μέρες για αυτό ρωτάω..

Να πας καλυτερα στο Πλαισιο που εχει τα παντα .

Φιλικά Γιάννης

Να πας καλυτερα στο Πλαισιο που εχει τα παντα .
Εγινε φίλε μου Θα το κοιτάξω από Δευτέρα δεν ήξερα ότι το Public κάνει τέτοια πράγματα με Vodafone θα επανέλθω..

Εγινε φίλε μου Θα το κοιτάξω από Δευτέρα δεν ήξερα ότι το Public κάνει τέτοια πράγματα με Vodafone θα επανέλθω..

Για το Public δεν ξερω αλλα το Πλαισιο εκανε .Την επιδοτηση πιστωτικο και επερνες οτι ηθελες .

Φιλικά Γιάννης

Χρειάζομαι τα φώτα σας: έχω συμβόλαιο Red1 με προνομιακή έκπτωση 60% το οποίο έληξε στις 4/01. Με τα πολλά κατάλαβα

ότι με συμφέρει η μετατροπή σε καρτοκινητό; (μάλλον cu αφού μιλάω κυρίως με Vodafone), γιατί πέρα από 1,5gb δεδομένων

που χρειάζομαι, δε μιλάω πάνω από 250'. Πόσο θα διαρκέσει η μετατροπή αυτή (από συμβόλαιο σε καρτοκινητό) και επίσης μέχρι να γίνει

θα πληρώνω την κανονική τιμή του Red1; Τι μπορώ να κάνω για να πληρώσω όσο το δυνατόν λιγότερα; Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο

είμαι όλη αυτιά. Ευχαριστώ!

Χρειάζομαι τα φώτα σας: έχω συμβόλαιο Red1 με προνομιακή έκπτωση 60% το οποίο έληξε στις 4/01. Με τα πολλά κατάλαβα

ότι με συμφέρει η μετατροπή σε καρτοκινητό; (μάλλον cu αφού μιλάω κυρίως με Vodafone), γιατί πέρα από 1,5gb δεδομένων

που χρειάζομαι, δε μιλάω πάνω από 250'. Πόσο θα διαρκέσει η μετατροπή αυτή (από συμβόλαιο σε καρτοκινητό) και επίσης μέχρι να γίνει

θα πληρώνω την κανονική τιμή του Red1; Τι μπορώ να κάνω για να πληρώσω όσο το δυνατόν λιγότερα; Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο

είμαι όλη αυτιά. Ευχαριστώ!

Πανε και ζητα μετατροπη σε καρτοκινητο.Να ζητησεις να το κανουν αμεσα εφοσον εληξε το συμβολαιο.15€ τελος μετατροπης και το συμβολαιο στην κανονικη τιμη,χωρις εκπτωσεις αλλα παει αναλογικα με τις μερες που εμεινες.

Αν θες ακομα πιο αμεση αλλαγη,Whats Up και F2G φορητοτητα με 30€ και γινεται μεσα σε μερικες ωρες,αντε την επομενη μερα.

Το συμβολαιο παντως θα το πληρωσεις,για οσες μερες μεινεις.

Με το CU εχεις 1GB με 10€ καρτα+100Mb παρε να εχεις απο εσενα και δηλωνεις 3 φιλους.Μπορεις να δεχτεις μεχρι 5 φορες το μηνα(δηλαδη να σε δηλωσουν 5 ατομα).

Βαζεις και με 7€ 400' προς ολους και 300' προς CU.

Ολα μεσα απο το MyCU App.

Και τα ρεστα κωδικους σε Mikel και οτι αλλο 1+1 εχει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλησπερα και απο εμενα.

σε 5 ημερες ληγει το συμβολαιο μου, εχω το Red1 με 33,75€.

επισης εχω και voda σταθερη (υπαρχει συνδιαστικη εκπτωση).

απο το τμημα ανανεωσεων αρχικα μου προσφεραν ανανεωση με τα ιδια ακριβως χρηματα και οταν αρνηθηκα με πηραν απο τις αποσυνδεσεις και μου προσφεραν επισης ιδια τιμη (33,75) + 130 ευρω επιδοτηση. (για να βοηθησω ερωτηματα που διαβασα παραπανω, η επιδοτηση ισχυει και σε Πλαισιο, Κωτσοβολο και Media Markt, οχι μονο για κινητο αλλα σαν δωροεπιταγη...).

επισης αρνηθηκα την επιδοτηση και ζητησα καλυτερο παγιο.

επανηλθαν σημερα με τελικη τιμη 30,00 €, χωρις εξτρα επιδοτηση εννοειται.

πως το βλεπετε;;

να δεχθω;;

να στραφω σε καρτοκινητο;; μιλαω γυρω στα 500 λεπτα το μηνα αλλα τα 2 GB τα χρειαζομαι...

για τις ελληνικες ραδιουπηρεσιες τι ξερετε;; εχουν πολυ καλες προσφορες...

ευχαριστω!

καλησπερα και απο εμενα.

απο το τμημα ανανεωσεων αρχικα μου προσφεραν ανανεωση με τα ιδια ακριβως χρηματα και οταν αρνηθηκα με πηραν απο τις αποσυνδεσεις και μου προσφεραν επισης ιδια τιμη (33,75) + 130 ευρω επιδοτηση. (για να βοηθησω ερωτηματα που διαβασα παραπανω, η επιδοτηση ισχυει και σε Πλαισιο, Κωτσοβολο και Media Markt, οχι μονο για κινητο αλλα σαν δωροεπιταγη...).

πως το βλεπετε;;

να δεχθω;;

να στραφω σε καρτοκινητο;; μιλαω γυρω στα 500 λεπτα το μηνα αλλα τα 2 GB τα χρειαζομαι...

ευχαριστω!

Σε καρτοκινητα θα σου βγει ακριβα εκτος αν παρεις προνομιακο καρτοκινητο με αλλαγη αριθμου (νεο νουμερο) ή κανεις το νουμερο σου φοιτητικο.

Αλλιως προτεινω να πας σε F2G αν σε καλυπτει το σημα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

καλησπερα και απο εμενα.

πως το βλεπετε;;

να δεχθω;;

ευχαριστω!

Σε πήραν από μόνοι τους πριν λήξει το συμβόλαιο σου και σου έκαναν προσφορά η επικοινωνήσεις εσυ μαζί τους ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Εγω ξεκινησα το θεμα μεσω live chat στο myvodafone app. ( btw, πολυ καλη και βολικη υπηρεσια!!).

Ζητησα να με καλεσουν απο τις ανανεωσεις και οταν με καλεσαν αρχισα τις διαπραγματευσεις

Καλημέρα..πήγα να πληρώσω έναν λογαριασμό και με την ευκαιρία ρωτησα τα προγράμματα τους για αλλαγή απο καρτοκινητό..μου είπαν οτι υπάρχουν τα βασικά αλλά αν είναι καινούργιος ο αριθμός να πάω μετά απο 2-3 μήνες για να δουν τι προσφορά μπορεί να υπάρχει για την γραμμή μου καθώς σύμφωνα με τη χρήση του καθενός βγαίνει αντίστοιχο πρόγραμμα με περισσότερα η λιγότερα λεπτά και mb και γενικά τις ανάγκες.. Ισχύει;ξέρει κανείς;;

Καλημερα πριν 30 μερες εκανα αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο το συμβολαιο ληγιε 16/1 αλλα 12/1 ανανεωθηκε το προγραμμα κ τωρα βλεπω οτι με χρεωσαν για τα 2 νουμερα 146 ευρω δηλαδη τα 2 ρεντ 1 χωρις τις εκπτωσεις που ειχα! Τι γινεται; πρεπει να πληρωσω ολο το ποσο η ενα μερος μεχρι τις 16 που θα παρω την καρτοκινητη;; ευχαριστω

Edit: καταλαβα τι εγινε τωρα...επειδη το συμβολαιο κανονικα τελειωσε 16/12/17 πληρωνω ενα μηνα κανονικα....

Edited by satizen

Μένουν τρεις μήνες για λήξη συμβολαίου. Δεν έχω έκπτωση παγίου ούτε έχω πάρει επιδότηση. Αν ζητήσω μετατροπή σε καρτοκινητό, ξέρει κανείς τι θα μου ζητήσουν να πληρώσω;

Μένουν τρεις μήνες για λήξη συμβολαίου. Δεν έχω έκπτωση παγίου ούτε έχω πάρει επιδότηση. Αν ζητήσω μετατροπή σε καρτοκινητό, ξέρει κανείς τι θα μου ζητήσουν να πληρώσω;

Αν δεν έχεις πάρει κάτι από τα 2, τότε το συμβόλαιό σου δεν είναι ορισμένου χρόνου, είναι αορίστου και δεν έχεις θέμα να το σπάσεις όποτε θες. Δες όμως ακριβώς τους όρους, κάπου πρέπει να να έχει πινακάκι με ποσά απόσβεσης, πιθανόν να έχεις έκπτωση παγίου και να μην το έχει καταλάβει.

Το συμβόλαιο είναι ορισμένου χρόνου και λήγει σε συγκεκριμένη ημερομηνία, όπως βλέπω και όταν συνδέομαι στην ιστοσελίδα της vodafone. Έκπτωση ή επιδότηση δεν έχω, επειδή στην πορεία άλλαξα πρόγραμμα. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να μετατρέψω σε καρτοκινητό πριν τη λήξη του προγράμματος με χαμηλό κόστος.

Όποτε θες το μετατρέπεις σε καρτοκινητό , και το κοστος είναι πολύ μικρό όταν δεν έχεις πάρει επιδότηση ή έκπτωση, θα πληρώσεις μόνο το τέλος αποσύνδεσης.

σχετικα με το θεμα που ρωταει ο παραπανω φιλος, επειδη εχω 2 ενεργα συμβολαια που ληγουν τον 8/19 έχοντας δεχτεί την αντιπροσφορά που ειχε γινει τοτε μια μεγαλη εκπτωση παγιου το οποιο με εκανε να παραμεινω στο υπαρχων συμβολαιο που εχω ακομα και σήμερα

Χθες στον νεο λογαριασμό που εκδοθηκε με ενημερώνουν σχετικά με τις νεες αυξησεις στα συμβόλαια και αναφερετε οτι μπορώ να αποχωρήσω αζημιώς

αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης

σκεφτομαι να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοκινητο καθως δικαιουμαι φοιτητικη εκπτωση

καλεσα λοιπον στην vodafone στο τμημα αποσυνδεσεων και μου ειπαν οτι επειδη εχω παρει εκπτωση παγιου πρεπει πρωτα να εξοφλησω αυτο το ποσο και μετα να μετατρεψω το νουμερο σε καρτοκινητο

ισχυει αυτο που μου ειπαν και τι ακριβως σημαινει διακοπη συμβολαιου Αζημίως

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by isolato1980

σχετικα με το θεμα που ρωταει ο παραπανω φιλος, επειδη εχω 2 ενεργα συμβολαια που ληγουν τον 8/19 έχοντας δεχτεί την αντιπροσφορά που ειχε γινει τοτε μια μεγαλη εκπτωση παγιου το οποιο με εκανε να παραμεινω στο υπαρχων συμβολαιο που εχω ακομα και σήμερα

Χθες στον νεο λογαριασμό που εκδοθηκε με ενημερώνουν σχετικά με τις νεες αυξησεις στα συμβόλαια και αναφερετε οτι μπορώ να αποχωρήσω αζημιώς

σκεφτομαι να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοκινητο καθως δικαιουμαι φοιτητικη εκπτωση

καλεσα λοιπον στην vodafone στο τμημα αποσυνδεσεων και μου ειπαν οτι επειδη εχω παρει εκπτωση παγιου πρεπει πρωτα να εξοφλησω αυτο το ποσο και μετα να μετατρεψω το νουμερο σε καρτοκινητο

Βεβαίως και ισχύει, αυτοί κάνουν μονομερώς αυξήσεις δεν άλλαξες γνώμη εσύ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

οποτε με λιγα λογια δεν μπορουμε να κουνησουμε

αν αυριο παλι σκεφτουν να κανουν 100 ευρω στο παγιο γιατι ετσι τους ηρθε ειμαστε υποχρεωμενοι να παραμεινουμε εκει χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα

Το αζημιως που αναφερουν τι ακριβως σημαινει?

Ξαναπαρε και πες τους οτι θα καταγγειλω το συμβολαιο λογω αυξησεων.Και αν σου πουν να πληρωσεις εκπτωση παγιου ανεφερε οτι ο κανονισμος της ΕΕΤΤ αναφερει οτι μονο επιδοτηση πρεπει να πληρωσω σε περιπτωση που διακοψω το συμβολαιο λογω αυξησεων απο πλευρας σας.

Τραβα και μια καταγγελια αν χρειαστει.Μετα θα στο κανουν καρτοκινητο χωρις πολλα πολλα.

Και για μενα ετσι για σπασιμο,πανε το νουμερο στην κοσμοτε για φοιτητικο whats up ή Wind για φοιτητικο F2G με νεο αριθμο.Αν το κανεις καρτοκινητο θα δωσεις 15€,ενω για φορητοτητα 30€.

σημερα με πηραν απο το τμημα φορητοτητας της vodafone καθως εκανα αιτημα στην wind για να φυγω απο την vf

Η υπαλληλος για να προσπαθησει να με κανει να αλλαξω γνωμη μου ελεγε ειναι κριμα να φυγω καθως θα πρεπει να πληρωσω κοντα στα 450 ευρω σαν τελος αποδεσμευσης αφου το συμβολαιο μου ληγει τον 2/2019

Της ειπα οτι δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευης αλλα μονο εκτπωση στο παγιο

Αυτη τα ιδια και ειναι κανονισμος της ΕΕΤΤ και αν φυγετε θα πρεπει να δωσετε αυτα τα χρηματα και γενικα μου ελεγε αυτην την δικαιολογια να με ψησει να μεινω

Εφυγα φυσικα αλλα θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις που μπορω να βρω τον σχετικο κανονισμο καθως θα κανω 100% καταγγελια για ολο το θεμα που εχει δημιουργηθει

ευχαριστω εκ των πρότερων

Σε πρώτη φάση ρίξε μια ματιά στο συμβόλαιό σου, τι γράφει στην περίπτωση που ακυρώσεις το συμβόλαιο.

Στην πράξη αυτό συμβαίνει κάθε φορά που "ανανεώνουμε" το συμβόλαιο είναι να δημιουργούμε μια νεα οικονομική συμφωνία με την εταιρία μιας και το συμβόλαιο εξακολουθεί να ισχύει εις αει μέχρι να το ακυρώσουμε. Εαν ακυρώσουμε το συμβόλαιο πριν την συμφωνηθείσα ημερομηνία τότε η εταιρία ζητά να της επιστραφεί το ποσό της έκπτωσης για κάθε μήνα παραμονής. Εαν το ποσό έκπτωσης ήταν 20 ευρώ κι έμεινε κάποιος 3 μήνες συνολικά, σπάζοντας το συμβόλαιο θα του ζητηθούν 60ευρώ. κοκ.

[ f i l i p p o s ]

ευχαριστω για την απαντηση αλλα η απορία μου ειναι αν εχει αλλαξει το καθεστως σχετικα με την εκπτωση στο παγιο?

εννοω οτι αν δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευης πρεπει οταν σπασω το συμβολαιο μου να επιστρέψω χρηματα λόγο της εκπτωσης που εχω παρει στο παγιο?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών