giorgos_gti Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 και μετα την ληξη του συμβολαιου που μου λενε ενα χρονο , τι γινεται ? χανω τον αριθμο μου ? μετα αλλη ερωτηση : οταν θα παρω πχ την εξυπηρετηση πελατων και μου πουνε σε ποιον ανηκει το τηλεφωνο δωστε μου στοιχεια , δεν θα τουσ δινω τα δικα μου ??? ειναι αξιοι εμπιστοσυνης ???? δεν σου εχουν χρεωσει κατι μυστηριο ?? Όχι, συνεχίζεις να έχεις τον αριθμό σου. Στα καρτοπρογράμματα που έχω, με την προσφορά που ξεκίνησα έτσι και συνέχισα. Μόνο κάτι μικροαυξήσεις, όταν πήραν όλα τα προγράμματα. Απλα έχεις δέσμευση χρόνου. Αν θες να το ξαναπάρεις στο όνομά σου γίνεται αλλά έχει διαδικασία. Στην εξυπηρέτηση λες ότι είσαι εταιρικός πελάτης της HRS, κ αν είναι κάτι απλό σε εξυπηρετούν. Αλλιώς ο,τι άλλο μέσω της εταιρείας. Για μια χρέωση από έκπτωση που δεν περάστηκε περιμένω πιστωτικό. Η επικοινωνία με την εταιρεία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Η Vodafone έδωσε απεριόριστα δεδομένα για 10 ημέρες και σε καρτοσυμβόλαια μέσα απο το my Vodafone App.Επειδή όμως έχω iPhone μου είχαν πεί για να καταναλώσει από την προσφορά θέλει επανεκκίνηση η συσκευή. Διότι άλλες φορες έπαιρνα τις προσφορές με αποτέλεσμα να τελειώνουν τα 5GB του συμβολαίου κάθε μήνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Πρώτη φορά το ακούω. Δεν το έχω πάθει ποτέ, εξάλλου δεν έχει σχέση και η συσκευή με το ποιο πακέτο θα καταναλώνεται πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Πρώτη φορά το ακούω. Δεν το έχω πάθει ποτέ, εξάλλου δεν έχει σχέση και η συσκευή με το ποιο πακέτο θα καταναλώνεται πρώτο. Εμενα με την προσφορα που εδωσαν λογω κακοκαιρίας στη Κεφαλονια αντι να καταναλωθουν τα 15Gb έμεινα χωρις δεδομένα στο συμβολαιο. Το ιδιο και με τα 30Gb του Νοεμβρίου λογω σταθερης και κινητής στο ιδιο ΑΦΜ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Κάτι τέτοια κολλήματα συναντάω και εγώ κατά καιρούς. Απλά βάζω το κινητό για λίγο σε “πτήση” και το επαναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Κάτι τέτοια κολλήματα συναντάω και εγώ κατά καιρούς. Απλά βάζω το κινητό για λίγο σε “πτήση” και το επαναφέρω. Εμενα η λειτουργία πτήσης δεν πιανει. Σε Android δεν ειχα θεμα ποτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Τα απεριόριστα για 10 μέρες ξέρει κανείς πως μπορούν να ενεργοποιηθούν? Δεν μου βγάζει τίποτα η εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Μπες εδώ: http://content.vodafone.gr/Data/Unlimited_offer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Υποψιν οτι αν καποιος πληρώσει το λογαριασμο του από το my vodafone app θα πάρει και 15Gb δώρο για 15 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 έχω πάρει την προσφορά Unlimited Ultra που είναι όλα απεριόριστα χωρίς όριο με την προσφορά της Black Friday στα 38 ευρώ (υποψιν μιας και είχα μείνει πίσω, πλέον οι τιμές που διαφημίζονται είναι τελικές μαζί με ΦΠΑ αλλά και το φόρο κινητής.. πριν κάποια χρόνια που είχα πάλι συμβόλαιο ο φόρος κινητής δεν αναφέρονταν γιατί είναι ανάλογα με το υψος του λογαριασμού) Μου έκανε εντύπωση όμως μιας και έχω απεριόριστα data ήθελα και μια έξτρα σιμ . Ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν οτι για να έχω αυτό το "προνόμιο" θα πρέπει να έχω σταθερή στη vodafone, αλλιώς δε γίνεται (δωρεάν είναι) Πόσο "κουλό" είναι αυτό;; ; πού κολλάει η σταθερή ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 έχω πάρει την προσφορά Unlimited Ultra που είναι όλα απεριόριστα χωρίς όριο με την προσφορά της Black Friday στα 38 ευρώ (υποψιν μιας και είχα μείνει πίσω, πλέον οι τιμές που διαφημίζονται είναι τελικές μαζί με ΦΠΑ αλλά και το φόρο κινητής.. πριν κάποια χρόνια που είχα πάλι συμβόλαιο ο φόρος κινητής δεν αναφέρονταν γιατί είναι ανάλογα με το υψος του λογαριασμού) Μου έκανε εντύπωση όμως μιας και έχω απεριόριστα data ήθελα και μια έξτρα σιμ . Ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν οτι για να έχω αυτό το "προνόμιο" θα πρέπει να έχω σταθερή στη vodafone, αλλιώς δε γίνεται (δωρεάν είναι) Πόσο "κουλό" είναι αυτό;; ; πού κολλάει η σταθερή ;; Στα unlimited πακέτα της vodafone δεν υποστηρίζεται το internet4sharing και ουσιαστικά ως προνόμιο το δίνουν εάν έχεις στο ίδιο ΑΦΜ και σταθερή vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλά εγώ έβαλα τα data για 15 μέρες με 5.90 νομίζω και ενώ μπορούσα να κάνω hotspot το κινητό τις πρώτες μέρες τώρα πλέον δεν... Το κόψανε ή λάθος ρύθμιση δικιά μου λέτε; Υγ ευχαριστώ τον φίλο γιυτην απάντηση και τον σύνδεσμο Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Στα unlimited πακέτα της vodafone δεν υποστηρίζεται το internet4sharing και ουσιαστικά ως προνόμιο το δίνουν εάν έχεις στο ίδιο ΑΦΜ και σταθερή vodafone. Nαι το κατάλαβα αλλά μου φάνηκε τρομερά άκυρο και απαράδεκτο. Ας το έκαναν έστω με μία χρέωση ή με ένα μικρό μηνιαίο πάγιο, αλλά όχι να μη σου δίνει δυνατότητα χωρίς σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 (edited) Ταλαιπωρούμαι με την Vodafone στο σταθερό εδώ και 3 μήνες! Χρόνια πελάτης (12+) και αποφάσισα να πάω σε κοαμοτέ λόγω του ότι ενώ είχα εδώ και χρόνια 50αρι ποτέ δεν έπιανα αυτές τις ταχύτητες αλλά κάπου στα μισά και αφού δεν είχα κάποια δέσμευση προχώρησα σε αλλαγή παρόχου και από τότε ξεκίνησαν τα βάσανα μου! Αρχικά ενώ διέκοψα την πάγια εντολή εδώ και 3 μήνες με χρεώνουν κανονικά και όσα τηλέφωνα και εάν έχω κάνει δεν βγαίνει άκρη. Σήμερα έμαθα ότι έχω και πέναλντι 80€ γιατί έφυγα πριν λήξη το συμβόλαιο μου ενώ είχε λήξει σίγουρα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, δεν βγαίνει άκρη. Μάλλον θα προχωρήσω δικαστικά το θέμα μπας και βάλουν μυαλό..... Edited December 20, 2020 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Προσφορά 1500 προς όλους 1500 προς σταθερά 1500 μηνύματα 10gb 27€ Είναι καλά ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 μια χαρά είναι...από που την πήρες? Από το τμήμα προσφορών ή εξωτερικό συνεργάτη? Είχες κάνει αίτηση φορητότητας ή διακοπής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopy Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Από κατάστημα Vodafone δουλευει μια φίλη μου , αλλά σας έστειλα να δω αν είναι καλή η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Αν οι παροχές είναι οπως τις αναφέρεις ειναι πολύ καλή προσφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να μετατρέψω συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Ρωτάω στο chat εάν αυτό έχει κάποιο κόστος και δεν μου απαντάνε! Μου λένε ότι θα ενημερωθω σχετικά από το τμήμα συμβολαιών που θα με καλέσει! Ρωτάω σε καταστήματα και μου λένε για 20€, αλλά σε ένα από αυτά μου άφησαν εμμέσως ανοιχτό το ενδεχόμενο του να παίζει ολίγον τι παζάρι σε αυτό. Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα τη διαδικασία κι ετσι ξέρει τι ακριβώς ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να μετατρέψω συμβόλαιο σε καρτοκινητό. Ρωτάω στο chat εάν αυτό έχει κάποιο κόστος και δεν μου απαντάνε! Μου λένε ότι θα ενημερωθω σχετικά από το τμήμα συμβολαιών που θα με καλέσει! Ρωτάω σε καταστήματα και μου λένε για 20€, αλλά σε ένα από αυτά μου άφησαν εμμέσως ανοιχτό το ενδεχόμενο του να παίζει ολίγον τι παζάρι σε αυτό. Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα τη διαδικασία κι ετσι ξέρει τι ακριβώς ισχύει; Σε πρόσφατη αλλαγή γνωστού, του είπαν 20€, χωρίς να το αφήσουν ιδιαίτερα ανοιχτό. Μαζί με την χρονική αβεβαιότητα (του έλεγαν ότι θα χρειαστεί έως ένας μήνας), τελικά έκανε φορητότητα σε 2 μέρες με μηδενικό κόστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Σε πρόσφατη αλλαγή γνωστού, του είπαν 20€, χωρίς να το αφήσουν ιδιαίτερα ανοιχτό. Μαζί με την χρονική αβεβαιότητα (του έλεγαν ότι θα χρειαστεί έως ένας μήνας), τελικά έκανε φορητότητα σε 2 μέρες με μηδενικό κόστος... Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Μου κάνανε προσφορά και πιθανότατα θα την δεχτώ για δυο κινητά (45000 λεπτά, 3000 sms και 8 γιγα το καθενα) και vdsl50 στα 67,78€. Είναι 28€ λιγότερα από την προσφορά ανανέωσης της Cosmote (45000 λεπτά, 2000 sms, 10 γιγα το καθένα). Ο μονος λόγος που το σκέφτομαι είναι αν θα έχω Ίντερνετ στο κινητό για να κανω τη δουλειά μου. Η cosmote 3,5 χρόνια ήταν άψογη. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Όποτε βρέθηκα σε δίλημμα φορητότητας και είχα αντίστοιχους ενδοιασμούς πήρα κάρτες των άλλων δύο (με λίγα ευρώ) και δοκίμασα τις συνδέσεις στο σπίτι και τη δουλειά. Δυστυχώς, αν θέλουμε μια σωστή προσφορά ανανέωσης ο μόνος δρόμος είναι αίτηση για φορητότητα. Μπορεί και να μην βγει η προσπάθεια αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουμε ότι στον επόμενο οι συνδέσεις θα λειτουργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Μου κάνανε προσφορά και πιθανότατα θα την δεχτώ για δυο κινητά (45000 λεπτά, 3000 sms και 8 γιγα το καθενα) και vdsl50 στα 67,78€. Είναι 28€ λιγότερα από την προσφορά ανανέωσης της Cosmote (45000 λεπτά, 2000 sms, 10 γιγα το καθένα). Ο μονος λόγος που το σκέφτομαι είναι αν θα έχω Ίντερνετ στο κινητό για να κανω τη δουλειά μου. Η cosmote 3,5 χρόνια ήταν άψογη. Χωρίς να δοκιμάσεις το δίκτυο,δουλειά σπίτι, και τζάμπα να στο δίνουν δεν λές ναί. Παθών. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Χωρίς να δοκιμάσεις το δίκτυο,δουλειά σπίτι, και τζάμπα να στο δίνουν δεν λές ναί. Παθών. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Υποθέτω, οτι ο ενδοιασμος αφορα στην σταθερή συνδεση, που δυστυχως δεν εχει τροπο να δοκιμάσει πριν συνδεθει. Μονο γνώμες γειτονικών συνδέσεων μπορει να παρει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts