Jump to content

xsad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    488
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by xsad

  1. xsad

    OnePlus 8T

    Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια λύση ή νέο για 5g με την vodafone στο 8t. Όταν πέρασα την τελευταία αναβάθμιση φάνηκε η επιλογή για μία φορά και μετά χάθηκε ξανά.
  2. xsad

    OnePlus 8T

    Μόλις το παρήγγειλα από την Oneplus: 549 το 8/128 με δύο θήκες δώρο (Sandstone Bumper Case Sandstone Black & Quantum Bumper Case Cyborg Cyan). Κάπου ανάμεσα δηλαδή στην αγορά ανάμεσα στις αλυσίδες της Ελλάδας και τις αποθήκες της Κίνας. Δεν είχε και τζαμάκι να πάρω οπότε αν κάποιος/α γνωρίζει ποιο τζαμάκι και από που (Αθήνα για τοποθέτηση καθώς έχω δύο αριστερά χέρια) θα είμαι ευγνώμον. Σε άλλες ερωτήσεις... (α) beta (χωρίς root) κατευθείαν πριν το στήσιμο ή δεν χρειάζεται wipe από stable σε beta? (β) υπάρχει κάποια gcam να δουλεύει καλύτερα από τη stock χωρίς root? Να είστε καλά
  3. Όποτε βρέθηκα σε δίλημμα φορητότητας και είχα αντίστοιχους ενδοιασμούς πήρα κάρτες των άλλων δύο (με λίγα ευρώ) και δοκίμασα τις συνδέσεις στο σπίτι και τη δουλειά. Δυστυχώς, αν θέλουμε μια σωστή προσφορά ανανέωσης ο μόνος δρόμος είναι αίτηση για φορητότητα. Μπορεί και να μην βγει η προσπάθεια αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουμε ότι στον επόμενο οι συνδέσεις θα λειτουργούν.
  4. Έχει πάρει κανείς το book cover της samsung για το s7 (το 11αρι); Η απορία μου έχει να κάνει με το βάρος και την προστασία. Έχει μονάχα μαγνήτες ή είναι και κάτι αλλο; Την προτείνετε; Εγω πήρα την Dux Ducis Domo καθώς δίνει κάποιο καλύτερο κράτημα αλλά εχει και κάποιο βάρος. Ιδανικά μακάρι να έβγαινε κάτι σαν εκείνο που είχε για το tab s2 που βοηθούσε το κράτημα με το ένα χέρι. Sent from my SM-T870 using Tapatalk
  5. Να είστε καλά και οι δύο, σας ευχαριστώ πολύ.
  6. Διαβάζω το νήμα και ενώ είμαι σίγουρος πως υπάρχει η πληροφορία δεν μπορώ να τη βρω. Η ερώτηση μου αφορά τον χρόνο που μπορεί να γίνει χωρίς κόστος αίτημα φορητότητας ή μετατροπής σε κάρτα. Λήγει το συμβόλαιο κινητής στις 17 Ιουλίου κι αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω μέχρι τότε. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  7. Τιτάνια προσπάθεια το άρθρο. Κρίμα που ξεπεράστηκε τόσο γρήγορα από το επιτυχημένο risk management χωρίς μετρήσεις και τη χώρα μας που δεν βρίσκεται στα Βαλκάνια. Όπως και να το δεις στέκονται καλύτερα σε μια επιθεώρηση. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  8. xsad

    OnePlus 5T

    Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα με την Open Beta 22 με καθαρή εγκατάσταση. Έκανα factory reset και αφού ολοκληρώθηκε το install έκανα και wipe cache & data από το recovery.
  9. xsad

    OnePlus 5T

    Τώρα είδα πως το έχουν δώσει από τον Ιούλιο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  10. xsad

    OnePlus 5T

    Στην beta έχει δωθεί από καιρό. Μήπως είσαι σε stable; Δεν μιλάμε για root. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  11. xsad

    OnePlus 5T

    Στο 5t έχουμε 11 επιλογές (με κόκκινο) και στη 12η θέση ανοίγει η παλέτα για περισσότερα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  12. xsad

    OnePlus 5T

    Διαβάζοντας το θέμα στο forum της op στη θέση σου πρώτα θα κατέβαζα την beta 10 ώστε να περάσω από stable σε beta. Έπειτα θα έπαιρνα ota την beta 11. Και τις δύο φορές θα έκανα απλώς wipe cache από το recovery. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  13. Βρε παιδιά τι πλούτος είναι αυτός; Από το Μάρτιο μια δεν έχω χρόνο, μια δεν έχω κεφάλι για να ασχοληθώ και έτσι κι αλλιώς το oxygen πετάει. Αλλά δεν μπορώ να μη σημειώσω τι θησαυρός είστε εσείς για πολλούς από εμάς. Να είστε καλά
  14. xsad

    OnePlus 5T

    Σίγουρα δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και είναι πραγματικά παράξενο να έχουν από τη μια τέτοια κορυφαία πολιτική επιστροφής και από την άλλη τέτοια χάλια ποιοτικό έλεγχο. Φαντάζομαι πως εκείνο που θα κρίνει την έκβαση αν προχωρήσεις είναι η ανομοιομορφία. Έχω δει στο διαδίκτυο εικόνες με τρελή ανομοιομορφία και εικόνες που χρειάζεται ώρα να καταλάβεις (κι αν) ότι υπάρχει θέμα. Οι δικές μου περιπτώσεις δεν ήταν σε κανένα άκρο. Εάν δεν χρησιμοποιούσα moon reader και tapatalk με dark themes μπορεί και να μην άλλαζα.
  15. xsad

    OnePlus 6

    Όχι, κανένα τελωνείο. Από Πολωνία έρχεται.
  16. xsad

    OnePlus 5T

    Επιβεβαιώνω το παραπάνω τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το διάστημα των 15 ημερών. Σε αυτό το διάστημα η συμφωνία με την OnePlus είναι δεκτή η επιστροφή και no question asked. Μετά τις 15 ημέρες πρέπει να δεχθούν ότι η οθόνη (ή ό,τι άλλο) έχει πρόβλημα. Προσωπικά, όταν τους έγραφα για το πρόβλημα στη δική μου οθόνη (σε δύο συσκευές διαδοχικά) η απάντηση ήταν περί amoled και αποδεκτά όρια διακύμανσης. Ήμουν σίγουρος ότι θα έχανα το δίκιο μου με αυτά που διάβαζα στις απαντήσεις τους και άλλαξα: 15 μέρες no question asked, στείλτε courier για παραλαβή. Οι χρόνοι και τις δύο φορές ήταν dt για Ελληνικά δεδομένα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με την τρίτη :-)
  17. xsad

    OnePlus 5T

    Εγώ πάντως πριν δυο, τρεις εβδομάδες το αγόρασα ξανά - αμέσως μετά που είδα όλες τις φήμες για notch και 19/9. Και καλύτερο να είναι, πόσο καλύτερο; Αισθητικά πάντως για μένα δεν. Πάντως κι εγώ βλέπω κυκλοφορία του 6 πολύ συντομότερα από Ιούνιο.
  18. xsad

    OnePlus 5T

    Settings - About phone - Status - SIM status - Signal strength. Στο τελευταίο παίξε να δεις διαφορές από 2G σε 3G και 4G.
  19. xsad

    OnePlus 5T

    Μπορείς να δεις πατώντας πάνω πάνω στα στατιστικά της μπαταρίας. Η πρώτη χρωματιστή γραμμή αφορά το σήμα. Πράσινο good και πάει λέγοντας. Δες και από sim status το signal strength. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  20. xsad

    OnePlus 5T

    Φυσικά από όποιο σημείο της οθόνης κι αν σύρεις για λίγο το δάχτυλο κάτω για notifications & πάνω για apps.
  21. xsad

    OnePlus 5T

    Όταν πήρα το Δεκέμβριο το 5Τ φοβόμουν μη βρεθώ με το φωτοσπαθί - τηλεκοντρόλ στο χέρι αλλά καμία σχέση. Δυστυχώς επέστρεψα δύο φορές το κινητό λόγω του προβλήματος της οθόνης σε γκρι φόντο (φανταστικό το service & κρίμα να συμβαίνει). Πέρναγε ο καιρός και σκεφτόμουν να περιμένω το 6, που μπορεί να βγει και πριν τον Ιούνιο, όμως η φημολογούμενη αναλογία του 19:9 (νέο oppo) με έστρεψε ξανά στο 5Τ. Πολύ ευτυχώς η τρίτη συσκευή δεν έχει κανένα θέμα και η εκ νέου εξοικείωση με το μέγεθος κράτησε μονάχα μερικά δευτερόλεπτα.
  22. xsad

    OnePlus 5T

    Παραγγελία Κυριακή με το 10Ε για express και παραλαβή σήμερα Τρίτη το μεσημέρι. Έδειχνε shipment immediately. 1,5 μήνας χωρίς το 5Τ ήταν αρκετός τελικά.
  23. xsad

    OnePlus 5T

    lagoudakis προβλέπω ότι όχι μονάχα θα ξεχάσεις apple & sammy αλλά και Τηλέμαχο & Εβίβα :baby: Από το πρώτο double tap & face unlock μέχρι την πρώτη φόρτιση με dash θα καταλάβεις.
  24. xsad

    OnePlus 5T

    Αφού με clear cache & restart δεν ήρθε στα ίσια του, μήπως να δεις τι εφαρμογές εγκατέστησες τελευταία; Στο λέω γιατί σε μένα μια εφαρμογή - τηλεκοντρόλ για Sony Android TV - όταν την έβαλα νομίζω ότι δεν έκλεινε και ποτέ. Δεν έχω κάνει ακόμη root (το σκέφτομαι για μετά το μεγάλο update που έρχεται) οπότε δεν έβλεπα και ακριβή στατιστικά μπαταρίας, όπως εσύ υποθέτω.
  25. xsad

    OnePlus 5T

    Νομίζω πως μπορεί να παίξει μουσική όπως είναι από το player της Google. Αλλιώς δοκιμάζεις το κορυφαίο Poweramp, που βγαίνει και συχνά σε προσφορά, ή το Vanilla Music.
×
×
  • Create New...