Γιάννης Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εχω ενα καρτοσυμβολαιο vodafone με εκπτωση 35% στα 14,56 που σε ενα μηνα θα παει στα 18.5 και μια συνδεση στο απεριοριστο 45 στα 29 και κατι ευρω με 400 λεπτα για ολους , 500 λεπτα για voda και 350ΜΒ ιντερνετ Συνολο σχεδον 45 ευρω Εκανα αιτηση για φορητοτητα και τις δυο γραμμες σε cosmote με 1500 λεπτα προς ολους η καθε μια , 1500 sms και 1,5GB ιντενετ με 21,05 η καθε μια τελικη τιμη Καμμια σχεση...Πρωτη φορα βλεπω επιθετικη την cosmote με καλες προσφορες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 οταν κανεις αιτημα για φορητοτητα και η εταιρεια σου, σε παιρνει για προσφορα ωστε να μεινεις, εχει σημασια τι συμβολαιο/εκπτωση/προσφορα εχεις στη φορητοτητα; αν παιζει δηλαδη ρολο στο ποσο καλη προσφορα θα σου κανει η δικη σου εταιρεια για να μεινεις, ρωταω Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 οταν κανεις αιτημα για φορητοτητα και η εταιρεια σου, σε παιρνει για προσφορα ωστε να μεινεις, εχει σημασια τι συμβολαιο/εκπτωση/προσφορα εχεις στη φορητοτητα; αν παιζει δηλαδη ρολο στο ποσο καλη προσφορα θα σου κανει η δικη σου εταιρεια για να μεινεις, ρωταω Μεχρι τωρα ετσι γινοταν απο vodafone αλλα ποτε δεν τους ελεγα τι πακετο ζητησα και ποσο μου το εδινεη η cosmote και μου εκαναν καλη αντιπροσφορα Την τελευταια φορα ομως δοκιμασα φορητοτητα μιας απο τις δυο πιο πανω γραμμες που αναφερω αλλα δεν υπηρξε αντιπροσφορα κι ετσι προχωρησα και φορητοτητα στην αλλη γραμμη Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 λογικα η εταιρεία σου στην αιτηση φορητοτητας που λαμβανει δεν βλεπει ουτε σε ποιο παγιο θα πας στην αλλη, ουτε και με τι εκπτωση.. αρα η προσφορα που θα σου κανει εξαρτάται απο το timing (τι κυμα φυγης υπαρχει εκεινες τις μερες) και το ποσο σημαντκος πελατης εισαι (υπαρχει μια κατηγοροποιηση συμφωνα με καποια κριτηρια για τον καθε πελατη) Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Πήγα σε κατάστημα της wind μου έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα έγραψα οτι επιθυμώ την διακοπή φορητότητας και το έστειλε με φαξ στο τμήμα φορητότητας τους Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα, να υποθέσω ότι πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα cosmote θα μπορέσω να το κάνω. Άραγε το κάνει και ο Γερμανός; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα, να υποθέσω ότι πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα cosmote θα μπορέσω να το κάνω. Άραγε το κάνει και ο Γερμανός; Φυσικα το κανει.Εγω εκει εκανα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 ερώτηση πως κάνω ενεργοποίηση εφαρμογής napster απο Mobile broadband όταν δεν έχει δυνατότητα κλήσης ??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 και εγώ φεύγω από Vodafone.... και πάλι καλά.... πάω στην Cosmote τις 7 γραμμές μου. δεν με πήραν για αντιπροσφορά, αλλά δεν με νοιάζει και πιο ακριβή να ήταν η Cosmote πάλι θα έφευγα..... Δυστυχώς η Vodafone ακολουθεί την κακή πολιτική της WIND και θα το διαλύσει το μαγαζί... Χαίρομαι που η Cosmote ξέφυγε από την πολιτική του μονοπώλειου και κάνει ουσιαστικές προσφορές..... ρεαλιστικές Καλά οι manager της Vodafone.....δεν βλέπουν τίποτα? Επίσης η Vodafone πρέπει να κάνει πιο ρεαλιστικά τα πακέτα της...ιδίως σε internet και να φτιάξει υπηρεσίες όπως contacts κτλ... Σχετικά με Cosmote η προσφορά ισχύει και για επαγγελματικά πακέτα...αλλά στο 18μηνο η διαφορά των λίγων ευρώ είναι περίπου 300 ευρώ.... γιατί να τα χάσω. Πάντως η προσφορά τα σπάει Αν πατε ένα νούμερο στην COSMOTE θα έχει παγιο 32,5€, αν πατε από 2 και πάνω θα έχουν παγιο 19,5€ το καθένα. Το πρόγραμμα που αναφέρεται η προσφορά δίνει 1500' & 1500sms προς όλους και 1,5GB internet. Η προσφορά ισχύει για έκπτωση παγιου αντί επιδοτησης συσκευής. 24,5 πάει στα επαγγελματικά με συν ότι δεν πληρώνεις ενδοεταιρικά και η κλήση στο support είναι δωρεάν...αλλά μείον ότι έχει 1gb αντί για 1,5gb του οικογενειακού. (άσχετο κλήση στην εξυπηρέτηση υπάρχει με κανονική χρέωση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Αν πατε ένα νούμερο στην COSMOTE θα έχει παγιο 32,5€, αν πατε από 2 και πάνω θα έχουν παγιο 19,5€ το καθένα. Το πρόγραμμα που αναφέρεται η προσφορά δίνει 1500' & 1500sms προς όλους και 1,5GB internet. Η προσφορά ισχύει για έκπτωση παγιου αντί επιδοτησης συσκευής. 24,5 πάει στα επαγγελματικά με συν ότι δεν πληρώνεις ενδοεταιρικά και η κλήση στο support είναι δωρεάν...αλλά μείον ότι έχει 1gb αντί για 1,5gb του οικογενειακού. Εννοεις πως το αντιστοιχο προγραμμα με 1500χ1500χ1.5gb αν το κανεις σε επαγγελματικη γραμμη το πληρωνεις 24.5 αντι για 32.5 για μονη γραμμη ?Υποθετω πως οι τιμες ειναι για φορητοτητα ? Εγω αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι για 33 ευρω απο Cosmote--->Vodafone για 1.500χ1500(σταθερα)χ1500χ1.5gb & καποιες κλησεις εξωτερικου.To Red 1 το απλο μου το εδιναν 39 ευρω και το Business 33 ευρω (το business στην ουσια εχει μειον τα 1500 λεπτα προς σταθερα & 750 mb internet,αλλα μου εδωσαν 1.5).Anyway,απο την κοσμοτε δεν προκειται να παρω καλη προσφορα και απο οτι καταλαβα,οταν τελειωνει το συμβολαιο σου πρεπει να αλλαζεις εταιρια,συμφερει πιο πολυ.Ωραια τακτικη για τους πελατες τους :mad: Edited September 22, 2013 by KoKi_RuNNeR_125 Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kull Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σκέφτομαι και εγώ να πάω cosmote με την γνωστή προσφορά των 2 γραμμών καθότι είναι πολύ καλή για να αγνοηθεί πρώτον και δεύτερον το σήμα της βοντα τελευταία πάσχει. Εντός Δράμας σπάνια πιάνει 3G και εκτός το παρακαλάς. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω κάνει ανανέωση πριν 4 μήνες με έκπτωση στο πάγιο χωρίς να υπογράψω τίποτα, υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν επιστροφή, και αν ναι αν τους αγνοήσω θα έχω κάποια κύρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σας υπενθυμίζω ότι το παρόν topic αφορά την Vodafone. Για απορίες ή οτιδήποτε αφορά το δίκτυο της Cosmote θα πρέπει να απευθυνθείτε στα αντίστοιχα topics. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Θα κανω σημερα φορητοτητα σε Cosmote μια συνδεση και ενα καρτσυμβολαιο. Για την συνδεση εχω παρει εκπτωση παγιου απο τον Μαϊο. Θα με αποδεσμευσουν και θα βγει τελικος λογαριασμος ή θα θελουν πρωτα πισω το ποσο της εκπτωσης για αυτο το χρονικο διαστημα ? Για το καρτοσυμβολαιο που ληγει δε ενα μηνα εχω και σε αυτο εκπτωση 35% Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 φευγεις κανονκα για το νεο δικτυο και μετα σου ερχεται οτι χρωστας να πληρωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 φευγεις κανονκα για το νεο δικτυο και μετα σου ερχεται οτι χρωστας να πληρωσεις... Ευχαριστω....Καποια στιγμη θα τα πληρωσω γιατι εχει ο καιρος γυρισματα να μην εχω κλειστες πορτες Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Αν παρω 1227 για να κανω αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο, θα με παρουν για προσφορα ή δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα με αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο; Ναι θα σε πάρουν τηλέφωνο για προσφορά. Όταν κάνεις την αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητο θα σου πούνε να περάσει από κάποιο κατάστημα για να παραλαβεις νέα κάρτα sim εντός 20 ημερών. Όσο καθυστερείς να πας να πάρεις την κάρτα sim τόσα περισσότερα τηλέφωνα θα σε πάρουν(μην περάσεις το 20ημερο γιατί ακυρώνεται). Αυτό συνέβη σε εμένα με δυο γραμμές, στην πρώτη, πριν 3-4 μηνες άργησα να πάω να παραλάβω sim και με πήραν 5-6 φορές τηλέφωνο για προσφορά. Στην δεύτερη αίτηση πριν ένα μήνα πήγα την επόμενη μέρα από την αίτηση και πήρα την sim και με πήραν μόνο ένα τηλέφωνο για προσφορά , βέβαια τους την "εκοψα" ότι δεν με ενδιαφέρει καμία προσφορά.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι θα σε πάρουν τηλέφωνο για προσφορά. Όταν κάνεις την αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητο θα σου πούνε να περάσει από κάποιο κατάστημα για να παραλαβεις νέα κάρτα sim εντός 20 ημερών. Όσο καθυστερείς να πας να πάρεις την κάρτα sim τόσα περισσότερα τηλέφωνα θα σε πάρουν(μην περάσεις το 20ημερο γιατί ακυρώνεται). Αυτό συνέβη σε εμένα με δυο γραμμές, στην πρώτη, πριν 3-4 μηνες άργησα να πάω να παραλάβω sim και με πήραν 5-6 φορές τηλέφωνο για προσφορά. Στην δεύτερη αίτηση πριν ένα μήνα πήγα την επόμενη μέρα από την αίτηση και πήρα την sim και με πήραν μόνο ένα τηλέφωνο για προσφορά , βέβαια τους την "εκοψα" ότι δεν με ενδιαφέρει καμία προσφορά.... Να ρωτησω κι εγω κατι.Εγω που ανανεωσα πριν 2 μηνες για 2 γραμμες στο red 1 με 50% εκπτωση αν τους ζητησω να το γυρισω σε καρτικινητο παλι θα πρεπει να πληρωσω τη διαφορα παγιου που επωφεληθηκα απο την εκπτωση?Θα εκανα φορητοτητα για κοσμοτε,αλλα λογικα θα μου βγαινει γυρω στα 120 ευρω η εκπτωση και δε με συμφερει να σπασω 12μηνο συμβολαιο για 4 ευρω διαφορα σε καθε γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 δηλαδη στο ρεντ 1 με 1,5 ιντερνετ για 2 γραμμες με 24,70 ειναι πολλα??? τοσο μου το δωσανε και αυριο θα παω για υπογραφες στην acs. θα μπορουσα να ζητησω κατι καλυτερο σε τιμη?αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα για διαπραγματευση αφου ηδη μου εχουν στειλει τα συμβολαια :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δηλαδη στο ρεντ 1 με 1,5 ιντερνετ για 2 γραμμες με 24,70 ειναι πολλα??? τοσο μου το δωσανε και αυριο θα παω για υπογραφες στην acs. θα μπορουσα να ζητησω κατι καλυτερο σε τιμη?αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα για διαπραγματευση αφου ηδη μου εχουν στειλει τα συμβολαια :worry: Δεν υπάρχει αργά αφού δεν υπεγραψες. Δεν πας και τελείωσε.Και όταν πάρουν να σε ρωτήσουν γιατί δεν πήγες τους λες ότι θες καλύτερη τιμή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filiw23 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γνωρίζει κάποιος το fax για την ακύρωση φορητότητας της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι θα σε πάρουν τηλέφωνο για προσφορά. Όταν κάνεις την αίτηση για μετατροπή σε καρτοκινητο θα σου πούνε να περάσει από κάποιο κατάστημα για να παραλαβεις νέα κάρτα sim εντός 20 ημερών. Όσο καθυστερείς να πας να πάρεις την κάρτα sim τόσα περισσότερα τηλέφωνα θα σε πάρουν(μην περάσεις το 20ημερο γιατί ακυρώνεται). Αυτό συνέβη σε εμένα με δυο γραμμές, στην πρώτη, πριν 3-4 μηνες άργησα να πάω να παραλάβω sim και με πήραν 5-6 φορές τηλέφωνο για προσφορά. Στην δεύτερη αίτηση πριν ένα μήνα πήγα την επόμενη μέρα από την αίτηση και πήρα την sim και με πήραν μόνο ένα τηλέφωνο για προσφορά , βέβαια τους την "εκοψα" ότι δεν με ενδιαφέρει καμία προσφορά.... η τελικη μου απορια ομως ειναι το αν η αιτηση διακοπης εχει αντιστοιχα αποτελεσματα με την αιτηση φορητοτητας σε επιπεδο υψους προσφορας.. Μηπως αν πας για φορητοτητα δινουν μεγαλυτερες εκπτωσεις; σε αυτη τη περιπτωση συμφερει να κανεις φορητοτητα. Αν ομως δινουν τα ιδια, τοτε καλυτερα αποσυνδεση γιατι ειναι πιο ευκολη σα διαδικασια.. Ξερει κανεις να μας πει;;; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 σε περιπτωση φορητοτητας -και μονο- σου κανουν την "καλη" προσφορα. εγω ζητησα να μου μετατρεψουν 2 γραμμες που ειχα σε καρτοκινητο. Τη στιγμη που εκανα το αιτημα μου προτειναν καποιες λυσεις οι οποιες ομως ηταν σημαντικα ακριβοτερες απο τα συμβολαια μου (50% εκπτωση που εληγε ομως μεσα στο μηνα) την επομενη μερα με ξαναπηραν και μου προτειναν ενα προγραμμα με 400' ομιλιας (δεν θυμαμαι ακριβως την τιμη) αλλα δε δεχτηκα. Τωρα πηρα την προσφορα της cosmote (απεριοριστα 65 με 22,30€ και ενα καροσυμβολαιο με 16,50€). Μολις παρελαβα τις καρτες και εστειλα τα συμβολαια, αν κανει καποια παρομοια προσφορα η Βονταφον θα μεινω, αλλιως παω Κοσμοτε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 τοτε προφανως εχει να κανει οτι με τη διακοπη και μετατροπη σε καρτοκινητο, δεν φευγεις απο το δικτυο τους, οποτε δεν τα δινουν και ολα οπως στη περιπτωση της φορητοτητας.. Αρα και εγω πρεπει να προσπαθησω μεσω φορητοτητας.. Το θεμα ειναι τωρα ποτε ειναι η καλυτερη στιγμη.. γιατι καποιος ειπε πιο πανω οτι παιζει και ρολο καθε σχρονικη στιγμη τι κυμα φυγης εχουν Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) το θεμα ειναι τι συμβολαιο πληρωνεις. αν με την καταργηση των εκπτωσεων το παγιο σου αυξανεται πολυ, κανεις μια αιτηση φορητοτητας και το πολυ πολυ αλλαζεις παροχο (γι'αυτο διαλεγεις κατι "καλο" για να πας) το πότε "θα ειναι η καλυτερη στιγμη" δυστυχως δεν το ξερουμε, οποτε η γνωμη μου ειναι οτι μολις τελειωσει η εκπτωση φευγεις ;) Edited September 24, 2013 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didie Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γεια σας παιδιά, έκανα αίτηση φορητότητας από vf σε cosmote. Αφού υπέγραψα τα χαρτιά και παρέλαβα τις κάρτες, η vf επικοινώνησε μαζί μου με καλύτερη αντιπροσφορά. Όμως δεν πρόλαβα να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας (η cosmote με είχε μπαλάκι, πάρε τηλ εκει πάρε τηλ εδω...πέρασαν 2-3 μερες) και ξαφνικά χάθηκε το σήμα της vf και πλέον είμαι στην cosmote. Επικοινώνησα στη vf, και μου είπαν ότι πλέον πρέπει να ξανακάνω αίτηση φορητότητας, και περιμένω να μου πουν εάν θα ισχύει η αντιπροσφορά τους. Anyway, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Στην αρχή της συνεργασίας με την vf έιχα πληρώσει διπλό πάγιο εάν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει 10 χρόνια) κάτι σαν εγγύηση... Αυτά τα χρήματα θα πιαστούν στην εκκαθάριση του λογαριασμού? Ελπίζω να μην έχω μπλέξιμο με πέναλτυ κτλ, είχα ενεργοποιήσει έκπτωση αντι επιδοτησης με ελευθερο συμβόλαιο από ότι μου είχανε πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 εμενα τελειωνει σε 2 βδομαδες το συμβολαιο.. εχω unlimited 45 με 45% εκπτωση. Βασικα με βολευει Vodafone γιατι οι περισσοτεροι που εχχω επικοινωνια ειναι εκει.. οποτε ανα αλλαξω, ακομα κι αν εγω εχω απεριοριστα προς αυτους (δηλαδη αν εχω προς ολους) δεν θα εχουν αυτοι προς εμενα, οποτε τρεχα γυρευε Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts