Jump to content

KoKi_RuNNeR_125

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KoKi_RuNNeR_125

  1. Ενδεχομενη αντιπροσφορα απο την Βονταφον ποτε δινεται ακριβως ; Εκανα τηλεφωνικα αιτημα φορητοτητας στην Wind,να περιμενω κατι απο την Βονταφον μεχρι να ερθει το κουριερ ; Γιατι μια πωλητρια μου ειπε πως η βονταφον θα ειδοποιηθει μονο οταν υπογραψω,δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο..Λογικα δεν ειδοποιειται με το που στειλει η wind το αιτημα φορητοτητας ;
  2. Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν ειναι δυνατον ! Τελειωνει το Red 1 με εταιρικο αφμ του πατερα μου στην Vodafone σε 10 ημερες και πηρα τηλεφωνο στο 1399 για να μου δωσουν καποια προσφορα.Το υπαρχον συμβολαιο ειναι στα 32-33 ευρω(ηταν 18μηνο) και το καλυτερο που μπορουν να μου δωσουν τωρα ειναι στα 38-39 ευρω,και κατι αλλο μου ειπε η πωλητρια,για ιδωτικη γραμμη με εταιρικο αφμ στα 36 ευρω.Δεν το πολυκαταλαβα,anyway :p Επισης μου ειπε για ενα αλλο προγραμμα,business 50 ή 500 δεν θυμαμαι,που εχει 1500 προς σταθερα,1000 προς κινητα,λιγα μηνυματα και 300+750 απο το 4sharing μαλλον ιντερνετ με 28 ευρω.Το ιντερνετ δεν χρειαζεται τοσο,και με τον χρονο ομιλιας πιστευω καλυπτεται.Απλα προσπαθω να παρω το red1 σε καλυτερη τιμη,αν δω οτι δεν γινεται ισως καταληξω σε αυτο,αντι να δωσω 38 για το ρεδ. Τι θα μου προτεινατε να κανω ; Απο οτι βλεπω εδω υπαρχουν συμβολαια που εχουν παρει μελη στα ~25 ευρω,ισως και πιο κατω.Πως να κινηθω ; Επισης υπαρχει δυνατοτητα να κανεις κινηση για φορητοτητα,μονο και μονο για να την δει η VF και να κανει αντιπροσφορα ; Χωρις να δεσμευθεις καθολου στον νεο παροχο με υπογραφες και τα συναφη ; Ευχαριστω για τον χρονο σας !
  3. Μια ερωτηση να κανω παιδια,βλεπω πως στο 8.4'' LTE υπαρχει ακουστικο στο πανω μερος της συσκευης,καθως και ακομα ενας αισθητηρας που και τα 2 λειπουν απο το LTE 10.5''.Γνωριζει κανεις ποιος ακριβως αισθητηρας ειναι(και αν εχει ουσιαστικη σημασια δηλαδη);Επισης,μπορεις να κανεις τηλεφωνικες κλησεις απο το 10.5'' LTE ή κλησεις/βιντεοκλησεις Skype(ασχετα αν δεν εχει ακουστικο,απο οσο ξερω τουλαχιστον) ; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,εντελως newbie σε αυτον τον χωρο :O
  4. Στο καταστημα σιγουρα δεν μπορω να παω καθως μενω στις Σερρες.Ειχα παντως την εντυπωση πως τα LTE θα ειχαν τον Σναπντραγκον και τα wifi τον Exynos,τωρα οσον αφορα την διαθεσιμοτητα του Σναπ στην Ευρωπη δεν ξερω,αλλα στα επισημα specs απο το site της Σαμσουνγκ αναφερονται και οι 2.Και εγω παντως εχω διαβασει πως δουλευει καλυτερα το Τab S τουλαχιστον με τον Σναπντραγκον,φυσικα δεν εχω ιδια εμπειρια. Μηπως η Σαμσουνγκ "εσπρωξε" αρχικα ολα τα ταμπς με τον Exynos,οπως η LG τα 801,και η δευτερη φουρνια εχει αρχισει να βγαινει με τα Snapdragon ? Τουλαχιστον τα LTE δηλαδη,για τα οποια και ενδιαφερομαι.Παντως ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και ποιον να πιστεψω ! p.s. Πηρα και στην Σαμσουνγκ Hellas και μου ειπαν πως το ταμπλετ εισαγεται επισημα και με τους 2 επεξεργαστες,φυσικα το παλικαρι μου ειπε οτι τους φοραει και τους 2 μαζι πανω...Αλλα τουλαχιστον ας υποθεσουμε οτι κυκλοφορει και με τους 2..
  5. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,αν και θελω να πιστευω οτι οντως ισχυει,πηρα τηλεφωνο στα γραφεια του kinito.gr και ρωτησα την κοπελα.Της ειπα οτι ενδιαφερομαι να το παρω μονο αν εχει τον τετραπυρηνο επεξεργαστη,και οχι τον 8πυρηνο,για να το ψαξει λιγο περισσοτερο.Μετα απο καποια δευτερολεπτα αναμονης μου απαντησε πως οντως φοραει τον 4πυρηνο,οπως και αναγραφεται στο site τους.Γενικα μου ειπε πως οτι αναγραφεται στην σελιδα τους ειναι αληθες,και δεν ειναι προιον copy+paste απο αλλου.Γενικα μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,και πως μιλαμε για τους snapdragon επεξεργαστες 100% . Την ρωτησα για το τι θα γινει σε περιπτωση που παραλαβω το ταμπλετ και εχει πανω τον Exynos,για το αν θα μπορω να το επιστρεψω(χωρις να το ανοιξω φυσικα,γραφει στο πισω μερος της συσκευασιας ποιον επεξεργαστη φοραει),και μου τα "μασαγε" λιγο,αλλα ειπε οτι κατι θα γινει. Τι προτεινετε λοιπον ; Να περιμενω και το Νexus που θα βγαλει η HTC σε κανα εικοσαημερο για να δω τιμες-specs ;
  6. Καλησπερα παιδια,αρχικα να πω πως δεν εχω καμμια προτερη εμπειρια με ταμπλετς και συγχρονα smartphones για να εχω μετρο συγκρισης.Αποφασισα λοιπον να παρω το tab s.Αρχικα ειχα ενδοιασμους για το χρωμα κυριως(ηθελα λευκο),αλλα ειδα το bronze απο κοντα και μου αρεσε αρκετα.Σιγουρα θα παρω το LTE,απλα δεν ξερω ακομα ποια εκδοση(8.4 420 ευρω ή 10.5 520 ευρω) να προτιμησω..Καθε γνωμη ευπροσδεκτη.. Αυτο που ηθελα περισσοτερο να ρωτησω ομως ειναι το αν υπαρχουν νεοτερα για το θεμα των επεξεργαστων.Πηρα τηλεφωνο στο kinito.gr απο οπου και μαλλον θα το αποκτησω και μου ειπε η κυρια πως φοραει τον 8πυρηνο,αλλα μετα απο ερωτηση μου ειδε πως προκειται για το απλο μοντελο.Στην σελιδα της επιχειρησης αναφερει τον Quad-core 2.3 GHz Krait 400,οποτε υποθετω ειναι ο Σναπντραγκον,σωστα ; Φυσικα πρωτα θα το επιβεβαιωσω και μετα θα το παραγγειλω με το καλο,θα περιμενω να πεσει και η τιμη λιγο ακομα(παρακολουθοντας καθημερινα την πτωτικη της πορεια :) ). Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  7. Εννοεις πως το αντιστοιχο προγραμμα με 1500χ1500χ1.5gb αν το κανεις σε επαγγελματικη γραμμη το πληρωνεις 24.5 αντι για 32.5 για μονη γραμμη ?Υποθετω πως οι τιμες ειναι για φορητοτητα ? Εγω αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι για 33 ευρω απο Cosmote--->Vodafone για 1.500χ1500(σταθερα)χ1500χ1.5gb & καποιες κλησεις εξωτερικου.To Red 1 το απλο μου το εδιναν 39 ευρω και το Business 33 ευρω (το business στην ουσια εχει μειον τα 1500 λεπτα προς σταθερα & 750 mb internet,αλλα μου εδωσαν 1.5).Anyway,απο την κοσμοτε δεν προκειται να παρω καλη προσφορα και απο οτι καταλαβα,οταν τελειωνει το συμβολαιο σου πρεπει να αλλαζεις εταιρια,συμφερει πιο πολυ.Ωραια τακτικη για τους πελατες τους :mad:
  8. Καλησπερα και παλι,σε συνεχεια της αναζητησης μου για καλο συμβολαιο(σηριαλ εχει γινει :p ) ξαναπηρα στην Βονταφον και μου προσεφεραν το Red1 My Business με 1500 προς ολους+1500 προς σταθερα+1500 μηνυματα+ καποιες κλησεις στο εξωτερικο + ενδοεταιρικα(αχρειαστο μου ειναι καθως εχουμε μια γραμμη) +750mb internet (ρωτησα την πωλητρια αν μπορει να τα κανει 1.5gb και ειπε θα με ξανακαλεσει) σε 18μηνο συμβολαιο με τελικη τιμη 33 ευρω.Επισης την ρωτησα αν ειναι τελικη τιμη(με τα τελη κινητης μεσα κτλ),και μου ειπε πως η τιμη περιλαμβανει φπα και τελη κινητης.Ενδεχεται να υπαρχει καποια "παγιδα" σε ολο αυτο ? :P Ποια η αποψη σας για αυτην την προσφορα ??
  9. Καλημερα παιδια!Εχει ο πατερας μια συνδεση κοσμοτε 270 & 600+600 εξτρα εδω και πολλα χρονια(να τονισω οτι εχει αρχισει και ξεφευγει λιγο απο τα λεπτα και χρεονεται επιπλεον).Αnyway,πηρα χθες το απογευμα τηλεφωνο στην βονταφον και μου ειπαν για μια προσφορα(την μοναδικη δηλαδη που υπηρχε) 24μηνου συμβολαιου,1500 λεπτα και μηνυματα προς ολους,750mb ιντερνετ με 31 ευρω τελικη τιμη(απο οτι μου ειπαν),ενω η αρχικη τιμη του συγκεκριμενου πακετου ηταν 67 ευρω.Επειδη ακουω απο φιλους κτλ οτι παιρνουν τηλεφωνα στις εταιριες,και στην ουσια απαιτουν εκπτωση και κινητα,δεν ξερω πως να ενεργησω.Ρωτησα την πωλητρια αυτο ακριβως το πραγμα και δεν μου εδωσε αλλη προσφορα,παρα μονο την παραπανω. Ειμαστε χρονια πελατες στην κοσμοτε,πολλες φορες ουτε επιδοτηση παιρνουμε(κακο του κεφαλιου σας θα σου πει ο αλλος,αλλα με 80 ευρω δεν βρισκεις σοβαρο κινητο),δεν εχουμε προβλημα να φυγουμε απο την εταιρια,απλα θα ηθελα να με συμβουλευσετε για τις κινησεις που πρεπει να κανω ωστε να εχω το μεγαλυτερο δυνατο κερδος,και απο αποψη παγιου-λεπτων ομιλιας,και αν ειναι δυνατον απο μια καλη επιδοτηση συσκευης. Ευχαριστω :D
  10. Κοιταξε,αυτο θα εκανα απλα για 2 λογους (οτι φευγω στρατο και δεν θελω πλεον να παρω το iPhone) δεν ξερω αν θα το κανω..Αν συμφωνησει ο πατερας απλα και μονο για να φυγουμε απο την κοσμοτε και το γερμανο,τοτε πιθανως να το πραξουμε.Ιδωμεν... p.s. Τελικα ρε παιδια για να φυγεις απο ενα συμβολαιο αφου εχεις παρει εκπτωση στο παγιο,τι πληρωνεις ? Την εκπτωση στο παγιο τους μηνες που το χρησιμοποιησες π.χ. ενας μηνας=10 ευρω , η ολους τους μηνες του συμβολαιου (120 ευρω ) ?? Γιατι ο καθενας οτι θελει λεει :ninja::ninja:
  11. Συμφωνω απολυτα μαζι σου και οντως αυτο ισχυει.Με μια διαφορα:πως εγω οτι κινησεις πηγα να κανω(για καταγγελια της συμβασης που ανεφερα),προσπαθησα να τις κανω αφου μου φερθηκαν ετσι.Το θεμα το δημιουργησαν μονοι τους,και με αναγκασαν να ψαχνω σε καθε υπηρεσια τι μπορω να κανω,απο τη στιγμη που με εκνευρισαν και κατα καποιον τροπο με εκβιασαν.Αν ζητουσαν εξ'αρχης την σφραγιδα,χωρις να χρησιμοποιησουν την αλλη συσκευη ως μοχλο πιεσης,θα την πηγαινα,καθως οντως (καλως η κακως) καναμε την ανανεωση. Αν αυτη ειναι η πολιτικη τους να την χαιρονται,και οσοι την αποδεχονται να συνεχισουν να ειναι πελατες τους.Εγω την σφραγιδα θα την παω,θα παρω το κινητο(που θα τους πω και ευχαριστω που το κρατησαν 1 μηνα χωρις να μας δωσουν καποια αλλη συσκευη να κανουμε τη δουλεια μας,καθως και για τον εκβιασμο επισης). Απλα αν ξαναδουν εμενα και τα χρηματα μου,επιεικως να μου τρυπησουν τη μυτη. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα :happy::happy:
  12. Περασε πανω απο ενας μηνας,και το κινητο το ειχαμε δωσει για σερβις την ημερα που καναμε την ανανεωση.Εδω και ενα μηνα χωρις το κινητο ειμαστε.Και μας πηραν τηλ προχθες για την σφραγιδα.Δηλαδη αν δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους δεν θα πληρωνω εγω τα σπασμενα και θα κρατανε το κινητο εκβιαζοντας με...
  13. Με παρεπεμψαν απο το ινκα εκει και πηρα το μεσημερι.Απο οτι μου ειπαν πρεπει να στειλω μεσω fax το προβλημα μου σε αυτους νομιζω,και μετα θα ασχοληθουν αυτοι με τα υπολοιπα.Αλλα το θεμα ειναι οτι μου ειπαν πως αυτο θα παρει 20+ μερες.Και δηλαδη αν εγω δεν παω να δωσω τη σφραγιδα για να διορθωθει το λαθος του πωλητη,θα κρατησουν για τοσες μερες το κινητο μου εκει χωρις λογο με τους τραμπουκισμους τους.Εδω σκεφτομαι να παρω τα χαρτια απο το τηλεφωνο και την συσκευασια και να παω με κανεναν αστυνομικο εκει περα,να δουμε αν δεν θα το δωσουν και τοτε,σαν κλεψιμο θα ειναι :blink::blink:
  14. Καλα,παιδια,πηγε πριν λιγο ο bro μου στο γερμανο οπου ειχαμε δωσει το κινητο του πατερα μου για σερβις(και εκαναν και 15 μερες να το φτιαξουν),και επειδη μας ζητανε μια σφραγιδα για ενα συμβολαιο(λαθος τους που δεν την ειχαν ζητησει εξ'αρχης) δεν δινουν το κινητο πισω λενε,αν δεν παμε την σφραγιδα.Ασχετο το γεγονος πως το κινητο το εχουμε 1.5 χρονο...Πιστευω θα μας ξαναδουνε εκει περα...Αχρηστοι και εκβιαστες...Επισης να ρωτησω,απο την στιγμη που δεν εχει μπει σφραγιδα της εταιριας μας(ουτε υπογραφη θαρρω πως ειχαμε βαλει) το συμβολαιο κανονικα και λογικα δεν εχει ισχυ ?Δηλαδη φευγω οποτε θελω ? Ουτως η αλλως βεβαια φευγουμε οποτε θελουμε καθως ειχαμε παρει εκπτωση στο παγιο,αρα δινουμε τη διαφορα και...γεια σας...Κανενα σχολιο επ'αυτου παρακαλω ?? ^^ Πηρα μολις πριν στην κοσμοτε τηλ.,και μου λενε ασχετα με το αν εχει μπει η οχι σφραγιδα το συμβολαιο το βλεπουν αυτοι ανανεωμενο(δηλαδη μπορει να πηγε ο οποιοσδηποτε και να το ανανεωσε,χωρις τη σφραγιδα της εταιριας).Και πως για να φυγω θελει την συνολικη εκπτωση στο παγιο 12χ10=120 ευρω δηλαδη...Μπορω να κινησω καποια διαδικασια για καταγγελια της συμβασης η κατι παρεμφερες ?Εφ'οσον δεν εχουν στην ουσια τα απαραιτητα δικαιολογητικα?
  15. Καλησπερα παιδια,συγγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον αλλα μηπως γνωριζετε τη μελωδια απο τη διαφημιση της Trident Senses ?? Αναφερει καποιος πως ειναι απο Radium Audio Ltd. αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο.Γνωριζει κανεις κατι ? Επισης καταφερε κανεις να βρει σε ιδια - με την εκδοση της διαφημισης - εκτελεση απο το commercial του Euphoria απο Calvin Klein http://www.youtube.com/watch?v=xk7QNLuwOL4 ?? Anyone ??? ^_Q
  16. Καλησπερα παιδια,συγγνωμη αν εχει απαντηθει στο παρελθον αλλα μηπως γνωριζετε τη μελωδια απο τη διαφημιση της Trident Senses ?? Αναφερει καποιος πως ειναι απο Radium Audio Ltd. αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο.Γνωριζει κανεις κατι ? Επισης καταφερε κανεις να βρει σε ιδια - με την εκδοση της διαφημισης - εκτελεση απο το commercial του Euphoria απο Calvin Klein http://www.youtube.com/watch?v=xk7QNLuwOL4 ??
  17. KoKi_RuNNeR_125

    iPhone 4

    Γεια σας και απο μενα. Αρχικα ενδιαφερομουν για το κινητο,επιλεγοντας μαλλον φορητοτητα απο κοσμοτε σε βονταφον & εχοντας μια καλη επιδοτηση.Ειπα να διαβασω ολες τις σελιδες του thread (ειμαι ηδη στην 163 :D) για να εχω μια σφαιρικη αποψη,αλλα νομιζω πως πολλοι αναλωθηκαν σε spam-flame & ασχετες πληροφοριες.Επισης πολλοι ισχυριζονται πως καταφεραν να ριξουν το σημα σε διαφορες συσκευες και πως δεν ισχυει αυτο μονο στο μηλο.Βεβαια,ξεχνανε πως οι κεραιες στα αλλα κινητα βρισκονται στο πανω μερος της συσκευης,και εχοντας τοσα χρονια νοκια διαβαζα καθε φορα στο manual να μην ακουμπαω την κεραια.Στο iPhone αυτο ειναι καπως...χμμ..αδυνατο να το πω ??Αρα ατοπο αυτο που λετε. Επισης πολλοι που θεωρησαν πως ειναι χαλασμενο το κινητο (οθονη,σημα κτλ) ισχυριστηκαν πως το ιδιο θα επαιρναν ξανα και ξανα.Και μετα οσοι λενε για προβληματα κατηγορουνται για ιεροσυλια και προσυλητισμο προς τα αλλα μοντελα.Ενω οσοι εχουν την συσκευη αντιδρουν φανατικα.Δε λεω πως το κινητο δεν ειναι καλο,απλα καπου επεμβαινει και η κοινη λογικη(αν βαλεις το χερι σου σε ζεστο νερο και καεις,δεν το ξαναβαζεις,ετσι ? ^^).Εγω μονο νοκια ειχα στη ζωη μου,αλλα δεν πληρωνομαι απο τη νοκια για να χαρακτηριστω εχθρος του iPhone(ισα ισα που της δινω χρηματα,οπως θα εδινα και στην apple). Anyway,τουλαχιστον προς το παρον δεν προτιθεμαι να αγορασω την συσκευη,γιατι βασικα ηθελα το λευκο και δεν ξερω αν εν τελει θα το κανω.Γιατι για μενα εστω και αναφορες σε τυχοντα προβληματα να γινονται,δεν μπορω να τις παρω αψηφιστα γιατι μιλαμε για μια ακριβη συσκευη. Αυτα ηθελα να πω,γιατι μετα απο τοσο διαβασμα ηθελα να γραψω και κατι :O:O Το part 2 οταν τελιωσω ολες τις σελιδες :p:p Καλο μεσημερι ;);)
  18. Οπως ειχα αναφερει και στο section για τα συμβολαια της κοσμοτε : Μπορουσαμε να παρουμε επιδοτηση απο την κοσμοτε απο το πασχα,ή συσκευη ή μειωση στο παγιο.Δεν πηραμε αυτην την επιδοτηση μεχρι την προηγουμενη βδομαδα,οποτε και η μητερα μου πηγε στο γερμανο και εκανε αιτηση για μειωση του παγιου.Εγω απο οτι ακουσα,αν ελεγε π.χ. πως ειχε καλυτερη επιδοτηση συσκευης απο vf-wind θα της εκαναν αναλογη προσφορα για να μεινει στην κοσμοτε.Βεβαια το συμβολαιο τωρα ανανεωθηκε για +1 ετος...Οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης:μπορουμε πλεον να κερδισουμε καποια επιπλεον επιδοτηση για κινητο ισχυριζομενοι οτι θα ληξουμε το συμβολαιο(εστω και πληρωνοντας τη διακοπη) επειδη εχουμε καλυτερη προσφορα απο αλλη εταιρια ? Στη vf που πηγα μου εκαναν προσφορα για το iPhone,μπορω να κανω κατι παραπανω απο μερους μου ωστε να κυνηγησω καποια καλυτερη προσφορα απο πλευρας κοσμοτε ?Αν ισχυει βεβαια το οτι μπορω να φυγω απο την κοσμοτε..Συγγνωμη για το off-topic αλλα εχω ρωτησει τους παντες :@
  19. αν σου ειναι ευκολο,και μπορεις να δεις την ερωτηση που παρεθεσα στην αρχη της σελιδας,θα ηθελα να μου πεις αν και οι 2 στην ουσια βρισκομαστε στην ιδια κατασταση,γιατι και εγω πηρα εκπτωση στο λογαριασμο,και οχι επιδοτηση.Συνεπως δεν μετραει το 12μηνο και μπορω να διακοψω το συμβολαιο πληρωνοντας τα - στο παγιο στους μηνες που παρηλθαν ?:rolleyes::rolleyes:
  20. συμφωνω μαζι σου,πολλω δε μαλλον απο τη στιγμη που το παγιο του πατερα μου νομιζω ηταν στα 60 ευρω,οποτε πιστευω θα επρεπε να ειχαμε καποια καλυτερη προσφορα απο τα 120 ευρω για κινητο ή τα 10 ευρω μηνιαια εκπτωση...anyway μαλλον θα πρεπει να περιμενω ενα χρονο τωρα :O:O
  21. Γεια σας παιδια,λογω αντικειμενικων δυσκολιων δε μπορω να διαβασω τα προηγουμενα σχολια.Μπορουσαμε να παρουμε επιδοτηση απο την κοσμοτε απο το πασχα,ή συσκευη ή μειωση στο παγιο.Δεν πηραμε αυτην την επιδοτηση μεχρι την προηγουμενη βδομαδα,οποτε και η μητερα πηγε στο γερμανο και εκανε αιτηση για μειωση του παγιου.Εγω απο οτι ακουσα,αν ελεγε π.χ. πως ειχε καλυτερη επιδοτηση συσκευης απο vf-wind θα της εκαναν αναλογη προσφορα για να μεινει στην κοσμοτε.Βεβαια το συμβολαιο τωρα ανανεωθηκε για +1 ετος...Οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης:μπορουμε πλεον να κερδισουμε καποια επιπλεον επιδοτηση για κινητο ισχυριζομενοι οτι θα ληξουμε το συμβολαιο(εστω και πληρωνοντας τη διακοπη) επειδη εχουμε καλυτερη προσφορα απο αλλη εταιρια ? Αν εχετε κατι να προτεινετε θα το εκτιμουσα πολυ,ελπιζω να σας βοηθησα να καταλαβετε :rolleyes::rolleyes:
  22. γιατι νομιζω πως μονο η MiTo ειναι ομορφη απο αυτoυ του ειδους τα αυτοκινητα ?? :O:O
  23. δεν εχω αλλαξει τπτ πανω στο μηχανακι απο μηχανικης αποψης.το πιο "βαρυ" που εχω αλλαξει στα 24.000 χλμ ειναι ιμαντας και βαρελακια.θα κοιταξω το μπουζι,αλλα οπως ειπα εγινε πολυ προσφατα η αλλαγη.μαλιστα το ειχα αλλαξει 2 φορες μεσα σε 2 βδομαδες.οταν εχω σταθερο γκαζι,κοβει ταχυτητα ειναι εμφανες οτι κανει διακοπες,και ο συνεπιβατης το καταλαβαινει
  24. αλλα τι να φταιει τωρα ??αφου δεν φταιω εγω τουλαχιστον :P
  25. αυτο το ειχα κανει στην αρχη,αφου υπηρχε ηδη το προβλημα.την ταμπλετα την πηρα απο το βενζιναδικο,σε περιπτωση που πχ εχει νερο η βενζινη να το καθαρισει.μετα απο αυτο το πηγα στο συνεργειο και μου καθαρισαν το καρμπ.αρα αν ειναι προβλημα απο το καρμπ,σημαινει οτι δν το καθαρισαν καλα,γιατι εγω και βλακεια να εκανα π εβαλα την ταμπλετα,αυτος θα επρεπε να το καθαρισει ^^ αν θυμαμαι καλα το μηχανακι δν εχει φιλτρο βενζινης
×
×
  • Create New...