Jump to content

nikos the great

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos the great

  • Ημ. Γέννησης 22/09/1987

nikos the great's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. με αυτα τα link δεν μπορω να μπω δεν ξερω το λογο αλλα αν μπορεισ η ξαναστειλτα η στειλτα μου σε pm!!! :rolleyes:
  2. παιδια εγω ψαχνω τα τραγουδια που εβγαλαν για την κατακτηση του euro τα ημισκουμπρια,οι φιλοι για παντα και ο καλλιρης...αν ξερετε τους τιτλους η που θα τα βρω πειτε μου και μενα!!!
  3. ΕΓΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ RACING ΤΟ DRAGSTER ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ :) ...ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΥΡΗ ;)
  4. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ DRAGSTER ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 50ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ BETA ΤΟ RUNNER ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ENA RUNNER 50cc ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΤΟ DRAGSTER... :D
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!! :confused: .............
  6. Οσο να 'ναι τα μηχανάκια με τις με τις μεγάλες ζάντες σου προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς το <<πατημα>>που εχει το μηχανάκι στον δρόμο.βέβαια πιστευεται οτι τα καινούρια μοντέλα scooter(ιταλικής προέλευσης) δεν προχωράνε καθόλου! :rolleyes: Δική γνώμη είναι πάρε αυτά με τις 16'' γιατί απλά...περισσότερη ασφάλεια :cool:
  7. ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ 17...ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 50cc. :( ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΜΕΤΑΧΙΡΗΣΗ! :D
  8. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ RUNNER 50cc(ΜΑΜΑΤΟ)+ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΕΤΕΣ!!! :D ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ? :rolleyes:
×
×
  • Create New...