Jump to content

didie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About didie

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

didie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό για να γίνει downgrade στο λειτουργικό?
  2. Καλησπέρα παιδιά, από τότε που πέρασα την Kitkat, το τηλέφωνό έχει αλλάξει προς το χειρότερο... Παρουσιάζει κολλήματα στην εναλλαγή οθονών, Lags σε λίστες όπως ο κατάλογος επαφών, και καμια φορά δυσκολεύομαι να το ξεκλειδώσω... Τίποτα από αυτά δεν υπήρχαν πριν την αναβάθμιση. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος παρόμοια θέματα? Καμιά πρόταση?
  3. Τι προτείνεις φίλε leasedline? Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως έχει πολύ καλα χαρακτηριστικά, το έχουν 30 καταστήματα στο skroutz, αλλά σε ΟΛΟ το internet ούτε μια αναφορά! Μόνο ένα βίντεο στο youtube...! Όχι πως με ενοχλεί αλλά με κόβει λίγο...
  4. Καλημέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω ένα tablet 8" το estar mini MID7818. http://www.estar.eu/MINI-7-8-5-EN/ Πριν το αγοράσω ρωτώ λοιπόν εδώ τα παιδιά, μήπως κάποιος το έχει αγοράσει και δεν είναι ικανοποιημένος ή οτιδήποτε γνωρίζει να πει για αυτό το μοντέλο. Το θεωρείτε καλή επιλογή? Σε ένα κατάστημα που το είδα ο πωλητής μου το παίνεψε, λέγοντας μου πως εάν δε θέλεις να πληρώσεις το όνομα( samsung ktl) είναι μια χαρά επιλογή. Μήπως κανείς έχει να προτείνει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά ή και λίγο παράπάνω με αυτά τα χαρακτηριστικά? Ευχαριστώ !
  5. +1 Σχετικά με το πέναλτι, Δείτε στις συμβάσεις που έχετε και συγκεκριμένα στο συνοπτικό πίνακα στοιχείων συνδέσεων τι ακριβώς ισχύει. Εάν έχουν καταχωρίσει ποσό επιδότησης θα πρέπει να το δώσεις πίσω. Εάν είναι μηδέν τότε δε χρωστάς. Εάν έχουν προυπολογίσει ποσό έκπτωσης αντί επιδότησης, τότε πάλι δε χρωστάς, για τους λόγους που έχουν ειπωθεί παραπάνω. Να ρωτήσω κάτι άλλο, δεν πρόλαβα να κάνω ακύρωση της φορητότητας στην cosmote, και τώρα έκανα εκ νέου αίτηση στη vodafone. Για όσες μέρες μείνω στη cosmote, θα πληρώσω αναλογικά το πάγιο? Ή μήπως θα με χρεώσουν καθαρά τη χρήση επικοινωνίας για ότι έχω μιλήσει (εκτός παγίου)... Λογικά εάν δεν έχω ξεπεράσει το χρόνο που δίνει το παγίο, θα χρεωθώ για τις (30/παγιο)*μέρες που έμεινα στη cosmote... ε?
  6. [ Έκανα και εγώ φορητότητα πριν λήξει το συμβόλαιο, και μου είπαν πως θα πληρώσω το αναπόσβεστο για τους υπολοιπόμενους μήνες του συμβολαίου, και όχι για αυτούς που την είχα πάρει όπως σου είπαν εσένα. Να σημειώσω πως είχα κάνει έπτωση αντί επιδότησης προφορικά χωρίς υπογραφές, και σε αυτή την περίπτωση με είχαν πει πως όποτε θέλεις φεύγεις χωρίς δεσμευση. Ή μου είπαν ψέμματα στην αρχή ή μου το λένε τώρα σαν εκφοβισμό, ή να μου φάνε την εγγύηση που είχα δώσει όταν πρωτοσυνδέθηκα με την μορφή αναλογικού παγίου. Νομίζω πως εάν δεν έχεις πάρει επιδότηση συσκευής, δηλαδή στην πράξη να σου δώσουν ένα ποσό μαζεμένο στην αρχή του συμβολαίου για να αγοράσεις τη συσκευή, και φύγεις κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, δεν χρωστάς τίποτα. Οι εκπτώσεις υπολογίζονται και δίνονται ανά μήνα. Δεν δίνεται μονομιάς το συνολικό ποσό της εκπτωσης ώστε να τους χρωστάς, όπως γίνεται στην περίπτωση της επιδότησης συσκευής. Διάβασα και κάποιες άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις σε προηγούμενες σελίδες, κάποιοι τα πλήρωσαν, κάποιοι όχι.
  7. Γεια σας παιδιά, έκανα αίτηση φορητότητας από vf σε cosmote. Αφού υπέγραψα τα χαρτιά και παρέλαβα τις κάρτες, η vf επικοινώνησε μαζί μου με καλύτερη αντιπροσφορά. Όμως δεν πρόλαβα να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας (η cosmote με είχε μπαλάκι, πάρε τηλ εκει πάρε τηλ εδω...πέρασαν 2-3 μερες) και ξαφνικά χάθηκε το σήμα της vf και πλέον είμαι στην cosmote. Επικοινώνησα στη vf, και μου είπαν ότι πλέον πρέπει να ξανακάνω αίτηση φορητότητας, και περιμένω να μου πουν εάν θα ισχύει η αντιπροσφορά τους. Anyway, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Στην αρχή της συνεργασίας με την vf έιχα πληρώσει διπλό πάγιο εάν θυμάμαι καλά (έχουν περάσει 10 χρόνια) κάτι σαν εγγύηση... Αυτά τα χρήματα θα πιαστούν στην εκκαθάριση του λογαριασμού? Ελπίζω να μην έχω μπλέξιμο με πέναλτυ κτλ, είχα ενεργοποιήσει έκπτωση αντι επιδοτησης με ελευθερο συμβόλαιο από ότι μου είχανε πει...
  8. Μπορεί το S4 mini να συνδεθεί με τηλεόραση μέσω αντάπτορα που βγάζει σε HDMI όπως συμβαίνει με το sIII?
  9. Σχετικά με τις ειδοποιήσεις, δεν σε ενημερώνει για χαμένες κλήσεις μηνύματα κτλ, με κάποιο τρόπο όταν είναι κλειδωμένο και απενεργοποιημένη η οθόνη? Δηλαδή πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να τσεκάρεις?
  10. Το έχει πάρει κανείς σε καφέ χρώμα? Amber Brown το official όνομα του. Αν ναι, ας μοιραστεί καμιά φωτό του να το δούμε καλύτερα...
  11. Γεια στην παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα ζαχαρώνω το mini, θεωρώντας πως είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, και ότι είναι ανώτερο από την κατηγορία κινητών με προδιαγραφές σαν το Ace 2. Κάτι που μου το επιβεβαίωνε ήταν επίσης και η διαφορά στην τιμή, γιατί όταν το πρωτοείδα (μιλάμε 10 μέρες πριν) έκανε από 350 έως 400€. Πλέον το κινητό πωλείται στην τιμή των 269€!!! Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την θεαματική βουτιά? Σίγουρα στα 400 ήταν υπερβολή, αλλά 4'' με διπύρηνο στα 1000 και 269€??? Έχω προβληματιστεί λίγο... (αν και αύριο θα τα παραγγείλω, πλέον ότι και να παίζεται το ρίσκο είναι μικρό...)
  12. Hello Wildfireres! και εκεί που έλεγα πως όλα πανε καλά, η micro sd καρτα που είχα μέσα στο wildfire μου...στα καλα του καθουμένου (εντελώς όμως) "χτύπησε".... εβγαλε το σχετικό εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων (συγκεκριμένα ότι ψάχνει να βρεί την κάρτα) αλλά τίποτα! Αυτό σηματοδότησε την αρχή για ένα κάρο προβλήματα Δοκίμασα να την ανοίξω με το pc (με την χρήση adaptora) αλλά βγάζει μηνύμα για τα περισσότερα αρχεία που βρίσκονται μέσα στην sd πως είναι κατεστραμένα, όταν πάω να κάνω καποιο copy paste για να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται.... Έβαλα μια άλλη καινούργια κάρτα 2GB, βέβαια η κάρτα αυτή είναι κενή, με αποτέλεσμα το κινητό να μην μπορεί να εκτελέσει πολλές από τις λειτουργίες του, και να είναι παρα μα παρα πολύ αργο .......... σε σημείο που πιστεύεις πως δεν ανταποκρίνεται.......... Το πολύ πολύ κανα μηνυμα να μπορεί να στείλει και τηλέφωνο με πολύ δυσκολία.... Αφού δεν έχω κάνει κάποιο back up για την κάρτα που μας άφησε χρόνους, τι πρέπει να κάνω τώρα; Να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές και να τις εγκαταστήσω ξάνα με την νέα κάρτα μέσα στο κιν; Βασικά οι εφαρμογές που κάνουν install, στην κάρτα ή στο τηλέφωνο; Α επισης η χωρητικότητα της κάρτας παιζει ρόλο στην γενική απόκριση του κινητού? γιατί και πριν συμβεί αυτό θα μπορύσα να πω πως ήταν λιγο αργό και ας μην το είχα φορτώσει πολύ με εφαρμογές κτλ... Παιδιά αν κάποιος έχει εμπειρία σε κάτι αντίστοιχο ας με συμβουλέψει διότι η κατάσταση είναι κρίσιμη......
  13. Φέρανε και τα υπόλοιπα χρώματα??? Στο πλαίσιο και στην vodafone μόνο στο καφέ το έχουν... Φίλε DimitriAndNiki πές και σε μας πού βρήκες μάυρο και κόκκινο χρώμα!!!!
×
×
  • Create New...