Jump to content

Filiw23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Filiw23

  1. Όσοι θέλουν από συμβόλαιο Vodafone να πάνε σε καρτοκινητό cosmote, τι χρειάζεται να κάνουν? Ποιά είναι ακριβώς τα βήματα? Τί πρέπει να πληρώσουν? Τέλη φορητότητας; Κάρτα sim? Σε πόσο καιρό γίνεται η μεταφορά?
  2. Καλημέρα! Για να λάβω προσφορά από Cosmote, πρέπει να πάρω σε κάποιο τηλέφωνο ή πρέπει να κάνω κάποια αίτηση Online και πού; Ευχαριστώ. :)
  3. Η Vodafone μου έκανε αντιπρόταση αντί για το Red1 το My Business Red1 με 1500 κινητά + 1500 προς σταθερά + 1500 μηνήματα + 1,5mb internet με τελικη τιμη 28 Ευρώ και κάτι, τελική τιμή με τέλη κινητής και φπα και όλα. Καλή προσφορά ακούγεται. Πρακτικά τί διαφορά έχουν τα επαγγελματικά σε σχέση με τα άλλα;
  4. Γνωρίζει κάποιος το fax για την ακύρωση φορητότητας της vodafone?
  5. Το αντίστροφο ξέρω. Αντιπρόταση από κοσμοτέ στα 30,00. Το καλύτερο σε μονή γραμμή που έχω ακούσει.
  6. Για 2 γραμμές στο οικογενειακό θα εννοεί. Γιατί από 36,00 έως 20,00 έχει διαφορά.
  7. Aν όμως παραληφθεί κάρτα σιμ, τί γίνεται; Αφού πλέον μόνο με την υπογραφή συμβολαίου, στέλνουν την αίτηση φορητότητας.
  8. Aπό ότι έχω καταλάβει, αν δεν υπογράψουμε, πλέον δεν αποστέλλεται αίτημα φορητότητας στην κοσμοτέ για να μας κάνει αντιπροσφορά. :wacko: Απλά θέλω να μάθω τη διαδικασία μετά για να ακυρώσω με βόνταφον.
  9. Eγώ έκανα αίτηση φορητότητας στη βονταφον και μου έστειλαν συμβόλαιο και σιμ. Δεν έχω λάβει αντιπροσφορά από κοσμοτέ ακόμα. Αν συμφωνήσω με κοσμοτέ, πώς ακυρώνω με βονταφον; Πρέπει να τους στείλω και τη σιμ; Ευχαριστώ. :)
  10. 1) Δηλαδή με τέλη μαζί τί τιμή βγαίνει; Είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς; 2) Αν κάνω αίτηση φορητότητας σε μια εταιρία, έρθει ο κούριερ και υπογράψω και παραλάβω τη σιμ, αλλά μετά ξανασυμφωνήσω με την εταιρία μου, τί διαδικασία πρέπει να κάνω; Δηλαδή τη σιμ που παρέλαβα τί την κάνω; Πρέπει να ακυρώση τη φορητότητα και πώς; :confused:
×
×
  • Create New...