Sifix Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Δεν είπα ότι έχει αλλαξει η τιμολογιακή πολιτική ως προς τα surf and talk προγραμματα, αλλά ώς το προς ότι όπως τα προγράμματα του surf and talk ήταν ίδια είτε ήταν blackberry είτε όχι και κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον για τα νέα προγράμματα Unlimited με interenet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ΠΑΙΔΙΆ...έχω πολλά χρόνια vodafone συμβόλαιο και πέρυσι επελεξα την εκπωση στο πάγιο αντί να πάρω νέο κινητό.Τώρα ειναι ηώρα για ανανέωση συμβολαίου και μου δίνει περίπου 110 ευρά επιδότηση τα οποία θεωρώ πάρα πολύ λίγα.Ο μέσος όρος των λογαριασμών μου στο ευέλικτο 25 που είμαι τώρα ειναι πέριξ των 40 ευρώ.Θέλω να πάρω το Samsung OMNIA II και ευελπιστώ να μου δώσουν περίπου 300 ευρά και να τσοντάρω και εγώ λίγα. Εαν πάρω τηλ και παραπονεθώ για μικρή επιδότηση...( δεν το έχω κάνει ποτέ) θα μου την αυξήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Το ΟΜΝΙΑ pro νομίζω έχει η VF, εκτός άμα λέγεται και 2... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Εκείνοι χρεώνονται σαν να περνουν τηλέφωνο που βρίσκεται εντός Ελλάδας... και ναι .. σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. Τα mb δεν μπορείς να τα καταναλώσεις .. υπάρχουν ειδικές / διαφορετικές χρεώσεις όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό λόγω περιαγωγής, και πίστεψέ με δεν σε συμφέρει καθόλου να το αφήσεις να συμβεί αυτό!! Πρόκειται για ταξίδι λίγων ημερών ... ; ή για μεγαλύτερο διάστημα (π.χ. ενός μήνα); 4 μέρες μόνο.. Απλά επειδή έχω το iPhone , φοβάμαι μήπως μπει στο internet καταλάθος... (αφού συνδέεται με το παραμικρό ... με τα push κτλ) Οκ δηλαδή το πακέτο του mobile internet που έχω να το ξεχάσω έτσι? Ξέρεις περίπου πόσο είναι η χρέωση? Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα η Ε.Ε. είχε δώσει κάποιες λογικές χρεώσεις για το mobile internet που πρέπει να ισχύουν σε όλες τις εταιρίες.. Ναι αν σε καλούν στον ελληνικό αριθμό σου. Εφόσον είσαι συνδεδεμένος σε VF Passport δίκτυο και η διάρκεια της κλήσης που σου κάνουν δεν ξεπερνάει τη μία ώρα. Πάρε στο 13830 να ενημερωθείς για τις χρεώσεις και τις διαθέσιμες επιλογές. Πάρε 13830 να στο επιβεβαιώσουν για να είσαι σίγουρος 100%. Φυσικά και πήρα το 13830... Εξάλλου το γράφει και στο συμβόλαιό μου ότι είναι ενεργοποιημένο το Vodafone Passport. Ξέχασα να ρωτήσω όμως για το mobile internet .. τόσα πράγματα τους ρώταγα και τους είχα ζαλίσει :lol: ΥΓ.: Να στε καλά παιδιά για το χρόνο σας.. Ευχαριστώ :) ΠΑΙΔΙΆ...έχω πολλά χρόνια vodafone συμβόλαιο και πέρυσι επελεξα την εκπωση στο πάγιο αντί να πάρω νέο κινητό.Τώρα ειναι ηώρα για ανανέωση συμβολαίου και μου δίνει περίπου 110 ευρά επιδότηση τα οποία θεωρώ πάρα πολύ λίγα.Ο μέσος όρος των λογαριασμών μου στο ευέλικτο 25 που είμαι τώρα ειναι πέριξ των 40 ευρώ.Θέλω να πάρω το Samsung OMNIA II και ευελπιστώ να μου δώσουν περίπου 300 ευρά και να τσοντάρω και εγώ λίγα. Εαν πάρω τηλ και παραπονεθώ για μικρή επιδότηση...( δεν το έχω κάνει ποτέ) θα μου την αυξήσουν; Φυσικά... Κοίτα.. για μ.ο. 40 ευρώ που κάνεις , τα 110 δεν είναι και πολύ λίγα εντάξει.. Ίσως θα έπρεπε να ήταν 150-160 ... παραπάνω με τίποτα... Βέβαια αφού είσαι καλός πελάτης και παλιός εννοείται ότι θα στην αυξήσουν.. Επίσης μπορείς να τους απειλήσεις και να πεις ότι αν δεν στην αυξήσουν θα κάνεις αίτηση για φορητότητα στην cosmote πχ.. Τέλος, μια άλλη λύση πολύ καλή είναι να κάνεις την αίτηση φορητότητας κανονικά, και όταν την δει η vodafone (που θα πρέπει να περάσει από τα χέρια τους για να γίνει η διακοπή), θα σε πάρει τηλ. να σε ρωτήσει γιατί φεύγεις και θα σου την αυξήσει και από μόνη της... Οπότε ακυρώνεται η φορητότητα.. :) Edited February 20, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μια ερωτησούλα παιδιά, μήπως ξέρετε κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της Vofafone για αυτούς που δεν είναι ήδη συνδρομητές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μια ερωτησούλα παιδιά, μήπως ξέρετε κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της Vofafone για αυτούς που δεν είναι ήδη συνδρομητές; 6944403830, ή παίρνεις 13830 από σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Επειδή σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο φορητότητας από Cosmo, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ακριβώς πόσο λογαριασμό θα πληρώνω στο unlimited 35; Χωρίς να επικοινωνώ με άλλα δίκτυα. Μόνο Voda και σταθερά τα οποία είναι "δωρεάν".. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Επειδή σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο φορητότητας από Cosmo, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ακριβώς πόσο λογαριασμό θα πληρώνω στο unlimited 35; Χωρίς να επικοινωνώ με άλλα δίκτυα. Μόνο Voda και σταθερά τα οποία είναι "δωρεάν".. 39.2 πρέπει να βγαίνει με το φόρο... Είχες πριν συμβόλαιο στην cosmote? Tι εννοείς χωρίς να επικοινωνείς με άλλα δίκτυα?? Θα έχεις και 100 λεπτά προς άλλα δίκτυα + 1500 sms προς vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 39.2 πρέπει να βγαίνει με το φόρο... Είχες πριν συμβόλαιο στην cosmote? Tι εννοείς χωρίς να επικοινωνείς με άλλα δίκτυα?? Θα έχεις και 100 λεπτά προς άλλα δίκτυα + 1500 sms προς vodafone. Πες 40 νά 'σαι μέσα.. Τόσα δίνω και στην Cosmo με το απεριόριστα 35.. Έχω 5-6 συνεχόμενα χρόνια συμβόλαιο Cosmo και σκέφτομαι για φορητότητα λόγω των ματζίρικων επιδοτήσεων.. Τώρα τελευταία Voda και Wind έβγαλαν κάτι καλούτσικες προσφορές για νέες συνδέσεις (νομίζω το unlimited 35 επιδοτούσε 250 ευρώ για συσκευή)... Θα ξαναβγάλουν τίποτε παρόμοιο μέσα στο Μάρτιο λες; Δηλαδή το unlimited 35 έχει 1500' για Voda + σταθερά, 100' για όλους τους άλλους και 1500 sms για Voda; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Πες 40 νά 'σαι μέσα.. Τόσα δίνω και στην Cosmo με το απεριόριστα 35.. Έχω 5-6 συνεχόμενα χρόνια συμβόλαιο Cosmo και σκέφτομαι για φορητότητα λόγω των ματζίρικων επιδοτήσεων.. Τώρα τελευταία Voda και Wind έβγαλαν κάτι καλούτσικες προσφορές για νέες συνδέσεις (νομίζω το unlimited 35 επιδοτούσε 250 ευρώ για συσκευή)... Θα ξαναβγάλουν τίποτε παρόμοιο μέσα στο Μάρτιο λες; Δηλαδή το unlimited 35 έχει 1500' για Voda + σταθερά, 100' για όλους τους άλλους και 1500 sms για Voda; Ναι... Τo unlimited 35 έχει 2 επιλογές.. Unlimited 35+σταθερά που έχει 1,500 λεπτά προς Vodafone + σταθερά 100 λεπτά προς τα υπόλοιπα δίκτυα 1500 sms προς vodafone 300 ευρώ ήταν η επιδότηση με την προσφορά.. Δεν νομίζω να ξαναβγάλουν τόσο σύντομα ξανά. Καλά πάντως, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι η Vodafone έχει καλύτερες επιδοτησεις.. Πάνω κάτω ίδιες είναι ... Μόνο αν τους απειλήσεις με φορητότητα ή ζητήσεις επανεξέταση ανεβαίνει η επιδότηση :) Διαφορετικά υπάρχει και το σκέτο Unlimited 35 που έχει 1,500 λεπτά προς Vodafone 150 λεπτά προς τα υπόλοιπα δίκτυα 1500 sms.. προς Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Κατά καιρούς βγάζουν και έκτακτες προσφορές... Χθές στην Επταπυργίου (Θεσσαλονίκη) είχαν ένα samsung touch των 160 ευρώ δωρεάν με το unlimited 35 και μου είπαν ότι αυτά είναι προσφορές μου διαρκούν μια μέρα.. Οπότε πρέπει να έχω το νου μου.. Τα παιδιά μου είπαν επίσης ότι αν πάρω συσκευή LG μου δίνουν δώρο αποκωδικοποιητή MPEG-4 για τηλεόραση αλλά δε μου χρειάζεται... Anyway, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες... :) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Μετα απο πολλα χρονια σε συμβολαιο βοδαφον...................ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ!!! Αν εξαιρεσουμε το δωρεαν χρονο ομιλιας ολα τα αλλα ειναι τουλαχιστον.........ΑΚΡΙΒΑ.......!!! -ακριβα μηνυματα, εσω και εξωτερικο -ακριβη κληση στο εξωτερικο -ακριβη χρεωση μετα το περας του δωρεαν(???) χρονου ομιλιας -επιπλεον τελη κινητης μετα τα 35 ευρω ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ..................... ευχαριστω δεν θα παρω!!!! ΑΝΤΙΟ ΒΟΔΑΦΟΝ!!! ΑΝΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Μετα απο πολλα χρονια σε συμβολαιο βοδαφον...................ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ!!! Αν εξαιρεσουμε το δωρεαν χρονο ομιλιας ολα τα αλλα ειναι τουλαχιστον.........ΑΚΡΙΒΑ.......!!! -ακριβα μηνυματα, εσω και εξωτερικο -ακριβη κληση στο εξωτερικο -ακριβη χρεωση μετα το περας του δωρεαν(???) χρονου ομιλιας -επιπλεον τελη κινητης μετα τα 35 ευρω ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ..................... ευχαριστω δεν θα παρω!!!! ΑΝΤΙΟ ΒΟΔΑΦΟΝ!!! ΑΝΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!! Καλά κάνεις και φεύγεις αλλά δεν καταλαβαίνω τα σημεία που αναφέρεις..:confused: - Όλες οι εταιρίες στα συμβόλαια έχουν τις ίδιες χρεώσεις στα μηνύματα εσωτερικού και εξωτερικού, - Οι χρεώσεις πέραν του προγράμματος χρήσης είναι επίσης ίδιες σε όλες τις εταιρίες, - Τα τέλη κινητής τηλεφωνίας είναι φόρος του κράτους και πάει ανάλογα με τον λογαριασμό σου (δεν είναι θέμα της εταιρίας που χρησιμοποιείς), - Η ελάχιστη διάρκεια των ''45 επίσης είναι κοινή σε όλες τις εταιρίες. Όσο για το "ΑΝΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" Αναφέρεις ότι έχεις €35 πρόγραμμα που σημαίνει ότι κάνεις αρκετή χρήση οπότε δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάποια καρτοκινητή οποιασδήποτε εταιρίας. Φιλικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Καλά κάνεις και φεύγεις αλλά δεν καταλαβαίνω τα σημεία που αναφέρεις..:confused: - Όλες οι εταιρίες στα συμβόλαια έχουν τις ίδιες χρεώσεις στα μηνύματα εσωτερικού και εξωτερικού, - Οι χρεώσεις πέραν του προγράμματος χρήσης είναι επίσης ίδιες σε όλες τις εταιρίες, - Τα τέλη κινητής τηλεφωνίας είναι φόρος του κράτους και πάει ανάλογα με τον λογαριασμό σου (δεν είναι θέμα της εταιρίας που χρησιμοποιείς), - Η ελάχιστη διάρκεια των ''45 επίσης είναι κοινή σε όλες τις εταιρίες. Όσο για το "ΑΝΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" Αναφέρεις ότι έχεις �€35 πρόγραμμα που σημαίνει ότι κάνεις αρκετή χρήση οπότε δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει κάποια καρτοκινητή οποιασδήποτε εταιρίας. Φιλικά, Το 100 εχω/ειχα που ομως οταν τυχαινει να φυγω 2/3 μερες εξωτερικο η οταν ξεπερναγα τα 100 λεπτα ο λογαριασμος απο 20/22 ευρω παει παντα στα 50 και πανω! εννοω οτι............ -μολις ο λογαριασμος μου πιασει τα 35 ευρω αυτοματως τα τελη κινητης πανε στα 6 και κατι. -οταν περασω τα 100 λεπτα η χρεωση γινεται ακριβοτερη και απο κατροκινητο. -τα μηνυματα ετσι κι αλλιως κοστιζουν υπερδιπλασια απ οτι στα καρτοκινητα. -ΚΑΙ ΤΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ! Πλεον μου δινουν 30% εκπτωση στο παγιο και 95 ευρω επιδοτηση, για να μεινω αλλα δεν καθομαι! Τα συμβολαια 100/200 λεπτων δεν αξιζουν (τουλαχιστον για τους περισσοτερους). οσοι θελουν να μιλανε πολυ με συγκεκριμενα ΜΟΝΟ ατομα (οπως εγω), καλο ειναι να παρουν 1 dual sim τηλεφωνο εχοντας 1 φρογκ η κιου ως κυρια γραμμη και 1 καρτοκινητο βοντα, γουιντ η κοσμο (οποιο τους βολευει καλυτερα) στην αλλη! Και αν θελουν να μιλανε πολυ με συγκεκριμενα ατομα απ ολες τις εταιρειες με 2 dual sim τηλεφωνα τους καλυπτουν ολους! Τα 45 δευτερα ελαχιστη χρεωση ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτικη ΟΛΩΝ των εταιρειων!!! Στην Ιταλια για παραδειγμα η ελαχιστη χρεωση ειναι 11 με 12 λεπτα (αναλογα την εταιρεια και το προγραμμα)...............οταν το λεπτο κοστιζει 10 με 16 λεπτα το λεπτο!!! Ε οχι και 45 λεπτα ελαχιστος χρονος!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σε γενικές γραμμές καμία παροχή του παγίου μας δεν είναι για να πάρουμε το κινητό να πάμε στη Ζιμπάμπουε και να μιλάμε από εκεί, ανεξάρτητα από εταιρία. Όποια εταιρία και αν είχες θα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τις χρεώσεις στο εξωτερικό. :google: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σε γενικές γραμμές καμία παροχή του παγίου μας δεν είναι για να πάρουμε το κινητό να πάμε στη Ζιμπάμπουε και να μιλάμε από εκεί, ανεξάρτητα από εταιρία. Όποια εταιρία και αν είχες θα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τις χρεώσεις στο εξωτερικό. :google: Καλά αυτό εννοείται .. αλλά ακόμα και για τέτοιες περιπτώσεις (καλή ώρα η δική μου εξαιρετική περίπτωση) έχει προβλέψει .. με το πρόγραμμα europe .. που με 20 ευρώ μηνιαίο πάγιο (με φόρους, κτλ) έχεις απεριόριστες εισερχόμενες .. δεν είναι και λίγο .. Εγώ στην cosmote τόσα χρόνια λογαριασμό κάτω από 50 ευρώ δεν είχα σχεδόν ποτέ .. για να μην αναφέρω τα 3000 ευρώ που έδωσα πέρυσι για 2 αριθμούς ... και μου έδιναν επιδότηση 90 ευρώ μόνο. Από τότε που μεταφέρθηκα στην vodafone (συγκεκριμένα 2 νούμερα έχω ένα unlimited 20 και ένα 25) ο λογαριασμός έρχεται γύρω στα 100 ευρώ (συν - πλην) και για τα 2 και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο .. (δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν οι beloved ones .. είναι μακριά ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 γεια παιδια, γνωριζει κανενας τα καταστηματα στη θεσσαλονικη που κανουν ανανεωσεις συμβολαιου (απο επιδοτηση)? εκτως φυσικα απο τα vodafone shops Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Πηγα σε ενα καταστημα vodafone για να μετατρεψω την συνδεση μου (οικονομικο 20) σε καρτα. Επειδη η διαδικασια θα παρει ενα μηνα , θα ηθελα να περασω σε ενα προγραμμα με λιγοτερο παγιο για μην πληρωσω τσαμπα ενα ολοκληρο παγιο μιας και εχω κλεισει 12μηνο. Κοιτωντας στο site της vodafone δεν βρηκα καποιο προγραμμα με μικροτερο παγιο απο 20ευρω. Δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο με το μηδενικο παγιο της cosmote ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 γεια παιδια, γνωριζει κανενας τα καταστηματα στη θεσσαλονικη που κανουν ανανεωσεις συμβολαιου (απο επιδοτηση)? εκτως φυσικα απο τα vodafone shops Υπάρχουν τα ιδιόκτητα( όπως αυτό στη διαγώνιο στην Τσιμισκή), τα franchises και τα καταστήματα Πλαίσιο. Επίσης, υπάρχουν και άλλα, όπως Αλέξανδρος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά ειμαι σε φάση ανανέωσης συμβολαίου με βονταφον...είχα το ευέλικτο 25 και οι λογαριασμοί μου ηταν πότε 25-30 ευρώ και πότε 45-55 ευρά μια έτσι μία αλλιως.Πέρυσι δεν ειχα παρει συσκευή με επιδότηση απλά επέλεξα την εκπτωση στο πάγιο ( τρίχες δηλαδη ). Η επιδότηση μου ειναι 85 ευρώ και μου την σπάει ...παίζει κανένα καλό πρόγραμμα με την ανάλογη επιδότηση για τα μέτρα μου; Καμμιά προσφορά κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παρε τηλεφωνο την cosmote,πες ποσο πληρωνεις στη vodafone καθως και τι παροχες σου δινει.. Και Ζητα να σου κανουν μια προταση αυτη.. Δηλαδη το ταδε προγραμμα με τοσα λεπτα στο 30 ευρω με τοσο... επιδοτητηση... Μετα παρε τηλ την vodafone και πες το πακετο ακριβως που σου προσφέρει η cosmote... για να φυγεις.... 1000% θα σου κανει πολυ καλη προταση η voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Έχω έκπτωση αντί επιδότηση, και ενδιαφέρομαι να διακόψω τη σύνδεση συμβολαίου που έχω. Ποιά θα είναι η οφειλή μου στη Vodafone αν κάνω διακοπή πριν την πάροδο 12 μηνών από την ανανέωση; Η ανανέωση είχε γίνει αρχές Σεπτεμβρίου 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ -ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Το πρόγραμμα έκπτωσης παγίου αντί επιδότησης συσκευής μπορούν να το επιλέξουν όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου της Εταιρείας, είτε κατά την ενεργοποίηση καινούριας σύνδεσης είτε κατά την ανανέωση ήδη υπάρχουσας σύνδεσης. 2. Το Πάγιο Τέλος αντιστοιχεί στον δωρεάν χρόνο ομιλίας που κάθε μήνα έχει στη διάθεσή του ο συνδρομητής 3. Στην περίπτωση καινούριας σύνδεσης, η έκπτωση θα αποδίδεται ανά σύνδεση από τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από την ενεργοποίηση της σύνδεσης και για κάθε μήνα μέχρι την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς, όπως αυτό αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα. 4. Στην περίπτωση ανανέωσης υπάρχουσας σύνδεσης, η έκπτωση θα αποδίδεται ανά σύνδεση από τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από την ανανέωση της σύνδεσης μέχρι την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα ή μέχρι την τυχόν αίτηση του συνδρομητή για νέα επιδότηση συσκευής. Σημειωτέον ότι για τον υπολογισμό του ύψους της επιδότησης συσκευής στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη και η παρασχεθείσα έκπτωση των παγίων των οποίων ο συνδρομητής έκανε χρήση. 5. Η έκπτωση που θα λαμβάνει ο πελάτης θα εξαρτάται από το πρόγραμμα χρήσης του και ισχύει μόνο για τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα εκτός του Vodafone Καρτοπρόγραμμα, Vodafone 10, Vodafone Χωρίς Πάγιο και Δευτερεύοντα μέλη Οικογενειακών Προγραμμάτων. 6. Σε περίπτωση που η σύμβαση συνδρομής λυθεί, ή κατόπιν αίτησης του συνδρομητή πραγματοποιηθεί μεταβίβαση αριθμού πριν από την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς, οι υποχρεώσεις του συνδρομητή θα είναι οι ακόλουθες: o να καταβάλλει τα ποσά που τυχόν αντιστοιχούν στην παρασχεθείσα έκπτωση των παγίων των οποίων έκανε χρήση, υπολογιζόμενα με βάση τον παρακάτω πίνακα απόσβεσης προσφοράς παγίων. o να καταβάλλει κάθε άλλη απαίτηση και ληξιπρόθεσμη οφειλή ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΓΙΩΝ Μήνες Παραμονής στο δίκτυο σε επιλεγμένο πρόγραμμα χρήσης 0-6 7 8 9 10 11 12 Υποχρέωση Επιστροφής 100% 83% 66% 49% 32% 16% 0% Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι Γενικοί Όροι Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών της Αίτησης Συνδρομής όπως εκάστοτε ισχύουν. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Έχω έκπτωση αντί επιδότηση, και ενδιαφέρομαι να διακόψω τη σύνδεση συμβολαίου που έχω. Ποιά θα είναι η οφειλή μου στη Vodafone αν κάνω διακοπή πριν την πάροδο 12 μηνών από την ανανέωση; Η ανανέωση είχε γίνει αρχές Σεπτεμβρίου 2009. ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ -ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Το πρόγραμμα έκπτωσης παγίου αντί επιδότησης συσκευής μπορούν να το επιλέξουν όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου της Εταιρείας, είτε κατά την ενεργοποίηση καινούριας σύνδεσης είτε κατά την ανανέωση ήδη υπάρχουσας σύνδεσης. 2. Το Πάγιο Τέλος αντιστοιχεί στον δωρεάν χρόνο ομιλίας που κάθε μήνα έχει στη διάθεσή του ο συνδρομητής 3. Στην περίπτωση καινούριας σύνδεσης, η έκπτωση θα αποδίδεται ανά σύνδεση από τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από την ενεργοποίηση της σύνδεσης και για κάθε μήνα μέχρι την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς, όπως αυτό αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα. 4. Στην περίπτωση ανανέωσης υπάρχουσας σύνδεσης, η έκπτωση θα αποδίδεται ανά σύνδεση από τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί από την ανανέωση της σύνδεσης μέχρι την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα ή μέχρι την τυχόν αίτηση του συνδρομητή για νέα επιδότηση συσκευής. Σημειωτέον ότι για τον υπολογισμό του ύψους της επιδότησης συσκευής στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη και η παρασχεθείσα έκπτωση των παγίων των οποίων ο συνδρομητής έκανε χρήση. 5. Η έκπτωση που θα λαμβάνει ο πελάτης θα εξαρτάται από το πρόγραμμα χρήσης του και ισχύει μόνο για τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα εκτός του Vodafone Καρτοπρόγραμμα, Vodafone 10, Vodafone Χωρίς Πάγιο και Δευτερεύοντα μέλη Οικογενειακών Προγραμμάτων. 6. Σε περίπτωση που η σύμβαση συνδρομής λυθεί, ή κατόπιν αίτησης του συνδρομητή πραγματοποιηθεί μεταβίβαση αριθμού πριν από την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής προσφοράς, οι υποχρεώσεις του συνδρομητή θα είναι οι ακόλουθες: o να καταβάλλει τα ποσά που τυχόν αντιστοιχούν στην παρασχεθείσα έκπτωση των παγίων των οποίων έκανε χρήση, υπολογιζόμενα με βάση τον παρακάτω πίνακα απόσβεσης προσφοράς παγίων. o να καταβάλλει κάθε άλλη απαίτηση και ληξιπρόθεσμη οφειλή ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΓΙΩΝ Μήνες Παραμονής στο δίκτυο σε επιλεγμένο πρόγραμμα χρήσης 0-6 7 8 9 10 11 12 Υποχρέωση Επιστροφής 100% 83% 66% 49% 32% 16% 0% Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι Γενικοί Όροι Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών της Αίτησης Συνδρομής όπως εκάστοτε ισχύουν. Ισχύει και αυτό που αναφέρεται εδώ, παράγραφος 3.9. ;) Το βρήκα λίγο αργότερα από την ώρα δημοσίευσης του αρχικού μηνύματος μου. :p Με πήραν και τηλέφωνο σήμερα και μου είπαν το ακριβές ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Γεια σας παιδια.... εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω! εχω μια συνδεση Vodafone -εταιρικο πακετο-... καποια στιγμη, ενα νουμερο εκανε καποια παραπανω χρεωση ή μαλλον πολυ παραπανω.... (μεχρι εδω, λαθος μαλλον γτ δεν ξερω ποσο -και αν- ηταν μονο δικη μας).. το ζητημα ειναι οτι, ενω βλεπανε το ποσό να ανεβαινει πολυυυυυυ, δεν διακοψαν το νουμερο ή δεν ειδοποιησαν για το τι συμβαινει!!!!! ξερετε αν μπορω να κανω κατι γι'αυτο? δεν νομιζω να ειναι παραλογο, αφου μας περνουν τα λεφτα μας, να μας ειδοποιουν και για το τι συμβαινει με τους λογαριασμους μας, και οχι μονο οταν μας τα παιρνουν!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts