Jump to content

dimitrisz20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrisz20

  1. Χρόνια πολλα και καλές γιορτές παιδιά! Καλή χρονιά σε όλους!
  2. παιδια γεια σας... ως αρχαριος, θελω να σας ρωτησω κατι... εχω το iPhone 3GS me iOS 4.1 και θελω να παρω τα SHSH για...μελλοντικη χρηση... καποιον τροπο? ..ειναι τζοy-μπου το κινητο με greenpoiosn...
  3. Σ'ευχαριστω... ετσι ελεγα.. το μονο που σκεφτομαι ειναι να πειραματιστω και καμια μερα ακομα αφου τουλαχιστον δεν μου δημιουργει προβληματα στην χρηση του τηλεφωνου!! :)
  4. Καλημερα παιδια... εγω εβαλα χθες το GreenPoison... ολα καλα, αλλα βλεπω οτι τα προγραμματα απο Cydia δεν παιζουν.... συμβαινει και σε αλλον? ...σκεφτομαι να βαλω το limera1n...
  5. Παιδια ξερετε τιποτα για το 561 (Ταγμα Πεζικου) στην Καβυσο, κοντα στην Αλεξανδρουπολη?
  6. dimitrisz20

    iPhone 4

    το αλλο κινητο μηπως εχει αλλου την κεραια κ δεν ισχυει το ιδιο death-grip?
  7. dimitrisz20

    iPhone 4

    Υπομονη φιλοι μου..... αυριο θα ξερουμε... και μακαρι να ειναι ενα κακογουστο αστειο!!!
  8. Γεια σας παιδια.... εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω! εχω μια συνδεση Vodafone -εταιρικο πακετο-... καποια στιγμη, ενα νουμερο εκανε καποια παραπανω χρεωση ή μαλλον πολυ παραπανω.... (μεχρι εδω, λαθος μαλλον γτ δεν ξερω ποσο -και αν- ηταν μονο δικη μας).. το ζητημα ειναι οτι, ενω βλεπανε το ποσό να ανεβαινει πολυυυυυυ, δεν διακοψαν το νουμερο ή δεν ειδοποιησαν για το τι συμβαινει!!!!! ξερετε αν μπορω να κανω κατι γι'αυτο? δεν νομιζω να ειναι παραλογο, αφου μας περνουν τα λεφτα μας, να μας ειδοποιουν και για το τι συμβαινει με τους λογαριασμους μας, και οχι μονο οταν μας τα παιρνουν!!!!!
  9. Τελικά παιδιά το άλλαξα και είναι όλα μια χαρα!!! Τελικά φοβερό το ακουστικό.. και ακούω και μουσικούλα... μονοφωνικά βεβαια :(( και από αυτονομία? μου κρατάει 2 μέρες σίγουρα...
  10. ρε σεις παιδια.. πηρα το itech pro και κα8ε φορα που καλει (ξερετε.. το τουουουτ τουουτ....) ακουγεται λεσ και εχεις ενα καλωδιο και χανει επαφη.. σαν παρασιτα... και οταν μιλαω παλι μου παρουσιαζει παρεμβολες.... :(( σας συμβαινει κι εσας?
  11. Γεια σας παιδια! Τισ συσκευες bluetooth ποση ωρα θελουν την πρωτη φορτιση? πηρα το I.tech i.voicePRO.... συντομα θα σας πω και σχολια....
  12. Γεια σου φιλε μου.. Να σου ζητησω μια χαρη.. στο θεμα με το GARMIN XT εχεις γραψει οτι:

    "Ο νέος 3σε1 ένα υπάρχει και με τον αγγλικό Autodrive 1.40, και με τον αντίστοιχο ελληνικό. Ο Anavasi είναι γραμμένος ακόμα σε greeklish. Η αναζήτηση πάντως στον 3σε1 με τον ελληνικό Autodrive 1.40 γίνεται κανονικά στα ελληνικά."

     

    Μηπως ειναι ευκολο να μου στειλεις ενα λινκ για να τον κατεβασω γτ εχω εναν που δεν δουλευει καλα?

     

    σε ευχαριστω προκαταβολικα..

  13. geia sou filaraki.. epeidi exw ena problima me to garminXT mporeis na mou steileis ena arxeioa me ola ta basika programmata/xartes pou 8a xreiastw kai enan basiko guide?

     

    ps. to problima mou einai to e3is... enw exw tin 4.20 (sunebaine kai me tin 4.18) molis fortwnei to programma me petaei stin epifaneia ergasias (arxiki o8oni) kai mou energopoiei to bluetooth.. 3ereis kati gia auto?

     

    euxaristw prokatabolika..

  14. Παιδια, η εκδοση 4.10.80, τιν φορτςνς κανονικα και με το που παει να μπει στο προγραμμα (μετα την welcome screen) βγαινει απο το προγραμμα και ενεργοποιειται αυτοματα το bluetooth.. ξερετε κατι για αυτο? εχει συμβει σε καποιον?
  15. Δοκιμασα τα Garmin,Google και Sygic... Το Garmin, συγκεκριμενα που με ενδιαφερει, μολις τελειωνα την εγκατασταση, μου ανοιγε κανονικα.. μολις συνδεομουνα σε "transfer mode" και μετα.. δεν δουλευε.. και ακολουθησα τις οδηγιες.. εξαλλου το ειχα και πιο παλια και δουλευε.. :(
  16. Παιδιά να ρωτήσω κάτι.. μόλις πάω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα GPS (ακομα και τα Google Maps/Garmin), ενω ξεκιναει να τα φορτωνει,μετα με πεταει στην επιφανεια εργασιας και τερματιζει το προγραμμα.. καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?
  17. @ panos: ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... ειναι απο τα πρωτα Ν82 που ηρ8αν Ελλαδα.. οποτε ειναι σιγουρα εντος εγγυησης.. μακαρι να μην ειναι τιποτα και να γινει..
  18. @ madcorny: φιλε μου, το εκανα αλλα τζιφος.. φαινεται οτι δινει ρευμα για πολυ λιγο, χωρις ομως να αναβει η οθονη (σαν να περνουν ρευμα τα πιξελ της οθονης..) Στο ΝΟΚΙΑ SHOP 8α το φτιαξουν? κι αν δεν, τι γινεται? @ andreasktm300: φιλε μου, το δοκιμασα, αλλα τζιφος.. οπως γραφω πιο πανω, δεν κανει τιποτα.. ΥΓ. Λετε να παρεδωσε πνευμα?
  19. Γεια σας παιδια.. Εγω χ8ες το βραδυ πηγα να κανω firmware update και τελικα μου κολλησε.. Τωρα δεν αναβει και δεν ξερω τι να κανω... καμια προταση κανεις?
  20. @ atrias Όχι φίλε μου δεν το πήρα.. Δεν το έχω βρει σε κανένα μαγαζί της Λάρισας ακόμα.. Μάλλον από βδομάδα.. Βέβαια αυτό που διάβασα ότι δεν κάνει 2 ταυτόχρονες συνδέσεις, με αποτρέπει λίγο.. Καμιά ιδέα?
  21. Παιδιά όλα θα περάσουν και θα τελειώσουν... Λίγο κουραστικά και εκνευριστικά, αλλά θα περάσει.. 17 Κ.Σ. και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι...
  22. Χρόνια πολλά παιδιά! Ελπίζω τον καινούριο χρόνο να έχουμε πρωτίστως όλοι την υγελια μας! Και το 2008 να αποκτήσουν όλοι από κάτι που επιθυμούν, ώστε να είναι όλοι ευτυχισμένοι!!! !!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ------ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!
  23. Μήπως κάποιος ξέρει τίποτα για το NOKIA BH-902? θέλω να το ζευγαρώσω με το Ν82 που θα πάρω σύντομα..
×
×
  • Create New...