Jump to content

ref5412

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ref5412

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ref5412's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, έχω κατεβάσει ένα cd μουσικής και έχει αποθηκευτεί σε ένα directory του ifile, και δεν μπορώ με τίποτα να το μεταφέρω εκτός. Μπορεί να μου πει κάποιος ένα τρόπο; Δεν ξέρω γιατί συνέβει αυτό.
  2. Καλημέρα, μπορούμε να διαχειριστούμε αρχεία .rar στο ipad2? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα; Θέλω να κατεβάσω αρχεία από filecrop και τα περισσότερα είναι σε μορφή .rar. Από rapidshare κατεβάζουμε κανονικά μέσω του safari;
  3. Καλημέρα. Δουλεύει σε κανέναν το call ID faker; Σε μένα λέει οτι προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για US numbers...
  4. Προσέξτε τι λέτε, που το λέτε και πώς το λέτε. Το jb δεν έχει κανένα πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, αντιθέτως την αυξάνει (με λελογισμένη χρήση εφαρμογών από CYDIA βέβαια).
  5. Ο μόνος λόγος που με ενδιαφέρει είναι γιατί έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για την βελτίωση της αυτονομίας (περίπου 20% μεγαλύτερη, ανάλογα βέβαια και με το πόσο "βαριά" έχουμε κάνει την συσκευή από εφαρμογές).
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πίστεψέ με διάβασα τα post πριν ρωτήσω, αλλά μάλλον δεν εκφράστηκα εγώ καλά. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι τί πρέπει να κάνω για να μην κάνω ξανά όλη τη διαδικασία αφού είμαι ήδη jailbroken. Πως θα μπορέσω δηλαδή να περάσω την καινούρια έκδοση του redsn0w "από πάνω".
  7. Καλησπέρα. Είμαι ήδη jb στην 4.3.2 με redsn0w και θέλω να πάω στην 4.3.3. Μπορεί κάποιος να μου πει (περιληπτικά) τα βήματα που θα ακολουθήσω;
  8. Το BITE SMS δεν είναι free; Θέλει να αγοράσεις μονάδες;
  9. Ευχαριστώ παιδιά το έχω κάνει ήδη. Μια άλλη ερώτηση. Θα ήθελα ένα link με οδηγίες για το πως κάνουμε sync με itunes μετά το jb. Διάβασα όλο το thread αλλά μάλλον έχω μπερδευτεί.
  10. Για να βάλει κάποιος νέα themes πρέπει απαραίτητα να είναι jb? Εάν όχι που μπορώ να βρώ και πώς τα εγκαθιστώ? Ευχαριστώ. Μιλάω πάντα για 4άρι.
  11. Επειδή τώρα έφαγα φλασιά: Προσπαθώ να κάνω jb με redsn0w_win_0.9.6rc14. Που κολλάει το snowbreeze??
  12. Ναί, έχω windows 7. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Thanks in advance (sic).
  13. Το δοκίμασα αλλά τίποτα. Το τηλέφωνο απλά κάνει ένα restart...
×
×
  • Create New...