Jump to content

Sifix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sifix

  1. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Στην official dev εχετε λάβει ποτέ κανενα ota update? Όσες είχα δοκιμάσει πιο παλιά δεν λαμβανανε κάτι? Για την 1615 έχετε κάποιο link στην καθαρή official (όχι restore κάποιου backup)?
  2. OK αν μπορείς τσέκαρε το σε μερικές μέρες και ξανα πες μου. Σε ευχαριστώ.
  3. Στην αρχη και μένα έπαιζει μετα απο μια δυο μέρες το έκανε αυτο. Πόσο καιρό την έχεις εγκαταστήσει?
  4. Καλησπέρα, Εχει κανείς αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εφαρμογή του LinkedIn? Εχω την official developer miui και όταν εγκαθιστώ την εφαρμογή το ονομά της στο launcher εμφανίζεται στα κινέζικά και όταν πας να την ανοίξεις crasharei. Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με την πειραγμένη rom απο το vickmall όταν είχε έρθει.
  5. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Σε μένα με dirty flashing δεν έσβησε τίποτα. Μήπως έχεις την Ισπάνική twrp και στο wipe και επέλεξες το δεύτερο userdata? Είναι bug στη μετάφραση και οταν το επιλέξεις σβήνει το Internal Storage.
  6. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα, Εχω την οfficial 1544 την οποια την ειχα περάσει με την Ισπανική twrp και κατέβασα το ota update για την 1545. VIBEUI_V3.0_1544_7.303.1_DEV_K50-T5_TO_VIBEUI_V3.0_1545_7.315.1_DEV_K50-T5_WC23.zip Αλλα δεν περνάει με την Ισπανικη twrp. Δεν υποτίθεται οτι θα έπρεπε να περάσει κανονικά;
  7. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Θα πρέπει είτε να δεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο προγραμμα των μηνυμάτων που χρησιμοποιείς (στην official rom δεν το έχω βρεί). Αλλά χρησιμοποιώ τον Handcent Next SMS
  8. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Me Cosmote 4G στο Μαρούσι http://snag.gy/LQ9vh.jpg Download 52.9Mbps / Upload 9.24 Mbps Λες να φταίει που είναι απέναντι το μέγαρο του ΟΤΕ? :)
  9. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Στην Official Vide UI 1544dev (με clean install) δουλεύουν μια χαρά..
  10. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Είναι root το κινητό; Αν ναι θα σου πρότεινα να κατεβάσεισ την TWRP που θέλεις σε μορφή img π.χ. δες εδώ η κατέβασε κατευθείαν εδώ Και μετά μπορείς να τη περάσεις χρησιμοποιόντας την εφαρμογή flashify
  11. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Φίλε μου αυτό εδώ ψάχνεις? Androium 5.0.6: https://mega.nz/#!UpACBCIJ!a7znw2Brvl-oBKuO3XcL5VyFC9MPHZ23AVGAgxGJi2o Το πήρα απο τη σελίδα: http://forum.frandroid.com/topic/227757-dev-rom-androium-beta/
  12. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Την έβαλα και την έβγαλα μου φάνηκε αργή...
  13. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Βλέπω ότι έχει μαρκαρισμένα και αλλα πράγματα περα απο το recovery. Πρέπει να μαρκάρεις μόνο το recovery. Στις ρυθμίσεις έχεις ενεργοποιήσει το "DA DL ALL with Checksum"?
  14. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Βρήκα τι φταιει κλείσε το Internet και μετά πήγαινε στις ρυθμίσεις -> app manager ->all επέλεξε την εφαρμογή για κλήσεις επαφές και μετά clear data και force stop. Όταν θα ξανά πας στο dialer ->discovery θα δεις τον κύκλο με τα ψηφία
  15. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Εμένα η επιλογη υπήρχε και αφού το έφτιαξα μετα πήγα στο κυκλακι με το location και όταν το απενεργοποίησα μετά κι επιλογές στους κύκλους άλλαξαν και δεν μπορώ να ξαναβρω την επιλογή για τα ψηφία
  16. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Ευχαριστω πολυ! και ηταν μπροστα στα ματια μου...
  17. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Καλησπερα ξέρει κανείς πως στη rom του Ιταλού ενεργοποιουμε τις ρυθμισεις στις κλησεις για να αντιστοιχει τον αριθμο με 7 ψηφια και οχι 11 Δεν βρισκω την παρακατω επιλογη στις ρυθμισεις κλησεων: "More features and settings", μετά επιλέξτε "More display features", πατήστε "Location" και απενεργοποιήστε το "Display number's location", πατήστε back για να πάτε στην προηγούμενη οθόνη, πατήστε στο "Number match bits" και επιλέξτε "By 7" Και στα μηνυματα ειχα ενα θεμα και δεν εμφανιζε τα ονοματα αλλα με το handcent λυθηκε.
  18. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Το unroot πως το κάνεις μέσα από το su όπως αναφέρθηκε πριν? Το stock recovery το βάζουμε με το fastboot χρησιμοποιοντας το img από το φάκελο της rom?
  19. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη 1520 (dev) και το σκέφτομαι πολύ αν αξίζει τον κοπο... Καμία γνώμη κανείς;
  20. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Φίλε καλησπέρα είχα δοκιμάσει να το τρέξω αλλά δεν μου έβγαζε τίποτα και νομίζω ότι τότε είχες γράψει ####2222#### αλλά όπως και να έχει και τα δύο βγάζουν invalid mmi code.
  21. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Δες λίγο τα Screenshots
  22. Sifix

    Lenovo K3 Note

    ΟΚ εγώ απλά το είχα κάνει εφαρμογή συστήματος με κάποιο πρόγραμμα και δεν αντικάτέστησα το apk της Lenovo. Παρεπιπτώντος στην 1520 δεν χρειάζεται να κάνεις τον Launcher εφαρμγή συστήματος.
  23. Sifix

    Lenovo K3 Note

    Και γιατι να μην τον κάνεις απλά default μέσα απο τις επιλογές του συστήματος;
×
×
  • Create New...