Jump to content

zampas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

zampas's Achievements

  1. Ενημέρωση υπόλοιπου με κλήση γίνεται η μόνο με sms και απ την εφαρμογή? εβαλα frog στους δικούς μου και θα τους είναι εύκολο να μαθαίνουν το υπόλοιπο με κλήση και όχι sms. Για εφαρμογή ούτε λόγος.
  2. Ενδιαφέρομαι για συσκευή -dual sim -με μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 6,5 ίντσες και καλό ήχο για τηλεδιάσκεψη. -καλό επεξεργαστή όχι gaming - μέχρι 300 ευρώ
  3. Έβαλα την καινούργια κάρτα frog. Ενεργοποιήθηκε και η εφαρμογή κανονικά. Έκανα και την πρώτη ανανέωση 12 ευρώ. Μου έδωσε 120 λεπτά για ένα μήνα χωρίς να ενεργοποιήσω πρόγραμμα. Τώρα στις ειδοποιήσεις μου έχει μήνυμα για επιπλέον δωρεάν 60 λεπτά με το extra welcome bonus. Πατάω επιβεβαίωση ώστε να τα πάρω τα 60 αλλά παίρνω πάντα το μήνυμα Χμ! Κάτι δεν πήγε καλα. Προσπάθησε ξανά σε λίγο. 2 μέρες τώρα δεν ολοκληρώνεται η επιβεβαίωση. Μηπως για αυτά τα 60 πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο πρόγραμμα ώστε να τα δώσει η είναι κάποιος άλλος λόγος? υ.γ. η ειδοποίηση για το μπουνους έχει έρθει απ τη Δευτέρα 07/02 και εγω το είδα την Τετάρτη.
  4. Ευχαριστω κατατοπιστικοτατος
  5. Ευχαριστω πολύ. να ανανεώσω τα 12 ευρώ σήμερα με την κάρτα ανανέωσης που ήταν στη συσκευασία? Η να την ανανεώσω αύριο μέσω app αύριο. ρωταω μήπως και χάσω κάνα Μπόνους αν δεν κάνω την ανανέωση μέσω app.
  6. Χάθηκε to σήμα στην κάρτα της wind και την αντικατέστησα με την καινούργια κάρτα της frog όπου ενεργοποιήθηκε το σήμα. Ομως δεν δέχεται τον κωδικό που έρχεται σε μήνυμα ώστε να ενεργοποιήσω τον συγκεκριμένο αριθμό στην app. έχει μήπως να κάνει με το γεγονός ότι η νέα σιμ της φρογκ είναι σε συσκευή με πλήκτρα ενώ η app σε άλλη συσκευή (smartphone)? στη συσκευασία ήταν και η κάρτα ανανέωσης cosmote 12 ευρώ. Μηπως πρώτα πρέπει να ανανεώσω τη νέα σιμ με τα 12 ευρώ χειροκίνητα και μετά να ενεργοποιήσω τον άριθμο στην app της φρογκ?
  7. Όποτε να κρατήσω στη συσκευή την κάρτα της wind μέχρι να χαθεί το σήμα. Και όταν χαθεί το σήμα να την αντικαταστήσω με τη sim της frog. σωστά?
  8. Μου ήρθε η sim της frog που είχα παραγγείλει ηλεκτρονικά. Εβγαλα την κάρτα της wind που ήταν καρτοκινητο και έβαλα αυτή της frog. εδώ και 1 ώρα όμως μου λέει `μη έγκυρη καρτα` Πρεπει να κάνω κάποια ενέργεια ώστε να ενεργοποιηθεί?
  9. Ευχαριστω για την απάντηση πηγα σε κατάστημα cosmote και κάναν ότι δεν ξέρουν για τη frog. την έκανα ηλεκτρονικά και με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ώρες για επιβεβαίωση. Όλα ΟΚ
  10. Γενικά από δίκη σας εμπειρία και γνώση. Ποιος είναι ο καλύτερος και ποιο συμφέρων τρόπος φορητότητας στην frog (από wind)? Ηλεκτρονικά η να πάω σε κατάστημα?
  11. Σαν πρώτη σκέψη αυτο που λες ειχα με αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/tablet--ipad/android-tablet/samsung-galaxy-tab-a-t510-2019-tablet-10-inch-full-hd-8core-32gb-wifi--black/1381975
  12. Θελω για τη μητέρα μου ταμπλετ με μεγάλη οθόνη. Απο 9 ίντσες και πανω. Μονο για σερφάρισμα και βίντεο. Δεν χρειάζεται να παιρνει sim. Καλη οθόνη με καλο φωτισμό να μην κολλάει και να αντέξει στο χρόνο. Μέχρι 150 ευρω τι προτείνετε?
  13. Παρε το leeco εστω κι αν δεν εχει 800 μπαντα. Fhd οθονη, fast charge, δυνατο επεξεργαστη, 3/64 μνημη και ηχο καλυτερο απο πολλα τηλεφωνα των 500 ευρω. Δεν θα πιστευεις οτι εδωσες μονο 75 ευρω για τετοια συσκευη. Ειναι κριμα να παρεις κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα που δεν θ αργησεις να μπεις στη διαδικασια να ψαχνεις παλι τηλεφωνο. Αλλιως παρε κατι ποιο ακριβο η στα ιδια λεφτα μεταχειρησμενο.
×
×
  • Create New...