Jump to content

Chris2k4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    502
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chris2k4

  1. Γιατί η HTC δεν έχει πλέον αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
  2. Σε λίγες μέρες έχει τα τέταρτα γενέθλια του το Samsung S4. Εύχομαι να του το κάνω δώρο.
  3. Από ποιότητα επικοινωνίας πως σας φαίνεται; Ενεργοποιήθηκα πρόσφατα στην Cyta και μου έδωσαν δωρεάν το Cyta 4U. Το έχω δοκιμάσει με Cosmote 4G και δεν ακούω τίποτα ούτε με ακούνε, ενώ με WiFi παίζει πολύ καλά.
  4. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου Samsung S4. Ευχαριστώ!
  5. Έχω το το Samsung S4 38 μήνες τώρα και δεν βρίσκω κανένα λόγο να το αλλάξω. Πριν 1 χρόνο του άλλαξα και μπαταρία και όλα ΟΚ.
  6. Google Maps και τώρα που έβαλαν και live update για την κίνηση είναι όλα τα λεφτά.
  7. Τελικά έκανα φορητότητα έναν αριθμό στην Cosmote και έστειλα και τα δικαιολογητικά για την φοιτητική προσφορά από το Σάββατο 25/10. Ακόμα δεν την έχουν ενεργοποιήσει την προσφορά. Δύο τηλέφωνα, e-mail και συνέχεια μου λένε θα το κοιτάξουμε. Δεν υπάρχουν οι τύποι. Είχε κακή φήμη η εξυπηρέτηση της Cosmote αλλά δυστυχώς τώρα το είδα και από κοντά. Στη Vodafone θέλει κανα 10λεπτο για να ενεργοποιηθεί και αυτοί ακόμα ψάχνουν.
  8. Συμφωνώ απλά έχω ήδη Vodafone και θέλω και το CosmOTE. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  9. Γρήγορη ερώτηση : 4G έχει το φοιτητικό πακέτο της CosmOTE;
  10. Έκανα φορητότητα δύο νούμερα στην Wind από την Vodafone και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οι παρατηρήσεις μου: 1. Καλύτερη κάλυψη! Με την Vodafone και καλά είχα 4G αλλά στο 70% των περιπτώσεων που χρειαζόμουν το internet έπρεπε να κλειδώσω χειροκίνητα το 3G γιατί από μόνο του έπιανε G. 2. Προσφορές απίστευτες! 3. Σοβαρή εφαρμογή για το κινητό. Συνηθίζεται να γράφουμε τα άσχημα σε forum αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να μοιραστώ την άριστη εμπειρία μου.
  11. Το τμήμα δουλεύει και Σάββατο αλλά σύμφωνα με την ΕΕΤΤ δεν μπορούν να δώσουν έγκριση Σάββατο
  12. Εργάσιμες και είναι 3 το μέγιστο, απλά πολλές φορές απαντάνε νωρίτερα.
  13. Αν πας στη λίστα με όλες τις συσκευές λογικά η τιμή που σου γράφει είναι μετά την αφαίρεση της επιδότησης σου
  14. Δεν σου δείχνει ακριβώς το ποσό αλλά αν πας στις συσκευές σου γράφει την τιμή που ισχύει για σένα.
  15. Αν συνδεθείς με την Vodafone και το ποσό επιδότησης στην αίτηση έγραφε μηδέν τότε σε 10-11 μήνες θα πάρεις επιδότηση. Πάρε τηλέφωνο αυτόν που σου έκανε το συμβόλαιο να το ρωτήσεις. Μην αγχώνεσαι όλα διορθώνονται.
  16. Το συμβόλαιο που έχεις στα χέρια σου στην πρώτη σελίδα αναφέρει ποσό επιδότησης. Γράφει μηδέν ή όχι;
  17. Δεν γίνεται πάντα αυτό. Τις περισσότερες φορές και ειδικά αυτή την εποχή οι επιδοτήσεις παίρνουν την κατιούσα. Επίσης καλό είναι να παίρνεις την επιδότηση νωρίς για να παίρνεις και νωρίς την επόμενη.
  18. Παιδιά δεν δουλεύει το cydia, εξαφανίστηκαν όλα τα packages και μου βγάζει συνέχεια error. Υπάρχει περίπτωση να το επαναφερω χωρίς να κάνω jb ξανά ;
  19. Για να ξεκαθαρίσω τι θέλω ακριβώς, Όταν είμαι σε κάποιο σημείο και έχει 2/5 3G και 5/5 GPRS δεν θέλω να παίρνει πρωτοβουλία το τηλέφωνο και να επιλέγει GPRS όπως κάνει αλλά να επιλέγει 3G έστω και με 1/5 σήμα. Γιατί 1/5 3G σημαίνει ότι μπορώ να μπω σε όποια σελίδα θέλω, να ακούσω online ραδιόφωνο, τηλεόραση κτλ., με το GPRS και 5/5 να έχει ούτε msn δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω (που λέει ο λόγος). Στο X10 mini είχα την επιλογή δικτύου όπως και σε πολλά άλλα τηλέφωνα που είχα. Είμαι στο σπίτι μου και μπαίνω να δω μια σελίδα πατάω 1-2 link όλα καλά και ξαφνικά γυρνάει σε GPRS και τεεελος, θέλω 5 λεπτά ανά σελίδα μετά. Όσον αφορά την μπαταρία που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν με ενδιαφέρει, έχω πρόσβαση σε ρεύμα οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα.
  20. το έχω κάνει αλλά όταν επιλέγω 3G αυτό ουσιαστικά επιλέγει αυτόματα 3G ή GPRS ή EDGE, εγώ θέλω μόνο 3G. Να μην επιλέγει από μόνο του.
×
×
  • Create New...