Jump to content

Greek_man

Members
  • Δημοσιεύσεις

    269
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Greek_man

  1. Σε ευχαριστω πολυ,ήδη εκανα σε vcf αρχειο τις επαφες αντιγραφο πολυ ευκολα :) Για τα μηνυματα βρηκα μια εφαρμογη στο android market,αν τα καταφερω θα ενημερωσω,αν καποιος αλλος θελει να μαθει.. p.s Εγω παλι κατηγορουσα την apple..την πολιτικη της και ολα..Μετα το iphone(το καλυτερο κινητο γι μενα και το κρατησα πολυ καιρο) πλεον λεω να τολμησω να παω και προς mac μερια..Ειναι μεγαλη αποφαση να αφησω τα windows :p .Ελπιζω να με ενθουσιασει το android κ να μην στραφω στο 5αρι Iphone :D
  2. Ευχαριστω πολυ, Ειναι δυνατον η google Και η zte να μην εφοδιαζουν τη συσκευη με προγραμμα για τον υπολογιστη για διαχειριση επαφων-μηνυματων κτλ? Το θεμα ειναι οτι θελω να κρατησω αντιγραφα απο αυτα,για να περασω τα δικα μου μετα.. Εχω gmail λογαριασμο,με το οποιο κ κανονικα μπαινω απο το zte,μπορει καποιος να με καθοδηγησει πως θα κρατησω αντιγραφο επαφες και μηνυματα? P.s πραγματικα μετα απο 4 χρονια Iphone..το android ηδη με δυσκολευει..πολυ πια απλα ήταν τα παντα με iphone.:(
  3. ΤΟ κινητο το πήρα απο εναν ξαδερφο μου,και δεν εχω cd,υπαρχει καποιο προγραμμα που συγχρονιζεις τα αρχεια σου με το pc? περασμα μηνυματων-επαφων-εφαρμογων κτλ?
  4. Γεια σας, εχω το παραπάνω κινητο, Καποιο προγραμμα για το Pc; π.χ με το iphone ειχα το itunes.Με αυτο που το συνδεω με τον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει και δεν εχω driver και cd.. Καποια λύση? :)
  5. Καλημερα! εχω ενα καρτοκινητο vodafone,Και ενεργοποιησα το surf and mail 200. Εχω δηλαδή 200Mb,αλλά οταν βάζω την sim στο στικακι που εχω,με πεταει κατευθειαν στην σελιδα του Vodafone kartointernet ωστε να αγοράσω απο κει χρόνο.. Υπαρχει καποια λυση?
  6. Γειας σας! Χρειαζομαι ιντερνετ για ενα μηνα σε περιοχη που δυστυχως δεν εχει κανενα δικτυο σημα 3g. Επομένως θα ήθελα να προμηθευτω καρτα sim καρτοκινητου με καποιο πακετο mobile internet ωστε να τη βάλω στο stickaki. Αυτο που με ενδιαφερει δεν ειναι ο ογκος,αλλα η διαρκεια του πακετου,διοτι μεγαλη διακινηση δεδομενων σε απλο δικτυο δεν θα γινεται.. Ευχαριστω πολυ
  7. Από ήχο στα ακουστικά πως πάει? Εχω iphone 3g,και κυριολεκτικα είναι οτι καλυτερο έχω ακουσει σε κινητό αλλα και σε συσκευη αναπαραγωγής Mp3. Είναι ισάξιο? Επισης απο τα ηχεία του πως παιζει ο ηχος? εκει εντάξει φανταζομαι πολυ καλυτερα απο κάθε Iphone. H οθονη σε σχεση με του Iphone 4 δειχνει κατωτερη? λογω χαμηλοτερης ανάλυσης? Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  8. μηπως ξερει κανεις το song που παιζει στην αναμονη της cyta; στο 13877...
  9. Παιδια ενδιαφέρομαι για ενα καλο gps,θελω να εχει καλη καλυψη ολης της ελλαδας σχεδον. Μου αρεσε αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Navigon-70-Plus-PNA-5-Greece-Europe-1514301015.htm τι λετε για την navigon? ειναι καλη γι ελλαδα? μου αρεσε ο τροπος που απεικονιζει τους χαρτες και τις πινακιδες.. ή μηπως ειναι καλυτερα στα ιδια χρηματα mls talk & drive? Ποσό max 170/180 ευρω..
  10. Εγω προσωπικα επι μηνες επικοινωνουσα μαζι τους αλλα τιποτα.Το ιδιο με σενα,και ακομα χαμηλοτερες ταχυτητες. Στο τελος εφυγα απο αυτη την αθλια εταιρεια,με καταγγελια.
  11. Greek_man

    iOS 4

    Χρήστες του iphone, Εχω καιρο να ασχοληθω με τις αναβαθμισεις σχετικα. Εχω την 4 εκδοση, την πρωτη-πρωτη που βγηκε. Και ειναι και λιγο προβληματικη,ειδικα στο iphone 3g. Θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια χωρις να χαθουν αυτα που εχω στο τηλ.Ποια βηματα ακολουθω πρωτα? Να σημειωσω πως ειμαι σε διαφορετικο υπολογιστη,και δεν εχει ξανασυνδεθει σε αυτο το itunes το iphone και φοβαμαι οτι δεν θα τ αναγνωρισει,και πως κανω update με τα αρχεια μου!
  12. Έχετε παρατηρήσει οτι κανένα βιντεο του youtube δεν παιζει σε υψηλη ποιότητα? Ειδικα ο ηχος ακουγεται χαλια.. Δεν βρηκα πουθενα επιλογη για καλυτερη ποιοτητα.. Υπαρχει λυση?
  13. Καλυτερα να στραφώ προς καποιον καλό media player :-) Αληθεια γνωριζεις καποιο προγραμμα για μετατροπη σε mpeg-1 ? Η τηλεοραση δεν κρινεται μονο απο τι παιζει απο τη θυρα usb. Για αγορα πριν ενα χρονο,με τα χαρακτηριστικα που εχει,200hz,bravia engine 3,και πολλα αλλα,δεν νομιζω να ειναι λαθος αγορα.
  14. Εχει αγοράσει κανεις καποιο karaoke για το ps 3? Ειδα οτι υπαρχουν διαφορα.. ποιο προτεινετε? Ποιο ειναι το καλυτερο πακετο? (δηλαδη εξοπλισμος,μικροφωνα +λογισμικο)
  15. Χρησιμοποιουσα το limewire για να κατεβαζω ξεχωριστα τραγουδια που ηθελα..Και τωρα τελευταια δεν λειτουργει η υπηρεσια,κατι χρειαζεται μαλλον που δεν καταλαβα.. Που αλλου μπορω να βρω παρομοιο με αυτο? δηλαδη με αναζητηση να βρισκω τραγουδια?
  16. Ναι,ειναι η sony Ζ5500,μερικα χαρακτηριστικα οπως full hd,και 200Hz!Ακριβη τηλεοραση..http://www.sony.gr/product/t46-z-series/kdl-52z5500#pageType=Overview Κριμα για το Mpeg1...Καλυτερα να παρω ενα Media player?
  17. Υπαρχει τροπος να βλεπουμε τα βιντεο του Youtube σε υψηλη ποιοητα? Γιατι απο το προκαθορισμενο που εχει ειναι χαλια,και δεν βρισκω επιλογη για αλλη ποιοτητα...
  18. Εχω σε εναν φορητο sony vaio windows vista home premium.Απο την sony ολο το λογισμικο κτλ.. τα παντα. Θελω να προβώ σε αναβαθμιση windows 7.Ποια εκδοση να αγοράσω?μπηκα στο site απο το πλαισιο και μπερδευτηκα με τις εκδοσεις.. Αν καταλαβα καλα μπορω να παρω τα νεα windows σε καλυτερη τιμη αφου εχω ηδη τα vista?Επισης θα ειναι το ιδιο? Ευχαριστω πολυ!
  19. Καλησπέρα! Εχω μια αρκετα καλη τηλεοραση sony η οποια υποστηριζει οτι παιζει μονο ταινιες απο usb σε mpeg1. Ολες οι ταινιες που εχω στο Pc,και εχω κατεβασει κτλ,ειναι σε αλλες μορφές.. Ειναι καλη αυτη η κωδικοποιηση? Ειδικα οταν το κανεις απο αρχεια mkv που ειναι και full hd? Επισης ειμαι ασχετος πως να μετατρέψω αυτα τα videos... Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας
  20. το ps3 μπορει να παιξει ταινιες απο Usb; γιατι οσες ταινιες και αν προσπαθησα με usb καμια δεν μου ανοιξε. Επισης αν παιζει, παιζει και full hd ταινιες απο Usb;
  21. αν και καθυστερημενα σας ευχαριστω πολυ! Με καλύψατε απόλυτα!
  22. για windows,εννοω οτι τα προγραμματα που εχουν τα windows (office κλτ δεν με καλυπτουν)
  23. ναι,αλλα πιο ευκολο γι αυτη τη δουλεια.γενικα κατι αν εχετε να προτεινετε εκτος office,windows Κτλ
  24. Θελω ενα ευελικτο προγραμμα,οπου μπορω να σχεδιασω διαφορα πραγματα,οπως κουτακια και αλλα σχηματα,καθως και την επιλογη να γραφω μεσα σε αυτα.. Τι προτεινετε?
×
×
  • Create New...