Jump to content

mathewgx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mathewgx

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mathewgx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.
  2. Διευκρίνησα ότι η πτώση της μπαταρίας αφορά στην χρήση και όχι στον χρόνο αναμονής. Ακόμη και ακούγοντας μουσική το ποσοστό της πέφτει πιο γρήγορα απ'ότι στο 10.3.3. Για παράδειγμα , το battery test του geekbench 4 μου βγάζει 4 ώρες και 10 λεπτά. Εσάς ;
  3. Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με την 11.1 , αλλά αρκετά πίσω σε σχέση με την 10.3.3. Ο χρόνος αναμονής είναι ο ίδιος (παρόλο που το wifi ειναι αποσυνδεδεμένο και όχι απενεργοποιημένο) αλλά κατά την χρήση η μπαταρία πέφτει αρκετά πιο γρήγορα. Θα έλεγα 30% σε σχέση με την 10.3.3.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία από την υπηρεσία Cosmote My Internet και συγκεκριμμένα αν όντως διακόπτεται η χρήση δεδομένων όταν καταναλώνονται τα δωρεάν MB σε συμβόλαιο (για αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων). Αυτό ισχύει μόνο στο browsing ή γενικότερα ; Δηλαδή αν εκείνη τη στιγμή το κινητό κάνει π.χ. αναβάθμιση (με τα windows 10 insider έχουμε τρομάξει στα updates) θα σταματήσει ή΄απλά θα ενημερωθείς ;
  5. Τι να κάνω τώρα ; Είναι η δεύτερη φορά που το φορτίζω (η δεύτερη φορά με άλλο φορτιστή με περισσότερα mA output). Και τις 2 φορές παίρνει πολλές ώρες. Ομολογώ πάντως ότι η μπαταρία του κρατάει πάρα πολύ (σε αντίθεση με κριτικές που διάβασα).
  6. Επανέρχομαι στην ερώτηση ... Φόρτιση από 20% σε περίπου 90% και πήρε κάπου 4ώρες. Είναι φυσιολογικό αυτό παιδιά ;
  7. Ως νεος κάτοχος ενος Microsoft 550 και - γενικότερα σε windows 10 mobile λειτουργικό - έχω μερικές απορίες. Για αρχή , πόση ώρα παίρνει μία πλήρης φόρτιση ; Επίσης , αν χρησιμοποιήσω άλλο φορτιστή με 850mA output θα έχω πρόβλημα ; Ευχαριστώ.
  8. Σε έβγαζε και σε ξαναέβαζε σε αυτοκινητόδρομο ή σε πήγαινε συνέχεια από παράδρομους ;
  9. Στο google maps , υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται οι χάρτες στην sdcard ;
  10. Γράφω εδώ την συνέχεια προς ενημέρωση όσων είναι στην ίδια θέση. Μία μέρα πριν την λήξη του συμβολαίου με πήραν τηλ από τα κεντρικά και μου πρότειναν συνέχιση του οικογενειακού πακέτου για άλλους 18μήνες με 37ευρώ τελική τιμή. Αρνήθηκα και πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και έκανα αίτηση για φορητότητα και των 2 γραμμών σε καρτοκινητή. Δεν υπέγραψα τίποτα ούτε πήρα κάρτες sim , μιας και η διαδικασία θα έπαιρνε γύρω στις 3μέρες. Την επόμενη μέρα μου ήρθε sms από την Vodafone ότι η αίτηση φορητότητας εγκρίθηκε. Μετά από μισή ώρα με κάλεσαν από την Cosmote και αφού με ρώτησαν γιατί φεύγω κτλ , μου πρότειναν το ίδιο οικογεναικό πρόγραμμα στα 20ευρώ τελική τιμή για 18μήνες !!! Φυσικά και δέχτηκα. Συμπέρασμα , χάνεις λίγο από τον χρόνο σου αλλά αν δεν το κυνηγήσεις δεν κερδίζεις.
  11. Αύριο θα κάνω φορητότητα προς Vodafone καρτοκινητο. Μπορώ να το κάνω online ώστε να μην παραλάβω άμεσα την κάρτα sim ;
  12. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μία βοήθεια μιας και σε ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω στην Cosmote. Συγκεκριμένα , έχω οικογενειακό πακέτο με 2 προγράμματα Cosmote 35 σε τελική τιμή 31ευρώ. Η προσφορά αυτή λήγει στις 16Οκτωβρίου. Μιας και αυτά είναι τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω αυτή την εποχή για κινητά , θα ηθελα να με βοηθήσετε να "καταστρώσω" τα πλάνα μου. Από την εμπειρία μου , μόνο με πίεση με φορητότητα κερδίζεις κάτι. Αλλά κινδυνεύεις να την πατήσεις αν δεν πάρεις αντιπροσφορά. Έτσι : α) Αν έχω καταλάβει καλά , θα πρέπει να κάνω αίτηση φορητότητας στις 13-14 Οκτωβρίου , έτσι ώστε ούτε πρόστιμο να πληρώσω στην Cosmote για πρόωρη αποδέσμευση αλλά ούτε και να πληρώσω αυξημένα πάγια έστω και για λίγε μέρες , μιας που η φορητότητα παίρνει 2-3 μέρες. Σωστά ; β) Έχει σημασία αν κάνω φορητότητα προς Wind ή Vodafone , για πιο "γενναία" ανταπάντηση της Cosmote ; γ) Είναι καλή λύση να κάνω φορητότητα προς καρτοκινητό , έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα αν δεν που κάνει αντιπροσφορά η Cosmote και στη συνέχεια να το ψαξω μήπως βγει μια καλύτερη προφορά ; δ) Είναι καλύτερα να κάνω φορητότητα online , έτσι να μην δεσμευτώ με την κάρτα sim πριν την απάντηση της Cosmote ; Την τελευταία φορά που έκανα φορητότητα σε κατάστημα και υπέγραψα και πήρα την sim , παραλίγο να μην με αφήσει η Wind να ξαναγυρίσω στην Cosmote. ε) Έχετε κάποια καλύτερη ιδέα ; Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσει σας , μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι.
  13. 1500 λεπτά προς όλους ή μόνο σε Wind ; Σε ποιο ακριβώς πακέτο αναφέρεσαι ;
  14. Επίσης , στο πρόγραμμα μου βλέπω οτι είναι GPRS Data Sims . Αυτό σημαίνει οτι δεν θα μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g?
×
×
  • Create New...