damierom Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 https://www.athensvoice.gr/greece/601488_fernei-o-dekemvris-dora-stoys-logariasmoys-ton-kiniton?amp#click=https://t.co/rhRuSSRghA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Έχω ένα αριθμό cu που έχω δώσει στη μητέρα μου και της ανανεώνω κάθε μήνα. Έχει μαζέψει 15 giga που θελω να χρησιμοποιήσω εγώ. Υπάρχει τρόπος; ξέρω ότι δεν μεταφέρονται, εκτός και αν έχει άλλαξει κάτι. Μπορώ να βγάλω και δεύτερη sim με τον ίδιο αριθμό για να την έχω σε δικό μου κινητό; θα είμαι ένα δίμηνο σε σπίτι χωρίς ίντερνετ οπότε θέλω να εκμεταλλευτώ όσα mb μπορώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Έχω ένα αριθμό cu που έχω δώσει στη μητέρα μου και της ανανεώνω κάθε μήνα. Έχει μαζέψει 15 giga που θελω να χρησιμοποιήσω εγώ. Υπάρχει τρόπος; ξέρω ότι δεν μεταφέρονται, εκτός και αν έχει άλλαξει κάτι. Μπορώ να βγάλω και δεύτερη sim με τον ίδιο αριθμό για να την έχω σε δικό μου κινητό; θα είμαι ένα δίμηνο σε σπίτι χωρίς ίντερνετ οπότε θέλω να εκμεταλλευτώ όσα mb μπορώ. Μπορείς να βγάλεις 2 κάρτες sim σε έναν αριθμό αλλά μπορεί να δουλεύει μόνο η μία από τις δύο και όχι ταυτόχρονα. Δηλαδή πρέπει να κλείνεις την μια για να δουλέψει η άλλη και αντίστροφα. Πας στην Vodafone και τις βγάζεις. Κόστος (πριν 2 μήνες που το έκανα) 7 ευρώ και για τις 2 sim Οπότε οι λύσεις που έχεις είναι : 1)tethering wifi Hotspot 2)TwinSim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Μπορείς να βγάλεις 2 κάρτες sim σε έναν αριθμό αλλά μπορεί να δουλεύει μόνο η μία από τις δύο και όχι ταυτόχρονα. Δηλαδή πρέπει να κλείνεις την μια για να δουλέψει η άλλη και αντίστροφα. Πας στην Vodafone και τις βγάζεις. Κόστος (πριν 2 μήνες που το έκανα) 7 ευρώ και για τις 2 sim Οπότε οι λύσεις που έχεις είναι : 1)tethering wifi Hotspot 2)TwinSim Σε ευχαριστώ πολύ. Tethering δεν κάνει το κινητό της. Οπότε μάλλον δεύτερη κάρτα θα βγάλω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Μπορείς να βγάλεις 2 κάρτες sim σε έναν αριθμό αλλά μπορεί να δουλεύει μόνο η μία από τις δύο και όχι ταυτόχρονα. Δηλαδή πρέπει να κλείνεις την μια για να δουλέψει η άλλη και αντίστροφα. Πας στην Vodafone και τις βγάζεις. Κόστος (πριν 2 μήνες που το έκανα) 7 ευρώ και για τις 2 sim Οπότε οι λύσεις που έχεις είναι : 1)tethering wifi Hotspot 2)TwinSim BOYTA της την καρτα και βαλτην στο δικο σου. Βγαλτησ ενα νεο νουμερο με εμφαση ομιλιας οχι ντατα αυτα των 10 ευρω πχ 1000 λεπτα σε ολουσ απο ομονοια. ΖΗΤΑ απο παροχο η σεταρισε το κινητο σου ολα τα εισερχομενα στην παλαια της καρτα να προωθουνται στην καινουργια, της μανας...βαλε το δικο σου αθορυβο για καρτα μανας. Αν δεν εχεις 2καρτο δανεισου ενα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Έκανα ένα τηλεφώνημα σε σταθερό στην Αγγλία (+44) και αντί να μου αφαιρέσει από τα λεπτά ομιλίας, μου αφαίρεσε €0,52... Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Δεν θα έπρεπε εφόσον είναι Ε.Ε. ακόμη να μου αφαιρέσει χρόνο από τα λεπτά ομιλίας προς όλους; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Μόνο όταν είσαι σε χώρα της ΕΕ κάτω από περιαγωγή. Όταν είσαι στην Ελλάδα είναι κανονικό διεθνές τηλεφώνημα. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 BOYTA της την καρτα και βαλτην στο δικο σου. Βγαλτησ ενα νεο νουμερο με εμφαση ομιλιας οχι ντατα αυτα των 10 ευρω πχ 1000 λεπτα σε ολουσ απο ομονοια. ΖΗΤΑ απο παροχο η σεταρισε το κινητο σου ολα τα εισερχομενα στην παλαια της καρτα να προωθουνται στην καινουργια, της μανας...βαλε το δικο σου αθορυβο για καρτα μανας. Αν δεν εχεις 2καρτο δανεισου ενα...... Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Μόνο όταν είσαι σε χώρα της ΕΕ κάτω από περιαγωγή. Όταν είσαι στην Ελλάδα είναι κανονικό διεθνές τηλεφώνημα. Sent from my SM-G970F Κατάλαβα! Ευχαριστώ! Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Και επειδή είναι Ε.Ε. χρεώνεται μόνο με 0,235 ευρώ για κάθε λεπτό. (0,19 + τον εθνικό Φ.Π.Α. της κάθε χώρας στην περίπτωαη μας 24%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Και επειδή είναι Ε.Ε. χρεώνεται μόνο με 0,235 ευρώ για κάθε λεπτό. (0,19 + τον εθνικό Φ.Π.Α. της κάθε χώρας στην περίπτωαη μας 24%) Ok, παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όντως για 2 λεπτά χρεώθηκα τα €0,52. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Καλησπέρα σας ποιο πακέτο με συμφέρει να ενεργοποιήσω για internet στο εξωτερικό (cu )???? Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Αν δεν πεις σε ποια χώρα θα πας, τι κατανάλωση θες κλπ , η ερώτησή σου δεν έχει απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Sorry, Barcelona Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 http://www.skai.gr/news/finance/diplasia-dedomena-se-ola-ta-paketa-kinitis-tilefonias-xoris-ayksisi-timon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Να δούμε αν θα κάνουν κάτι αντίστοιχο και στα καρτοκινητά... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εν αναμονή λοιπόν... Αν γίνει στα συμβόλαια, πρέπει να γίνει και στα καρτοκινητά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εν αναμονή λοιπόν... Αν γίνει στα συμβόλαια, πρέπει να γίνει και στα καρτοκινητά. Και ποιός θα χρεωθεί τη χασούρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ποια χασούρα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μπορει να γινει και στα καρτοκινητά .. θα δούμε Και μετά θα αυξηθεί η ελάχιστη ανανέωση από 12 σε 15 Ευρώ (προς τα Χριστούγεννα που όλοι ζούν στο πνεύμα των εορτών :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Κανονικά στα συμβόλαια έπρεπε να είναι 3x τα data αν όχι παραπάνωω μπας και προσελκύσουν κανένα... Τώρα για τις κάρτες το κόβω να αυξάνουν μόνο τα data στα πακέτα κι όχι στα shake bonus/δώρα κτλπ κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μην περιμένετε αύξηση στα data στα καρτοκινητα αφού είναι και η πλειοψηφία των αριθμών που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Παιδιά, η πηγή ειναι ο ΣΚΑΙ, να εχουμε και μια αισθηση του τι διαβάζουμε. Ειναι αστείο να πιστεύουμε οτι θα διπλασιαστουν τα data επειδή το ζητησε ο ο πρωθυπουργός. Αλλωστε το καρτελ των 3 παροχων δεν εχει κανενα λογο να το κανει. Μπορει καλλιστα να απαντήσουν "μειωσε το φόρο καρτοκινητης πρωτα, ψηφιακη μεταβαση δε γίνεται με τοσα χαρατσια". Αλλα και να αναγκαστούν να το κανουν, η χασουρα θα αναπληρωθεί πολυ σύντομα, δεδομενων των συνεχων αυξήσεων. Οποτε don't worry, παλι εμεις θα πληρωσουμε τα σπασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 καλησπερα. η εφαρμογη σχετικα με το πακετο μου αναφέρει οτι η ημερομηνια λήξης ειναι στις 11/12. θα πρεπει να ανανεώσω στις 11/12 η μια ημερα πριν δηλαδη στις 10/12 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μπορείς να ανανεώσεις και στις 11.12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts