pn1fon1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Καλησπέρα. Αυτό το data evenings είναι μόνο για το καρτοκινητο Vodafone ή και για το CU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Καλησπέρα. Αυτό το data evenings είναι μόνο για το καρτοκινητο Vodafone ή και για το CU; Εμενα μου το έβγαλε μόνο στο καρτοκινητό στο μενου με τα data βέβαια δεν ξερω αν ειναι προσωρινό ή προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Από το καρτοκινητο vodafone φαίνεται ότι στο καινούριο πακέτο data evening τα δεδομένα προσθιτενται με την ανανέωση ενώ στο Γκίκα νύχτες οχι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και η φωτος Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο νυχτερινο πακετο,ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια αλλα εχει περιορισμο την μη μεταφορα του,το οριο χρησης 3GB και η ενεργοποιηση του 4 φορες το μηνα. Το καλυτερο ειναι να τα συνδυασεις γκιγκα νυχτες και το απογευματινο πακετο(στο καρτοκινητο vodafone,το cu εχει μονο το νυχτερινο). Με 12€ ανανεωση και 9€ να μενουν μεσα συμφερουν τα 20GB για χρηση απο τις 4 εως τις 8 το πρωι της επομενης μερας. Πρακτικα ανα ημερα εχεις 600MB για 16 ωρες...καθολου ασχημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Το site σήμερα υπολειτουργεί.. το ίδιο και η εφαρμογή. Είναι αδύνατη η ενεργοποίηση πακέτων και αν χαθούν θα υπάρξει μεγάλο πανυγήρι.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εγώ πριν λίγο είχα πρόβλημα και με τα δεδομένα του κινητού, αλλά και με το σταθερό που έχω στη vodafone... Άλλες εφαρμογές και site δούλευαν και άλλα όχι...:mad: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και νόμιζα ότι έφταιγε η νέα μου συσκευή. Πήρα στη Vodafone και μου είπαν ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Έχει αποκατασταθεί πάντως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Οταν κανω ανανεωση 10€ και εχω προσθεσει στην συνδεση μου την ευρωπαικη καρτα νεων που δινει αλλα 10€ εξτρα, ποσα GB μου δινει απο την ανανεωση; 100MB ή 1GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 100MB Μόνο . Όσα αντιστοιχουν στην ανανέωση που πλήρωσες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μόλις έφτασα στην Ιταλία. Έχω CU special με μαζεμένα 4000' προς CU και 2GB από τις παροχές του CU special που μπαίνουν χωρίς να βάλω κάρτα κάθε 1η του μήνα και μόνο αυτά, κανένα αγορασμένο πακέτο. Τα MB δείχνουν να λειτουργούν κανονικά και τα χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή. Αλλά τα δωρεάν λεπτά προς CU φαίνεται πως δεν ισχύουν και για 2 κλήσεις λίγων λεπτών προς CU μου καταναλώθηκαν τα 10 ευρώ που είχα στο υπόλοιπό μου. Έτσι έπρεπε να γίνεται; Είχα καταλάβει από προηγούμενα ποστ που είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι θα ίσχυαν κανονικά και τα λεπτά και τα MB μου. Πήρα τη Vodafone και μου είπε ότι τα δωρεάν λεπτά και MB δεν ισχύουν στην περιαγωγή και μου έδωσαν δώρο 200' προς όλους σαν άμεση λύση ανάγκης. Ακούω τις απόψεις σας! [Συγνώμη αν δεν γράφω στο σωστό θέμα ή αν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου, αλλά εδώ που είμαι μου είναι δύσκολο να κάνω αναζήτηση κλπ Ας μεταφερθεί το ποστ μου στο σωστό θέμα αν νομίζετε ότι πρέπει.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μόνο τα λεπτά προς όλους ισχύουν στην περιαγωγή. Λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δεν παίζουν σε καμμία εταιρεία, Με 3 ευρώ μπορεις να αγοράσεις το πακέτο 150 λεπτών με ισχύ 7 ημέρες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μόνο τα λεπτά προς όλους ισχύουν στην περιαγωγή. Λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δεν παίζουν σε καμμία εταιρεία, Με 3 ευρώ μπορεις να αγοράσεις το πακέτο 150 λεπτών με ισχύ 7 ημέρες, Ευχαριστώ για την απάντηση! Εντάξει, δεν το είχα καταλάβει σωστά, άρα. Κρίμα που δεν το είχα καταλάβει γιατί έχω μαζί μου και το f2g με 600' υπόλοιπο προς όλους και θα χρησιμοποιούσα αυτό για τις κλήσεις μου και δεν θα έχανα τα 10 ευρώ μου... Αν θέλω να καλέσω αριθμό ιταλικό, σταθερό ή κινητό, θα ξοδέψει από τα λεπτά προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ναι καταναλώνονται τα προς όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλοκαιρινή προσφορά για συνδρομητές Vodafone CU. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλοκαιρινή προσφορά για συνδρομητές Vodafone CU.Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να δώσουν για καλοκαιράκι; κερδίζεις 1 μέρα 1gb και 1€ σε σχέση με το πακέτο nata giga week (3gb-7μερες-4€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Απαράδεκτη "προσφορά". Ας είναι καλά το CU Big Bang. Με αυτό θα τη βγάλω στις διακοπές φέτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 (edited) σε αναγωγή για 30 ημέρες το gigaweek δίνει 12,85gb και κοστιζει 17,1 ευρώ ενώ η προσφορά είναι 14 ευρώ 14gb. Το cu Βιg Βang με την προσφορά του την εβδομαδιαία σε αναγώγή σε 30 ημέρες ειναι 17,1ευρώ 42,85 gb.Αν όμως βάλουμε για το απλό giga week ότι όταν βάλεις ενα πακέτο διαρκεί ουσιαστικά ουσιαστικά ως και το τέλος της ημέρας δηλαδή 8 ημέρες τότε είναι 15ευρώ 11,25gb . Εκτός και αν εχεις μαζέψει 30000 ποντους για τα 100gb με 10ευρώ. Απλώς με αυτά που κάνουνε δεν αφήνουνε τον κόσμο να μαζέψει δεδομένα για το χειμώνα όπως εγινε πέρισυ με τα 7ευρώ 7 γκιγκα το μηνα. Edited June 25, 2019 by spyrosfra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Απαράδεκτη "προσφορά" περνάνε τον κόσμο για χαζούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Μπήκα κι εγώ το πρωί στην εφαρμογή και είδα την "προσφορά". Απαράδεκτη... Τουλάχιστον ας τα έδινε για 1 μήνα ή με 10€ για 2 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο φοιτητικό cu αριθμό μου. Μήπως κατάλαβαν την χαζομάρα που έκαναν η φταίει ότι έχω να βάλω κάρτα 6 μήνες? 7GB ΓIA 30 MEPEΣ ΔIKA ΣOY MONO ME 5E! ΣTEIΛE 777 ΣTO 1355 MEXPI 05/07 KAI KANTA ΔIKA ΣOY! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο φοιτητικό cu αριθμό μου. Μήπως κατάλαβαν την χαζομάρα που έκαναν η φταίει ότι έχω να βάλω κάρτα 6 μήνες? 7GB ΓIA 30 MEPEΣ ΔIKA ΣOY MONO ME 5E! ΣTEIΛE 777 ΣTO 1355 MEXPI 05/07 KAI KANTA ΔIKA ΣOY!Αυτό μου ήρθε και μένα σε φοιτητικό, που μετά από 1 χρόνο έβαλα κάρτα πλάκα πλάκα, και τόσο καιρό δεν έπαιρνα προσφορές μόλις έβαλα κάρτα ήρθαν όλες μαζεμένες... Μια προσφορά μάλιστα που έλεγε 10Gb για 30 ημέρες με 5€ ίσως την τιμήσω φαίνεται αρκετά καλή... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 10GB πόσο χρεώνεται,που στέλνεις μήνυμα και ποια η διάρκεια; Αν θες μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Αυτό μου ήρθε και μένα σε φοιτητικό, που μετά από 1 χρόνο έβαλα κάρτα πλάκα πλάκα, και τόσο καιρό δεν έπαιρνα προσφορές μόλις έβαλα κάρτα ήρθαν όλες μαζεμένες... Μια προσφορά μάλιστα που έλεγε 10Gb για 30 ημέρες με 5€ ίσως την τιμήσω φαίνεται αρκετά καλή... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γράψε εδώ το μήνυμα που σου ήρθε με την προσφορά μήπως και το στείλουμε και εμείς και μας δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Παιδιά, μην κουράζεστε!Αν δεν έρθει προσωπικό μήνυμα στην κόκκινη, ό,τι μήνυμα και να στείλεις δε νομίζω ότι πιάνει!Στην μπλε ίσως, στην κόκκινη το αποκλείω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Ας γράψει ο φίλος το μήνυμα γιατί εγώ έχω ζητήσει να μην με ενοχλούν για προσφορές με sms γιατί ήταν τόσα πολλά που είχαν γίνει ενοχλητικά. Είπαν ότι θα μπορώ να βλέπω προσφορές στην εφαρμογή αλλά δεν έρχονται αυτές με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Σήμερα μπαίνοντας τυχαία στις προσφορές στην εφαρμογή, είδα την παρακάτω προσφορά. Πρώτη φορά μου δίνουν τη συγκεκριμένη. Καθόλου άσχημα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts