Jump to content

jimpet84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimpet84

  1. Μετά από την ενημέρωση στην 12.5 οι ρυθμίσεις των ήχων- δόνησης δεν λειτουργούν. Κάποιος με ανάλογο πρόβλημα;
  2. Το wps το πέταξε η Google από τις τελευταίες εκδόσεις Android.
  3. 8 Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία. Για να δούμε.
  4. Το autostart το έχετε ενεργοποιημένο στα permissions του viber?
  5. Την EU λαμβάνετε;
  6. Μήπως πείραξε κάποιος τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας; Όπου μπορείς να επιλέξεις χρωματικούς τόνους οθόνης για διάφορα προβλήματα όρασης. Διαφορετικά αν είναι πρόβλημα οθόνης είναι σχεδόν ασύμφορη η επισκευή.
  7. Κάνει σπασίματα όμως έβγαλε φωτογραφία σε άστρο μοντ. Δεν είναι για άλλη χρήση..
  8. Έχω αυτήν. Αλλά δεν έχει configs για το lite. Πιστεύω θα βγάλει άστρο.. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1016/
  9. Στην εφαρμογή πάτησε στην εικόνα προφίλ σου και θα βρεις τον διακόπτη chat heads Είναι η φούσκα που εμφανίζεται τους συνομιλείτες στην αρχική οθόνη. Όταν το είχα ενεργό εμφάνιζε 2 ειδοποιήσεις.
  10. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το chat heads?
  11. Καθυστερήσεις μέσω PostNL σύμφωνα με το Site https://www.postnl.nl/en/customer-service/delivery-status/international-service-alerts/
  12. Για όσους περιμένετε δέματα από NLpost στο Site έχει ενημέρωση σχετικά με καθυστερήσεις λόγω ιού. https://www.postnl.nl/en/customer-service/delivery-status/international-service-alerts/
  13. Νέο gcam ώρα για δοκιμές. https://drive.google.com/file/d/11mQbgsJ9GoEXXLxAkj-ZUNWpRTfiCdPh/view
  14. Και καθρεπτάκια να μας δίνει εκτός από #menoume_spiti θα χαιρόμαστε.
  15. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων (Google messages) ψάξε. Πάνω δεξιά στις 3 τελείες - settings - advance - wireless emergency - more και ενεργοποιείς τι alerts θες να λαμβάνεις.
  16. Την προσοχή σας στις θήκες.... παρατήρησα σε θήκη που πήρα πρόσφατα την δραματική μείωση στην ένταση σήματος κινητής και WiFi ( έως και 2 μπάρες μείον). Παρατηρήστε την θήκη που είχε στην συσκευασία.. Περιμετρικά υπάρχουν 4 τετράγωνα τμήματα στα σημεία των κεραιών της συσκευής.. Εκεί είναι λεπτότερο το υλικό για καλύτερη απόδοση.
  17. Την εφαρμογή της xiaomi την πέρασες εσύ; η συγκεκριμένη συσκευή τηλέφωνο και μηνύματα χρησιμοποιεί της Google εξ αρχής.
  18. Και να ήθελαν να μου δώσουν το δέμα, θα το ψάχναμε για μέρες.. Δεν θυμάμαι πόσα γεμάτα κλουβιά υπήρχαν στο χώρο... Θα ρίχνω μια ματιά και στο Site της ομοσπονδίας https://www.postnet.gr/ για τις απεργίες.
  19. Λογικά σε eu λάβανε το update γιατί σε global δεν έχουμε λάβει κάτι. Όμως πολλά προβληματικά updates αυτή την περίοδο σε πολλές συσκευές από την xiaomi. Καλύτερα να έχουμε unchecked την αυτόματη εγκατάσταση των updates. Να βλέπουμε για λίγες μέρες πως τα πάνε...
  20. Από ΚΜΔ με ενημέρωσαν ότι σήμερα μετά το μεσημέρι θα ξέρουν αν έχει συνέχεια η απεργία τους. Στο μεταξύ μόνο αλληλογραφία και μη συστημένα φακελάκια. *(από 20 Φεβρουαρίου έχω δέμα στο κμδ).
  21. Δοκίμασε με mi pc suite.
  22. Έχουν τα ΕΛΤΑ απεργία; Μόλις γύρισα από ΚΜΔ καθώς 2 μέρες ήταν στάσιμο δέμα εκεί. Jenga από δέματα... Χαμός. Απεργία μου είπαν...
  23. 1)Επιλέγεις πορτραίτο . 2) στην εφαρμογή contacts (Google) επιλέγεις πάνω δεξιά το κυκλικό εικονίδιο σου. Εκεί θα βρεις τους λογαριασμούς.
  24. Βάλε την lite έκδοση. Λειτουργεί μια χαρά..
×
×
  • Create New...