Ngialamm Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Επικοινώνησα μέσω viber.. Μου απάντησαν κάτι που δεν ήξερα, αλλά και να το ήξερα θα έπρεπε να υπήρχε ενημέρωση για την λήξη του πακέτου κάποιες ώρες νωρίτερα... Απάντηση Vodafone: "Τα πακέτα λήγουν 12 το βράδυ η ενημέρωση έρχεται για τη λήξη πάντα το πρωί,δεν προωθούνται ενημερωτικά μήνυμα λήξης μετά της 12 το βράδυ. Το cu choose αφορούσε προσφορά με συγκεκριμένη διάρκεια. Ωστόσο σε ένδειξη καλής συνεργασίας θα επιστραφούν τα 2 ευρώ στον αριθμό σου.." Εμένα πάντα όταν είναι να λήξει ένα πακέτο, μου στέλνουν μήνυμα συνήθως 1-2 μέρες πριν λήξει. Για τα bonus έχουν σταματήσει να στέλνουν, αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί όταν βάζω κάρτα, ενεργοποιώ πακέτο. Εσύ μπορείς αν θες κατά διαστήματα είτε να μπαίνεις στο my CU App, είτε να καλείς 1252, είτε να στέλνεις Υ στο 1252 για να ελέγχεις την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Την τελευταία.φορα δεν μου έστειλαν sms σε λήξη και έχασα και ομιλία και GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Εμένα πάντα όταν είναι να λήξει ένα πακέτο, μου στέλνουν μήνυμα συνήθως 1-2 μέρες πριν λήξει. Για τα bonus έχουν σταματήσει να στέλνουν, αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί όταν βάζω κάρτα, ενεργοποιώ πακέτο. Εσύ μπορείς αν θες κατά διαστήματα είτε να μπαίνεις στο my CU App, είτε να καλείς 1252, είτε να στέλνεις Υ στο 1252 για να ελέγχεις την κατάσταση.Μα το θέμα είναι ότι ενώ έχω χρεωθεί μετά την λήξη της προσφοράς η cu εφαρμογή εξακολουθεί να δείχνει ότι έχω τα δεδομένα της προσφοράς. (δείτε το screenshot) Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι με εσκεμμένη ελλειπή πληροφόρηση προσπαθούν και τελικά αποσπούν μικροποσά, ώστε ο καταναλωτής να νιώθει ότι ευθύνεται για την χρέωση... Ανέφερα την δική μου περίπτωση όχι για το τρομερό πόσο, αλλά για την πρακτική της εταιρίας.. Πόσο δύσκολο θα ήταν να στείλουν ενημέρωση 1 ώρα πριν λήξη το πακέτο/προσφορά; Στην συνομιλία μαζί τους να αναφέρουν ότι τα πακέτα λήγουν στις 00:00 και η ενημέρωση να γίνεται το πρωί της επόμενης στις 09:00. Με πρόφαση ότι μετά της 00:00 δεν κάνουν ενημερώσεις. Ας κάνουν νωρίτερα.. Γιατί έχουμε υποστεί τόσες αυξήσεις... Ας βελτιώσουν τουλάχιστον την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngialamm Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Μα το θέμα είναι ότι ενώ έχω χρεωθεί μετά την λήξη της προσφοράς η cu εφαρμογή εξακολουθεί να δείχνει ότι έχω τα δεδομένα της προσφοράς. (δείτε το screenshot) Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι με εσκεμμένη ελλειπή πληροφόρηση προσπαθούν και τελικά αποσπούν μικροποσά, ώστε ο καταναλωτής να νιώθει ότι ευθύνεται για την χρέωση... Ανέφερα την δική μου περίπτωση όχι για το τρομερό πόσο, αλλά για την πρακτική της εταιρίας.. Πόσο δύσκολο θα ήταν να στείλουν ενημέρωση 1 ώρα πριν λήξη το πακέτο/προσφορά; Στην συνομιλία μαζί τους να αναφέρουν ότι τα πακέτα λήγουν στις 00:00 και η ενημέρωση να γίνεται το πρωί της επόμενης στις 09:00. Με πρόφαση ότι μετά της 00:00 δεν κάνουν ενημερώσεις. Ας κάνουν νωρίτερα.. Γιατί έχουμε υποστεί τόσες αυξήσεις... Ας βελτιώσουν τουλάχιστον την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Μάλλον κρασαρε το σύστημα τότε και σου έδειχνε ότι ίσχυαν τα ληγμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Πέρασε ένας πωλητής σήμερα απο wind και είχε κάρτες καρτοκινητού. Αγοράζεις 20€ την κάρτα και μετά ανανέωνεις με 12€ αν θυμάμαι καλά και σου δίνει 1500'' προς όλους και 3giga internet Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην vodafone? Τώρα με 12€ μου δίνει 300 προς όλους(τα μείωσαν απο 400 που είχα) και 400 προς voda + 500mb internet + 500mb που αγοράζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Πέρασε ένας πωλητής σήμερα απο wind και είχε κάρτες καρτοκινητού. Αγοράζεις 20€ την κάρτα και μετά ανανέωνεις με 12€ αν θυμάμαι καλά και σου δίνει 1500'' προς όλους και 3giga internet Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην vodafone? Τώρα με 12€ μου δίνει 300 προς όλους(τα μείωσαν απο 400 που είχα) και 400 προς voda + 500mb internet + 500mb που αγοράζω Στην πόλη μου, η vodafone δίνει: 1200' και 1,2G και κάποια sms με 12€, σε ΝΕΟ νούμερο, βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Mπορείτε να κάνετε login στο vodafonecu.gr παιδιά ? ... σε εμένα δεν βγάζει το login popup Ούτε σε εμένα ανοίγει το login popup και γενικά η σελίδα τους έχει πρόβλημα στον τρόπο που εμφανίζεται. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Καλά , ότι έχεις μπερδευτεί είναι γνωστό. 3 φορές σου έχω γράψει ότι οι νέες τιμές είναι για Ντόπιους , δεν είναι για τουρίστες κ.τ.λ. Τώρα στο επιβεβαίωσαν και τα ΝΕΑ και είσαι ακόμα μπερδεμένος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 refill και αμέσως ανανέωση στοιχίζει 12,5 ευρώ και μεταφέρει όλα όσα έκανες refill . Δεν έχει καμμία διαφορά ο τρόπος που θα το κάνεις το refill . Δεν θα σου δώσει τα 100 λεπτά έξτρα ομιλίας. Η online αγορά του νέου πακέτου θα σου δώσει τα 100 λεπτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Μετά από 4 φορές ακόμα δεν έχεις καταλάβει. Λοιπόν όταν καλούυε κάποιον στο εξωτερικό (Ε.Ε.) χρεωνόμαστε 0,24 αν έχεις Ευρωπαϊκό αριθμό και 0,80 ή από το πακέτο μας αν έχει υπόλοιπο και εμείς βρισκόμαστε στην Ελλάδα ( Είμαστε ντόπιοι) Όταν στέλνουμε SMS σε Ελληνικό αριθμό χωρίς πακέτο χρεωνόμαστε 0,25 ευρώ είτε είναι στην Ε.Ε. είτε είναι στην Ελλάδα , είτε είναι στην Αυστραλία. Όταν στέλνουμε SMS σε Ευρωπαϊκό αριθμό ή και αυστραλέζικπο ή Μαλαισιανό , χρεωνόμαστε 0,07 είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε βρίσκεται στο εξωτερικό. Η πρόσφατη αλλαγή λοιπόν αφορά Ευρωπαικούς αριθμούς ( αλλά όχι Ελληνικούς ) Δεν έγινε για Ελληνες τουρίστες ούτε αν βρίσκονται στην Μάλτα. Έγινε για Ντόπιους που καλούν Ε.Ε. για οποιοδήποτε λόγο. Όταν είσαι στην Βουλγαρία ή στην Μάλτα με Ελλληνικό αριθμό (όταν είσαι τουρίστας ) ισχύει η απόφαση του Ιουνίου 2017 η οποία ονομάζεται roam like home .Δεν άλλαξε τίποτα σε αυτό . Καλείς όλη την Ε.Ε. και την πατρίδα σου με χρέωση στο πακέτο ομιλίας προς όλους. Edited June 5, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ναι σε όλα εκτός το Internet. Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Ε μπορει να μπει περιορισμός στο internet περιαγωγής στα 7 ευρώ το GB Γιαυτό όλα τα Ελληνικά πακέτα λένε π.χ. Εβδομαδιαίο 3GB για Ελλάδα 1.2 για περιαγωγή. Η Μάλτα αν και είναι μικρή χώρα έχει πιο ακριβές τιμές από Εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Εφόσον ακόμα ανοίγει η εφαρμογή της καρτοκινητης δεν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ετοιμαζόμουν να κάνω ενα refil στο cu-combo της μητέρας μου και είδα ότι είχε μέσα 200 λεπτα προς όλους για ένα μήνα ειδική προσφορά , την πήραν τηλέφωνο γιατί της τελείωνε ο χρόνος και της τα έδωσαν λέει. Μπράβο τους καταρχήν , αλλά επειδή έχει παρελθόν με τηλεφωνικές αλλαγές σε ότι της πουν ότι την συμφέρει ή εχει κάτι δωρεάν μέσα , μπορεί να είναι κάτι άλλο ? Επίσης είδα στα σμσ , συνδεθείτε στο app και ανανεώστε το πακέτο σας με 8E , ενω το κόστος του είναι 8.5 ... κάποιο λάθος ή μήπως είναι λίγο πιο φτηνά απο την εφαρμογή και μου έχει ξεφύγει? Ευχαριστώ μηνπως ειναι προσωπικη προσφορα ; . Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Δωρεάν το Chat Pass απο από 8/6 έως 23/6 λόγο του Pride. https://www.vodafone.gr/connectingwithpride/?m_source=homepage-banner&m_medium=banners&m_name=20190607-connecting-with-pride Λειτουργεί και σε καρτοκινητή CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Αφού είναι και χορηγός της εθνικής ποδοσφαίρου, δεν μας δίνει free pass για να πούμε και εμείς τον πόνο μας . Edited June 8, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 καλημέρα. η μεταφορά χρόνου ομιλίας 5€ από άλλο cu παρατείνει το χρόνο λήξης του χρηματικού υπολοίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 (edited) Καλημέρα, η μεταφορά χρόνου ομιλίας δεν παρατείνει την ημερομηνία λήξης ανεξαρτήτως ποσού. Edited June 9, 2019 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 http://a64.tinypic.com/2nls3ki.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Το χτύπησα ήδη! Ότι δωρεάν καλοδεχουμενο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μια χαρά το δωράκι. Μπράβο στη Vodafone Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ngialamm Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μπήκα στο CU Big Bang σήμερα και μου δίνει 15 ευκαιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μπήκα και εγώ και μου έδωσε 12 ευκαιρίες αλλά τώρα μου δίνει την δυνατότητα να ξαναπαίξω όχι στις 24 ώρες αλλά στις 122 ώρες και 15 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκαναν μεχρι χθες ήταν 3 ευκαιριες κάθε 24 ωρες. Στην αρχη χαρηκα για τους 2800 ποντους στις 12 προσπαθειες αλλα μολις ειδα 122 ωρες μου επεσαν τα μουτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το έκαναν μεχρι χθες ήταν 3 ευκαιριες κάθε 24 ωρες. Στην αρχη χαρηκα για τους 2800 ποντους στις 12 προσπαθειες αλλα μολις ειδα 122 ωρες μου επεσαν τα μουτρα Σήμερα ανανεώθηκε η εφαρμογή και έχουν προσθέσει 15 "ζωές" αντί για 3 προσπάθειες κάθε μέρα. Μπορείς να παίξεις και τις 15 ζωές με την μία και ανανεώνονται κάθε Δευτέρα. Καλύτερα έτσι αν και από τις θεωρητικά 21 προσπάθειες πέσαμε στις 15. Πώς μάζεψες τόσους πόντους; Ξέρετε κάποιο κόλπο για να μαζεύεις περισσότερους κρυστάλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts