eksixaraktires Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εννοω να το μεταβιβάσεις σε κάποιον και να φύγει από το όνομα σου και απο τα χερια σου. Υπάρχει πολυς κοσμος που εχει χαλαστει με την αναγκαστικη 2μηνη ανανεωση για να μη χάσει το υπόλοιπο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εννοω να το μεταβιβάσεις σε κάποιον και να φύγει από το όνομα σου και απο τα χερια σου. Υπάρχει πολυς κοσμος που εχει χαλαστει με την αναγκαστικη 2μηνη ανανεωση για να μη χάσει το υπόλοιπο του. Αυτό θέλω να γίνει να φύγει από μένα,αλλά δεν είναι προτιμότερο να καταργηθεί?Και στον νέο κάτοχο θα υπάρχει αυτό το θέμα εκτός αν σηκώνει και ενημερώνει έναν έναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εσύ αποφασιζεις τι θα κάνεις, το αποτέλεσμα θα ειναι το ιδιο (θα το εχεις ξεφορτωθεί). Απλά είναι μεγάλη εξυπηρέτηση για καποιον που δε βαζει συχνα καρτα π.χ. ανεργος ή φτωχος, να εχει ενα νουμερο που δε ληγει. Γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εσύ αποφασιζεις τι θα κάνεις, το αποτέλεσμα θα ειναι το ιδιο (θα το εχεις ξεφορτωθεί). Απλά είναι μεγάλη εξυπηρέτηση για καποιον που δε βαζει συχνα καρτα π.χ. ανεργος ή φτωχος, να εχει ενα νουμερο που δε ληγει. Γνωμη μου. Δεν το συζητάμε και γω αυτό σκεφτόμουν και λέω κρίμα να πάει χαμένο έτσι αλλά..!Θα ενημερώσω 1-2 άτομα που ξέρω ότι θα τους βόλευε κάτι τέτοιο και φυσικά θα τους πω την κατάσταση και αν δεν έχουν πρόβλημα θα γίνει η δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Μετά τη χθεσινή ενασχόληση με την Vodafone και τον αριθμό μου σήμερα μου ήρθαν 2 μηνύματα προσφορών.Το ένα λέει 500mb με 2€ και το άλλο 1000' προς όλους και 500mb και το social pass με 3€..Απίστευτες προσφορές,έρχονται μόνο σε όσους έχουν καιρό να βάλουν κάρτα ή δεν έχει να κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σε μένα αυτές οι προσφορές έρχονται συχνότατα -ιδιαίτερα όταν τις παραβλέπω, δεν περνάνε δύο μέρες και ξαναέρχονται.Αυτό γίνεται ανεξάρτητα από τις ανανεώσεις που κάνω!Έχω παρατηρήσει όμως ότι ενεργοποιώντας τις η επόμενη ανάλογη προσφορά έρχεται μετά από καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σε μένα αυτές οι προσφορές έρχονται συχνότατα -ιδιαίτερα όταν τις παραβλέπω, δεν περνάνε δύο μέρες και ξαναέρχονται.Αυτό γίνεται ανεξάρτητα από τις ανανεώσεις που κάνω!Έχω παρατηρήσει όμως ότι ενεργοποιώντας τις η επόμενη ανάλογη προσφορά έρχεται μετά από καιρό. Κατάλαβα..Σίγουρα αν χρησιμοποιούσα τον αριθμό θα τις έβαζα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Προσφορά με 1€ 300' προς όλους ή 5GB για 3 μέρες από την μέρα της ενεργοποίησης.Ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 28/10.Αυτο το ακουσα καλώντας στο 1252 δεν μπορώ να βρω αν το έχουν βάλει κάπου αλλού για να σας πω.Πάντως σίγουρα στο 1252 το λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ευχαριστούμε! Έχει προστεθεί και στο My CU app. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ευχαριστούμε! Έχει προστεθεί και στο My CU app. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τέλεια!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Προσφορά με 1€ 300' προς όλους ή 5GB για 3 μέρες από την μέρα της ενεργοποίησης.Ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 28/10.Αυτο το ακουσα καλώντας στο 1252 δεν μπορώ να βρω αν το έχουν βάλει κάπου αλλού για να σας πω.Πάντως σίγουρα στο 1252 το λέει. και με χρεωση και για 3 ημερες δεν παει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 είναι όμως και για ΕΕ αν δεν κανω λαθος. Τρομερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. October 30, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 τα τελευταία posts σχετικά με τη διακοπή φοιτητικού καρτοκινητού μεταφέρθηκαν εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7697412#post7697412 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Θα παω για λιγες μερες ισπανια. Τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλημέρα! Έχει έρθει σε κανέναν το give back promo ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Θα παω για λιγες μερες ισπανια. Τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω? Όλα όσα και αν έχεις . Κάποια πακέτα όπος ημερήσιο και εβδομαδιαίο έχουν όριο roaming αλλά τα κανονιά ΜΒ δηλαδή από πακέτα ή από ανανέωση κ.τ.λ. ισχύουν στο σύνολο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλημέρα! Έχει έρθει σε κανέναν το give back promo ?Μόλις μου ήρθε μήνυμα αλλά δεν φαίνονται στα διαθέσιμα μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ερώτηση : Πόσο είναι η χρέωση για μεταβαση απο καρτοπρόγραμμα σε καρτοκινητό ? Ισχύει ακόμα το 20 ευρω ? Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) καλησπερα σας , ειχα διαβασει παλια οτι καποιος που ζητησε ανανεωση στην ευρωπαικη καρτα νεων του , δεν του ηρθε και ειχα προβλημα, πηρα και εγω και ρωτησα στην ευρωπαικη καρτα νεων εδω Τηλ: 213 131 4414 και μου ειπε η γυναικα οτι δεν υπαρχει πια αντικαταβολη με την γενικη ταχυδρομικη και οτι σταματησε εχει βγει ανακοινωση εδω ( υπαρχει στην αρχικη σελιδα στα τελευταια νεα γραφει Οκτωβρίου 8, 2018 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ) http://europeanyouthcard.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81/ , πιστευω οτι καποιο προβλημα ειχανε με πληρωμες με την γενικη ταχυδρομικη για αυτο ! σε καθε περιπτωση μου ειπε η γυναικα αμα θελω να παω με τον ηλεκτρικο στον αγιο Ελευθεριο ειναι κοντα τα γραφεια τους και να την παρω απο εκει αμεσα , πληρωνοντας με την χρεωστικη μου καρτα , δεν δεχονται μετρητα αλλιως θα παω διπλα στην τραπεζα να τα κανω καταθεση και μετα να την παρω αμεσα απο εκει. Αλλιως αμα δεν μπορω να παω να την παρω , θα κανω καταθεση στον λογαριασμο της Πειραιως που εχουνε ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5058-047550-331 ΙΒΑΝ:GR2001720580005058047550331 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: -το ονοματεπώνυμο σας- και μετα θα τους αποστειλω το αποδεικτικο πληρωμης με καποιο email που θα μου δωσουνε και εκεινοι θα το αποστειλουνε με ελτα πορτα πορτα ή με καποιο αλλο κουριερ αλλα οχι με γενικη ταχυδρομικη , μαλλον acs αν και δεν συγκρατησα. τελος ρωτησα για την vodafone και την συνεργασια με την ευρωπαικη καρτα νεων και μου ειπανε οτι καθε μηνα στελνουνε τους κωδικους των καρτων στην vodafone και απο Δεκεμβριο θα στειλουνε τις αλλες , αρα οποιος την βγαλει και στειλει των κωδικο στο 1280 για ενεργοποιηση απο Δεκεμβριο θα πρεπει να βαλει καρτα 10 ευρω για να του βαλει τα 10 ευρω δωρο απο την ευρωπαικη καρτα νεων, αρα μεσα στον Νοεμβριο δεν θα αποδοθει, αυτο καταλαβα και σας ενημερωνω Edited November 1, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλημέρα! Έχει έρθει σε κανέναν το give back promo ? Εμένα 10 GB μου γύρισαν από το μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Εμένα 10 GB μου γύρισαν από το μεσημέρι! Ναι, τελικά και εμένα ήρθαν μεσημέρι 3869mb. :) Όλα καλά! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) καλησπερα σας , ειχα διαβασει παλια οτι καποιος που ζητησε ανανεωση στην ευρωπαικη καρτα νεων του , δεν του ηρθε και ειχα προβλημα, πηρα και εγω και ρωτησα στην ευρωπαικη καρτα νεων εδω Τηλ: 213 131 4414 και μου ειπε η γυναικα οτι δεν υπαρχει πια αντικαταβολη με την γενικη ταχυδρομικη και οτι σταματησε εχει βγει ανακοινωση εδω ( υπαρχει στην αρχικη σελιδα στα τελευταια νεα γραφει Οκτωβρίου 8, 2018 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ) http://europeanyouthcard.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81/ , πιστευω οτι καποιο προβλημα ειχανε με πληρωμες με την γενικη ταχυδρομικη για αυτο ! σε καθε περιπτωση μου ειπε η γυναικα αμα θελω να παω με τον ηλεκτρικο στον αγιο Ελευθεριο ειναι κοντα τα γραφεια τους και να την παρω απο εκει αμεσα , πληρωνοντας με την χρεωστικη μου καρτα , δεν δεχονται μετρητα αλλιως θα παω διπλα στην τραπεζα να τα κανω καταθεση και μετα να την παρω αμεσα απο εκει. Αλλιως αμα δεν μπορω να παω να την παρω , θα κανω καταθεση στον λογαριασμο της Πειραιως που εχουνε ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5058-047550-331 ΙΒΑΝ:GR2001720580005058047550331 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: -το ονοματεπώνυμο σας- και μετα θα τους αποστειλω το αποδεικτικο πληρωμης με καποιο email που θα μου δωσουνε και εκεινοι θα το αποστειλουνε με ελτα πορτα πορτα ή με καποιο αλλο κουριερ αλλα οχι με γενικη ταχυδρομικη , μαλλον acs αν και δεν συγκρατησα. τελος ρωτησα για την vodafone και την συνεργασια με την ευρωπαικη καρτα νεων και μου ειπανε οτι καθε μηνα στελνουνε τους κωδικους των καρτων στην vodafone και απο Δεκεμβριο θα στειλουνε τις αλλες , αρα οποιος την βγαλει και στειλει των κωδικο στο 1280 για ενεργοποιηση απο Δεκεμβριο θα πρεπει να βαλει καρτα 10 ευρω για να του βαλει τα 10 ευρω δωρο απο την ευρωπαικη καρτα νεων, αρα μεσα στον Νοεμβριο δεν θα αποδοθει, αυτο καταλαβα και σας ενημερωνω Εγώ πάντως την πλήρωσα μέσω ίντερνετ από τις 15 Οκτωβρίου και σε τηλέφωνο που έκανα ήταν ότι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα μου είχε έρθει. Ακόμα να μου έρθει και σε τηλέφωνα που κάνω δεν το σηκώνουν. Μου έφαγαν τα 10 ευρώ που έδωσα …... Edited November 2, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Εγώ πάντως την πλήρωσα μέσω ίντερνετ από τις 15 Οκτωβρίου και σε τηλέφωνο που έκανα ήταν ότι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα μου είχε έρθει. Ακόμα να μου έρθει και σε τηλέφωνα που κάνω δεν το σηκώνουν. Μου έφαγαν τα 10 ευρώ που έδωσα …... πως πλήρωσες δηλαδή? με κατάθεση σε Πειραιώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Θα παω για λιγες μερες ισπανια. Τα mb μπορω να τα χρησιμοποιησω? Εφοσον ειναι απο πακετο ναι τα χρησιμοποιεις κανονικα και λεπτα και ιντερνετ σαν να εισαι στην Ελλαδα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 πως πλήρωσες δηλαδή? με κατάθεση σε Πειραιώς? Κατά την ανανέωση της κάρτας έκανα επιλογή online πληρωμής (σαν pos) και τα χρήματα τραβήχτηκαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts