Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Οι αλλαγές στα πακέτα έγιναν μόνο οι ευνοϊκές τουλάχιστον στα φοιτητικά πακέτα. Το πακέτο των 11,80 ευρώ δεν το πείραξαν

Το πακέτο των €11,80 είναι το τελευταίο που κρατάει το φοιτητικό καρτοκινητό του γιου μου στο CU. Μόλις κάνουν την αλλαγή θα του κάνω φορητότητα σε Q με €99 / €120 το χρόνο για 300GB / απεριόριστα, όπως έκανα και το δικό μου μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για αλλαγές στο πακέτο των €11,80.

Μένει το καρτοπρόγραμμα του άλλου μου γιου (όχι φοιτητικό), που θα φύγει κι αυτό με φορητότητα σε κάποια φάση, γιατί 5GB με €12 το μήνα δεν συμφέρουν πλέον.

Λύσεις υπάρχουν, απλά χρειάζεται χρόνος και ψάξιμο.

Edited by geoponer

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1961

8 ώρες πριν, cu2goup said:

Παιδιά ποιος έκανε τόσο καιρό να σας μετατρέψει σε cu το νούμερο;;

Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα καν μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για το cu.Αλλα γενικώς πρέπει να πας σε κατάστημα,διαβάζω θέλει 20 με 30 ευρώ και έχει αναμονή 1 μήνα.Δεν ξέρω αν ισχύουν ακριβώς έτσι αυτές οι πληροφορίες αλλά όπως και να χει πολύ πιο εύκολα κάνεις φορητότητα.

Άμα ήταν ωραίοι όπως σε 10 λεπτά κάνεις το καρτοκινητο συμβόλαιο έτσι θα έπρεπε να κάνεις και το αντίθετο. Και εννοείται ισχύει για όλους όχι μόνο για την κόκκινη

Edited by glofiish

Χρεώθηκε 2.2€ για sms που έπρεπε να στείλω απο αλλη sim δεν ακυρώνεται πριν φτασει-παραδωθει

Το live chat λει να περιμένω μέχρι να κλείσουν το μαγαζί τους

Screenshot_20260619_203811_Samsung capture.jpg

Edited by eridion25

1 ώρα πριν, eridion25 said:

Χρεώθηκε 2.2€ για sms που έπρεπε να στείλω απο αλλη sim δεν ακυρώνεται πριν φτασει-παραδωθει

Το live chat λει να περιμένω μέχρι να κληθούν το μαγαζί τους

Βλέπω τηρούν κατά γράμμα τον τιμοκατάλογο γενικά. Μόνο όταν είναι να χρεωθείς λιγότερο ξαφνικά προκύπτει "συστημικό πρόβλημα" όλως τυχαίως. Όταν κάνουν αυξήσεις δεν προκύπτει ποτέ "συστημικό πρόβλημα" με αποτέλεσμα να χρεωθείς λιγότερο. Πόσα λεφτά έχουν φάει άραγε και πόσες άλλες "λανθασμένες" χρεώσεις υπάρχουν;;; Βλέπω 0,07/sms προς ξένα δίκτυα ενώ κανονικά τόσο το έχουν μόνο προς ΕΕ οι άλλες δύο. Να στείλω προς Ελβετία να δω αν θα με χρεώσει όντως τόσο ή κάνα ευρώ; 

edit: 0,07 είναι τελικά, όλα καλά

Edited by dasnowy

1 ώρα πριν, eridion25 said:

Το live chat λει να περιμένω μέχρι να κλείσουν το μαγαζί τους

27 λεπτά αναμονής, σε τιμώρησαν που δεν έδωσες δίφραγκο

Το Smart pocket λέει για καθε 2€ δινει 2 Gb για 2 μερες.   Δηλαδή αν βάλω  12€ σε ενα κουπονι θα μου δώσει όλα τα 12Gb για τις  2 πρωτες  μερες;   Δεν θα παει σπαστά 2Gb ανα 2 συνεχομενες μερες;

21 minutes ago, gilbaba said:

Το Smart pocket λέει για καθε 2€ δινει 2 Gb για 2 μερες.   Δηλαδή αν βάλω  12€ σε ενα κουπονι θα μου δώσει όλα τα 12Gb για τις  2 πρωτες  μερες;   Δεν θα παει σπαστά 2Gb ανα 2 συνεχομενες μερες;

Ναι, μόνο για 2 μέρες είναι διαθέσιμο κάθε κουπόνι που θα φτιάξεις. Μετράει από την ώρα που θα το φτιάξεις. Μόνη λύση είναι να το φτιάχνεις σπαστά κάθε 2 μέρες!

On 19/6/2026 at 2:33 ΜΜ, geoponer said:

Το πακέτο των €11,80 είναι το τελευταίο που κρατάει το φοιτητικό καρτοκινητό του γιου μου στο CU. Μόλις κάνουν την αλλαγή θα του κάνω φορητότητα σε Q με €99 / €120 το χρόνο για 300GB / απεριόριστα, όπως έκανα και το δικό μου μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για αλλαγές στο πακέτο των €11,80.

Έτσι έκανα κι εγώ, είχα μεταφέρει τα μισά περίπου νούμερα, βλέποντας τις αλλαγές προς το χειρότερο (big bang, πακετα, shake, cashback, εξυπηρετηση πελατων κλπ) με τις αναγγελίες των τωρινων  αλλαγών-αυξήσεων μετέφερα και τα υπόλοιπα, συνολικά 11 συνδέσεις. Αφησα μόνο τη σύνδεση της μάνας μου γιατί είναι συνδεμένη με τον τραπεζικό της λογαριασμό και έρχονται εκεί τα sms της τραπεζας. Η μάνα μου έχει φύγει από τη ζωή κι έτσι δεν μπορω να κάνω φορητοτητα... Ανανεώνω με 13 ευρώ κάθε διμηνο και μετά e food. Όταν το αλλάξουν κι αυτό (το θεωρώ σίγουρο πλέον) θα δώ τι θα κανω. Αφού η vadafone δεν μας θέλει πια, κανένα πρόβλημα. Επειδή έχω στραβωσει μαζί της δεν σκέφτηκα καν το ετήσιο με τα 95 ευρώ σε 4 συνδέσεις που ανανέωσα για 2η χρονιά. Σιγά μην τους παρακαλάμε κιόλας. Τους στηρίξαμε 25+ χρόνια, με συμβόλαια και με καρτοκινητα. Και μας γύρισαν μεθοδικά την πλάτη. Άντε γεια λοιπον. 

Εννοείται ότι έκοψα και το σταθερό vodafone του σπιτιού. Έχει μείνει το σταθερό της εταιρείας, μόλις λήξει το συμβόλαιο θα πάρει κι από κει δρόμο. Για να μαθαίνουν ότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες. Τους το γράφω και τους το λεω και σε κάθε ευκαιρία που επικοινωνούν μαζί μου. Ελπίζω να το διαβάσουν κι εδώ.

Μπορείς να μεταφέρεις το νούμερο στο όνομά σου με πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών και μετά να το πάρεις και να το πας οπου θες.

37 minutes ago, Steleon said:

Αφησα μόνο τη σύνδεση της μάνας μου γιατί είναι συνδεμένη με τον τραπεζικό της λογαριασμό και έρχονται εκεί τα sms της τραπεζας. Η μάνα μου έχει φύγει από τη ζωή κι έτσι δεν μπορω να κάνω φορητοτητα... 

56 minutes ago, Steleon said:

Έτσι έκανα κι εγώ, είχα μεταφέρει τα μισά περίπου νούμερα, βλέποντας τις αλλαγές προς το χειρότερο (big bang, πακετα, shake, cashback, εξυπηρετηση πελατων κλπ) με τις αναγγελίες των τωρινων  αλλαγών-αυξήσεων μετέφερα και τα υπόλοιπα, συνολικά 11 συνδέσεις. Αφησα μόνο τη σύνδεση της μάνας μου γιατί είναι συνδεμένη με τον τραπεζικό της λογαριασμό και έρχονται εκεί τα sms της τραπεζας. Η μάνα μου έχει φύγει από τη ζωή κι έτσι δεν μπορω να κάνω φορητοτητα... Ανανεώνω με 13 ευρώ κάθε διμηνο και μετά e food. Όταν το αλλάξουν κι αυτό (το θεωρώ σίγουρο πλέον) θα δώ τι θα κανω. Αφού η vadafone δεν μας θέλει πια, κανένα πρόβλημα. Επειδή έχω στραβωσει μαζί της δεν σκέφτηκα καν το ετήσιο με τα 95 ευρώ σε 4 συνδέσεις που ανανέωσα για 2η χρονιά. Σιγά μην τους παρακαλάμε κιόλας. Τους στηρίξαμε 25+ χρόνια, με συμβόλαια και με καρτοκινητα. Και μας γύρισαν μεθοδικά την πλάτη. Άντε γεια λοιπον. 

Εννοείται ότι έκοψα και το σταθερό vodafone του σπιτιού. Έχει μείνει το σταθερό της εταιρείας, μόλις λήξει το συμβόλαιο θα πάρει κι από κει δρόμο. Για να μαθαίνουν ότι οι πράξεις έχουν και συνέπειες. Τους το γράφω και τους το λεω και σε κάθε ευκαιρία που επικοινωνούν μαζί μου. Ελπίζω να το διαβάσουν κι εδώ.

Πιστοποιητικό ληξιαρχικής πράξης θανάτου και Πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών και πας στο πιο κοντινό κατάστημα,μαγαζί Vodafone και σε πέντε λεπτά είσαι έτοιμος. Αν επιτρέπεται προς τα που τα πήγες τα άλλα νούμερα 

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πιστοποιητικό ληξιαρχικής πράξης θανάτου και Πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών και πας στο πιο κοντινό κατάστημα,μαγαζί Vodafone και σε πέντε λεπτά είσαι έτοιμος. Αν επιτρέπεται προς τα που τα πήγες τα άλλα νούμερα 

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, αυτό θα κάνω όταν αλλάξει το καθεστώς με τα κουπόνια του efood. Προς το παρόν προτιμω να ξοδεύω 3-4 ευρώ το δίμηνο (ανά ανανέωση, αυτά που δεν γίνονται κουπόνι.)

Τα νούμερα έγιναν όλα Qvip εκτός από ένα που έγινε Frog (και βάζω μόνο το πακέτο με τα 3,02 ευρώ κάθε μήνα, δηλαδή 13 ευρώ το τρίμηνο)

Κάποιος είχε αναφέρει κατάστημα Θεσσαλονίκης που δίνει το απεριόριστο (300GB) ετήσιο στα 110€ αλλά δε μπορώ να το βρω. Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος;

Edited by gpapas640

33 minutes ago, gpapas640 said:

Κάποιος είχε αναφέρει κατάστημα Θεσσαλονίκης που δίνει το απεριόριστο (300GB) ετήσιο στα 110€ αλλά δε μπορώ να το βρω. Μπορεί να με διευκολύνει κάποιος;

Μήπως αυτό που αναφέρεται στο πρώτο και τελευταίο μύνημα της 1995 σελίδας του νήματος; Αυτό όμως λέει 118€.

Γιατί θέλεις και καλά μόνο  κατάστημα Θεσσαλονίκης;

Αθήνας, Λάρισας δεν σου κάνουν; Αφού στέλνουν το πακέτο όπου και αν βρίσκεσαι.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

8 ώρες πριν, terkos2 said:

Μήπως αυτό που αναφέρεται στο πρώτο και τελευταίο μύνημα της 1995 σελίδας του νήματος; Αυτό όμως λέει 118€.

Γιατί θέλεις και καλά μόνο  κατάστημα Θεσσαλονίκης;

Αθήνας, Λάρισας δεν σου κάνουν; Αφού στέλνουν το πακέτο όπου και αν βρίσκεσαι.

Μπράβο, αυτό ήταν σε ευχαριστώ.

Το ήθελα αφενός για να γλιτώσω τα μεταφορικά αφετέρου για να τελειώνει πιο γρήγορα.

6 minutes ago, gpapas640 said:

Μπράβο, αυτό ήταν σε ευχαριστώ.

Το ήθελα αφενός για να γλιτώσω τα μεταφορικά αφετέρου για να τελειώνει πιο γρήγορα.

Τα μεταφορικά είναι 3€ οπότε πάλι περισσότερα θα πληρώσεις.

Για το "πιο γρήγορα" είναι σχετικό..

Είδα ένα κατάστημα στην Τσιμισκή, μετά την Ναυαρίνου να λέει για απεριόριστα με 99ε, αλλά ήμουν απέναντι και δεν διάβασα λεπτομέρειες στη βιτρίνα.

10 minutes ago, VIPdriver said:

Είδα ένα κατάστημα στην Τσιμισκή, μετά την Ναυαρίνου να λέει για απεριόριστα με 99ε, αλλά ήμουν απέναντι και δεν διάβασα λεπτομέρειες στη βιτρίνα.

Ξαναπήγαινε..

Εγώ πάντως ερχόμενος από κοσμοτε σε ετήσιο της Vodafone πολύ ευχαριστημένος και βλέπω πολύ καλό σήμα και ιδίως σε σημεία που δεν έπιανα με την κοσμοτε !

Πρέπει να με πέταξαν έξω 😄🥲 γιατί προσπαθώ να μπω στη εφαρμογή με μήνυμα και το μήνυμα δεν έρχεται. 
Με κωδικούς επίσης δεν…

5 minutes ago, hercoulis said:

Πρέπει να με πέταξαν έξω 😄🥲 γιατί προσπαθώ να μπω στη εφαρμογή με μήνυμα και το μήνυμα δεν έρχεται. 
Με κωδικούς επίσης δεν…

Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω με το κινητό του αδελφού μου 

Vodafone The only scam company you can trust 

9 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το phone house θα λες. Πήγα εκεί πριν μερικές εβδομάδες (πριν την αύξηση στα 140€) και ρώτησα. Αφορά το Q vip. Η τιμή στα 99€ ηταν πριν τους φόρους (οοοκκκ) λέει, η τελική τιμή ήταν στα 120. Ειχαν ένα υφακι γ@μαω και δέρνω και όταν αναφέρθηκα στο κατάστημα τους ως "μικρομάγαζο" (είπα ότι γνωρίζω ότι αυτή η προσφορά δίνεται μέσω μικρομαγαζων) ο τύπος προσβλήθηκε λέγοντας ότι είναι αλυσίδα καταστημάτων εδώ και 20 χρόνια και όχι "μικρομάγαζο". Νταξει ήταν άστοχη η λέξη "μικρομαγαζο" αλλά δεν είσαι και ο CEO της Google ρε μεγάλε...

9 ώρες πριν, cu2goup said:

Τα μεταφορικά είναι 3€ οπότε πάλι περισσότερα θα πληρώσεις.

Για το "πιο γρήγορα" είναι σχετικό..

Τα μεταφορικά ξεκινάνε από 5€ για το ετήσιο της Vodafone που βρήκα στο lab experts της Λάρισας. Υπάρχει κάτι φθηνότερο (μέσω box now ας πούμε); Επίσης την κάρτα σιμ δε τη στέλνει το κατάστημα; Αν πάω δια ζώσης δε θα την πάρω άμεσα συγκριτικά με το να περιμένω μεταφορική;

Edited by gpapas640

11 minutes ago, gpapas640 said:

Τα μεταφορικά ξεκινάνε από 5€ για το ετήσιο της Vodafone που βρήκα στο lab experts της Λάρισας. Υπάρχει κάτι φθηνότερο (μέσω box now ας πούμε); Επίσης την κάρτα σιμ δε τη στέλνει το κατάστημα; Αν πάω δια ζώσης δε θα την πάρω άμεσα συγκριτικά με το να περιμένω μεταφορική;

Ναι από το gigashop είναι 3€ με box και συνολικά βγαίνει στα 98€.

Σου λέω πως είναι σχετικό επειδή ας πούμε η south Attica κάνει 15+ μέρες. Δεν είναι ότι δεν έχουν κάρτες. Τεσπα οκ.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Ναι από το gigashop είναι 3€ με box και συνολικά βγαίνει στα 98€.

Σου λέω πως είναι σχετικό επειδή ας πούμε η south Attica κάνει 15+ μέρες. Δεν είναι ότι δεν έχουν κάρτες. Τεσπα οκ.

Το giga shop πουλάει το ετησιο του CU στα 110€. Απλά το διευκρινίζω γιατί είμαστε στο νήμα της Vodafone και έξαλλου για αυτο ενδιαφέρομαι εγω