Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, glofiish said:

Η φορητότητα σαν διαδικασία 2 με 3 μέρες βαριά.Το θέμα είναι πότε θα πάρεις την sim στα χέρια σου.

Την έχω πάρει ήδη 

• Απαντήσεις 50,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1694

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1951

7 ώρες πριν, HEO said:

σορρυ για το off topic

υπαρχει μια εξελιξη που μπορει να αλλαξει πολλα 

δειτε το παρακατω θεμα

Δεν έχουμε πέσει στην ανάγκη του voip ακόμα 

13 minutes ago, chris_amg said:

Την έχω πάρει ήδη 

Όταν είχα κάνει φορητότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας cu παραλαμβάνεις από κούριερ και σε 3-4 ώρες είχε κοπεί το σήμα.Εστελνε ο κούριερ σήμα ότι παρελαβες.Οταν κάνεις μέσω dealer (τουλάχιστον στην περίπτωση μου) έπρεπε να πάρω αυτούς όταν είχα την sim στα χέρια μου και γινόταν η ενεργοποίηση από αυτούς σε 5 λεπτά.Σε κάθε περίπτωση κάποιος πρέπει να δώσει σήμα στην εταιρία δέκτη ότι εσύ έχει την sim στα χέρια σου

Edited by glofiish

6 minutes ago, glofiish said:

Όταν είχα κάνει φορητότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας cu παραλαμβάνεις από κούριερ και σε 3-4 ώρες είχε κοπεί το σήμα.Εστελνε ο κούριερ σήμα ότι παρελαβες.Οταν κάνεις μέσω dealer (τουλάχιστον στην περίπτωση μου) έπρεπε να πάρω αυτούς όταν είχα την sim στα χέρια μου και γινόταν η ενεργοποίηση από αυτούς σε 5 λεπτά.Σε κάθε περίπτωση κάποιος πρέπει να δώσει σήμα στην εταιρία δέκτη ότι εσύ έχει την sim στα χέρια σου

Εμένα μου είπαν μόλις χαθεί το σήμα αλλάζω κάρτα σιμ 

19 minutes ago, chris_amg said:

Εμένα μου είπαν μόλις χαθεί το σήμα αλλάζω κάρτα σιμ 

Εάν την πήρες από συνεργάτη, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον συνεργάτη ότι ελαβες την νέα σιμ στα χέρια σου.

21 minutes ago, VIPdriver said:

Εάν την πήρες από συνεργάτη, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον συνεργάτη ότι ελαβες την νέα σιμ στα χέρια σου.

Αφου πήγα από τον συνεργάτη πήρα την σιμ και μου είπαν μόλις χαθεί το σήμα από τον παλιό πάροχο τότε θα αλλάξω σιμ , δεν μου είπε να ενημερώσω για κάτι άλλο εγώ 

57 minutes ago, chris_amg said:

Αφου πήγα από τον συνεργάτη πήρα την σιμ και μου είπαν μόλις χαθεί το σήμα από τον παλιό πάροχο τότε θα αλλάξω σιμ , δεν μου είπε να ενημερώσω για κάτι άλλο εγώ 

Αφού τους έχεις πληρώσει τότε θα την ενεργοποιήσουν. Συνήθως αυτοί δουλεύουν 9-5. Μπορεί να μην πρόλαβαν σήμερα.

Ολοκληρώθηκε η φορητότητα όλα καλά οπότε και επίσημα Vodafone ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος.. οι παροχές που είναι για έναν χρόνο ενεργοποιούνται εντός της ημέρας ξέρετε ;

Έχει φύγει κανείς απο Cu - είδε μετά  το myCU app, ώστε αν ξέρει:

1. Τυχον υπόλοιπο για πληρωμή efood χάνεται αμέσως?

2. Κουπόνια απο cu around σε ισχύ χάνονται κι αυτά, ασχέτως το πότε λήγουν?

9 minutes ago, gilbaba said:

Πώς να ανοίξει το cu app αν φύγεις;;

33 minutes ago, cu2goup said:

Πώς να ανοίξει το cu app αν φύγεις;;

Κάνε μια βολτα απτο διπλανό θέμα για  Cosmote να δεις οτι οταν έφυγα απο κοσμοκάρτα, συνέχιζα να μπαίνω στο app τους με το νούμερο μου. Βέβαια οκ τι δυνατότητες συνεχισε να εχει δεν το πρόσεξα.   Όσο για το υπόλοιπο για efood αφου γίνεται μονο μεσα απτο app,συμφωνοι  αλλά τα κουπόνια Cuaround που τα εχω και αντιγραμμένα μηπως δουλέψουν;

31 minutes ago, gilbaba said:

Κάνε μια βολτα απτο διπλανό θέμα για  Cosmote να δεις οτι οταν έφυγα απο κοσμοκάρτα, συνέχιζα να μπαίνω στο app τους με το νούμερο μου. Βέβαια οκ τι δυνατότητες συνεχισε να εχει δεν το πρόσεξα.   Όσο για το υπόλοιπο για efood αφου γίνεται μονο μεσα απτο app,συμφωνοι  αλλά τα κουπόνια Cuaround που τα εχω και αντιγραμμένα μηπως δουλέψουν;

Πιθανό να δουλέψουν τα κουπόνια. Όμως το app του cu συνδέεται άμεσα με το νούμερο. Δεν ανοίγει αλλιώς.

Edited by cu2goup

Καλησπέρα και πάλι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το iMessage στην Vodafone ξέρει κανείς περισσότερα για βοήθεια ;

11 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ άφησα 3 νούμερα cu να σβήσουν, αφού τα κουπόνια του ΑΒ σταμάτησαν...

Τα έσβησες καλά;;;
Μην ξανά ανάψουν φοβάμαι... 🤔🤔😂😂😂

2 ώρες πριν, gilbaba said:

Το cu κλείνει αμεσως. Εγω μολις το μετετρεψα σε καρτοπρόγραμμα σταματησε να δουλεύει.

3 ώρες πριν, gilbaba said:

κουπονι efood

απο κινητο ηταν ηδη σε nova

το πηρε κανονικα, απο την στιγμη που το βγαζεις ισχυει μεχρι την ημερομηνεια ληξης του 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, chris_amg said:

Καλησπέρα και πάλι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το iMessage στην Vodafone ξέρει κανείς περισσότερα για βοήθεια ;

Πρέπει να έχεις χρηματικό υπόλοιπο μέσα. Χρεώνεται το sms στο Ημωμένο Βασίλειο αν θυμάμαι καλά.

40 minutes ago, konstantinos77 said:

Τα έσβησες καλά;;;
Μην ξανά ανάψουν φοβάμαι... 🤔🤔😂😂😂

Έχω ένα 4ο φοιτητικο. Τώρα είναι που δεν φεύγω με την καμμία....

12 ώρες πριν, gilbaba said:

Καμιά σχέση. Στην cosmote δημιουργείται cosmote id, πάνω στο οποίο κουμπώνουν οι εκάστοτε συνδέσεις που έχεις στην cosmote. Το cosmote id δεν διαγράφεται ακόμη και αν δεν έχεις κανένα  αριθμό στην cosmote.

On 26/5/2026 at 9:39 ΜΜ, glofiish said:

Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση με σταθερό και κινητό συμβόλαιο το οποίο λήγει σε ένα μήνα.Ακομα προσφορά δεν μου έχουν κάνει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο ή της φορητότητας η της μετατροπής σε cu.Στο κατάστημα σου έκανε αίτημα;Σου είπαν τίποτα για χρέωση; Κάνανε τους δύσκολους;Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε για την εξέλιξη γιατί το ίδιο θα ήθελα να κάνω.

Τελικά έφυγα για Q VIP ετήσια κάρτα. Η κατάσταση με το σήμα της Vodafone στις περιοχές που βρίσκομαι είναι άθλια και σε σήμα και σε ταχύτητες. Γύρισα πίσω στη Nova και είμαι μία χαρά. Με κάλεσαν από Vodafone μόλις έκανα αίτηση φορητότητας και μου έδιναν όλα απεριόριστα στα 15,49€ και τους είπα δεν ενδιαφέρομαι.

TCL 50 NXTPAPER 5G

18 minutes ago, snapp said:

Η κατάσταση με το σήμα της Vodafone στις περιοχές που βρίσκομαι είναι άθλια και σε σήμα και σε ταχύτητες

Και έχει τόσο μεγάλη διαφορά το σήμα της Vodafone με της Nova;

22 ώρες πριν, HEO said:

κουπονι efood

απο κινητο ηταν ηδη σε nova

το πηρε κανονικα, απο την στιγμη που το βγαζεις ισχυει μεχρι την ημερομηνεια ληξης του 

23 ώρες πριν, cu2goup said:

Πιθανό να δουλέψουν τα κουπόνια. Όμως το app του cu συνδέεται άμεσα με το νούμερο. Δεν ανοίγει αλλιώς.

Απ οτι ειδα ακομη και το "Πλήρωσε efood με υπολοιπο σου"  δημιουργεί το κλασικό κουπόνι για efood (επειδη το εχει ξεχωριστά κ το γράφει ετσι, νομιζα οτι εννοεί άμεση πληρωμή) ,  με διάρκεια 1 μήνα, οπότε και να κλείσει το app cu, λογικά τα κουπόνια έχουν φύγει απτη Vf κι είναι ενεργά.