Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα με ξαναπήραν από την South Attica, η πρώτη φορά ήταν στις 20/5/2026, για να με ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα CU Yearly Max, που ενεργοποιήθηκε στις 1/4/2026.

Το κουφό είναι ότι δεν το έκανα σε αυτούς, αλλά και τα δυο μου νούμερα τα έκανα στο GigaShop στη Λάρισα, αλλά τους είχα πάρει και αυτούς να ενημερωθώ, πριν κανένα τετράμηνο. Προφανώς κράτησαν το τηλέφωνο μου και θεώρησαν πως είχα κάνει το πακέτο με αυτούς.

Ρώτησαν αν ενημέρωσα γνωστούς και φίλους για το πακέτο γιατί όντως είναι πολύ δελεαστικό και για σταθερό τηλέφωνο.

Με ευχαρίστησαν τους ανταπέδωσα, τους ρώτησα και τις δύο φορές αν ισχύει ακόμη η τιμή των 95€, μου απάντησαν ναι ισχύει κανονικά και κλείσαμε. 

Δεν μπορώ να καταλάβω σε άλλους λένε 110-120€ και σε εμένα και τις δύο παραπάνω φορές είπαν 95€;

17 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Αφορά νέα νούμερα και φορητοτητα 

Επιπρόσθετα δεν μπορείς να το πάρεις απευθείας από την vodafone, αλλά μόνο από συνεργάτες της.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1970

20 minutes ago, terkos2 said:

Σήμερα με ξαναπήραν από την South Attica, η πρώτη φορά ήταν στις 20/5/2026, για να με ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα CU Yearly Max, που ενεργοποιήθηκε στις 1/4/2026.

Το κουφό είναι ότι δεν το έκανα σε αυτούς, αλλά και τα δυο μου νούμερα τα έκανα στο GigaShop στη Λάρισα, αλλά τους είχα πάρει και αυτούς να ενημερωθώ, πριν κανένα τετράμηνο. Προφανώς κράτησαν το τηλέφωνο μου και θεώρησαν πως είχα κάνει το πακέτο με αυτούς.

Ρώτησαν αν ενημέρωσα γνωστούς και φίλους για το πακέτο γιατί όντως είναι πολύ δελεαστικό και για σταθερό τηλέφωνο.

Με ευχαρίστησαν τους ανταπέδωσα, τους ρώτησα και τις δύο φορές αν ισχύει ακόμη η τιμή των 95€, μου απάντησαν ναι ισχύει κανονικά και κλείσαμε. 

Δεν μπορώ να καταλάβω σε άλλους λένε 110-120€ και σε εμένα και τις δύο παραπάνω φορές είπαν 95€;

Επιπρόσθετα δεν μπορείς να το πάρεις απευθείας από την vodafone, αλλά μόνο από συνεργάτες της.

Εδώ νομίζουν ότι είσαι πελάτης τους χωρίς να είσαι,σε ρωτούσαν αν ενημερωσες γνωστούς και φίλους, και σου κάνει εντύπωση οι διαφορετικές τιμές που λένε;

17 ώρες πριν, kmpatra said:

Εγω δυο μπόνους ξερω: 10 γιγα αν έχεις σταθερό στο ιδιο αφμ (με ανανέωση 15+) και το bring a friend (10 γιγα για καθε κωδικο που εξαργυρωνεται). Τωρα αν ειχες καποιο αλλο μπονους λόγω νεας συνδεσης δεν ξερω.

Σε περίπτωση που έχεις και σταθερό, τα 10Gb τα δίνουν και στο ετήσιο κάθε μήνα χωρίς να κάνεις καμιά χρηματική ανανέωση στο CU.

Μάλιστα τα δίνουν μια ημέρα νωρίτερα από την μηνιαία λήξη των παροχών και μεταφέρονται και αυτά όπως τα υπολοιπόμενα μη χρησιμοποιηθέντα Gb (αφού πρώτα καταναλώνονται από τα 300Gb) και sms στον επόμενο μήνα. 

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

18 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Αφορά νέα νούμερα και φορητοτητα 

Ίδια περίπτωση με τον πατέρα μου, του είχα πάρει το 6μηνο και έληξε σήμερα. Πήγε σε μαγαζί vodafone και του έκαναν ανανέωση για 3 μήνες, 30€ με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και 20GB το μήνα. Τίμιο θα έλεγα.

18 ώρες πριν, dkostas said:

σε λιγες μερες ληγει το προπληρωμενο 6μηνο που ειχα κανει το Δεκεμβριο. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το ετησιο τωρα αν τους το ζητησω ή αφορα μονο νεα νουμερα/φορητοτητες?

Ίδια περίπτωση με τον πατέρα μου, του είχα πάρει το 6μηνο και έληξε σήμερα. Πήγε σε μαγαζί vodafone και του έκαναν ανανέωση για 3 μήνες, 30€ με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και 20GB το μήνα. Τίμιο θα έλεγα.

1 hour ago, maller said:

Να το δοκιμάσω κι εγώ, καθώς κι εμένα λήγει.   Sms δεν περιλαμβάνει όπως το 6μηνο?

9 ώρες πριν, HEO said:

το "δεν καλεί καθόλου" σημαινει οτι οταν το τηλεφωνο νοβα που ειναι στο 12+1 ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ ή ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ,  οταν καποιος τον καλει δεν ακουει ΤΙΠΟΤΑ

δεν εχει καμμια ειδοποιηση ή κανεναν ηχο ο καλων που να του λεει κατι

καλιστα μπορει να θεωρησει οτι το νουμερο αυτο δεν υπαρχει η οτι ο καλουμενος τα βροντιξε για "τοπο χλοερό".....

επισης ο καλουμενος δεν εχει καμμια ενδειξη για την χαμενη κληση οταν ανοιξει το τηλεφωνο

με λιγα λογια δεν ειναι πολυ πρακτικο, αλλα οπως εγραψα οπως το βλεπει κανεις

Είσαι εκτός θέματος. Η συζήτηση αφορά ότι αυτό που δίνει η βονταφον με το stay on με 30€ (επί του παρόντος) το δίνει η Νοβα τσάμπα (για την ακρίβεια με μία ανανέωση το χρόνο όμως τα λεφτά μενουν στην κάρτα σου).

Το 12+1 ισχύει παντού και σου απενεργοποιούν το νουμερο.

Just now, gpapas640 said:

Είσαι εκτός θέματος.

ρωτησες και σου απαντησα

αυτο που δινει η Νοva εχει θεματα, δεν ειναι ιδιο με αυτο της Voda,

ουτε μενουν τα λεφτα στην καρτα σου οπως λες

αν ομως εσυ τα λες ιδια εγω παω πασο και κανε οτι νομιζεις

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

22 ώρες πριν, gilbaba said:

Να το δοκιμάσω κι εγώ, καθώς κι εμένα λήγει.   Sms δεν περιλαμβάνει όπως το 6μηνο?

100sms

6 ώρες πριν, maller said:

100sms

Λοιπόν δυστυχώς πηγα σε μαγαζί.

Δεν ξερω σε τι σόι μαγαζί πήγε ο πατερας σου και αν είχε κανένα γνωστό ή άλλο λόγο, αλλά εμένα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει τετοιο πράγμα, δηλ ανανέωση σε κατάστημα για 3μηνο ή οτιδήποτε παρομοιο.   

Μου προτειναν αυτό που περίμενα, καρτοπρογραμμα για δυο χρόνια και μάλιστα "χαριστικά" μονο 12€ επειδή εχω και σταθερό Vf.  Φυσικά δεν μ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και εφυγα.

On 3/6/2026 at 3:34 ΜΜ, Fns1 said:

Εδώ νομίζουν ότι είσαι πελάτης τους χωρίς να είσαι,σε ρωτούσαν αν ενημερωσες γνωστούς και φίλους, και σου κάνει εντύπωση οι διαφορετικές τιμές που λένε;

Δεν μου έκανε εντύπωση μόνο οι διαφορετικές τιμές όπως λες φίλε μου, φαίνεται πως δεν πρόσεξες καλά το παρακάτω:

On 3/6/2026 at 3:10 ΜΜ, terkos2 said:

<<<Το κουφό είναι>>> ότι δεν το έκανα σε αυτούς,

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

12 ώρες πριν, gilbaba said:

Δεν ξερω σε τι σόι μαγαζί πήγε ο πατερας σου και αν είχε κανένα γνωστό ή άλλο λόγο, αλλά εμένα μου ειπαν οτι δεν υπάρχει τετοιο πράγμα, δηλ ανανέωση σε κατάστημα για 3μηνο ή οτιδήποτε παρομοιο.   

Μου προτειναν αυτό που περίμενα, καρτοπρογραμμα για δυο χρόνια και μάλιστα "χαριστικά" μονο 12€ επειδή εχω και σταθερό Vf.  Φυσικά δεν μ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και εφυγα.

Απ' τα λίγα που διαβάζω εδώ κι απ' αυτό που μου λες τώρα, καταλαβαίνω πόσο μπάχαλο είναι αυτή η εταιρία και οτι ο κάθε εργαζόμενος κάνει (πραγματικά) ότι θέλει..Ο πατέρας δεν έχει γνωστό, πήγε με ρητή "εντολή" να μη τον πιάσουν κότσο με κανά συμβόλαιο >10€ οπότε η κοπέλα του είπε "θα σας δώσω ένα τρίμηνο (τύπου) παράταση και μετά βλέπουμε! Εσύ μου λες για καρτοπρόγραμμα 12€ κι εδώ μέσα αναφέρθηκε οτι κάποιος έκανε αντίστοιχο με 8.5€ άντε βγάλε άκρη..

2 ώρες πριν, maller said:

Απ' τα λίγα που διαβάζω εδώ κι απ' αυτό που μου λες τώρα, καταλαβαίνω πόσο μπάχαλο είναι αυτή η εταιρία και οτι ο κάθε εργαζόμενος κάνει (πραγματικά) ότι θέλει..Ο πατέρας δεν έχει γνωστό, πήγε με ρητή "εντολή" να μη τον πιάσουν κότσο με κανά συμβόλαιο >10€ οπότε η κοπέλα του είπε "θα σας δώσω ένα τρίμηνο (τύπου) παράταση και μετά βλέπουμε! Εσύ μου λες για καρτοπρόγραμμα 12€ κι εδώ μέσα αναφέρθηκε οτι κάποιος έκανε αντίστοιχο με 8.5€ άντε βγάλε άκρη..

δεν ειναι θεμα μπαχαλου, ειναι θεμα οτι η εταιρεια δινει σε καθε συνεργατη την δυνατοτητα να πουλαει σε διαφορετικες τιμες τα ιδια ή και καλυτερα προιοντα στον πελατη με σκοπο να τον κρατησει ή να τον κερδισει

"ολο ειναι ατμος" οπως ελεγε ο Βεγγος 

2 ώρες πριν, HEO said:

δεν ειναι θεμα μπαχαλου, ειναι θεμα οτι η εταιρεια δινει σε καθε συνεργατη την δυνατοτητα να πουλαει σε διαφορετικες τιμες τα ιδια ή και καλυτερα προιοντα στον πελατη με σκοπο να τον κρατησει ή να τον κερδισει

"ολο ειναι ατμος" οπως ελεγε ο Βεγγος 

Ναι μεν αλλά..μιλάμε για εταιρικά μαγαζιά Vodafone, όχι συνεργάτες τύπου Gigashop. Θα έπρεπε να υπάρχουν και κάποια στάνταρ να ξέρει ο κόσμος οτι το τάδε πχ καρτοσυμβόλαιο, έχει τόσο και να επιλέγει. Άσε που έτσι όπως είναι τώρα, παίρνεις σβάρνα τα μαγαζιά αντί να κάνεις online παραγγελία και να γλυτώσεις χρόνο..

19 ώρες πριν, gilbaba said:

Περίμενε μη βιαστείς . Εγώ το είδα στο φβ, αν το ξαναδώ το στέλνω 

Ο 1ος σύνδεσμος, σε ανατροφοδοτεί στον 2ο. 

Το απλο 3μηνο (30€-20gb) και το φοιτητικό 3μηνο (20€-50gb) ειναι για νεα νουμερα ή φορητότητα (υποχρεωτικά με φοιτητικό πάσο). Υπαρχουν και συνεργάτες που με φορητότητα δίνουν φοιτητικά (με δικαιολογητικά που δεν χρειαζεται να ειναι φοιτητικο πασο απαραίτητα). Δεν μπορω να πω περισσότερα, όποιος θελει μου στελνει πμ.

1 hour ago, maller said:

Ναι μεν αλλά..μιλάμε για εταιρικά μαγαζιά Vodafone

και τα εταιρικα μαγαζια δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι δεν εχουν νορμες

και δεν κυνηγανε το ταληρο 🙂

και μιλαω για ολους στην κινητη οχι μονο την voda

Edited by HEO

Σε όλες τις εταιρίες ακόμα και στους παρόχους ρεύματος υπάρχει ένα γενικο  πλαίσιο τιμών που προωθείται διαφημίζεται είναι γενικότερα δημοσιοποίημενο.

Απο εκεί και πέρα γίνονται και πολλές προσωποποιημένες προσφορές και όχι μόνο από τα καταστήματα εταιρικά η francise η εξωτερικους συνεργάτες ακόμα και online και από το chat.Ετσι γίνεται στην ελεύθερη αγορά ακόμα παίζει ρόλο και η διαπραγματευτική ικανότητα του πελάτη.Τα παραδειγματα είναι πολλά και καταγεγραμμένα και εδώ στο φόρουμ.

Ακόμα και σε τράπεζα για μια προθεσμιακή κατάθεση μπορεί οι ίδιοι πελάτες του ίδιου καταστήματος να έχουν διαφορετικά επιτόκια.Γι αυτό και όποιος έχει χρόνο διάθεση και υπομονή τηρουμένων των αναλογιών βέβαια βγαίνει κερδισμένος.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, η τρίμηνη προσφορά με τα 30€ ισχύει μόνο σε νέους αριθμούς ή σε αριθμούς που έχουν κάνει φορητότητα προς CU απ'όταν ξεκίνησε η συγκεκριμένη προσφορά και το συγκεκριμένο πακέτο εμφανίζεται μόνο σ'αυτούς τους αριθμούς κι όχι σε όλους - όπως εμφανίζεται το πακέτο CU Yearly Max μόνο σε όσους έχουν κάνει το ετήσιο. 

15 ώρες πριν, cu2goup said:

Σιγά ρε νονέ της νύχτας..

Ξέρω κάποιους που ξέρουν κάποιους που μπορούν να διευκολύνουν κάποιες καταστάσεις...

1592807503305.thumb.jpeg.ff12b6b30e1ae8f59b75c7a94c1980b2.jpeg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξέρω κάποιους που ξέρουν κάποιους που μπορούν να διευκολύνουν κάποιες καταστάσεις...

1592807503305.thumb.jpeg.ff12b6b30e1ae8f59b75c7a94c1980b2.jpeg

Παραέχουν δυσκολέψει τα πράγματα για να πάρει κάποιος φοιτητικό πακέτο... 😄 

14 ώρες πριν, Fns1 said:

Σε όλες τις εταιρίες ακόμα και στους παρόχους ρεύματος υπάρχει ένα γενικο  πλαίσιο τιμών που προωθείται διαφημίζεται είναι γενικότερα δημοσιοποίημενο.

Απο εκεί και πέρα γίνονται και πολλές προσωποποιημένες προσφορές και όχι μόνο από τα καταστήματα εταιρικά η francise η εξωτερικους συνεργάτες ακόμα και online και από το chat.Ετσι γίνεται στην ελεύθερη αγορά ακόμα παίζει ρόλο και η διαπραγματευτική ικανότητα του πελάτη.Τα παραδειγματα είναι πολλά και καταγεγραμμένα και εδώ στο φόρουμ.

Ακόμα και σε τράπεζα για μια προθεσμιακή κατάθεση μπορεί οι ίδιοι πελάτες του ίδιου καταστήματος να έχουν διαφορετικά επιτόκια.Γι αυτό και όποιος έχει χρόνο διάθεση και υπομονή τηρουμένων των αναλογιών βέβαια βγαίνει κερδισμένος.

Αυτό που περιγράφεις δε γίνεται στην κανονική ελεύθερη αγορά. Στην ελεύθερη αγορά υπάρχει ανοιχτός ανταγωνισμός, και η επιχείρηση δεν χρειάζεται να πληρώνει άτομα που παίρνουν τηλέφωνα ή εξωτερικούς συνεργάτες για να πάρει κομμάτι από την πίτα, διότι αυτό είναι περιττό κόστος. 

Αγορά ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και τράπεζες στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς παραδείγματα για να καταλάβουμε πως λειτουργεί η ελεύθερη αγορά ...

Κρίσιμη ερωτηση τι κανουμε τωρα στο κινιτο της μάνας μου έκανα αίτηση για το Q vip 99 και θέλει χρόνο ομιλίας για 4 μέρες μέχρι να γινει η διαδικασία τωρα που ειναι cu τι κανουμε shake 30' και μετά παίρνεις το υπολιπο πίσω στέλνοντας email στην vodafone μετα απο φορητοτιτα;

5 minutes ago, eridion25 said:

Κρίσιμη ερωτηση τι κανουμε τωρα στο κινιτο της μάνας μου έκανα αίτηση για το Q vip 99 και θέλει χρόνο ομιλίας για 4 μέρες μέχρι να γινει η διαδικασία τωρα που ειναι cu τι κανουμε shake 30' και μετά παίρνεις το υπολιπο πίσω στέλνοντας email στην vodafone μετα απο φορητοτιτα;

Όχι βγάζεις κουπόνι efood ή το στέλνεις σε άλλον το υπόλοιπο.

Δεν θα σου το επιστρέψει πίσω με email.