Jump to content

maller

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

maller's Achievements

  1. Χίλια συγγνώμη, εννοούσα shake it..
  2. Καλησπέρα. Εμείς που βάζουμε κάρτα κάθε 2 μήνες μετακινώντας τη μπάρα, μπορούμε με κάποιον τρόπο να παίρνουμε και τα οφέλη του SHAKE IT?
  3. maller

    CU Liquid

    Καλησπέρα. Εμείς που βάζουμε κάρτα κάθε 2 μήνες μετακινώντας τη μπάρα, μπορούμε με κάποιον τρόπο να παίρνουμε και τα οφέλη του shake it..?
  4. Καλημέρα σε όλους. Έχω 2 ερωτήσεις που θα ήθελα την βοήθειά σας.. Έχω μια κάρτα (δώρο από συνδρομή liquid). Μπορώ να τη συντηρώ ΜΟΝΟ με cash back (χωρίς να βάζω καθόλου κάρτα)? δε θέλω χρήση, απλά να δέχομαι εισερχόμενες και να βάλω εφαρμογές τύπου viber πάνω. Έχω το βασικό μου νούμερο σε liquid. Βάζω 13 ή 15€ κάθε 2 μήνες με την ανάλογη κίνηση στη μπάρα αλλά (προφανώς) δεν παίρνω το shake. Υπάρχει τρόπος να το παίρνω για να μη χάνω τα GB που δίνει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους.
  5. maller

    CU Liquid

    τα 15€ ισχύουν για 1 μήνα; Ρωτάω γιατί στο μήνα θα παγώσω κάρτα για να πάει 1 μήνα πίσω να ξέρω αν είναι να πάρω τα 200gb έτσι για να μην πάνε χαμένα..επίσης αν σε κατάλαβα καλά, ξεχνάω το smart pocket μέχρι την επόμενη κάρτα, ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ;;; (θα πέσει πολύ πείνα αν ισχύει αυτό!!)
  6. maller

    CU Liquid

    Δυστυχώς ισχύει ακόμα και την πάτησα..εχω 35€ τα οποία μου είναι "ψιλοάχρηστα" μιας και έχω απεριόριστο χρόνο και κατι gb απο συνδυαστική με σταθερό που έχω και δεν κάνω κατανάλωση..
  7. maller

    CU Liquid

    Ευχαριστώ πολύ, αυτό σκέφτομαι να κάνω για να βγει και κουπόνι smart pocket.. Να στε καλά και οι δύο και γενικά το φόρουμ που βοηθάει τόσο πολύ 🙏
  8. maller

    CU Liquid

    Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αν το πιάνω σωστά, αν δεν βάλω κάρτα, θα ισχύουν τα απεριόριστα και θα μου μείνουν και 15€ που μπορώ να τρώω data με τη γνωστή χρέωση ΑΛΛΑ μόνο για 1 μήνα γιατί μετά θα λήξουν και αυτά, σωστά;
  9. maller

    CU Liquid

    Καλησπέρα σε όλους. Αν και παρακολουθώ ανελιπώς το topic, ομολογώ οτι κάτι δεν έχω καταλάβει καλά και θα ήθελα την βοήθειά σας.. 6/12/23 γύρισα σε liquid. Αρχές Γενάρη πάγωσα την πιστωτική που τραβάει λεφτά και γύρισα τη μπάρα στις 4/2/24. Χθες (3/2) ξεπάγωσα την κάρτα και του είπα να μου πάρει 15€ ώστε να πάρω και απεριόριστα σε χρόνο ομιλίας. Μου ήρθε μήνυμα οτι μόλις πήρα δώρο την πρώτη μου συνδρομή στο liquid, ανέβηκε το υπόλοιπό μου στα 20€ και ενεργοποιήθηκαν τα απεριόριστα. Αμέσως μετά όμως μου ήρθε και μήνυμα οτι πρέπει να βάλω κάρτα γιατί τα υπολοιπόμενα ευρώ μου θα λήξουν σήμερα (4/2) και θα τα χάσω. 1. τι ακριβώς θα χάσω αν δεν κάνω τίποτα;;; και τα 20, τα 15€ του δώρου ή τα 5 που είχαν απομείνει απο πριν; 2. αν βάλω κάρτα θα ανανεωθούν ΌΛΑ για 2 μήνες; 3. Δευτερεύον αλλά αν ξέρετε πόσα απ αυτά τα χρήματα είναι διαθέσιμα για smart pocket? μήπως το δώρο είναι απλά για πακέτο πχ 200gb σε συνδυασμό με κρυστάλλους; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων! 🙄
  10. Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι Liguid στο 2ο μήνα χρήσης με μια κάρτα και παρ' ότι έχω υπόλοιπο δε μ' αφήνει να βγάλω κουπόνι smart pocket (λογικό). Όταν θα τραβήξει τα 13€ που του έχω ορίσει, θα με αφήσει ή θέλει ΚΑΙ πακέτο 6€ όπως λέει;;
  11. Επιβεβαιώνω οτι και με Vodafone λειτουργεί κανονικά.
  12. Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές για ραδιόφωνο και ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ καλή, γρήγορη, σταθερή και με πολλές επιλογές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα για λειτουργία παύσης και προώθησης μπρος-πίσω για κάποια δευτερόλεπτα (ιδανικά), μια επιλογή που -δυστυχώς- βρίσκω μόνο στο TuneIn και με εξυπηρετεί αφάνταστα.. Όπως και να 'χει, συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
  13. Όντως πολύ καλό προϊόν οπότε 2σε1..
×
×
  • Create New...