gilbaba Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 21 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Αν θέλετε να κάνετε μετατροπή από καρτοκινητό σε καρτο συμβόλαιο με πήραν τηλέφωνο από το 2130062245 για μετατροπή του καρτοκινητου μου σε καρτο συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και σε όλα τα εθνικά σταθερά,6000 μηνύματα τον μήνα και 3 GB με 6 ευρώ και κάτι τον μήνα συν μία γνωστή σε όλους μας ρήτρα 1,90 ευρώ από τον 13ο μήνα και μετά για λόγους πληθωρισμού και επενδύσεων του δικτύου. Αφορά 18 μήνη δέσμευση. Η κλήση έγινε περίπου στις 11 το πρωί. Λογικά θα ισχύει ακόμα η προσφορά Χμμμ μόνο 3Gb ε; μπορεί κ να με φτάνουν οριακά. Επίσης μπορείς να θυμηθείς ακριβώς πόσο σου είπαν 6 και? Και περίεργη η μόνο 18μηνη δέσμευση τη στιγμή που σου λένε για ρήτρα το 2ρο χρόνο. Σε μένα απο άλλο "κόκκινο συνεργάτη" που είπαν για 8.35€ Α' χρόνο και +1.90 τον Β' χρόνο και καθαρά 24μηνη δεσμευση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 23 minutes ago, gilbaba said: Χμμμ μόνο 3Gb ε; μπορεί κ να με φτάνουν οριακά. Επίσης μπορείς να θυμηθείς ακριβώς πόσο σου είπαν 6 και? Και περίεργη η μόνο 18μηνη δέσμευση τη στιγμή που σου λένε για ρήτρα το 2ρο χρόνο. Σε μένα απο άλλο "κόκκινο συνεργάτη" που είπαν για 8.35€ Α' χρόνο και +1.90 τον Β' χρόνο και καθαρά 24μηνη δεσμευση. Τώρα το ποσό δεν το θυμάμαι ακριβώς. Ήταν μεταξύ 6 ευρώ και 6,50 ευρώ,η δέσμευση ήταν 18 μήνη και μου είπε αυτολεξεί από τον 13ο μήνα έως και την λήξη του συμβολαίου σας θα έχετε ρήτρα η οποία θα φτάνει τα 1,90 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skwstas Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 2€ efood από το Drop by CU OVCUJUL262DKHJ726TZB 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbatzalis Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου άλλο ένα δίευρο για efood: OVCUJUL262DK2TOU85ED 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Καλησπέρα. Χτες πήγα στο αστυνομικό τμήμα για απόκτηση νέας ταυτότητας/απόκτησης νέου τύπου ταυτότητας η οποία και θα βγει εντός 10 εργάσιμων ημερών από ότι μου είπαν. Με την καινούργια ταυτότητα θα πρέπει να πάω και στην Vodafone λογικά για αντικατάσταση και εκεί. Η διαδικασία είναι απλή φαντάζομαι πάω εκεί με την καινούργια ταυτότητα και τέλος ή θέλει και κάτι άλλο όπως βεβαίωση κυριότητας του νούμερου κλπ,επίσης ξέρετε αν θα θέλει otp κωδικό για την ολοκλήρωση της αλλαγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλησπέρα. Χτες πήγα στο αστυνομικό τμήμα για απόκτηση νέας ταυτότητας/απόκτησης νέου τύπου ταυτότητας η οποία και θα βγει εντός 10 εργάσιμων ημερών από ότι μου είπαν. Με την καινούργια ταυτότητα θα πρέπει να πάω και στην Vodafone λογικά για αντικατάσταση και εκεί. Η διαδικασία είναι απλή φαντάζομαι πάω εκεί με την καινούργια ταυτότητα και τέλος ή θέλει και κάτι άλλο όπως βεβαίωση κυριότητας του νούμερου κλπ,επίσης ξέρετε αν θα θέλει otp κωδικό για την ολοκλήρωση της αλλαγής Εγω ξερω πρέπει να εχεις το κινητό σου γιατί θα σου έρθει otp στον αριθμό σου θα δείξεις την καινούργια θα πεις τον αριθμό σου το όνομα σου και θα σου έρθει otp θα πεις το κωδικό και ολοκλήρωσες μπορεις κιόλας να ζητήσεις και βεβαίωση κυριότητας μετα την αλλαγή για να δεις αν αλλαξε το ξέρω γιατί πριν εναν μηνα αυτό εκανα για να παω στην Q 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλησπέρα. Χτες πήγα στο αστυνομικό τμήμα για απόκτηση νέας ταυτότητας/απόκτησης νέου τύπου ταυτότητας η οποία και θα βγει εντός 10 εργάσιμων ημερών από ότι μου είπαν. Με την καινούργια ταυτότητα θα πρέπει να πάω και στην Vodafone λογικά για αντικατάσταση και εκεί. Η διαδικασία είναι απλή φαντάζομαι πάω εκεί με την καινούργια ταυτότητα και τέλος ή θέλει και κάτι άλλο όπως βεβαίωση κυριότητας του νούμερου κλπ,επίσης ξέρετε αν θα θέλει otp κωδικό για την ολοκλήρωση της αλλαγής Εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα στο τσατ να μου πουν τη διαδικασία, ώστε να πάω προετοιμασμένος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα. Χτες πήγα στο αστυνομικό τμήμα για απόκτηση νέας ταυτότητας/απόκτησης νέου τύπου ταυτότητας η οποία και θα βγει εντός 10 εργάσιμων ημερών από ότι μου είπαν. Με την καινούργια ταυτότητα θα πρέπει να πάω και στην Vodafone λογικά για αντικατάσταση και εκεί. Η διαδικασία είναι απλή φαντάζομαι πάω εκεί με την καινούργια ταυτότητα και τέλος ή θέλει και κάτι άλλο όπως βεβαίωση κυριότητας του νούμερου κλπ,επίσης ξέρετε αν θα θέλει otp κωδικό για την ολοκλήρωση της αλλαγής Εν γένει η προληπτική επικαιροποίηση στοιχείων ταυτότητας σε πάροχο δεν είναι υποχρεωτική. Μπορείς να το κάνεις την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πας σε κατάστημα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 5 minutes ago, minast said: Εν γένει η προληπτική επικαιροποίηση στοιχείων ταυτότητας σε πάροχο δεν είναι υποχρεωτική. Μπορείς να το κάνεις την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πας σε κατάστημα. Ναι, αλλά σε περίπτωση τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ή τσατ, ζητούν αριθμό ταυτότητας. Βέβαια θα μπορούσε να δώσει τον αριθμό της παλαιότερης ταυτότητας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Γεια σας! Πρόσφατα έκανα φορητότητα από κοσμοτε σε Vodafone CU. Έχω iPhone 15 pro max. Παρατήρησα ότι ενώ με την κοσμοτε μπορούσα να στείλω μηνύματα RCS σε επαφές που το υποστήριζαν, πλέον με τη cu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν το υποστηρίζει η Vodafone; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 6 minutes ago, mourtzman said: Γεια σας! Πρόσφατα έκανα φορητότητα από κοσμοτε σε Vodafone CU. Έχω iPhone 15 pro max. Παρατήρησα ότι ενώ με την κοσμοτε μπορούσα να στείλω μηνύματα RCS σε επαφές που το υποστήριζαν, πλέον με τη cu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν το υποστηρίζει η Vodafone; Το υποστηρίζει. Απλά θα κάνεις υπομονή μερικές ημέρες. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 54 minutes ago, mourtzman said: Γεια σας! Πρόσφατα έκανα φορητότητα από κοσμοτε σε Vodafone CU. Έχω iPhone 15 pro max. Παρατήρησα ότι ενώ με την κοσμοτε μπορούσα να στείλω μηνύματα RCS σε επαφές που το υποστήριζαν, πλέον με τη cu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν το υποστηρίζει η Vodafone; Δεν υποστηρίζει η vodafone rcs στα iphone. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 hour ago, mourtzman said: Γεια σας! Πρόσφατα έκανα φορητότητα από κοσμοτε σε Vodafone CU. Έχω iPhone 15 pro max. Παρατήρησα ότι ενώ με την κοσμοτε μπορούσα να στείλω μηνύματα RCS σε επαφές που το υποστήριζαν, πλέον με τη cu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν το υποστηρίζει η Vodafone; Μόνο cosmote έχει rcs στα iPhone. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Το λες και απαράδεκτο… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Δεν το έχει ενεργοποιήσει το rcs στα iphone η vodafone. Έχω ρωτήσει κιόλας και λένε αοριστίες του στυλ περιμένουν να το υλοποιήσει η apple. Σε κάποιες χώρες το έχει ενεργοποιήσει πάντως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) RCS -> Really Cosmote Service Edited 4 Ιουλίου by mourtzman 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 2 ώρες πριν, mourtzman said: Γεια σας! Πρόσφατα έκανα φορητότητα από κοσμοτε σε Vodafone CU. Έχω iPhone 15 pro max. Παρατήρησα ότι ενώ με την κοσμοτε μπορούσα να στείλω μηνύματα RCS σε επαφές που το υποστήριζαν, πλέον με τη cu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει κάποια λύση ή δεν το υποστηρίζει η Vodafone; Δυστυχώς μόνο η cosmote υποστηρίζει το RCS στα iphone Δυστυχώς η βονταφοναρα μας δεν το υποστηρίζει αυτό κάποια πράγματα οι άλλοι παροχοι δεν τα υποστηρίζουν στα iphone 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Καλησπέρα. Χτες πήγα στο αστυνομικό τμήμα για απόκτηση νέας ταυτότητας/απόκτησης νέου τύπου ταυτότητας η οποία και θα βγει εντός 10 εργάσιμων ημερών από ότι μου είπαν. Με την καινούργια ταυτότητα θα πρέπει να πάω και στην Vodafone λογικά για αντικατάσταση και εκεί. Η διαδικασία είναι απλή φαντάζομαι πάω εκεί με την καινούργια ταυτότητα και τέλος ή θέλει και κάτι άλλο όπως βεβαίωση κυριότητας του νούμερου κλπ,επίσης ξέρετε αν θα θέλει otp κωδικό για την ολοκλήρωση της αλλαγής Την αλλαγή του νούμερου της ταυτότητας, όταν την άλλαξα το 2024, την έκανα ως εξής μετά απο επικοινωνία που είχα μαζί τους: Φτιάχνεις Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov προς: Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ., που να αναφέρει: ο αριθμός αστυνομικής μου ταυτότητας έχει αλλάξει σε Α00xxxxxx, από ΑΡxxxxxx. και την στέλνεις στο: docupload_family01.gr@vodafone.com 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Πηρες απάντηση οτι ενημερώθηκε ? Αντίγραφο ταυτότητας χρειάζεται? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν είναι απαραίτητο να την αλλάξεις την ταυτότητα εκτός αν υπάρχει ένας ειδικός λόγος κατά τα άλλα αν ποτέ πας σε κατάστημα τους ενημερώνεις πάντως δεν είναι απαραίτητο ούτε και παράνομο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου Η φορητότητα είναι ο βασικός λογος και ειδικά αν πετύχεις καλή προσφορά που θα χρειαστεί να το κανεις βιαστικά για να μην τη χάσεις, καλό είναι να είναι τακτοποιημένο και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή στο κατάστημα και να περιμένεις πότε θα ενημερωθεί το σύστημα και αν θα το κάνουν σωστά κλπ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου (edited) σε κινητά γονιών που δεν χρειάζονται πάνω από 30-60' το μήνα (μπορει και καθόλου), έκανα μια ανανέωση το μήνα, έβαζα τα λίγα λεπτά ομιλίας του cu shake και το υπόλοιπο το έτρωγα e-food με το smart pocket. βλέπω όμως ότι τα δωρεάν λεπτά με το cu shake καταργήθηκαν. τι εναλλακτική προτείνετε ; Edited 5 Ιουλίου by macovet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 8 minutes ago, macovet said: σε κινητά γονιών που δεν χρειάζονται πάνω από 30-60' το μήνα (μπορει και καθόλου), έκανα μια ανανέωση το μήνα, έβαζα τα λίγα λεπτά ομιλίας του cu shake και το υπόλοιπο το έτρωγα e-food με το smart pocket. βλέπω όμως ότι τα δωρεάν λεπτά με το cu shake καταργήθηκαν. τι εναλλακτική προτείνετε ; Εγώ την Mother την πήγα Frog για 60' με 3€. Για να μην λέει ο @VIPdriver όχι τίποτα άλλο... 😋😋😉😉😂😂 Περιμένω την sim της επόμενες ημέρες. 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 45 minutes ago, konstantinos77 said: Εγώ την Mother την πήγα Frog για 60' με 3€. Για να μην λέει ο @VIPdriver όχι τίποτα άλλο... 😋😋😉😉😂😂 Περιμένω την sim της επόμενες ημέρες. έχω κάτι frog sim που έχουν περισσέψει από το blackfriday. θα τις βάλω να δω αν δουλέψουν στην ηλεκτρονική φορτικότητα. antios vodafone, μετά από πολλές δεκαετίες. τους παλιούς μόνιμους πιστούς σου πελάτες δεν τους τίμησες ποτέ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 1 hour ago, macovet said: σε κινητά γονιών που δεν χρειάζονται πάνω από 30-60' το μήνα (μπορει και καθόλου), έκανα μια ανανέωση το μήνα, έβαζα τα λίγα λεπτά ομιλίας του cu shake και το υπόλοιπο το έτρωγα e-food με το smart pocket. βλέπω όμως ότι τα δωρεάν λεπτά με το cu shake καταργήθηκαν. τι εναλλακτική προτείνετε ; Εξαρτάται από την δυνατότητα των γονιών να χειριστούν ένα σμσρτφον. Αν δεν έχουν σμσρτφον, αλλά θέλουν εξερχόμενες και οι 2 ταυτόχρονα, τότε ίσως η Q είναι η οικονομικότερη λύση, αφού θα διαχειρίζεσαι εσύ τα νούμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts