VIPdriver Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Δανία Κοπεγχάγη.. Και να ξανα-παινέψω το ετήσιο cu που δίνει την απεριόριστη ομιλία και 11GB για ΕΕ. Μπράβο. Κοπεγχάγη μπορείς να πας, Αθήνα/Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να πας να πάρεις ένα frog.... 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Κοπεγχάγη μπορείς να πας, Αθήνα/Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να πας να πάρεις ένα frog.... ρε ασε τον ανθρωπο, πηγε στην Κοπεγχάγη με το γκομενακι να περασει ζαχαρη να καθετε τωρα να πηγαινει Αθήνα/Θεσσαλονίκη να ψαρευει βατραχια... 1 2 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Κοπεγχάγη μπορείς να πας, Αθήνα/Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να πας να πάρεις ένα frog.... Όχι τίποτα.. από Θεσσαλονίκη πέταξα.. 😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Έχουν καταργήσει τα δωρεάν πακέτα από το Vodafone CU Bing Bang. Δεν τα βρίσκω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vf-alex Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου (edited) Καλησπέρα παιδιά! μια ερώτηση .. εδώ και 1 χρόνο λαμβάνω 10gb αν ανανεωσω με 15ε και πανω λογο προσοφρας σταθερης - κινητης, αν μεταβώ σε ένα από τα πακέτα του CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ θα συνεχίσω να λαμβάνω αυτή την προσφορά ή κόβεται? 23 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχουν καταργήσει τα δωρεάν πακέτα από το Vodafone CU Bing Bang. Δεν τα βρίσκω ναι..έχουν καταργηθεί.. έχουν μένει μόνο 4 επι πληρωμη + ανταλλαγή με κρυστάλλους...μέχρι να τα καταργήσουν κι αυτά γιατί εκεί το κόβω να πηγαίνει η δουλειά! εγώ έχω αρκετό καιρό που έχω βολευτεί με το πακέτο των 6,80ε + 50.000 κρυστάλλους που δίνει 15gb για 30 μερες..εβαζα μια καρτα στο 2μηνο. βολευομουνα με τα 100' λεπτα απο το cu shake (τα οποια μολις καταργηθηκαν!) πιο πολύ θέλω gb και ελάχιστα λεπτά. αλλά επειδή έχω κουραστεί με την όλη κατάσταση με βλέπω να κάνω το CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ και τελος! Edited 22 Ιουλίου by vf-alex 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Θεωρητικά οχι. Σε αυτο της vodafone παραμενεις cu, δεν αλλαζεις πακέτο όπως στο neo της κοσμοτε. Τωρα αν το εχουν φτιαξει ωστε να μην παίρνεις κανενα επιπλεον μπονους ανανεωσης οταν εισαι στο φουλ δεν ξέρω, μόνο όποιος το έχει κάνει στην πράξη μπορεί να στο πει. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Μέχρι τώρα έβαζα το cu combo flow ,το τελευταίο έληγε αύριο.Εκανα χθες ανανέωση και απο εκεί που είχε άπειρα λεπτά ομιλίας πήγε στα 1000λεπτά όπως λέει τώρα το πακέτο.Αργά το βράδυ που το ξανακοίταξα τα 1000 έγιναν 2000 λεπτά.Τι κάνουν εκεί στην βόνταφον............. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 37 minutes ago, bill33 said: Μέχρι τώρα έβαζα το cu combo flow ,το τελευταίο έληγε αύριο.Εκανα χθες ανανέωση και απο εκεί που είχε άπειρα λεπτά ομιλίας πήγε στα 1000λεπτά όπως λέει τώρα το πακέτο.Αργά το βράδυ που το ξανακοίταξα τα 1000 έγιναν 2000 λεπτά.Τι κάνουν εκεί στην βόνταφον............. Το προωθούν 2Χ για λίγο καιρό για το πρώτο σοκ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου On 22/7/2026 at 2:06 ΜΜ, vf-alex said: πιο πολύ θέλω gb και ελάχιστα λεπτά. αλλά επειδή έχω κουραστεί με την όλη κατάσταση με βλέπω να κάνω το CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ και τελος! Εγώ ζήτησα να με καλέσουν. Μου έκαναν "προσφορά" χειρότερη από αυτή του app "Η απίστευτη προσφορά είναι εδώ" (μου έδινε τα μισα GB και λιγότερα SMS). Τους ζήτησα αυτή των 95€ ή έστω 10€ το μήνα, Δεν δέχτηκαν. Με ξαναπήραν την επόμενη να μου πουν την ίδια κασέτα αλλά δεν δέχτηκα ούτε εγώ ούτε αυτοί. Με βλέπω από Δευτέρα να καταλήγω Frog. Θα κάνω αίτηση φορητότητας, τελείωσε. 2 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 2 minutes ago, Lurker said: Εγώ ζήτησα να με καλέσουν. Μου έκαναν "προσφορά" χειρότερη από αυτή του app "Η απίστευτη προσφορά είναι εδώ" (μου έδινε τα μισα GB και λιγότερα SMS). Τους ζήτησα αυτή των 95€ ή έστω 10€ το μήνα, Δεν δέχτηκαν. Με ξαναπήραν την επόμενη να μου πουν την ίδια κασέτα αλλά δεν δέχτηκα ούτε εγώ ούτε αυτοί. Με βλέπω από Δευτέρα να καταλήγω Frog. Θα κάνω αίτηση φορητότητας, τελείωσε. Just do it... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Καλημέρα έχει να μου δώσει κάποιος κωδικό για e food σε pm? Ευχαριστώ! 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Αν σε κάποιον περισσεύει και εγώ θα ήθελα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Τους κωδικους του efood που τους βρισκετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Το πρόγραμμα που έκανα είναι το vodafone red unlimited international έχει 75 gb για χώρες του εξωτερικού και απεριόριστα εντός. Ωστόσο ξέρουμε πόσο είναι το μηνιαίο όριο; άσχετος αν λέει απεριόριστα. 1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vf-alex Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Αν κάποιος κάνει το ετήσιο πακέτο με τα 95ε το πακέτο αυτό υπάρχει μέσα στην εφαρμογή μαζί με τα αλλά πακέτα? και επίσης αν περάσει ένας χρόνος μπορείς να ενεργοποιησεις ξανά το ετήσιο? φαντάζομαι όμως ίσως θα είναι λίγο ακριβότερο για τον 2ο χρόνο..αν το έχει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας γράψει τι και πως.. ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 23 minutes ago, vf-alex said: Αν κάποιος κάνει το ετήσιο πακέτο με τα 95ε το πακέτο αυτό υπάρχει μέσα στην εφαρμογή μαζί με τα αλλά πακέτα? και επίσης αν περάσει ένας χρόνος μπορείς να ενεργοποιησεις ξανά το ετήσιο? φαντάζομαι όμως ίσως θα είναι λίγο ακριβότερο για τον 2ο χρόνο..αν το έχει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας γράψει τι και πως.. ευχαριστώ! Ξερω σιγουρα να σου πω οτι η ανανεωση θα εχει 100€ γτ το ρωτησα. Αν φαίνεται στην εφαρμογή δεν ξέρω ακομα γτ περιμενω να ολοκληρωθεί η φορητότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, vf-alex said: Αν κάποιος κάνει το ετήσιο πακέτο με τα 95ε το πακέτο αυτό υπάρχει μέσα στην εφαρμογή μαζί με τα αλλά πακέτα? και επίσης αν περάσει ένας χρόνος μπορείς να ενεργοποιησεις ξανά το ετήσιο? φαντάζομαι όμως ίσως θα είναι λίγο ακριβότερο για τον 2ο χρόνο..αν το έχει κάνει κάποιος και γνωρίζει ας γράψει τι και πως.. ευχαριστώ! Το πρώτο στη σειρά. Edited 25 Ιουλίου by terkos2 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vf-alex Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Άρα υπάρχει κανονικά μέσα στα πακέτα.. βλέπω όμως ότι εδώ το ετήσιο κάνει 90,9ε και όχι 95ε..όπως επίσης υπάρχει και 3μηνο πακέτο με 31,8ε! είναι από άλλη προσφορά αυτό? πολύ καλή φάση παντως! οπότε όσοι έχουν το ετήσιο τους εμφανίζεται και το 3μηνο στα πακέτα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, vf-alex said: Άρα υπάρχει κανονικά μέσα στα πακέτα.. βλέπω όμως ότι εδώ το ετήσιο κάνει 90,9ε και όχι 95ε..όπως επίσης υπάρχει και 3μηνο πακέτο με 31,8ε! είναι από άλλη προσφορά αυτό? πολύ καλή φάση παντως! οπότε όσοι έχουν το ετήσιο τους εμφανίζεται και το 3μηνο στα πακέτα? 1. Υπάρχει κανονικά στα πακέτα αν ήδη το έχεις πάρει μια φορά. Δεν το εμφανίζει σε όλους το συγκεκριμένο πακέτο. 2. Για να αγοράσεις το πακέτο τον 90.9€ θα πρέπει να βάλεις 100€ χρήματα οπού αφού σου αφαιρεθεί ο φόρος κινητής (άλλο το ΦΠΑ) μένουν 90.9€. Για πρωτη φορά. στο πακέτο των 95€, είναι τα συνολικά χρηματα που δίνεις. 3. Ναι το 3μηνο που βλέπεις είναι άλλη προσφορα. Δεν έχει σχέση με το ετήσιο. Δεν θυμάμαι αν το τρίμηνο το εμφανίζει σε όλους ή μόνο σε οσους το έχουν παρει τουλάχιστον μια φορά. Edited 25 Ιουλίου by opmgls 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, opmgls said: 3. Ναι το 3μηνο που βλέπεις είναι άλλη προσφορα. Δεν έχει σχέση με το ετήσιο. Δεν θυμάμαι αν το τρίμηνο το εμφανίζει σε όλους ή μόνο σε οσους το έχουν παρει τουλάχιστον μια φορά. Σε απλό CU που δεν έχει αγοραστεί ποτέ δεν εμφανίζεται. Σε δύο συνδέσεις που έχω CU Yearly το βγάζει κανονικά το τρίμηνο χωρίς να το έχω πάρει ποτέ. 2 ώρες πριν, vf-alex said: πολύ καλή φάση παντως! οπότε όσοι έχουν το ετήσιο τους εμφανίζεται και το 3μηνο στα πακέτα? Σωστά. 3 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Καλησπέρα . Μιλησα με την South attica κ μου είπανε για το ετήσιο με τα 300γιγα . Θέλω να ρωτήσω όποιον το πήρε είναι 300γιγα για 1 χρόνο η 300γιγα κάθε μήνα . Ρώτησα την Vodafone στο τσατ κ μου είπαν 300γιγα το χρόνο ενώ αυτοί στη South Attica λένε 300 το μήνα για 12 μήνες . Θέλω να μου πει οποίος το έχει πάρει τι ισχύει τελικά να εμπιστευτώ η θα μου έρθει πακέτο με 300 γιγα για 1 χρόνο κ δε θα με φτάσουν πανω από 3 μήνες αυτά . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 300 το μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Επιβεβαιώνω 300 το μήνα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Το πακέτο CU YEARLY MAX με τα 300 MΒ το μήνα δεν δίνεται από την vodafone, μόνο από συνεργάτες. Αυτό που δίνει η vodafone είναι άλλο πακέτο. 1 1 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Δείτε λίγο τι τιμή έχει το "stay on" στην εφαρμογή σας.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts