bill33 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Τελικά πολλοί το χρησιμοποιούν ,είχα λάθος εντύπωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 56 minutes ago, minotavros said: Και όμως, το sms είναι πιο άμεσο. Δεν είναι όλοι συνεχώς πάνω στο κινητό + δεν εχουν ολοι internet παντου και παντα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Προχθές έκανα αίτηση για μεταφορά σε what's up για ένα συγγενή με σκοπό να ξαναγυρίσει στο cu με την προσφορα των 95€. Τι κάνω τώρα που αφαιρεσαν το πακέτο από το site; Διαβασα για συνεργάτες που μπορουν να το κάνουν. Για αναφέρετε κάποιον έμπιστο. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) 22 minutes ago, panoszavra said: Προχθές έκανα αίτηση για μεταφορά σε what's up για ένα συγγενή με σκοπό να ξαναγυρίσει στο cu με την προσφορα των 95€. Τι κάνω τώρα που αφαιρεσαν το πακέτο από το site; Διαβασα για συνεργάτες που μπορουν να το κάνουν. Για αναφέρετε κάποιον έμπιστο. To gigashop στη Λάρισα. Παίζει να είναι το μόνο που το δίνει 95€. https://www.facebook.com/share/1E1kS8uKDG/ Έχω πάρει 3. Edited 30 Ιουλίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου (edited) 28 minutes ago, panoszavra said: Προχθές έκανα αίτηση για μεταφορά σε what's up για ένα συγγενή με σκοπό να ξαναγυρίσει στο cu με την προσφορα των 95€. Τι κάνω τώρα που αφαιρεσαν το πακέτο από το site; Διαβασα για συνεργάτες που μπορουν να το κάνουν. Για αναφέρετε κάποιον έμπιστο. South Attica παίρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν στο Viber τις οδηγίες cu 110€ 300giga 7 minutes ago, cu2goup said: To gigashop στη Λάρισα. Παίζει να είναι το μόνο που το δίνει 95€. https://www.facebook.com/share/1E1kS8uKDG/ Έχω πάρει 3. Γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω internet? F2go? Edited 30 Ιουλίου by nexus82 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 17 ώρες πριν, konstantinos77 said: Και εσύ... RCS δεν χρησιμοποιώ ούτε εγώ που ασχολούμαι με την τεχνολογία ~37 χρόνια... 😉😂 Ακόμα τουλάχιστον... Και ποίος ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς RCS; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 10 minutes ago, nexus82 said: Γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω internet? F2go? Ναι τηλεφωνικά και σου το στέλνουν με box. Γιατί f2go; Για το cu μιλάμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 17 minutes ago, cu2goup said: Ναι τηλεφωνικά και σου το στέλνουν με box. Η υπεύθυνη δήλωση από gov και η ταυτότητα υποβάλλονται στο GigaShop μέσω Viber. Οδηγίες δίνονται τηλεφωνικά. 4 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 32 minutes ago, VIPdriver said: Και ποίος ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς RCS; Για να ρωτάς!! 😋😂 Και να μείνεις με την απορία... 😉😋 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου On 29/7/2026 at 12:15 ΜΜ, cu2goup said: Αν σου το δείχνει όπως σε εμένα, είναι για τον τρέχοντα μήνα. Όπως βλέπεις εμένα λήγει σε 15 μέρες. Πριν λήξει όμως θα μπει το επόμενο και θα κάνει και rollover. Από πού το πήρες αυτό το πακέτο και πόσο? Κ πόσο διάστημα το χρησιμοποιείς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, Xristosgr said: Από πού το πήρες αυτό το πακέτο και πόσο? Κ πόσο διάστημα το χρησιμοποιείς? Από το gigashop 5 μήνες τώρα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Από το gigashop 5 μήνες τώρα.. 5μηνες ξοδεψες μόνο 140 γιγα . Δε μπαίνεις πολυ ίντερνετ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, Xristosgr said: 5μηνες ξοδεψες μόνο 140 γιγα . Δε μπαίνεις πολυ ίντερνετ Ισχύει.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 4 ώρες πριν, Xristosgr said: 5μηνες ξοδεψες μόνο 140 γιγα . Δε μπαίνεις πολυ ίντερνετ σε περιπτωση που καποιος κανει φυσιολογικο σκρολαρισμα σε insta,fb , youtube , spotify εκτιμω οτι το 10-15/γιγα τη βδομαδα ειναι το μαξ. εφοσον προσθεσεις τικ τοκ , ταινιες-νετφλιξ κτλ εκει μπορει να απογειωθει. πολλοι φιλοι ακουγανε για πακετα με 30γιγα τον μηνα κ νομιζαν οτι καταναλωνονται ευκολα,αλλα δεν ισχυει παντα. το θεμα ειναι να ξερεις τι χρηση κανεις και να χτυπας αναλογα πακετα. Edited 31 Ιουλίου by kostakiss 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 6 minutes ago, kostakiss said: σε περιπτωση που καποιος κανει φυσιολογικο σκρολαρισμα σε insta,fb , youtube , spotify εκτιμω οτι το 10-15/γιγα τη βδομαδα ειναι το μαξ. εφοσον προσθεσεις τικ τοκ , ταινιες-νετφλιξ κτλ εκει μπορει να απογειωθει. πολλοι φιλοι ακουγανε για πακετα με 30γιγα τον μηνα κ νομιζαν οτι καταναλωνονται ευκολα,αλλα δεν ισχυει παντα. το θεμα ειναι να ξερεις τι χρηση κανεις και να χτυπας αναλογα πακετα. Εγώ χρειάζομαι από 100 ως 150 γιγα το μήνα τις πιο πολλές φορές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 minute ago, Xristosgr said: Εγώ χρειάζομαι από 100 ως 150 γιγα το μήνα τις πιο πολλές φορές σε καλυπτουν ολες οι προπληρωμενες προσφορες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, kostakiss said: σε καλυπτουν ολες οι προπληρωμενες προσφορες Έχω απ'.τη Δευτέρα που έστειλα τα στοιχείαου στη South Attica να δω πότε θα μου στείλουν την κάρτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 8 minutes ago, Xristosgr said: Έχω απ'.τη Δευτέρα που έστειλα τα στοιχείαου στη South Attica να δω πότε θα μου στείλουν την κάρτα σε τι τιμη το πετυχες για vf, ετσι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 minute ago, kostakiss said: σε τι τιμη το πετυχες για vf, ετσι? 95 μου είπαν . Ναι Vodafone cu 300 gb το μήνα λένε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 13 minutes ago, Xristosgr said: 95 μου είπαν . Ναι Vodafone cu 300 gb το μήνα λένε πρεπει να ηταν η τελευταια μερα στα 95 . μια χαρα , κι εγω αυτο εχω εδω και κανα 3βδομαδο, απο τους ιδιους Edited 31 Ιουλίου by kostakiss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 minute ago, kostakiss said: πρεπει να ηταν η τελευταια μερα στα 95 . μια χαρα , κι εγω αυτο εχω εδω και κανα 3βδομαδο, απο τους ιδιους Σε πόσες μέρες το πήρες από όταν έστειλες τα έγγραφα?. Και το σήμα καλό στο ίντερνετ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Xristosgr said: Εγώ χρειάζομαι από 100 ως 150 γιγα το μήνα τις πιο πολλές φορές Τι τα κάνετε όλα αυτά τα giga ρε παιδιά στο κινητό. Υποτίθεται ότι σπίτι μας έχουμε το Wi-Fi άρα δεν καταναλόνουμε από εκεί. Εγώ max 10gb να χρειάζομαι και αυτά να είμαι σε διακοπές και να μην ειμαι συνέχεια σε Wi-Fi. Αφού πολλές φορές του shake και του πακέτα περισσεύουν κι όλας. Ούτε στο εξωτερικό κατανάλωσα 10gb όταν πηγα 6 μέρες και ήμουν συνέχεια έξω. 4 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 2 minutes ago, Lurker said: Τι τα κάνετε όλα αυτά τα giga ρε παιδιά στο κινητό. Υποτίθεται ότι σπίτι μας έχουμε το Wi-Fi άρα δεν καταναλόνουμε από εκεί. Εγώ max 10gb να χρειάζομαι και αυτά να είμαι σε διακοπές και να μην ειμαι συνέχεια σε Wi-Fi. Αφού πολλές φορές του shake και του πακέτα περισσεύουν κι όλας. Ούτε στο εξωτερικό κατανάλωσα 10gb όταν πηγα 6 μέρες και ήμουν συνέχεια έξω. Προσωπικά δεν έχω wifi σπίτι. Οπότε ότι χρειάζεται τα κάνω απ' τα data στο κινητό 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) On 29/7/2026 at 8:59 ΜΜ, bill33 said: Ποιος χρησιμοποιεί σμς;;;; Όχι εγώ, αλλά βλέπω που γίνεται κουβέντα και είναι πανάκριβα, για τόσο παλιά τεχνολογία, με τόσους περιορισμούς. Έχω κάτι λίγα στο πακέτο μου αλλά χρησιμοποιώ κυρίως Viber για μηνύματα. Επίπλέον όσα λίγα SMS στέλνω, το 90%φεύγει σαν RCS με μηδενικό κόστος. Edited 31 Ιουλίου by geoponer 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 6 ώρες πριν, kostakiss said: πρεπει να ηταν η τελευταια μερα στα 95 . μια χαρα , κι εγω αυτο εχω εδω και κανα 3βδομαδο, απο τους ιδιους ωχ, τελευταία ημέρα, γιατί; ετοιμάζομαι να επιστρέψω από επαγγελματικό ταξίδι πίσω στην Ελλάδα και να αλλάξω πατέρα και μητέρα σε δαύτο. Ίσως πρώτα σε cosmote και μετά πάλι πίσω. Στην χειρότερη θα πάει 100€? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts