opmgls Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Lurker said: Τι τα κάνετε όλα αυτά τα giga ρε παιδιά στο κινητό. Υποτίθεται ότι σπίτι μας έχουμε το Wi-Fi άρα δεν καταναλόνουμε από εκεί. Εγώ max 10gb να χρειάζομαι και αυτά να είμαι σε διακοπές και να μην ειμαι συνέχεια σε Wi-Fi. Αφού πολλές φορές του shake και του πακέτα περισσεύουν κι όλας. Ούτε στο εξωτερικό κατανάλωσα 10gb όταν πηγα 6 μέρες και ήμουν συνέχεια έξω. Λογω αυτών των ετήσιων πακέτων χαμηλού κόστους πολύς κόσμος (όπως φοιτητές) επιλέγει για διάφορους λόγους να μην έχει σταθερή σύνδεση σπίτι. Οπότε τότε σίγουρα ξεπερνάς τα 100Gb και αρκετά παραπάνω. Εγώ δεν είμαι φοιτητης, αλλά είμαι εργένης και ζω σε δύο πόλεις της Ελλάδας από 6 μήνες. Οπότε δεν με συμφέρει να βάλω σταθερό, έστω και αν εκεί που μένω υπάρχει ίνα με 20€, γιατί τους υπόλοιπους 6 μήνες ειναι τζάμπα λεφτά. Επίσης δεν έχω τηλεόραση και όλες μου οι ανάγκες βίντεο και μουσικής καλύπτονται με streaming. Toυς αγώνες του μουντιάλ ας πούμε τους έβλεπα έτσι, και καθημερινά ακούω πολύ μουσική και 2-3 ταινίες την εβδομάδα κλπ. Οπότε σίγουρα φτάνω τα 150Gb κάθε μήνα. Για να είμα άνετα θέλω να έχω διαθέσιμα πάνω από 200-250Gb/μηνα. Μπορεί να με θεωρείς εξαίρεση αλλά σε βεβαιώνω υπάρχουν πολλές τέτοιες εξαιρέσεις. Εδώ στο φόρουμ υπάρχει πολύς κόσμο που μένει εκτός πόλεων που δεν φτάνει επίγειο σταθερό ή και αν φτάνει είναι του τύπου ταχύτητα 6Mbps. Οπότε με τέτοια έτησια πακέτα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μελών του σπιτιού. 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, opmgls said: Λογω αυτών των ετήσιων πακέτων χαμηλού κόστους πολύς κόσμος (όπως φοιτητές) επιλέγει για διάφορους λόγους να μην έχει σταθερή σύνδεση σπίτι. Οπότε τότε σίγουρα ξεπερνάς τα 100Gb και αρκετά παραπάνω. Εγώ δεν είμαι φοιτητης, αλλά είμαι εργένης και ζω σε δύο πόλεις της Ελλάδας από 6 μήνες. Οπότε δεν με συμφέρει να βάλω σταθερό, έστω και αν εκεί που μένω υπάρχει ίνα με 20€, γιατί τους υπόλοιπους 6 μήνες ειναι τζάμπα λεφτά. Επίσης δεν έχω τηλεόραση και όλες μου οι ανάγκες βίντεο και μουσικής καλύπτονται με streaming. Toυς αγώνες του μουντιάλ ας πούμε τους έβλεπα έτσι, και καθημερινά ακούω πολύ μουσική και 2-3 ταινίες την εβδομάδα κλπ. Οπότε σίγουρα φτάνω τα 150Gb κάθε μήνα. Για να είμα άνετα θέλω να έχω διαθέσιμα πάνω από 200-250Gb/μηνα. Μπορεί να με θεωρείς εξαίρεση αλλά σε βεβαιώνω υπάρχουν πολλές τέτοιες εξαιρέσεις. Εδώ στο φόρουμ υπάρχει πολύς κόσμο που μένει εκτός πόλεων που δεν φτάνει επίγειο σταθερό ή και αν φτάνει είναι του τύπου ταχύτητα 6Mbps. Οπότε με τέτοια έτησια πακέτα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των μελών του σπιτιού. Ταξιδεμένο αγόρι... 😉😉😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Lurker said: Τι τα κάνετε όλα αυτά τα giga ρε παιδιά στο κινητό. Υποτίθεται ότι σπίτι μας έχουμε το Wi-Fi άρα δεν καταναλόνουμε από εκεί. Εγώ max 10gb να χρειάζομαι και αυτά να είμαι σε διακοπές και να μην ειμαι συνέχεια σε Wi-Fi. Αφού πολλές φορές του shake και του πακέτα περισσεύουν κι όλας. Ούτε στο εξωτερικό κατανάλωσα 10gb όταν πηγα 6 μέρες και ήμουν συνέχεια έξω. Εγώ φαντάσου και δεν έχω WiFi και δεν ξοδεύω πολλά. Είναι η χρήση που κάνεις.. αν δεν "διασκεδάζεις" αλλά το θες για δουλειά είναι μια χαρά και τα 300GB.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα Έκανα πρίν λίγο αίτημα και πλήρωσα για το τρίμηνο πακέτο των 30 ευρώ αλλα βλέπω οτι δεν με συμφέρει. Στο live chat να τους στείλω αίτημα για υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων ή να το κάνω σε email; Στο live chat δεν βλέπω να κινείται τίποτε τόση ώρα 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου Θέλουν δίφραγκο…. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου 27 minutes ago, hercoulis said: Θέλουν δίφραγκο…. Στο chat δεν κουνήθηκε τίποτε, όλα dead. Μόλις πήρα τηλ και πλέρωσα, ξύπνησαν ευγενέστατοι. 2 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 31 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, hercoulis said: Θέλουν δίφραγκο…. 56 minutes ago, maksi_katsiki said: Στο chat δεν κουνήθηκε τίποτε, όλα dead. Μόλις πήρα τηλ και πλέρωσα, ξύπνησαν ευγενέστατοι. Τα μεταμεσονύκτια βράδια της Συγγρού έχει αρχίσει και μου θυμίζει η Vodafonίτσα... 😉😉😋😋😂😂 No Money... No Honey... 😂😂 Δεν έχει Κοκό... 😂😂 (Που λέγαμε στα '90s ως έφηβοι... 😉😉😂😂) Edited 31 Ιουλίου by konstantinos77 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου έκανα 2 ανανεώσεις μέσω snappi σε 2 διαφορετικους αριθμους μεσα στον Ιούλιο και μου αποδόθηκε cashback 2 ευρώ μόνο για ττην πρωτη ανανέωση . Μίλησα με το chat και μου είπαν ότι δικαιούμαι cashback μόνο μια φορά τον μήνα. Καινούργιο αυτό πάλι.......παλιά δεν ήταν έτσι ή κάνω λάθος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου 1 hour ago, DEERHUNTER said: έκανα 2 ανανεώσεις μέσω snappi σε 2 διαφορετικους αριθμους μεσα στον Ιούλιο και μου αποδόθηκε cashback 2 ευρώ μόνο για ττην πρωτη ανανέωση . Μίλησα με το chat και μου είπαν ότι δικαιούμαι cashback μόνο μια φορά τον μήνα. Καινούργιο αυτό πάλι.......παλιά δεν ήταν έτσι ή κάνω λάθος? δεν ηταν, εκανα ιουνιο ανανεωση σε διαφορετικα νουμερα και πηρα για καθε ενα 2 ευρω ισως να μην θελει να γινονται ταυτοχρονα 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου (edited) εγω εκανα μια στις 20 Ιουλίου και μια στις 24 ιουλιου. Βρήκα τους ορους https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-x-snappi-cashback/#?panel=note-770 Edited 2 Αυγούστου by DEERHUNTER 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου 1 minute ago, DEERHUNTER said: εγω εκανα μια στις 20 Ιουλίου και μια στις 24 ιουλιου. λες να εκανε λαθος ο εκπροσωπος και να τα δικαιουμαι. πρεπει να βρω τους ορους? γενικα η εταιρεια ειναι ενα μπαχαλο, θα ελεγα να γραψεις ενα μηνυμα θα παρει χρονο αλλα θα απαντησουν και πολυ πιθανο να σου τα δωσουν ετσι ειχα κανει παλιοτερα, τοτε με την αλλη προσφορα που σου πιστωνε ολο το ποσο και μου εδωσαν κατι για να μην φωναζω 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου Πολιτικές ορθής χρήσης των εταιρειών. https://www.businessdaily.gr/oikonomia/222634_pos-oi-parohoi-periorizoyn-ta-unlimited-paketa-gia-na-prostateysoyn-ta-diktya 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου 3 ώρες πριν, balkos said: Πολιτικές ορθής χρήσης των εταιρειών. https://www.businessdaily.gr/oikonomia/222634_pos-oi-parohoi-periorizoyn-ta-unlimited-paketa-gia-na-prostateysoyn-ta-diktya Πόσες τέτοιες πολιτικές έχουν βάλει τα τελευταία εφτά χρόνια.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου (edited) Να επισημάνουμε το εξής που μάλλον δεν έχει ειπωθεί ξανά.. Το ετήσιο cu κάνει rollover με το επόμενο ετήσιο cu.. Ό,τι περισσεύει δλδ στον πρώτο χρόνο συνεχίζει να συσσωρεύεται στον δεύτερο. (Αρκεί βέβαια να ενεργοποιηθεί το πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο) Πολύ σημαντικό είναι τα GB για ΕΕ που είναι 11 κάθε μήνα. Και κάνουν επίσης rollover. Edited 3 Αυγούστου by cu2goup 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου 13 minutes ago, cu2goup said: Να επισημάνουμε το εξής που μάλλον δεν έχει ειπωθεί ξανά.. Το ετήσιο cu κάνει rollover με το επόμενο ετήσιο cu.. Ό,τι περισσεύει δλδ στον πρώτο χρόνο συνεχίζει να συσσωρεύεται στον δεύτερο. (Αρκεί βέβαια να ενεργοποιηθεί το πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο) Πολύ σημαντικό είναι τα GB για ΕΕ που είναι 11 κάθε μήνα. Και κάνουν επίσης rollover. Καλή επισήμανση! Αλλά και ίσως να μην έχει τόση σημασία αυτό αφού ανα ημερολογιακό μήνα έχεις διαθέσιμα μόνο τα 300Gb με φουλ ταχύτητα. Ε, μετά με 4Mbps ποοοοση κατανάλωση δεδομένων να κάνεις. 😀 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Just now, opmgls said: Καλή επισήμανση! Αλλά και ίσως να μην έχει τόση σημασία αυτό αφού ανα ημερολογιακό μήνα έχεις διαθέσιμα μόνο τα 300Gb με φουλ ταχύτητα. Ε, μετά με 4Mbps ποοοοση κατανάλωση δεδομένων να κάνεις. 😀 Ναι ουσιαστικά πιο πολύ είναι τα GB για ΕΕ και τα sms.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giann Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Καλησπέρα.... Πήγα Ισπανία με ετήσιο cu και χρησιμοποιείς το πρόγραμμα κανονικά σαν να είσαι Ελλάδα.... Οπότε 300 gb απεριόριστη ομιλία και 100 sms .... Μου έστειλε μήνυμα η Vodafone όταν πάτησα το πόδι μου αεροδρόμιο ότι ισχύουν κανονικά 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου (edited) On 3/8/2026 at 3:03 ΜΜ, Giann said: Καλησπέρα.... Πήγα Ισπανία με ετήσιο cu και χρησιμοποιείς το πρόγραμμα κανονικά σαν να είσαι Ελλάδα.... Οπότε 300 gb απεριόριστη ομιλία και 100 sms .... Μου έστειλε μήνυμα η Vodafone όταν πάτησα το πόδι μου αεροδρόμιο ότι ισχύουν κανονικά Όχι το μήνυμα που σου ήρθε ήταν το γενικό. Για το ετήσιο ισχύουν 11GB τον μήνα που μαζεύονται. Για να μάθεις τι έχεις για Ισπανία και γενικώς για Ευρώπη στείλε Υ στο 1252. 2ο συμπέρασμα για τα ετήσια: Μετά από ανανέωση από το app, δεν έφυγε το πακέτο των 90.9€. Δλδ με τα δεδομένα αυτά, πάμε για 3η ανανέωση του χρόνου τέτοιον καιρό. Edited 5 Αυγούστου by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου On 3/8/2026 at 2:43 ΜΜ, cu2goup said: 2ο συμπέρασμα για τα ετήσια: Μετά από ανανέωση από το app, δεν έφυγε το πακέτο των 90.9€. Δλδ με τα δεδομένα αυτά, πάμε για 3η ανανέωση του χρόνου τέτοιον καιρό. Και για να σού βγει, όμως, πρέπει να έχεις κάνει μέσω attica shop ή μέσω συνεργατών, σωστά; Λίγο βλακεία όλο αυτό. Γιατί να περνάς από συνεργάτες; Τί κερδίζουν έτσι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) 16 ώρες πριν, nickolasemp said: Και για να σού βγει, όμως, πρέπει να έχεις κάνει μέσω attica shop ή μέσω συνεργατών, σωστά; Λίγο βλακεία όλο αυτό. Γιατί να περνάς από συνεργάτες; Τί κερδίζουν έτσι; Πολλά είναι τα ανεξήγητα ως προς τις προσφορές των εταιρειών. Αφού έτσι τα θέλουν, έτσι τα κάνουμε.. Άγνωσται αι βουλαί.. Κατά τα άλλα αν σκεφτείς πως το κάνεις μία φορά και πάει κάποια χρόνια, δεν είναι κι άσχημα.. Edited 6 Αυγούστου by cu2goup 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 17 ώρες πριν, nickolasemp said: Και για να σού βγει, όμως, πρέπει να έχεις κάνει μέσω attica shop ή μέσω συνεργατών, σωστά; Λίγο βλακεία όλο αυτό. Γιατί να περνάς από συνεργάτες; Τί κερδίζουν έτσι; Μεγαλώνουν το δίκτυό τους και πιθανώς μπορούν να περνάνε προσφορές που λόγω (αθέμιτου) ανταγωνισμού δεν θα μπορούσαν να περάσουν μέσα από τα επίσημα κανάλια τους. Εμάς μας συμφέρει προφανώς, γιατί μας δίνει επιπλέον εναλλακτικές και δεν εξαρτώμαστε μόνο από τις εταιρείες. Δες το απλά: Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εξωτερικοί συνεργάτες, δεν θα έπαιζαν αυτές οι προσφορές. Οπότε καλό είναι να τους στηρίζουμε όσο μπορούμε, επιλέγοντας και για τις ανανεώσεις των ετήσιων πακέτων αυτά τα καταστήματα - και όχι μέσω του app - αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. 7 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου On 3/8/2026 at 3:43 ΜΜ, cu2goup said: 2ο συμπέρασμα για τα ετήσια: Μετά από ανανέωση από το app, δεν έφυγε το πακέτο των 90.9€. Δλδ με τα δεδομένα αυτά, πάμε για 3η ανανέωση του χρόνου τέτοιον καιρό. Ανανέωση εννοείς μέσω φορητότητας σε άλλη εταιρία και επιστροφή με αγορά νέου πακέτου; Έχω το πακέτο του cu προπληρωμένο και λήγει τον Σεπτεμβριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 10 minutes ago, nexus82 said: Ανανέωση εννοείς μέσω φορητότητας σε άλλη εταιρία και επιστροφή με αγορά νέου πακέτου; Έχω το πακέτο του cu προπληρωμένο και λήγει τον Σεπτεμβριο Ανανέωση εννοώ για ακόμα ένα χρόνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 13 minutes ago, cu2goup said: Ανανέωση εννοώ για ακόμα ένα χρόνο. Πώς μπορώ να κάνω ανανέωση; είχα αγοράσει 09/2025 95€ κάρτα ανανέωσης Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα 300GB + Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας + 100 SMS κάθε μήνα για 1 χρόνο μόνο με 95€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) @nexus82Εφαρμογη MY CU Edited 6 Αυγούστου by GMF80 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts