Dimitris_15 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Παιδες να ρωτήσω αν ο αδερφός μου του ληξει το υπόλοιπο στην Vodafone (PS εχει 0.58€ και λήγει στις 02/09/2026) υπάρχει περίπτωση αν το κάνω φορητότητα να μην το δεχτούν ειτε το παω nova η cosmote 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Ο νέος πάροχος θα εκτελέσει φορητότητα χωρίς να γνωρίζει εάν έχεις ή δεν έχεις υπόλοιπο. Ο τρέχων πάροχος δεν μπορεί να την αρνηθεί, εκτός εάν τα στοιχεία είναι λάθος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 50 minutes ago, minast said: Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Ο νέος πάροχος θα εκτελέσει φορητότητα χωρίς να γνωρίζει εάν έχεις ή δεν έχεις υπόλοιπο. Ο τρέχων πάροχος δεν μπορεί να την αρνηθεί, εκτός εάν τα στοιχεία είναι λάθος. Εννοώ αν προλάβει να γίνει γρήγορα η φορητοτητα σε περίπτωση αν γίνει πχ στο what's Up προλαβαίνει να γινει δηλαδή πριν μπει φραγή 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Dimitris_15 said: Εννοώ αν προλάβει να γίνει γρήγορα η φορητοτητα σε περίπτωση αν γίνει πχ στο what's Up προλαβαίνει να γινει δηλαδή πριν μπει φραγή Εκτός απροόπτου προλαβαίνει άνετα. Υπάρχουν περιπτώσεις που καθυστερούν, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Πρέπει να δηλώσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης, και επιθυμείς να γίνει άμεσα η φορητότητα, διαφορετικά θα περιμένουν 14 μέρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Just now, minast said: Εκτός απροόπτου προλαβαίνει άνετα. Υπάρχουν περιπτώσεις που καθυστερούν, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Πρέπει να δηλώσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης, και επιθυμείς να γίνει άμεσα η φορητότητα, διαφορετικά θα περιμένουν 14 μέρες. Α ωραία μία χαρά ευχαριστώ για την διευκρίνηση 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου Χαρούμενος κάτοχος κι εγώ πλέον του προγράμματος CU 95. Η μόνη βλακεία ότι πήρε μία εβδομάδα να πάμε σε cosmote (from με 3€, μείναμε δίχως τίποτα - no data, no calls παρά μόνο εισερχόμενες) κι άλλη μία να γυρίσουμε σε vodafone/CU 95. Σύνολο 2 εβδομάδες για να πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε να πάμε, γιατί οι εταιρείες δεν θέλουν να κάνεις τις προσφορές στους ήδη υπάρχοντες πελάτες. Το λες και λίγο σπάσιμο νεύρων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristosgr Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 10 minutes ago, nickolasemp said: Χαρούμενος κάτοχος κι εγώ πλέον του προγράμματος CU 95. Η μόνη βλακεία ότι πήρε μία εβδομάδα να πάμε σε cosmote (from με 3€, μείναμε δίχως τίποτα - no data, no calls παρά μόνο εισερχόμενες) κι άλλη μία να γυρίσουμε σε vodafone/CU 95. Σύνολο 2 εβδομάδες για να πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε να πάμε, γιατί οι εταιρείες δεν θέλουν να κάνεις τις προσφορές στους ήδη υπάρχοντες πελάτες. Το λες και λίγο σπάσιμο νεύρων. Από ποιον συνεργάτη το έβαλες το πάκετο cu 95 ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου 13 μήνες που σου δίνει προθεσμία για να κρατήσεις τον αριθμό σου νομίζω είναι πολλοί,κανονικά έπρεπε να δίνουν ένα εξάμηνο κι αν μέσα στο εξαμηνο δεν κανεις ανανεωση να χάνεται ο αριθμός σου,έτσι θα γινόταν και καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στη συνδρομητική βάση όλων των εταιρειών...μπορεί να γίνει αυτό στο μέλλον,δεν το αποκλείω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, odim said: 13 μήνες που σου δίνει προθεσμία για να κρατήσεις τον αριθμό σου νομίζω είναι πολλοί,κανονικά έπρεπε να δίνουν ένα εξάμηνο κι αν μέσα στο εξαμηνο δεν κανεις ανανεωση να χάνεται ο αριθμός σου,έτσι θα γινόταν και καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στη συνδρομητική βάση όλων των εταιρειών...μπορεί να γίνει αυτό στο μέλλον,δεν το αποκλείω... Μπα δεν νομίζω ότι ειναι το καλύτερο γιατι πες ότι ο άλλος εχει ξεχάσει εναν αριθμό τον βρήκε και θελει να κανει ανανέωση και να διαπιστωθεί ότι εχει λήξει για μένα η 6 μηνες θεωρούνται πολύ λίγο η 13 μηνες ειναι καλύτεροι διοτι δίνουν το απαραίτητο χρονο στον πελάτη αν πχ εχει κάποια προβλήματα στα λεφτά κάτι οτιδήποτε δηλαδη Αν θέλουν να κάνουν καθάρισμα στην βάση τους ας το κάνουν σε αριθμούς που δεν ενεργοποιουνται δηλαδη δεν έχουν δηλωμένα στοιχεία Εξάλλου εχω δει πολλούς αριθμούς οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί και απλά δεν έχουν ξαναδώθει αρκετά χρόνια Δηλαδη ας πούμε ο παλιός παλιός αριθμός μου(ήταν Vodafone CU) αποσυνδεθηκε το 2020 και απο τότε δεν εχει ξαναδωθεί σε άλλον πελάτη Edited 21 Αυγούστου by Dimitris_15 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου On 20/8/2026 at 4:53 ΜΜ, Xristosgr said: Από ποιον συνεργάτη το έβαλες το πάκετο cu 95 ? South Attica. Άκουγα από πίσω συνομιλίες και, αν και Αύγουστος, γινόταν λίγο χαμός (παίζει να άκουγα 4~5 φωνές στο τηλέφωνο να μιλάνε με άλλους πελάτες). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 28 minutes ago, nickolasemp said: South Attica. Άκουγα από πίσω συνομιλίες και, αν και Αύγουστος, γινόταν λίγο χαμός (παίζει να άκουγα 4~5 φωνές στο τηλέφωνο να μιλάνε με άλλους πελάτες). Ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία; Επειδή στη South Attica μιλούσαν για κάτι ένστολους. Αλλιώς το δίνανε 110€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Ο αδελφός μου μιλησε με αυτούς καί τού ειπανε 110 ευρώ, αλλά μετά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη γιατί ούτε στα τηλέφωνα απαντουσανε ούτε στον Viber, οπότε μίλησε με το γνωστό μαγαζί της Λάρισας καί έβγαλε άκρη με την πρώτη συν ότι βολεύει πού στέλνουν καί με Box now γιατί λείπουν όλοι από τό σπίτι ενώ οι άλλοι στέλνουν με τόν διαλυμένο ΕΛΤΑ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου On 19/8/2026 at 4:24 ΜΜ, HEO said: γινεται αν μπαινεις με κωδικους εχοντας κανει εγγραφη και εισαι στο 12 μηνα απο την τελευταια καρτα προσοχη: αν δεν εχεις μπει στο λογαριασμο σου απο αυτην την εφαρμογη θα χρειαστει επαληθευση με σμσ ή email οποτε μιας και το σμσ δεν περναει λογο φραγης, θα πρεπει να εχεις προσβαση στο email και για την σιγουρια: μολις τσεκαρα ενα κινητο που το υπολοιπο εληξε το φεβρουαριο Το πήρα το ΟΤP μέσω email και μάντεψε, θέλει επαλήθευση με τον αριθμό, τον φραγμένο. Η μόνη λύση είναι τηλέφωνο 📞 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Θέλω μια κάρτα SIM αποκλειστικά με λίγα δεδομένα για κάμερα εξωτερικού χώρου. ΠΟΙΑ είναι η πιο φθηνή λύση? ΥΓ. Εκτός το stay on γιατί 10ΟΜΒ παραειναι λίγα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 8 minutes ago, GRIGORIOS said: Θέλω μια κάρτα SIM αποκλειστικά με λίγα δεδομένα για κάμερα εξωτερικού χώρου. ΠΟΙΑ είναι η πιο φθηνή λύση? ΥΓ. Εκτός το stay on γιατί 10ΟΜΒ παραειναι λίγα Στο FROG δεν έγραψες μόνο και θα έρθει ο @VIPdriver όπου να'ναι... 😉😉😁😁😂😂 Εγώ σε προειδοποίησα... 😉😉😋😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 2 minutes ago, konstantinos77 said: Στο FROG δεν έγραψες μόνο και θα έρθει ο @VIPdriver όπου να'ναι... 😉😉😁😁😂😂 Εγώ σε προειδοποίησα... 😉😉😋😋 Έγραψα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Just now, GRIGORIOS said: Έγραψα. Ξέχασα ότι δεν το ακολουθώ... 😊😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 57 minutes ago, konstantinos77 said: Ξέχασα ότι δεν το ακολουθώ... 😊😉 Κλασικός Αρνητής Φρογκ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, GRIGORIOS said: Θέλω μια κάρτα SIM αποκλειστικά με λίγα δεδομένα για κάμερα εξωτερικού χώρου. ΠΟΙΑ είναι η πιο φθηνή λύση? ΥΓ. Εκτός το stay on γιατί 10ΟΜΒ παραειναι λίγα https://www.vodafone.gr/programmata-kinitis/wifi-pantou-me-karta-sim Δίνει 200mb δωρεάν το μήνα. Πόσα χρειάζεσαι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 7 minutes ago, VIPdriver said: Κλασικός Αρνητής Φρογκ... Πάλι άδικα με κατηγορείς... Σου είπα πήγα την Mother!! 😉😉😁😁😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 6 minutes ago, konstantinos77 said: Πάλι άδικα με κατηγορείς... Σου είπα πήγα την Mother!! 😉😉😁😁😂😂 Ποιά μάδερ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 6 minutes ago, VIPdriver said: Ποιά μάδερ; Την Motherνιααα... 😋😉😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου Από whats up για να κάνω φορητότητα αριθμού σε cu πόσο κοστίζει και ποια είναι η διαδικασία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 1 minute ago, broxopios said: Από whats up για να κάνω φορητότητα αριθμού σε cu πόσο κοστίζει και ποια είναι η διαδικασία; Ο πιο βολικός τρόπος είναι να κάνεις αίτηση στη σελίδα: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ Κόστος εν γένει είναι τα χρήματα που βάζεις για την ενεργοποίηση προγράμματος, οπότε εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου 5 minutes ago, broxopios said: Από whats up για να κάνω φορητότητα αριθμού σε cu πόσο κοστίζει και ποια είναι η διαδικασία; Θες να το κάνεις για να μείνεις cu ή για να επιστρέψεις στην cosmote πάλι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts