Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες να ρωτήσω αν ο αδερφός μου του ληξει το υπόλοιπο στην Vodafone (PS εχει 0.58€ και λήγει στις 02/09/2026) υπάρχει περίπτωση αν το κάνω φορητότητα να μην το δεχτούν ειτε το παω nova η cosmote

Vodafone The only scam company you can trust 

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1966

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Ο νέος πάροχος θα εκτελέσει φορητότητα χωρίς να γνωρίζει εάν έχεις ή δεν έχεις υπόλοιπο. Ο τρέχων πάροχος δεν μπορεί να την αρνηθεί, εκτός εάν τα στοιχεία είναι λάθος.

50 minutes ago, minast said:

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς. Ο νέος πάροχος θα εκτελέσει φορητότητα χωρίς να γνωρίζει εάν έχεις ή δεν έχεις υπόλοιπο. Ο τρέχων πάροχος δεν μπορεί να την αρνηθεί, εκτός εάν τα στοιχεία είναι λάθος.

Εννοώ αν προλάβει να γίνει γρήγορα η φορητοτητα σε περίπτωση αν γίνει πχ στο what's Up προλαβαίνει να γινει δηλαδή πριν μπει φραγή 

1 ώρα πριν, Dimitris_15 said:

Εννοώ αν προλάβει να γίνει γρήγορα η φορητοτητα σε περίπτωση αν γίνει πχ στο what's Up προλαβαίνει να γινει δηλαδή πριν μπει φραγή 

Εκτός απροόπτου προλαβαίνει άνετα. Υπάρχουν περιπτώσεις που καθυστερούν, αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Πρέπει να δηλώσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης, και επιθυμείς να γίνει άμεσα η φορητότητα, διαφορετικά θα περιμένουν 14 μέρες.

Just now, minast said:

Εκτός απροόπτου προλαβαίνει άνετα. Υπάρχουν περιπτώσεις που καθυστερούν, αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Πρέπει να δηλώσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης, και επιθυμείς να γίνει άμεσα η φορητότητα, διαφορετικά θα περιμένουν 14 μέρες.

Α ωραία μία χαρά ευχαριστώ για την διευκρίνηση 

Χαρούμενος κάτοχος κι εγώ πλέον του προγράμματος CU 95. Η μόνη βλακεία ότι πήρε μία εβδομάδα να πάμε σε cosmote (from με 3€, μείναμε δίχως τίποτα - no data, no calls παρά μόνο εισερχόμενες) κι άλλη μία να γυρίσουμε σε vodafone/CU 95. Σύνολο 2 εβδομάδες για να πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε να πάμε, γιατί οι εταιρείες δεν θέλουν να κάνεις τις προσφορές στους ήδη υπάρχοντες πελάτες.

Το λες και λίγο σπάσιμο νεύρων.

10 minutes ago, nickolasemp said:

Χαρούμενος κάτοχος κι εγώ πλέον του προγράμματος CU 95. Η μόνη βλακεία ότι πήρε μία εβδομάδα να πάμε σε cosmote (from με 3€, μείναμε δίχως τίποτα - no data, no calls παρά μόνο εισερχόμενες) κι άλλη μία να γυρίσουμε σε vodafone/CU 95. Σύνολο 2 εβδομάδες για να πάμε στο πρόγραμμα που θέλουμε να πάμε, γιατί οι εταιρείες δεν θέλουν να κάνεις τις προσφορές στους ήδη υπάρχοντες πελάτες.

Το λες και λίγο σπάσιμο νεύρων.

Από  ποιον συνεργάτη το έβαλες το πάκετο cu 95 ? 

13 μήνες που σου δίνει προθεσμία για να κρατήσεις τον αριθμό σου νομίζω είναι πολλοί,κανονικά έπρεπε να δίνουν ένα εξάμηνο κι αν μέσα στο εξαμηνο δεν κανεις ανανεωση να χάνεται ο αριθμός σου,έτσι θα γινόταν και καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στη συνδρομητική βάση όλων των εταιρειών...μπορεί να γίνει αυτό στο μέλλον,δεν το αποκλείω...

2 ώρες πριν, odim said:

13 μήνες που σου δίνει προθεσμία για να κρατήσεις τον αριθμό σου νομίζω είναι πολλοί,κανονικά έπρεπε να δίνουν ένα εξάμηνο κι αν μέσα στο εξαμηνο δεν κανεις ανανεωση να χάνεται ο αριθμός σου,έτσι θα γινόταν και καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στη συνδρομητική βάση όλων των εταιρειών...μπορεί να γίνει αυτό στο μέλλον,δεν το αποκλείω...

Μπα δεν νομίζω ότι ειναι το καλύτερο γιατι πες ότι ο άλλος εχει ξεχάσει εναν αριθμό τον βρήκε και θελει να κανει ανανέωση και να διαπιστωθεί ότι εχει λήξει για μένα η 6 μηνες θεωρούνται πολύ λίγο η 13 μηνες ειναι καλύτεροι διοτι δίνουν το απαραίτητο χρονο στον πελάτη αν πχ εχει κάποια προβλήματα στα λεφτά κάτι οτιδήποτε δηλαδη 

Αν θέλουν να κάνουν καθάρισμα στην βάση τους ας το κάνουν σε αριθμούς που δεν ενεργοποιουνται δηλαδη δεν έχουν δηλωμένα στοιχεία 

Εξάλλου εχω δει πολλούς αριθμούς οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί και απλά δεν έχουν ξαναδώθει αρκετά χρόνια 

Δηλαδη ας πούμε ο παλιός παλιός αριθμός μου(ήταν Vodafone CU) αποσυνδεθηκε το 2020 και απο τότε δεν εχει ξαναδωθεί σε άλλον πελάτη 

Edited by Dimitris_15

On 20/8/2026 at 4:53 ΜΜ, Xristosgr said:

Από  ποιον συνεργάτη το έβαλες το πάκετο cu 95 ? 

South Attica. Άκουγα από πίσω συνομιλίες και, αν και Αύγουστος, γινόταν λίγο χαμός (παίζει να άκουγα 4~5 φωνές στο τηλέφωνο να μιλάνε με άλλους πελάτες).

28 minutes ago, nickolasemp said:

South Attica. Άκουγα από πίσω συνομιλίες και, αν και Αύγουστος, γινόταν λίγο χαμός (παίζει να άκουγα 4~5 φωνές στο τηλέφωνο να μιλάνε με άλλους πελάτες).

Ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία; Επειδή στη South Attica μιλούσαν για κάτι ένστολους. Αλλιώς το δίνανε 110€

Ο αδελφός μου μιλησε με αυτούς καί τού ειπανε 110 ευρώ, αλλά μετά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη γιατί ούτε στα τηλέφωνα απαντουσανε ούτε στον Viber, οπότε μίλησε με το γνωστό μαγαζί της Λάρισας καί έβγαλε άκρη με την πρώτη συν ότι βολεύει πού στέλνουν καί με Box now γιατί λείπουν όλοι από τό σπίτι ενώ οι άλλοι στέλνουν με τόν διαλυμένο ΕΛΤΑ 

On 19/8/2026 at 4:24 ΜΜ, HEO said:

γινεται

αν μπαινεις με κωδικους εχοντας κανει εγγραφη και εισαι στο 12 μηνα απο την τελευταια καρτα 

προσοχη: αν δεν εχεις μπει στο λογαριασμο σου απο αυτην την εφαρμογη θα χρειαστει επαληθευση με σμσ ή email

οποτε μιας και το σμσ δεν περναει λογο φραγης, θα πρεπει να εχεις προσβαση στο email 

και για την σιγουρια: μολις τσεκαρα ενα κινητο που το υπολοιπο εληξε το φεβρουαριο

Το πήρα το ΟΤP μέσω email και μάντεψε, θέλει επαλήθευση με τον αριθμό, τον φραγμένο. Η μόνη λύση είναι τηλέφωνο 📞 

Θέλω μια κάρτα SIM αποκλειστικά με λίγα δεδομένα για κάμερα εξωτερικού χώρου.

ΠΟΙΑ είναι η πιο φθηνή λύση?

ΥΓ. Εκτός το stay on γιατί 10ΟΜΒ παραειναι λίγα 

8 minutes ago, GRIGORIOS said:

Στο FROG δεν έγραψες μόνο και θα έρθει ο @VIPdriver όπου να'ναι... 😉😉😁😁😂😂
Εγώ σε προειδοποίησα... 😉😉😋😋

2 minutes ago, konstantinos77 said:

Στο FROG δεν έγραψες μόνο και θα έρθει ο @VIPdriver όπου να'ναι... 😉😉😁😁😂😂
Εγώ σε προειδοποίησα... 😉😉😋😋

Έγραψα.

1 hour ago, GRIGORIOS said:

https://www.vodafone.gr/programmata-kinitis/wifi-pantou-me-karta-sim

Δίνει 200mb δωρεάν το μήνα. Πόσα χρειάζεσαι;

7 minutes ago, VIPdriver said:

Κλασικός Αρνητής Φρογκ...

Πάλι άδικα με κατηγορείς...
Σου είπα πήγα την Mother!! 😉😉😁😁😂😂

1 minute ago, broxopios said:

Από whats up για να κάνω φορητότητα αριθμού σε cu πόσο κοστίζει και ποια είναι η διαδικασία;

Ο πιο βολικός τρόπος είναι να κάνεις αίτηση στη σελίδα:
https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/

Κόστος εν γένει είναι τα χρήματα που βάζεις για την ενεργοποίηση προγράμματος, οπότε εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξεις.

5 minutes ago, broxopios said:

Από whats up για να κάνω φορητότητα αριθμού σε cu πόσο κοστίζει και ποια είναι η διαδικασία;

Θες να το κάνεις για να μείνεις cu ή για να επιστρέψεις στην cosmote πάλι;