Jump to content

maksi_katsiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maksi_katsiki

  1. Ευχαριστώ για την προσφορά σας. Καλή επιτυχία.
  2. Ευχαριστώ για την προσφορά, καλή μας τύχη....:)
  3. Ναι, σε σένα δέν δέχεται εισερχόμενες απο voip. :X (έχω ενεργοποιήσει και εγώ την υπηρεσία εδώ και πολύ καιρό.) Μιλούσα σήμερα με την εξυπηρέτηση και δέν έβρισκα εκπρόσωπο να μου λύσει την απορία. Τελικά μετά απο 3 -4 κλήσεις που έκανα, με διαβεβαίωσαν οτι αυτό δέν γίνεται και υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στις εθνικές κλήσεις και τις κλήσεις μέσω ίντερνετ. Με ενδιαφέρει να ενεργοποιήσω την υπηρεσία κακόβουλων κλήσεων και να κάνω την αίτηση που χριεάζεται για αυτό. Τί θα δείξει η αίτηση όμως? (μόλις ξαναπήρα και μου είπαν οτι δέν μπλοκάρονται οι ιντερνετικές κλήσεις με άγνωστο)
  4. Δώσε μου το κινητό σου να σε πάρω σε 5 λεπτά και πές μου τί θα δεις στην οθόνη. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ VOIP ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ
  5. Παιδιά δέν αναφέρομαι σε αυτό. Διάβασε το πρώτο μήνυμα σε παρακαλώ.
  6. Αναφέρομαι στις κλήσεις από άγνωστο και όχι στις κλήσεις με απόκρυψη.
  7. Χαιρετώ Δεν βρήκα κάπου απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα Υπάρχει τρόπος να μήν δεχόμαστε κλήσεις από άγνωστο αριθμό ( voip για παράδειγμα ) σε καρτοκινητό vodafone? ( Νομίζω οτι άγνωστα είναι και τα καρτοτηλέφωνα...? )
  8. Απορώ που διαβάζω οτι το geek είναι αξιόπιστο μαγαζί. Με έχουν φλομώσει στο ψέμα και την *******. Χτές το customer service έλεγε ότι είναι θέμα software και οτι μπορούσε να μου στείλει το link για να κατεβάσω το νέο software. Σήμερα σε απάντηση σε mail μου απάντησαν : hi dear good morning, thank you so much for your email to pay our attention, just now we confirmed with the tech, they informed us the trouble you met is almost be a soft ware problem, they are contacting the factory to get the firmware which may solve the trouble you met, after they get it, will upload to internet, could you wait days? firstly you can reset it to factory, and reboot the tablet, take it easy, we will keep in touch with you until the trouble is solved best regards Anna Το could you wait days ήταν το καλύτερο. :lol: Να ανοίξω dispute ή να περιμένω το δεύτερο tablet? Και άν το δεύτερο είναι σαν το πρώτο? Μιλάμε για 10άρια τάμπλετ noname μάρκας Αν και το δεύτερο είναι προβληματικό τί κάνουμε? πάλι dispute και το στέλνω πίσω? Θα πάει πάνω απο 50άρικο τα έξοδα αποστολής και για τα δύο τάμπλετ τότε ανάθεμα την κίνα τους τί ήθελα και έμπλεξα. Εντωμεταξύ μέσα στο δεύτερο υπάρχει και μία θήκη για τάμπλετ. Με αυτή τί κάνω? Πώς ζητάω μερικώς refund ( άν έχει πρόβλημα μόνο το πρώτο ταμπλετ?) 20 Μαρτίου έγινε η συναλλαγή στο paypal Τα φώτα σας please
  9. geekbuying λοιπόν, :lol::lol::lol: Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα ταμπλετ ( το 1 απο τα δύο που είχα παραγγείλει - οι κινεζοι είχαν σπάσει το δέμα σε 2 αποστολες με 2 tracking numbers) Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το πρώτο ( το οποίο και στάλθηκε και τελευταίο απο εκεί οτι να'ναι δηλαδή) και έχει πρόβλημα με to digitizer μάλλον. Μίλησα με το customer service και μου είπαν οτι μάλλον θέλει refreshing το software και άλλες τέτοιες κινεζιές. Έστειλα και mail στο aftersales ( aftershave :lol::lol::lol: ) και τους εξηγώ το πρόβλημα. Τους είπα οτι έχω βγάλει και βίντεο να δείχνει το πρόβλημα. Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσω με το Paypal και να ανοίξω case σωστά? Μήπως να κάνω τον κινέζο και εγώ και να μήν παραλάβω το δευτερο δεματάκι? ( που περιέχει το ίδιο τάμπλετ?) και να ζητήσω φούλ ρεφάντ και για τα δύο?
  10. Παίδες help Έσβησα τον contact manager. Πώς τον επαναφέρω?
  11. Καλησπέρα παίδες Χτές παράγγειλα δύο 10άρια ταμπλετ απο geekbuying. Σημερα μίλησα με το support και είπαν οτι θα αποσταλλούν την επόμενη βδομάδα. Μόλις τώρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο μαιλ που λέει : Dear customer This is customer service from geekbuying.First of all ,thanks f or your purchase. THe shipping company tell us that your order is overweight,so now we have split your order into two packages and we will ship them asap. Best regards Σας έχει τύχει αυτό? Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχώ?:confused:
  12. Στην πόλη της Πρέβεζας ούτε δείγμα απο 3G. Oύτε 2,5G ούτε EDGE. Μόνο το παλιό καλό gprs :lol::lol::lol:
  13. Ευχαριστούμε για την εξαιρετική προσφορά !!:)
  14. Σε νέο νουμεράκι φοιτητικό που περιμένω ενεργοποίηση, απο το κλασσικό " Για να ενεργοποιήσετε την σύνδεσ'ή σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε με την ταυτότητα σας ένα κατάστημα wind" απο χτές μου λέει οτι ΄"το σύστημα είναι προσωρινά μή διαθέσιμο" Τί σημαίνει αυτό? Απλά περιμένω και άλλο?
  15. Ευχαριστούμε την lg και το myphone για την προσφορά. Καλή επιτυχία..!!
  16. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
  17. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία..:D
×
×
  • Create New...