Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, balkos said:

Αν το νούμερο είναι σε φραγή , ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Είμαστε σίγουροι για αυτό;

Στην cosmote για να προχωρήσει η αίτηση σου στέλνει ένα κωδικό στον αριθμό. Αν έχει φραγή ο κωδικός δεν φτάσει  ποτέ οπότε δεν. Δεν ξέρω αν γίνεται από κατάστημα.

18 minutes ago, leo06 said:

Στην cosmote για να προχωρήσει η αίτηση σου στέλνει ένα κωδικό στον αριθμό. Αν έχει φραγή ο κωδικός δεν φτάσει  ποτέ οπότε δεν. Δεν ξέρω αν γίνεται από κατάστημα.

Ναι αλλά μπορείς να κάνεις φορητότητα σε κατάστημα.. Εκεί δεν έχει SMS.

πόσα κουπόνια ΑΒ έχετε κρατήσει συνεχόμενα; είχα κρατήσει 6 εβδομάδων και νομίζω σε αγορές > 18ε μου αφαίρεσε μόνο 12. Με μια επιφυλαξή αλλά συγκρίνοντας sms και αποδείξεις αυτό φαίνεται.

Νομίζω διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα πως έπαιζε και συστημικό σφάλμα, επικοινωνήσατε με ΑΒ και βλέπανε τα κουπόνια;

Edited by sofos_k

15 minutes ago, sofos_k said:

πόσα κουπόνια ΑΒ έχετε κρατήσει συνεχόμενα; είχα κρατήσει 6 εβδομάδων και νομίζω σε αγορές > 18ε μου αφαίρεσε μόνο 12. Με μια επιφυλαξή αλλά συγκρίνοντας sms και αποδείξεις αυτό φαίνεται.

Νομίζω διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα πως έπαιζε και συστημικό σφάλμα, επικοινωνήσατε με ΑΒ και βλέπανε τα κουπόνια;

Μέχρι 15€ εγώ

22 minutes ago, sofos_k said:

ειμαι πολυ τυπικος και κραταω λογαριασμο σε λογιστικο φυλλο,

το μεγιστο απο κουπονια που εχω αποθηκευσει ειναι 24 ευρω, 

1076063987__Viber_2025-03-14_21-53-43-449.thumb.jpg.cbae5cfb09f598afc81cd7dad37e8155.jpg

δεν εχω δει να κανουν λαθη, μιλαμε εχω φαει οικογενειακως κοντα στα 170 ευρω :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, sofos_k said:

Κι εγώ μέχρι 15€ σε κουπόνια. Δεν μου έχει βγάλει ποτέ σφάλμα.

42 minutes ago, HEO said:

1076063987__Viber_2025-03-14_21-53-43-449.thumb.jpg.cbae5cfb09f598afc81cd7dad37e8155.jpg

δεν εχω δει να κανουν λαθη, μιλαμε εχω φαει οικογενειακως κοντα στα 170 ευρω 🙂

Μπράβο για την οργάνωση που έχεις, έτσι δεν πρόκειται να πάει τίποτα λάθος.!!👍

1 hour ago, HEO said:

δεν εχω δει να κανουν λαθη, μιλαμε εχω φαει οικογενειακως κοντα στα 170 ευρω 🙂

Λίγο πιο κάτω, νομίζω πως είμαι εγώ  🤣🤣

IMG20250228175929~2.jpg

IMG20250228175941~2.jpg

53 minutes ago, Sakis077 said:

Μπράβο για την οργάνωση που έχεις, έτσι δεν πρόκειται να πάει τίποτα λάθος.!!👍

Καλά, δε χρειάζεται και excel. Κάθε φορά που εξαργυρώνεις έναν κωδικός το σημειώνεις σε ένα χαρτάκι.

41 minutes ago, gpapas640 said:

Καλά, δε χρειάζεται και excel. Κάθε φορά που εξαργυρώνεις έναν κωδικός το σημειώνεις σε ένα χαρτάκι.

Αν έχεις ένα λογαριασμό ναι, το χαρτάκι βολεύει 

Αν έχεις πολλούς χάνεις την μπάλα χωρίς excel 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Χαίρετε. Ξέρει κανείς αν θα πρέπει να εχω υποχρεωτικά καρτοκινητό vodafone για 3 μηνες ενεργο και μετα να αλλάξω σε συμβόλαιο Vodafone η αν γίνεται και πιο νωρίς; Γιατί ειχα ακούσει πως δε γίνεται αν δεν είσαι στο δικτυο 3 μηνες

7 ώρες πριν, spoukos said:

Χαίρετε. Ξέρει κανείς αν θα πρέπει να εχω υποχρεωτικά καρτοκινητό vodafone για 3 μηνες ενεργο και μετα να αλλάξω σε συμβόλαιο Vodafone η αν γίνεται και πιο νωρίς; Γιατί ειχα ακούσει πως δε γίνεται αν δεν είσαι στο δικτυο 3 μηνες

Όποτε θέλεις αλλάζεις.

Συνήθως βάζουν περιορισμούς στο αντίθετο, δηλαδή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, να κάνεις συμβόλαιο σε κυνηγάνε, εκεί είναι τα λεφτά για τις εταιρίες.

Παιδιά καλημέρα.
Ήμουνα Nova καρτοκινητό free to go κι επειδή κατάντησα να πληρώνω καμιά δεκαπενταριά ευρώ το μήνα(!!!) πήγα σε Vodafon cu με τα 49 ευρώ για 6 μήνες.
Έχει καμιά παγίδα, κάποιο μειονέκτημα, αυτό το πρόγραμμα που δεν έχω ανακαλύψει;

Edited by panossgo

18 minutes ago, panossgo said:

Παιδιά καλημέρα.
Ήμουνα Nova καρτοκινητό free to go κι επειδή κατάντησα να πληρώνω καμιά δεκαπενταριά ευρώ το μήνα(!!!) πήγα σε Vodafon cu με τα 49 ευρώ για 6 μήνες.
Έχει καμιά παγίδα, κάποιο μειονέκτημα, αυτό το πρόγραμμα που δεν έχω ανακαλύψει;

Τι παγίδα να υπάρχει;

Οι παροχές είναι ίδιες;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 13/3/2025 at 11:05 ΜΜ, HEO said:

8 ευρω..... 

θα το λεμε στα εγγονια μας και θα γελαμε, θα εχει φτασει τοτε στα 1000 ευρω η ελαχιστη :)

Ρε συ, πλάκα πλάκα, αυτό που λες, δεν είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Προβλέπω να ανεβαίνει και άλλο η ελάχιστη ανανέωση της καρτοκινητής και τους βλέπω σιγά σιγά να πηγαίνουν σε πακέτα τύπου frog, να προπληρωνεις μηνιάτικα ώστε να βγαίνει ελαφρώς πιο φθηνά απ ο, τι η συστηματική μηνιαία ανανέωση, όπως το κάνουν και τώρα. Να το καθιερωσουν δηλαδή. Εννοείται πακέτα πανάκριβα, αλλά η προπληρωμή είναι γρήγορο χρήμα στα ταμία. Και μετά αν δεν θες, πας συμβόλαιο που θα είναι αμέσως επόμενη "καλύτερη" επιλογή 😏

14 minutes ago, VIPdriver said:

Αυτο που δινει τωρα το cu με 49€/6μηνο είναι μια έξυπνη λύση. Πρεπει να ακολουθήσει και ο ανταγωνισμός. 

Το έχει κάνει ήδη η Cosmote με το Frog.

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Το έχει κάνει ήδη η Cosmote με το Frog.

Το 12μηνο εννοείς;

ΥΓ: πιό εύκολα θα δώσει κάποιος 49€ πάρα 119€ (παρόλο που της φρογκ είναι συνολικά πιό συμφέρον λόγω του απεριόριστου ίντερνετ). 

ΥΓ: αυτη τη στιγμη η φρογκ το δινει 144€

Edited by VIPdriver

21 ώρες πριν, p_k said:

Οι παροχές είναι ίδιες;

Το cu δίνει καλύτερες, περισσότερα GB δεδομένα, δωρεάν SMS (0 δωρεάν SMS στο F2G της Nova), δεν αναγκάζεσαι να βάλεις 13 ευρώ κάρτα, που αν προσθέσεις και αυτά που χάνεις επειδή ...λήξανε...και αν προσθέσεις και τα GB που σου βάζει με το ζόρι αν τελειώσουν τα data σου...

Αυτά μου έρχονται τώρα, πιθανόν να είναι κι άλλα που κάνουν τη "φτηνή" καρτοκινητή ΑΚΡΙΒΗ.

12 minutes ago, panossgo said:

Το cu δίνει καλύτερες, περισσότερα GB δεδομένα, δωρεάν SMS (0 δωρεάν SMS στο F2G της Nova), δεν αναγκάζεσαι να βάλεις 13 ευρώ κάρτα, που αν προσθέσεις και αυτά που χάνεις επειδή ...λήξανε...και αν προσθέσεις και τα GB που σου βάζει με το ζόρι αν τελειώσουν τα data σου...

Αυτά μου έρχονται τώρα, πιθανόν να είναι κι άλλα που κάνουν τη "φτηνή" καρτοκινητή ΑΚΡΙΒΗ.

Άρα μια χαρά.

Πολύ καλή επιλογή το cu.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

14 minutes ago, panossgo said:

Απλώς σου διαφεύγουν οι bandle cards του frog.