cmvr Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 2 minutes ago, nikosp88 said: Το Giga Network εξελίσσεται διαρκώς και αυτό φαίνεται. Άλλοι θα κλαίνε σε λίγους μήνες... Με έκανες και γέλασα πραγματικά να είσαι καλά 🤣🤣🤣🤣🤣 Το είδα όταν ήμουν κάποιο καιρό επαρχία που έκανα το συμβόλαιο ως Δεύτερο με τιμή blackfriday και γύρισα στη βάση μου Αθήνα και κόβω φλέβες. Έχω γυρίσει ήδη τη μισή Αθήνα και τους περισσοτέρους δήμους και ανατολική αττική και νότια αττική. Για τα πανηγύρια με μονοψήφιες στα περισσότερα σημεία και πολύ Ε και Η+ σε κεντρικότατα σημεία. Καλό για τις τιμές που δίνει αλλά και για αυτό τις δίνει. Αν στηρίζεται κάποιος στην κινητή 100% και συνδέει το λαπτοπ και όλα τα άλλα ας κοιτάξει αλλού. 2 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Προσωπικά αδιαφορώ για την απεριόριστη ομιλία, εκτός εάν φέρει λίγα λεπτά με λίγα χρήματα, κάτι που οι αλλοι 2 δίνουν με 3-4 ευρώ/μηνα στα value καρτοκινητα τους. Η βονταφον δεν έχει φτηνή ομιλία για εκείνους που μιλούν λίγο. Ηλικιωμένους, ιντερνετάκηδες που τα κάνουν όλα μέσω data κλπ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Προσωπικά αδιαφορώ για την απεριόριστη ομιλία, εκτός εάν φέρει λίγα λεπτά με λίγα χρήματα, κάτι που οι αλλοι 2 δίνουν με 3-4 ευρώ/μηνα στα value καρτοκινητα τους. Η βονταφον δεν έχει φτηνή ομιλία για εκείνους που μιλούν λίγο. Ηλικιωμένους, ιντερνετάκηδες που τα κάνουν όλα μέσω data κλπ. εγώ θέλω να πληρώνω cu όταν θέλω να μιλήσω η να σερφαρω τραβάτε κανένα ζόρι πόσα πληρώνω η μήπως δεν έχετε καταλάβει τι σημαίνει οικονομικές κυρώσεις προς την μπλε!!!τις οποίες εφάρμοσα πριν τον πόλεμο για μην λες δηλαδή και αναλαμβάνω και το κόστος φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Συνιστώ λίγη ηρεμία. Έχω ένα αναπάντητο ερώτημα παραπάνω,το οποίο να επαναλάβω,Μπορώ να κάνω αγορές μέσα στα διάφορα app με το υπόλοιπο μου;Επιπλέον η CU στο τσατ μου είπε πως για τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους μείνε συντονισμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Το "μείνε συντονισμένος" νομιζω θα το ελεγε ακομη και εαν ζητουσες απεριοριστα τα παντα ολα με 5€... 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 13 minutes ago, aektzhs 1 said: Συνιστώ λίγη ηρεμία. Έχω ένα αναπάντητο ερώτημα παραπάνω,το οποίο να επαναλάβω,Μπορώ να κάνω αγορές μέσα στα διάφορα app με το υπόλοιπο μου;Επιπλέον η CU στο τσατ μου είπε πως για τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους μείνε συντονισμένος Όχι, δεν γίνεται αυτό που λες. Εκείνο που γίνεται, είναι να πληρώνεις σε κάποιους "συνεργάτες" της Vodafone, με την υπηρεσία CU Smart Pocket. Όταν πέταξα την CU SIM μου, μετέφερα το υπόλοιπο σε κάποιον δικό μου και τώρα καταναλώνω το υπόλοιπο στο Efood. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Η Cosmοte έχει δώσει απεριόριστα για το ΠΣΚ από τη Δευτέρα. Από τους τσίπηδες της Wind δεν περίμενα και τίποτα. Η Vodafone όμως δεν έχει απαντήσει ακόμα και είναι περίεργο. ΟΚ δώρα είναι αν θέλουν τα δίνουν, δικαίωμά τους αλλά χρόνια τώρα δίνουν. Εδώ δώσανε για την Καθαρά Δευτέρα πριν 2 εβδομάδες το σκέφτονται για την Εθνική Εορτή; Μάλλον έχουν πήξει στη γραφειοκρατία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 55 minutes ago, balkos said: Η Cosmοte έχει δώσει απεριόριστα για το ΠΣΚ από τη Δευτέρα. Από τους τσίπηδες της Wind δεν περίμενα και τίποτα. Η Vodafone όμως δεν έχει απαντήσει ακόμα και είναι περίεργο. ΟΚ δώρα είναι αν θέλουν τα δίνουν, δικαίωμά τους αλλά χρόνια τώρα δίνουν. Εδώ δώσανε για την Καθαρά Δευτέρα πριν 2 εβδομάδες το σκέφτονται για την Εθνική Εορτή; Μάλλον έχουν πήξει στη γραφειοκρατία. Την τελευταία φορά έδωσαν ακριβώς την ημέρα που ξεκινούσε η προσφορά. Μπορεί να είναι τακτική ώστε να γλυτώσουν ενεργοποιήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 On 21/3/2022 at 12:29 ΜΜ, cmvr said: Με έκανες και γέλασα πραγματικά να είσαι καλά 🤣🤣🤣🤣🤣 Το είδα όταν ήμουν κάποιο καιρό επαρχία που έκανα το συμβόλαιο ως Δεύτερο με τιμή blackfriday και γύρισα στη βάση μου Αθήνα και κόβω φλέβες. Έχω γυρίσει ήδη τη μισή Αθήνα και τους περισσοτέρους δήμους και ανατολική αττική και νότια αττική. Για τα πανηγύρια με μονοψήφιες στα περισσότερα σημεία και πολύ Ε και Η+ σε κεντρικότατα σημεία. Καλό για τις τιμές που δίνει αλλά και για αυτό τις δίνει. Αν στηρίζεται κάποιος στην κινητή 100% και συνδέει το λαπτοπ και όλα τα άλλα ας κοιτάξει αλλού. Και εγώ για την Κεφαλονια το έκανα, που το δίκτυο στο σπίτι μου παίζει άψογα και στην πλειοψηφία των περιοχών. Το έχω σταθερά και βασίζομαι 100%. Θεσσαλονίκη πάντως που κατέβηκα, σερνόταν στα ίδια σημεία που εβλεπα και περυσι και πρόπερσι. Αλλά δεν με ενοχλεί, διότι στο κέντρο τουλάχιστον σε εξωτερικούς χώρους είχα 10-15Mbps και ήταν οκ. Γενικότερα είναι η του ύψους ή του βάθους το δίκτυο και χωρίς λόγο να γυρνάει σε E και H+ ενώ έχει σήμα 4G. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 28 minutes ago, nikosp88 said: Απεριόριστα Data για τα επόμενα 4 ΣΚ με 6 ευρώ Τιναφτορε; (ποδοσφαιρική ορολογία) 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Προχειρότητα και μπαχαλοποίηση άνευ ορίων. Πάλι "αναβάθμισαν" (μάλλον υποβάθμισαν) την εφαρμογή myCU, η οποία είχε την ίδια τύχη με την myVodafone: Όποιος έχει iPhone, δεν μπορεί πλέον να εισέλθει στο λογαριασμό του, επειδή έτσι θέλουν. Τώρα, σκέφτομαι να τρέξω να δώσω κάνα χιλιάρικο για να αγοράσω και μία Android συσκευή, ώστε "να με θέλει" η Vodafone, διότι εμάς τους Apple fans δεν μας θέλει!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 14 minutes ago, nikosp88 said: Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας τα παίρνει μόνο το Combo XL. Ωστόσο όλα τα combo αλλάζουν με παροχές προς τα πάνω. Πολύ σύντομα οι αλλαγές θα εμφανιστούν στο app. 😀 Aρα απεριόριστα με 15€ τιμή πακέτου που σημαίνει ότι δε θα φτάνει η 15αρα κάρτα όπως στους άλλους 2.. Κρίμα. Περίμενα κάτι καλύτερο απο το cu 58 minutes ago, Mobileras said: Τιναφτορε; (ποδοσφαιρική ορολογία) φοβερή προσφορά 🤣 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Tης wind έχει 12,90 δηλαδή φτάνει η 15αρα κάρτα και του wu έχει 13,50.. Για να δούμε τι θα κάνει με τα data..Aν στα 15€ δώσει απεριόριστα δηλαδή θα χρειάζεται μισή τιμή από ότι το f2g για τα απεριόριστα,τότε ναι μιλάμε διαλύει τον ανταγωνισμό. Αν δώσει κάνα 5-10gb παρηγοριά στον άρρωστο θα είναι.. 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Τα πακέτα ανακοινώθηκαν;Δεν τα βλέπω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Τι ώρα περίπου; 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 1 ώρα πριν, Gm87 said: Προχειρότητα και μπαχαλοποίηση άνευ ορίων. Πάλι "αναβάθμισαν" (μάλλον υποβάθμισαν) την εφαρμογή myCU, η οποία είχε την ίδια τύχη με την myVodafone: Όποιος έχει iPhone, δεν μπορεί πλέον να εισέλθει στο λογαριασμό του, επειδή έτσι θέλουν. Τώρα, σκέφτομαι να τρέξω να δώσω κάνα χιλιάρικο για να αγοράσω και μία Android συσκευή, ώστε "να με θέλει" η Vodafone, διότι εμάς τους Apple fans δεν μας θέλει!!! Και οι 2 εφαρμογές μου λειτουργούν εδώ και μέρες κανονικότατα. Μάλιστα το My Vodafone App τον τελευταίο καιρό δεν σέρνεται τόσο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 (edited) Ήρθε η sim που είχα παραγγείλει 18/3 για να έχω τα απεριόριστα data για 3 μήνες. Ξέρει κανείς πότε ξεκινάνε? Αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι θα μπουν μετά τις 27/3. Δεν με βιάζουν βέβαια αφού όταν ενεργοποίησα την sim είχε ένα σκασμό από gb και πακέτα έτοιμα ενεργοποιημενα. Την sim την πλήρωσα 12ευρω και όταν την άνοιξα είχε μεσα 20ευρω υπόλοιπο. Την έβαλα σε ένα παλιό xiaomi redmi 8 με Hotspot οι ταχύτητες δεν ξεπερνάνε τα 20mbps. Τραγικό εν έτη 2022 βέβαια αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή στην αγορά. Edited March 23, 2022 by P_papadis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 2 ώρες πριν, nikosp88 said: Αύριο θα ανακοινωθούν Τι θα περιλαμβάνουν τα πακέτα ; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Ωωωχχχ... Θα αρχίσουν από αύριο πάλι... 😋😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Εάν δώσει λιγότερα από 100gb εννοείται ότι θα την κράξουμε! 3 1 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Θεωρώ ότι θα δώσει μεταξύ 5-10gb.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Δεν με βάζει ουτε στο CU app ουτε στο Vodafone app 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: Δεν με βάζει ουτε στο CU app ουτε στο Vodafone app Να μάθεις να λες καλά λόγια... 😋 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 (edited) Ήρθε η πολυαναμενόμηνη ώρα των αλλαγών στα πακέτα. Με άφησε και είδα : Δώρο έως και τριπλάσια ΜΒ στην ανανέωση, και διπλό Shake (Χμμ 100 MB για 30 ημέρες και 1,5 GB για 15 ημέρες στην ανανέωση των 15 ευρώ ) Edited March 23, 2022 by Vasileios 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 18 minutes ago, Mobileras said: Δεν με βάζει ουτε στο CU app ουτε στο Vodafone app Με iPhone είσαι φαντάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts