Dimos_Vav Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Κι εμένα μου ήρθε παρόμοιο μήνυμα τώρα που λήγει το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας γιατί δεν έχω βάλει κάρτα. Ας έδιναν κάνα δωράκι όλο αυτό το διάστημα να τους τιμήσουμε κι εμείς. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Σε μένα δεν ήρθε η παραπάνω προσφορά! Αν κάποιος σκόπευε να ανανεώσει και δεντου έχει έρθει το μήνυμα αλλά του τα διπλασιάσει τελικά ας ενημερώσει στο forum! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Vodafone τουλάχιστον για τον αριθμό μου. Φοιτητικό cu με τελευταία ανανέωση τον Ιανουάριο. Έκανα την ανανέωση αφού έλαβα το μνμ. Να ξέρετε ότι τα έξτρα 10€ έχουν ημερομηνία λήξης 22/05/20. Δηλαδή λήγουν σε ένα μήνα και όχι σε 2. Είναι 10€ ολόκληρα χωρίς κρατήσεις. Θα δω τις επόμενες μέρες αν μπορείς να αγοράσεις πακέτο. Τα 16 GB είναι για μια εβδομάδα. Είχε στο Shake και την επιλογή για 10GB για 30 ημέρες. Edited April 23, 2020 by balkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Κάπως έτσι ενημερώθηκε και η εφαρμογή για τα κινητά. Sent from my iPhone using Tapatalk Εμενα δεν μου ηρθε τιπιτα. Πρεπει να κανω κατι να εχω το καινουργιο interface?...εσυ εκανες κατι η σου ηρθε update εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Και σε ενα 2ο νουμερο cu μου ηρθε το μυνημα όπου ανανεωνω με 1 ευρω επιστροφη απο τα ψωνια καθε 2 μηνες. Στο κανονικο νουμερο τιποτα που κανω κανονικα ανανεωση καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εμενα δεν μου ηρθε τιπιτα. Πρεπει να κανω κατι να εχω το καινουργιο interface?...εσυ εκανες κατι η σου ηρθε update εφαρμογης? Εννοώ ότι από αυτό το σημείο και μετά ότι έχουν αλλάξει το UI. Επίσης ίδιο UI έχουν και στα android. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Vodafone. H εταιρία δίνει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους. H δωρεάν προσφορά των 20GB και των 1000 λεπτών ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες Vodafone – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. H ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και γίνεται μέσα από το My Vodafone app και το My CU app για τους πελάτες CU, αντίστοιχα. https://www.facebook.com/vodafonegreece/posts/3832543076787861 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 H ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και γίνεται μέσα από το My Vodafone app και το My CU app για τους πελάτες CU, αντίστοιχα. CU Shake φάση όπως ισχύει μέχρι αύριο η παλιά προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Κανονικό πακέτο θα είναι, δεν θέλει ανανέωση όπως τώρα με το shake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Vodafone. H εταιρία δίνει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους. H δωρεάν προσφορά των 20GB και των 1000 λεπτών ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες Vodafone – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. H ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και γίνεται μέσα από το My Vodafone app και το My CU app για τους πελάτες CU, αντίστοιχα. https://www.facebook.com/vodafonegreece/posts/3832543076787861 Ζάχαρη θα την βγάλουμε και Μάη. Απο Ιούνη βοηθειά μας. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Δηλαδή το ενεργοποιουμε οπότε θέλουμε μεχρη 24 Μαΐου και είναι για 14 μέρες?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Δηλαδή το ενεργοποιουμε οπότε θέλουμε μεχρη 24 Μαΐου και είναι για 14 μέρες?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Vodafone. H εταιρία δίνει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους. H δωρεάν προσφορά των 20GB και των 1000 λεπτών ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες Vodafone – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης. H ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και γίνεται μέσα από το My Vodafone app και το My CU app για τους πελάτες CU, αντίστοιχα. https://www.facebook.com/vodafonegreece/posts/3832543076787861 Εξαιρετική. Και τα 1000' προς όλους λουκούμι! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Αν εξαιρέσουμε τα 10GB για ονλαιν ανανεώσεις επιτέλους και ένα ουσιαστικό δώρο απο την Vodafone. Καιρός ήταν! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Αποψε τελειωνει της κοσμοτε το 20gb/4,90€, λογικά θα απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλημέρα. Τα 10gb για online ανανεώσεις μέχρι ποτέ είναι παιδιά; Επίσης η νέα προσφορά από 4 Μαΐου ισχύει σίγουρα; Ο σύνδεσμος του Facebook που δημοσιεύθηκε δεν οδηγεί πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Μέχρι σήμερα είναι αν δεν πάρει παραταση Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 "16GB ΔΩPO AΠO TO CU SHAKE! KANE ANANEΩΣH XPONOY OMIΛIAΣ MEΣΩ TOY MY CU APP ME THN ΠIΣTΩTIKH/XPEΩΣTIKH ΣOY KAPTA H PAYPAL KAI TO CU SHAKE ΣOY ΔINEI 16GB ΓIA 1 EBΔOMAΔA H 10GB ΓIA 1 MHNA." Η προσφορά πήρε παράταση μέχρι 31/05. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Θα φουλάρουμε γίγα να δω που θα τα φάμε Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Θα φουλάρουμε γίγα να δω που θα τα φάμε Για αυτο τα δινουν αβερτα, επειδη δεν θα καταναλωθουν. Αν τα ειχαμε πραγματικη αναγκη θα τα χρεωναν. Υπαρχουν βεβαια και καποι οι που ξερουν να τα φανε...οποτε χαλαλι τους. Εγω δεν ειμαι απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Πάντος τα λεπτά προς όλους μια χαρά τόπο θα πιάσουν σε εμένα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Aυτό πάντως, που όταν δίνουν ομιλία ή ίντερνετ οι εταιρείες κάποιοι το απαξιώνουν, δεν το έχω καταλάβει. Σε πολλούς συνδρομητές, βολεύει αφάνταστα. Στο κάτω κάτω δεν είναι και υποχρεωτικό. Μην τα βάζετε, αν είστε τόσο LLLLLLLARGE. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Δεν δίνει τίποτα, γκρίνια. Δίνει, πάλι γκρίνια. Είναι να απορεί κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Δεν δίνει τίποτα, γκρίνια. Δίνει, πάλι γκρίνια. Είναι να απορεί κάνεις Αυτό ακριβώς. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Προφανώς και η γκρίνια αφορά το timing. Όταν όλοι οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και κρεμασμένοι από το WiFi εσύ πας και δίνεις δωρεάν GB. Επόμενη κίνηση να δώσει δωρεάν πάγο στους Εσκιμώους Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts